- 7 Mart 2011
- 7.375
- 8.053
- 398
- 36
GÖZÜN AYDINNNNNNN
eda33 ayırlı olsun canım Rabim tamamına erdirsin
selam saram naber?
günaydın kızlarrrr havvalar çok soğukkkk 2 gündür aralıksız yağmur yağıyorrrr rabbim dışarda yaşamak zorunda olanların yardımcısı olsun
amin yetercim nasılsın seni merak ediyorum
ya şu çevrimdışı olma işinden vazcaysanda geldinmi görsek seni
Canlarim umut'a kardes geliyoooo....
(allah izin verirse)
ayyy gözünaydın canım yaaaa süprüz bebeekkkk ne güzellll
Rabbim isteyen ve özellikle bu yazıyı okuyan herkese nasip etsin amin...
Tesekkur ederim darisi tum bekleyenlere insallah...tekrar ignelere basladik bakalim
canım gözünüzaydın inşallah değer katlanarak artar sağsalim bebeğine kavuşur kardeşin
darısı senin ve hepimizin başına inşallah
GÜNAYDIN KIZLARRRR ÇOK MUTLUYUM BU MUTLLUĞMU SİZLERLE PALAŞMAK İSİTYORUM BİLİYORSNUZ KIZ KARDEŞİM TÜP BEBEK YAPTIRMIŞTI 12. GÜN DEĞERİ 7 ÇIKMIŞTI SONRASINDA 22.34.54 (net hatırlamıyorum ama buna yakındı değerler )ÇIKTI KIZ KARDEŞİM DEĞERİ 7 ÇIKTIĞINDA ÜNVRT TÜP BEBEK DR ARADI VE DEĞERİNİ SÖYLEDİ DR 2 GÜN SONRA TEKRAR TEST YAP AMA 12. GÜN İÇİN OLDUKÇA DÜŞÜK BİR DEĞER DEMİŞTİ (kız kardeşim dr bu konuşmayı yaptıktan sonra sanırım 13.veya14. gün eşiyle birlikte olmuş zaten negatif diye )BİZ DR KIZ KARDEŞİMN EŞİ İLE YAPTIĞ BU KAÇAMAĞIDA ANLATTIK AMA DR DOĞAL OLMA OLSAILININ ÇOK ÇOK DÜŞÜK OLDUĞUNU SÖYLEDİ AMA TÜP BEBEK İÇİN BU DEĞERLERİN NORMAL OLMADIĞINI SÖYLEDİİ EN SON DEĞERİ ÇARŞABA GÜN 54 ÇIKTI VE DR PZARTESİ (yani dün )GEL TEKRAR BAKALIMM VE DEĞERLERİM BÖYLE YESE (ikiye katlamıyor diye )KÜRTAJ YAPALIM DEDİ DÜN KIZ KARDEŞİMLE GİTTİK VE BETA VERDİKK DEĞER 184 ÇIKTI DR GİTTİK SONUCA BAKTI VE GÖZÜNÜZ AYDIN ÇOK GÜZEL KATLAMIŞ DEDİİ HAFTAYA PZRTS TEKRAR ÇAĞIRDI KIZLARRRRR BU BİR MUCİZE DUALRINIZI EKSİK ETMEYİN OLURMUUU
Tesekkur ederim saracim oglum biraz kucuk ama napalim alisacagiz artik.... darisi sana ve tum kizlara olsun...
cnmm benimmm ne güzell biii haberrrrr buuuu rabbim tamamına erdirsinnn
edacımmmmm hayırlııı olsunnnn
amin canım iğneler konusunda uzman oldun sanırım ama olsun bebeklerimiz sağlıklı olsun biz herşeye razıyız dimi
KIZLARRRRR KIZ KARDEŞİMİ DÜN BAĞLI OLDUĞU SAĞLIK OCAĞINDAN ARAMIŞLARDI ORAYA GİTTİ BETA HCG YAPMIŞLARDI (aslın dr pzrts ye kadar yaptırma demişdi)AZ ÖNCE ARAMIŞLAR BETA DEĞERİ 401 OLMUŞŞŞŞŞ ÇOK MUTLUYUM KIZLARRRRRRR SİZLERİN DUALRI SAYESİNDEE
Evet canim mecbur yapacaz igneleri ama sanki o kadar igneyi ben yapmamisim gibi tedirginim biraz....tedaviylemi oldu diye sormussun canim benim hamile kalmamda sorun yok sadece kan pihtilasmasi var oda dusuge neden oluyo olmamasi icinde normal hamilelere gore extradan igne ve coraspin kullanoyorum...
Birde surpriz bebek konusuna gelince esimin gazabina ugradim biraz bi kereden bisi olmaz canim nolcak dedi gorduk sonucu:)))
Bana kalsa 1 yil sonra falan dusunuyordum ama saglik olsun tabiki 10 gun sonra kalp atisini duymaya gidecem insallah bir sorun olmaz benim gibilerin hamilelikleri biraz riskli oldugu icin kalp atisini duyana kadar korkuyprum acikcasi....
Kizlar tum kalbimle diliyorum rabim kimsenin kucagini bos birakmasin bu konuda ugrasan kimsenin emegini bosa cikarmasin isteyen herkese nasip etsin bunu herzaman soyluyorum ilk duam hep bebek bekleyenler icin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?