Sabırla Bebeğini Bekleyenler

amin canım sağol senin kaçıncı denemen şahin bey bi kaç olumsuz denemeden sonra bu testleri istiyo sanırım

canım benim bu 4. denemem olucak ama ilk defa şahin beye gidiyorum geçmişteki herşeyi anlatınca hist. ve genetik test yaparız ondan sonra tedaviye başlarız dedi..sana kaçıncıydı? bide değerin düştükten sonra merkezin sana karşı tavrı nasıldı dr. özellikle?

değerimin düştüğünü hemşireler söyledi canım şahin beylede telefonlada görüştüm çok anlayışlı ve olgun bi tavırda konuştu teselli etmeye çalıştı ama o an insana teselli olmuyo hiçbişey hep kafanda neden sorusu var

benim ikinci denemeydi canım donmuşlarla denedik ama olmadı inşallah sen kavuşursun bebeğine

GÜNAYDIN KIZLARRRR ÇOK MUTLUYUM BU MUTLLUĞMU SİZLERLE PALAŞMAK İSİTYORUM BİLİYORSNUZ KIZ KARDEŞİM TÜP BEBEK YAPTIRMIŞTI 12. GÜN DEĞERİ 7 ÇIKMIŞTI SONRASINDA 22.34.54 (net hatırlamıyorum ama buna yakındı değerler )ÇIKTI KIZ KARDEŞİM DEĞERİ 7 ÇIKTIĞINDA ÜNVRT TÜP BEBEK DR ARADI VE DEĞERİNİ SÖYLEDİ DR 2 GÜN SONRA TEKRAR TEST YAP AMA 12. GÜN İÇİN OLDUKÇA DÜŞÜK BİR DEĞER DEMİŞTİ (kız kardeşim dr bu konuşmayı yaptıktan sonra sanırım 13.veya14. gün eşiyle birlikte olmuş zaten negatif diye )BİZ DR KIZ KARDEŞİMN EŞİ İLE YAPTIĞ BU KAÇAMAĞIDA ANLATTIK AMA DR DOĞAL OLMA OLSAILININ ÇOK ÇOK DÜŞÜK OLDUĞUNU SÖYLEDİ AMA TÜP BEBEK İÇİN BU DEĞERLERİN NORMAL OLMADIĞINI SÖYLEDİİ EN SON DEĞERİ ÇARŞABA GÜN 54 ÇIKTI VE DR PZARTESİ (yani dün )GEL TEKRAR BAKALIMM VE DEĞERLERİM BÖYLE YESE (ikiye katlamıyor diye )KÜRTAJ YAPALIM DEDİ DÜN KIZ KARDEŞİMLE GİTTİK VE BETA VERDİKK DEĞER 184 ÇIKTI DR GİTTİK SONUCA BAKTI VE GÖZÜNÜZ AYDIN ÇOK GÜZEL KATLAMIŞ DEDİİ HAFTAYA PZRTS TEKRAR ÇAĞIRDI KIZLARRRRR BU BİR MUCİZE DUALRINIZI EKSİK ETMEYİN OLURMUUU

Günaydin herkese kizlarrrr

Yeteeeeer canim cok sevindim kardesin icin.Allah saglicakla yavrusunu kucagina versin

sen nasilsin canim?sende gelismeler nedir?

Günaydin herkese kizlarrrr

Yeteeeeer canim cok sevindim kardesin icin.Allah saglicakla yavrusunu kucagina versin

sen nasilsin canim?sende gelismeler nedir?

canım sağol allah razı olsunnnn bende bir değişiklik yokk

ama ben çok mutlu oldum şimdi bu bir mucize ne güzel Allahım sen çok büyüksün biz aciz kullarını affet zaman zaman şaşırabiliyoruz Allah kızkardeşine hayırlı bi gebelik nasip etsin canım bebeğini kucağına almayı nasip etsin

bunu diğer topikelrde de payşacam yetercim izninle herkese umut olsun

güzel yüreklimmmmmm elebtte paylaşablirsinnn en kısa zamanda darsısda sana olsun inşşşşşşşşşş

allah sendende razi olsun canim...ınsallah en kisa sürede burda senide tebrik edecegiz

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:

yetercim çok çok sevindim hayırlı olsun
darısı başına ve diğer kızlara inş

caniiiim cok sevindim darisi tum İsteyenlere....
Dualarim sizinle

Son düzenleme:
caniiiim cok sevindim darisi tum isteyenlere...
Dualarim sizinle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…