leylacım iyi olmanıza sevindim
çok geçmiş olsun
nirdesiniz kızlar?
Valla prensesim ben sabahtan beri buydayım ne gelen var ne giden
Ben de gittim bi dizim vardı onu izledim bitirdim e şimdi de yemek yapcam kremalı pasta falan filan
Çünkü bugün bizim 8. evlilik yıldönümümüzGerçi herife de biraz kızmışım pasta masta yapmıyayım diyom emme neyse lanet gelsin kör şeytana
Neyse prensesim sen nasılsın epeydir görüşemedik senle, Musab nasıl? O da anladığım kadarıyla benim kız gibi seni uyutmuyor ama maşallah sen sabırlısın, ben uykusuzluktan kafayı yiyicektim nerdeyse ki çok şükür atlattık elhamdülillahBu arada rejimin nasıl gidiyor zayıflayabildin mi?
bir tek HATRESE sitemim var...nedendir bilmiyorum çok soğuk davranıyor...herkes merak etmiş beni ama bir o etmemiş sanırım..o gelmediği zaman ben hep onu dilimden düşürmedim merakta kaldım...üstelik benim çocuğum rahatsızdı busenindemi hatırı yoktu iki kelam yazsaydı...yinede canı saolsun ne diyim...
saol bitanem...leylacım iyi olmanıza sevindim
çok geçmiş olsun
nirdesiniz kızlar?
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun hatresim..nice yıllar sağlıkla mutlulukla eşinle ve yavrunla tüm sevdiklerinle inşallah...Valla prensesim ben sabahtan beri buydayım ne gelen var ne giden
Ben de gittim bi dizim vardı onu izledim bitirdim e şimdi de yemek yapcam kremalı pasta falan filan
Çünkü bugün bizim 8. evlilik yıldönümümüzGerçi herife de biraz kızmışım pasta masta yapmıyayım diyom emme neyse lanet gelsin kör şeytana
Neyse prensesim sen nasılsın epeydir görüşemedik senle, Musab nasıl? O da anladığım kadarıyla benim kız gibi seni uyutmuyor ama maşallah sen sabırlısın, ben uykusuzluktan kafayı yiyicektim nerdeyse ki çok şükür atlattık elhamdülillahBu arada rejimin nasıl gidiyor zayıflayabildin mi?
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım
Valla prensesim ben sabahtan beri buydayım ne gelen var ne giden
işlerim var canım ara ara bakıyorum ama denk gelemedik
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
slm prensesimmmmmmmm..nasılsın?
Teşekkürler Saracım aynı dileklerin hepsini ben de sana diliyorum, Rabbim tez zamanda kucağını yavrularınla doldursun daha fazla bekletmesin inşallahevlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım eşinle ranayla ve tüm sevdiklerinizle beraber sağlıklı mutlu huzurlu bi ömür dilerim size
Sevdiğimden dolayı alındım sanırım canım..birde yaşanan olumsuzluklar nedeniyle stresten oldu sanırım canım...saol tatlım..düşünüp yazman benim için çok önemliydi ..teşekkür ederim...bende senin gibiyim..kimseyi üzüp kırmak istemem canım benim.ranayı öp benim için canım...Leyloşum evet haklısın herkes seni merak ederken sanki bir tek ben seni merak etmemişim gibi görünmüşüm, ama inan öyle değil canım eğer sayfaları dikkatle incelediysen 1 haftadır nete girmediğimi anlarsın,benim pc sürekli bozuluyor bu akşam bilgisayarcı eve getirdik güya, inşallah bu son bozulması olur. Canım Buse' ye de çok geçmiş olsun, nasıl olmaz Buse 'nin hatırı, senin de öyle. Yanlış anlayıp da üzme tatlı canını Leyloşum. Hatta inanır mısın telefonun olsaydı seni çoktan aramıştım yanlış anlamışsın,üzülme diye... Ben kimseyi ne kırmak isterim ne de üzmek
Sana da teşekkürler prensesimevlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım
valla uykusuzluktan ölebilirim
bir dün gece uyudu sabaha kadar ben uyuyamadım
acaba bir şey mi oldu diye?
onun dışında iyiyiz şükür
bir de bu aralar devamlı başım ağrıyor
diyete 1 hafta ara verdim çok kafama takıyorum diye
neredeyse tüm verdiğimi aldım
yeniden başladım umarım başarırım
gerçi bu boğazla birşey olacağını sanmıyorum ya neyse
Teşekkürler Saracım aynı dileklerin hepsini ben de sana diliyorum, Rabbim tez zamanda kucağını yavrularınla doldursun daha fazla bekletmesin inşallah
Teşekkürler Saracım aynı dileklerin hepsini ben de sana diliyorum, Rabbim tez zamanda kucağını yavrularınla doldursun daha fazla bekletmesin inşallah
Sevdiğimden dolayı alındım sanırım canım..birde yaşanan olumsuzluklar nedeniyle stresten oldu sanırım canım...saol tatlım..düşünüp yazman benim için çok önemliydi ..teşekkür ederim...bende senin gibiyim..kimseyi üzüp kırmak istemem canım benim.ranayı öp benim için canım...
saol bitanem...
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun hatresim..nice yıllar sağlıkla mutlulukla eşinle ve yavrunla tüm sevdiklerinle inşallah...
Valla prensesim dün itibariyle iyiydim ama sabah yine buse hastalandı..burnu falan akıyor mızırtı işe geç gelmek zorunda kaldım...şuanda ne durumda bilmiyorum...uyanır diye evi arayamadım..merak ediyorum...bu çocuk en ufak şeyde grip oluyor ya..çıldıracam valla...anne olmak zor iş velhasıl...as canım iyiyim tatlım sen nasıl oldun?
şimdi anneme gidecem öpüyorum seni ve buseyi
Sevdiğimden dolayı alındım sanırım canım..birde yaşanan olumsuzluklar nedeniyle stresten oldu sanırım canım...saol tatlım..düşünüp yazman benim için çok önemliydi ..teşekkür ederim...bende senin gibiyim..kimseyi üzüp kırmak istemem canım benim.ranayı öp benim için canım...
saol bitanem...
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun hatresim..nice yıllar sağlıkla mutlulukla eşinle ve yavrunla tüm sevdiklerinle inşallah...
saraaaaaaaaaaaaaa nerdesin gelde iki muhabbet edelim ya...valla canım sıkkın bugün...buseye çok üzüldüm o yüzden canım dar yani...
saraaaaaaaaaaaaaa nerdesin gelde iki muhabbet edelim ya...valla canım sıkkın bugün...buseye çok üzüldüm o yüzden canım dar yani...
geldim canım yıl sonu olduğu için işlerimiz yoğun bu aralar
geçmiş olsun buse rahatsızlanmış yine bağışıklık sistemi zayıf düşmüştür canım benim ya vitamin falan versen güçlenir biraz kuzumuz havalar bu sene çok soğuk gidiyo dikkatli olmak lazım
bende bugün çok üşüyorumki kaloriferler cayır cayır yanıyo yünkazaklar pantolonun altına külotlu çoraplar ama üşüyorum inşallah hasta olmam
kızlar lütfen bana yardım edin kafayı yiycem ya bu ay klomen kullandım daha önce kist yaptıgı için bu ay 3 gün 1 tane kullandımve adetin 17. günü ile 19. günü arasında yumurtam çatladı rahim duvarım ince diye progestan verdi doktor bugün adetimi 7 gün geçti hala hastalanmadım adeti 4 gün geçe kan testi yaptım negatif az önce doktordan geldim bu degerler hamile olmadığını gösteriyor dedi ama neden hala hastalanmadım geç döllenme olmuş olabilirmi sizce ... benim durumumda olan oldumu aranızda...
Dikkatli ol canım havalar kesiyo sanki:2:
Kızlar ben de sol ayak topuğumda sürekli ağrım var diye bugün doktora gittim, üniversitede okurken buz da düşüp ayağımı incitmiştim ama kırık falan yok demişlerdi. Doktor ayağında kırık var düştün mü dedi yıllar önce dedim. Onun etkisiyle ağrı yapıyormuş emin olamadım şimdi başka bi doktora daha mı gitsem acaba:44:Çok da ukala bi doktordu yaröntgene bakıp kırığı görebilir miyim acaba dedim. Bazen biz hastalar çok komik oluyormuşuz benim onu anlamama imkan yokmuş, tıp mı okumuşmuşum vs.vs. Muayenesine gitseydim yine öyle gıcık olacak mıydı acaba? Sanırım karşısında sorgu sual etmeden koyun gibi ne denirse kabul eden koyun misali hasta arıyor
dikkat etmeye çalışıyorum canım ama havalar çok soğuk gidiyo bu sene buraya daha kar yağmadı yağsa belki hava biraz daha yumuşar
çok geçmiş olsun canım bencede başka bi doktora daha görün yıllar önce kırılsa ağrısından durabilirmiydin detaylı bi araştır derim
Evet tatlım, Rana. Ya daha güzel net resimleri var onları yüklemek istiyorum hata veriyor hep bi de bunu deneyeyim dedim açıldı.hatrescim resimdeki rana mı :26::26::26::26::26::26:
Sağol canım yıllardır hiç problemim yoktu gerçekten. Canım araştırma yapmamız suç zaten doktorlar araştıran öğrenen hasta istemiyorlar var yaAma ben araştırırım araştırmazsam duramam ben Sen napıyosun
Evet tatlım, Rana. Ya daha güzel net resimleri var onları yüklemek istiyorum hata veriyor hep bi de bunu deneyeyim dedim açıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?