Sabırla Bebeğini Bekleyenler

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım eşinle ranayla ve tüm sevdiklerinizle beraber sağlıklı mutlu huzurlu bi ömür dilerim size

Leyloşum evet haklısın herkes seni merak ederken sanki bir tek ben seni merak etmemişim gibi görünmüşüm, ama inan öyle değil canım eğer sayfaları dikkatle incelediysen 1 haftadır nete girmediğimi anlarsın,benim pc sürekli bozuluyor bu akşam bilgisayarcı eve getirdik güya, inşallah bu son bozulması olur. Canım Buse' ye de çok geçmiş olsun, nasıl olmaz Buse 'nin hatırı, senin de öyle. Yanlış anlayıp da üzme tatlı canını Leyloşum. Hatta inanır mısın telefonun olsaydı seni çoktan aramıştım yanlış anlamışsın,üzülme diye... Ben kimseyi ne kırmak isterim ne de üzmek
[/QUOTE]
Sevdiğimden dolayı alındım sanırım canım..birde yaşanan olumsuzluklar nedeniyle stresten oldu sanırım canım...saol tatlım..düşünüp yazman benim için çok önemliydi ..teşekkür ederim...bende senin gibiyim..kimseyi üzüp kırmak istemem canım benim.ranayı öp benim için canım...
leylacım iyi olmanıza sevindim
çok geçmiş olsun

nirdesiniz kızlar?
saol bitanem...
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun hatresim..nice yıllar sağlıkla mutlulukla eşinle ve yavrunla tüm sevdiklerinle inşallah...[/COLOR][/I][/B][/FONT]

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım
valla uykusuzluktan ölebilirim
bir dün gece uyudu sabaha kadar ben uyuyamadım
acaba bir şey mi oldu diye?
onun dışında iyiyiz şükür
bir de bu aralar devamlı başım ağrıyor
diyete 1 hafta ara verdim çok kafama takıyorum diye
neredeyse tüm verdiğimi aldım
yeniden başladım umarım başarırım
gerçi bu boğazla birşey olacağını sanmıyorum ya neyse
işlerim var canım ara ara bakıyorum ama denk gelemedik

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım eşinle ranayla ve tüm sevdiklerinizle beraber sağlıklı mutlu huzurlu bi ömür dilerim size
Teşekkürler Saracım aynı dileklerin hepsini ben de sana diliyorum, Rabbim tez zamanda kucağını yavrularınla doldursun daha fazla bekletmesin inşallah

Sevdiğimden dolayı alındım sanırım canım..birde yaşanan olumsuzluklar nedeniyle stresten oldu sanırım canım...saol tatlım..düşünüp yazman benim için çok önemliydi ..teşekkür ederim...bende senin gibiyim..kimseyi üzüp kırmak istemem canım benim.ranayı öp benim için canım...

saol bitanem...

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun hatresim..nice yıllar sağlıkla mutlulukla eşinle ve yavrunla tüm sevdiklerinle inşallah...[/QUOTE]

Tamam annaştık yani, teşekkürler canım Allah hepimize eş ve çocuklarımızla birlikte hayırlı,huzurlu ve bereketli bir ömür nasip etsin inşallah

Sana da teşekkürler prensesim
Canım ama sen emziren bir annesin senin rejim yapman çok zor,kendine niye eziyet ediyorsun, emzirme bitince yaparsın inşallah

Son düzenleme:

Tamam annaştık yani, teşekkürler canım Allah hepimize eş ve çocuklarımızla birlikte hayırlı,huzurlu ve bereketli bir ömür nasip etsin inşallah

Canım ama sen emziren bir annesin senin rejim yapman çok zor,kendine niye eziyet ediyorsun, emzirme bitince yaparsın inşallah

[/QUOTE]

haklısın da gittikçe kilo alıyorum
en azından almıyım dimi ama
böyle çok mutsuz oluyorum

Son düzenleme:
as canım iyiyim tatlım sen nasıl oldun?
şimdi anneme gidecem öpüyorum seni ve buseyi
Valla prensesim dün itibariyle iyiydim ama sabah yine buse hastalandı..burnu falan akıyor mızırtı işe geç gelmek zorunda kaldım...şuanda ne durumda bilmiyorum...uyanır diye evi arayamadım..merak ediyorum...bu çocuk en ufak şeyde grip oluyor ya..çıldıracam valla...anne olmak zor iş velhasıl...

[/QUOTE]
amin canım...

saraaaaaaaaaaaaaa nerdesin gelde iki muhabbet edelim ya...valla canım sıkkın bugün...buseye çok üzüldüm o yüzden canım dar yani...

saraaaaaaaaaaaaaa nerdesin gelde iki muhabbet edelim ya...valla canım sıkkın bugün...buseye çok üzüldüm o yüzden canım dar yani...

geldim canım yıl sonu olduğu için işlerimiz yoğun bu aralar

geçmiş olsun buse rahatsızlanmış yine bağışıklık sistemi zayıf düşmüştür canım benim ya vitamin falan versen güçlenir biraz kuzumuz havalar bu sene çok soğuk gidiyo dikkatli olmak lazım

bende bugün çok üşüyorumki kaloriferler cayır cayır yanıyo yünkazaklar pantolonun altına külotlu çoraplar ama üşüyorum inşallah hasta olmam

kızlar lütfen bana yardım edin kafayı yiycem ya bu ay klomen kullandım daha önce kist yaptıgı için bu ay 3 gün 1 tane kullandımve adetin 17. günü ile 19. günü arasında yumurtam çatladı rahim duvarım ince diye progestan verdi doktor bugün adetimi 7 gün geçti hala hastalanmadım adeti 4 gün geçe kan testi yaptım negatif az önce doktordan geldim bu degerler hamile olmadığını gösteriyor dedi ama neden hala hastalanmadım geç döllenme olmuş olabilirmi sizce ... benim durumumda olan oldumu aranızda...

[/SIZE][/QUOTE]

haklısın da gittikçe kilo alıyorum
en azından almıyım dimi ama
böyle çok mutsuz oluyorum[/QUOTE]

Haklısın canım, bende de var kilo problemi ama yememem lazım diye düşündükçe inan aç kurt oluyorum sanki. Ben yemeden kısmayı beceremiyorum ama yürümeyi çok seviyorum ona güveniyorum heralde, gerçi şimdi kış yürüyüş yapmakta zor artık:44:

Canım üzülme çocuktur olur böyle şeyler, Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah, hem biliyor musun Rana da 1 yaş döneminde sürekli gripti ben de sen gibi üzülürdüm, geçiyor bunlar bu kez başka şeyler çıkıyor, Allah bize sabır ve güçlülük versin. Memlekete gittiğimde parazit çıkmıştı bağırsaklarında acillik olduk 2 gün boyunca kusmuştu yavrum

Dikkatli ol canım havalar kesiyo sanki:2:

Canım aldığın ilaçların yan etkisi ile adetin gecikmiş olabilir, hayırlısı sıkma canını en yakın zamanda netleşir durumun zaten.

Kızlar ben de sol ayak topuğumda sürekli ağrım var diye bugün doktora gittim, üniversitede okurken buz da düşüp ayağımı incitmiştim ama kırık falan yok demişlerdi. Doktor ayağında kırık var düştün mü dedi yıllar önce dedim. Onun etkisiyle ağrı yapıyormuş emin olamadım şimdi başka bi doktora daha mı gitsem acaba:44:Çok da ukala bi doktordu yaröntgene bakıp kırığı görebilir miyim acaba dedim. Bazen biz hastalar çok komik oluyormuşuz benim onu anlamama imkan yokmuş, tıp mı okumuşmuşum vs.vs. Muayenesine gitseydim yine öyle gıcık olacak mıydı acaba? Sanırım karşısında sorgu sual etmeden koyun gibi ne denirse kabul eden koyun misali hasta arıyor
[/COLOR][/FONT][/I][/B]

Son düzenleme:

dikkat etmeye çalışıyorum canım ama havalar çok soğuk gidiyo bu sene buraya daha kar yağmadı yağsa belki hava biraz daha yumuşar

çok geçmiş olsun canım bencede başka bi doktora daha görün yıllar önce kırılsa ağrısından durabilirmiydin detaylı bi araştır derim

Son düzenleme:

Sağol canım yıllardır hiç problemim yoktu gerçekten. Canım araştırma yapmamız suç zaten doktorlar araştıran öğrenen hasta istemiyorlar var yaAma ben araştırırım araştırmazsam duramam benSen napıyosun

Son düzenleme:
Daha önceden Leyloş istemişti, yine yükleyememiştim istemiyorum sanıp da üzülmüştü ama deniyorum yine istediğim resmi açmıyor kk.Sen dede bazı resimlerin açılmadığı oluyor mu Saracım?

Son düzenleme:

haklısın doktorlar çok bilmiş hasta istemiyorlar soru soruncada bazen tepki veriyolar sanki herşeyi kendileri bilecek sadece

Evet tatlım, Rana. Ya daha güzel net resimleri var onları yüklemek istiyorum hata veriyor hep bi de bunu deneyeyim dedim açıldı.

maşallah canım ya çok tatlı Rabbim sana ve babasına çok bağışlasın öp benim yerime şeker kızımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…