Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrr havvalar çok soğukkkk 2 gündür aralıksız yağmur yağıyorrrr rabbim dışarda yaşamak zorunda olanların yardımcısı olsun

günaydın kızlarrrr havvalar çok soğukkkk 2 gündür aralıksız yağmur yağıyorrrr rabbim dışarda yaşamak zorunda olanların yardımcısı olsun

amin yetercim nasılsın seni merak ediyorum

ya şu çevrimdışı olma işinden vazcaysanda geldinmi görsek seni

amin yetercim nasılsın seni merak ediyorum

ya şu çevrimdışı olma işinden vazcaysanda geldinmi görsek seni

CANIM YA ONU NASIL YAPTIM UNUTUM VALA SEN NASILSIN BALIMMMMMMM TOPARLANDINMI BİRAZZZZ (bu soruyu sorarken seni üzmekten yeniden hatırltmaktan korkuyorum ma )DUALRIM SENİNLE

canım gözünüzaydın inşallah değer katlanarak artar sağsalim bebeğine kavuşur kardeşin
darısı senin ve hepimizin başına inşallah

cnmm benimmm ne güzell biii haberrrrr buuuu rabbim tamamına erdirsinnn
Tesekkur ederim saracim oglum biraz kucuk ama napalim alisacagiz artik.... darisi sana ve tum kizlara olsun...

edacımmmmm hayırlııı olsunnnn

amin canım iğneler konusunda uzman oldun sanırım ama olsun bebeklerimiz sağlıklı olsun biz herşeye razıyız dimi

Evet canim mecbur yapacaz igneleri ama sanki o kadar igneyi ben yapmamisim gibi tedirginim biraz....tedaviylemi oldu diye sormussun canim benim hamile kalmamda sorun yok sadece kan pihtilasmasi var oda dusuge neden oluyo olmamasi icinde normal hamilelere gore extradan igne ve coraspin kullanoyorum...

Birde surpriz bebek konusuna gelince esimin gazabina ugradim biraz bi kereden bisi olmaz canim nolcak dedi gorduk sonucu:)))
Bana kalsa 1 yil sonra falan dusunuyordum ama saglik olsun tabiki 10 gun sonra kalp atisini duymaya gidecem insallah bir sorun olmaz benim gibilerin hamilelikleri biraz riskli oldugu icin kalp atisini duyana kadar korkuyprum acikcasi....

Kizlar tum kalbimle diliyorum rabim kimsenin kucagini bos birakmasin bu konuda ugrasan kimsenin emegini bosa cikarmasin isteyen herkese nasip etsin bunu herzaman soyluyorum ilk duam hep bebek bekleyenler icin....

Hayırlı Cumalarrrrrrr
Açılan ellerinizden, dudaklarınızdan dökülenler, gerçek olsun inşallahhhhh

KIZLARRRRR KIZ KARDEŞİMİ DÜN BAĞLI OLDUĞU SAĞLIK OCAĞINDAN ARAMIŞLARDI ORAYA GİTTİ BETA HCG YAPMIŞLARDI (aslın dr pzrts ye kadar yaptırma demişdi)AZ ÖNCE ARAMIŞLAR BETA DEĞERİ 401 OLMUŞŞŞŞŞ ÇOK MUTLUYUM KIZLARRRRRRR SİZLERİN DUALRI SAYESİNDEE

herkese hayırlı cumalar selaların okunduğu bu vakitte Rabbim gönlünüzden geçen tüm iyi dilekleri kabul etsin hayırlısı ve sağlıkla evlat hasretimizi dindirsin

amin

gözünüz aydın canım Allah kucağına almayıda nasip etsin kardeşinin

tatlım benim aklımda yanlış kalmış demekki ben umuda tedaviyel hamile kaldın sandımdı ne güzel kendi kendine hamile kalabiliyosun pıhtıyı iğnelerle çözüyosun inşallah buda sorunusuz olarak geçer ve evladını kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…