KIZLARRRRR KIZ KARDEŞİMİ DÜN BAĞLI OLDUĞU SAĞLIK OCAĞINDAN ARAMIŞLARDI ORAYA GİTTİ BETA HCG YAPMIŞLARDI (aslın dr pzrts ye kadar yaptırma demişdi)AZ ÖNCE ARAMIŞLAR BETA DEĞERİ 401 OLMUŞŞŞŞŞ ÇOK MUTLUYUM KIZLARRRRRRR SİZLERİN DUALRI SAYESİNDEE
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Allahım tamamına erdirsin isteyen herkese nasip etsin inşallah aminnn
Evet canim mecbur yapacaz igneleri ama sanki o kadar igneyi ben yapmamisim gibi tedirginim biraz....tedaviylemi oldu diye sormussun canim benim hamile kalmamda sorun yok sadece kan pihtilasmasi var oda dusuge neden oluyo olmamasi icinde normal hamilelere gore extradan igne ve coraspin kullanoyorum...
Birde surpriz bebek konusuna gelince esimin gazabina ugradim biraz bi kereden bisi olmaz canim nolcak dedi gorduk sonucu:)))
Bana kalsa 1 yil sonra falan dusunuyordum ama saglik olsun tabiki 10 gun sonra kalp atisini duymaya gidecem insallah bir sorun olmaz benim gibilerin hamilelikleri biraz riskli oldugu icin kalp atisini duyana kadar korkuyprum acikcasi....
Kizlar tum kalbimle diliyorum rabim kimsenin kucagini bos birakmasin bu konuda ugrasan kimsenin emegini bosa cikarmasin isteyen herkese nasip etsin bunu herzaman soyluyorum ilk duam hep bebek bekleyenler icin....
KIZLARRRRR KIZ KARDEŞİMİ DÜN BAĞLI OLDUĞU SAĞLIK OCAĞINDAN ARAMIŞLARDI ORAYA GİTTİ BETA HCG YAPMIŞLARDI (aslın dr pzrts ye kadar yaptırma demişdi)AZ ÖNCE ARAMIŞLAR BETA DEĞERİ 401 OLMUŞŞŞŞŞ ÇOK MUTLUYUM KIZLARRRRRRR SİZLERİN DUALRI SAYESİNDEE
herkese hayırlı cumalar selaların okunduğu bu vakitte Rabbim gönlünüzden geçen tüm iyi dilekleri kabul etsin hayırlısı ve sağlıkla evlat hasretimizi dindirsin
amin
ay tatlımmmm sürprizle gelse de ne güzel olmuş....Allah tamamına erdirsin canım saglıkla kollarına al inşallah...
çok güzel bir haber yaaa maşallah
bir güzel haber daha maşallahcanım Allah saglıkla kucagına aldırsın, darısı sana Sarama ve burdaki tüm arkadaşlarımıza olsun inşallah...
SARAM bu güzel haberlerin darısı başına olsun inşallah... Rabbim saglıklı hayırlı evladlar nasip etsin sana inşallah..
Nasılsın diye merak ettim...
Leylam sen nasılsın Buse hastaydı nasıl oldu?
Kızlar herkese cümleten selam olsun...
Hayırlı Cumalarrrrrrr
Açılan ellerinizden, dudaklarınızdan dökülenler, gerçek olsun inşallahhhhh
yeter çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin
leyla neredesin tatlım çok merak ediyorum gel bi iyiyim de
aminnnnnnnnnnnnnnnn....
allah sağlıkla dünyaya gelmeyi nasip etsinn ....hayırlı evlat olsun inşallah......rabbim tüm isteyenlere tez zamanda nasip etsinn
canım ya saolasın beni merak etmişsiniz...izin almıştım..buse rahatsızdı..gripti biliyorsunuz...şuan iyileşti..çok şükür..yarında aşısı var..aşıya gidecez...girip yazamadım ama aklım hep sizlerdeydi inan bana..bugünde ben biraz rahatsızım..eve boya yaptırmıştık akşamda banyo lavabo giriştim işe çamaşır suyundanmı nedir başım dönüyor sabahtan beri...şuan daha iyiyim ama..geçer inşallah..sen nasılsın saram?leylaaaaaa kaçgündür yoksun nasılsın buse nasıl meraktayım gelde bi haber ver
tebrikler edoşum..darısı her isteyenin başına tatlışım..Canlarim umut'a kardes geliyoooo....
(allah izin verirse)
canımsın seni çok merak ettirmişim..inan fırsatım olmadı..kız kucağımdan inmiyordu mız mız mız..hastalanınca resmen anneci oldu çocuk..halimi görsen bana acırdın valla...prensesim leyla kaç gündür gelmiyo en son yine busenin rahatsızlandığını söylemişti merak ediyorum inşallah iyidirler
gözünüz aydın yeterim...Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin ve isteyen herkese kısmet etsin canım benim..çok sevindim inan..KIZLARRRRR KIZ KARDEŞİMİ DÜN BAĞLI OLDUĞU SAĞLIK OCAĞINDAN ARAMIŞLARDI ORAYA GİTTİ BETA HCG YAPMIŞLARDI (aslın dr pzrts ye kadar yaptırma demişdi)AZ ÖNCE ARAMIŞLAR BETA DEĞERİ 401 OLMUŞŞŞŞŞ ÇOK MUTLUYUM KIZLARRRRRRR SİZLERİN DUALRI SAYESİNDEE
saol canım idare ediyoruz çok şükür...busede iyileşti çok şükür teyzesi...ay tatlımmmm sürprizle gelse de ne güzel olmuş....Allah tamamına erdirsin canım saglıkla kollarına al inşallah...
çok güzel bir haber yaaa maşallah
bir güzel haber daha maşallahcanım Allah saglıkla kucagına aldırsın, darısı sana Sarama ve burdaki tüm arkadaşlarımıza olsun inşallah...
SARAM bu güzel haberlerin darısı başına olsun inşallah... Rabbim saglıklı hayırlı evladlar nasip etsin sana inşallah..
Nasılsın diye merak ettim...
Leylam sen nasılsın Buse hastaydı nasıl oldu?
Kızlar herkese cümleten selam olsun...
saol bitanem..kusura bakmayın hepinizi meraklandırmışım canım...yukardada yazdığım gibi buseyle uğraştım durdum..izin almıştım..şuan iyi çok şükür..sen nasılsın mushabımız nasıl canım?yeter çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin
leyla neredesin tatlım çok merak ediyorum gel bi iyiyim de
sağolun kızlarrrrrr inşşşşşşşşşşşşşş
leylayı bende merak ettimmmmm
SARAMMMMMMMMMMMM SENİDE MERAK EDİYORUM KUZUMMM
merhab canım dualarına amin diyorum sağol sen nasılsın noyan paşamız nasıl
sen ikinciyi düşünmüyomusun noyana kardeş gerek
leyla bi haftadan fazladır yok bende merak ediyorum onu
Caniiiiiim cok tesekurler darisi basina evet noyana kardes yokmu bak ikisi birlikte buyurler birlikte oynarlar ne guzel olur....
canım ya saolasın beni merak etmişsiniz...izin almıştım..buse rahatsızdı..gripti biliyorsunuz...şuan iyileşti..çok şükür..yarında aşısı var..aşıya gidecez...girip yazamadım ama aklım hep sizlerdeydi inan bana..bugünde ben biraz rahatsızım..eve boya yaptırmıştık akşamda banyo lavabo giriştim işe çamaşır suyundanmı nedir başım dönüyor sabahtan beri...şuan daha iyiyim ama..geçer inşallah..sen nasılsın saram?
tebrikler edoşum..darısı her isteyenin başına tatlışım..
canımsın seni çok merak ettirmişim..inan fırsatım olmadı..kız kucağımdan inmiyordu mız mız mız..hastalanınca resmen anneci oldu çocuk..halimi görsen bana acırdın valla...
gözünüz aydın yeterim...Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin ve isteyen herkese kısmet etsin canım benim..çok sevindim inan..
saol canım idare ediyoruz çok şükür...busede iyileşti çok şükür teyzesi...
saol bitanem..kusura bakmayın hepinizi meraklandırmışım canım...yukardada yazdığım gibi buseyle uğraştım durdum..izin almıştım..şuan iyi çok şükür..sen nasılsın mushabımız nasıl canım?
saol yeterim...iyiyim çok şükür..anca gelip yazabildim..kimseyi merak ettirmek istemezdim kızlar zorunlu nedenlerden dolayı girip yazamadım...öpüyorum sizleri...hepinizi çok seviyorum canlarım...
bir tek HATRESE sitemim var...nedendir bilmiyorum çok soğuk davranıyor...herkes merak etmiş beni ama bir o etmemiş sanırım..o gelmediği zaman ben hep onu dilimden düşürmedim merakta kaldım...üstelik benim çocuğum rahatsızdı busenindemi hatırı yoktu iki kelam yazsaydı...yinede canı saolsun ne diyim...
sağolun kızlarrrrrr inşşşşşşşşşşşşşş
leylayı bende merak ettimmmmm
SARAMMMMMMMMMMMM SENİDE MERAK EDİYORUM KUZUMMM
canım ya saolasın beni merak etmişsiniz...izin almıştım..buse rahatsızdı..gripti biliyorsunuz...şuan iyileşti..çok şükür..yarında aşısı var..aşıya gidecez...girip yazamadım ama aklım hep sizlerdeydi inan bana..bugünde ben biraz rahatsızım..eve boya yaptırmıştık akşamda banyo lavabo giriştim işe çamaşır suyundanmı nedir başım dönüyor sabahtan beri...şuan daha iyiyim ama..geçer inşallah..sen nasılsın saram?
tebrikler edoşum..darısı her isteyenin başına tatlışım..
canımsın seni çok merak ettirmişim..inan fırsatım olmadı..kız kucağımdan inmiyordu mız mız mız..hastalanınca resmen anneci oldu çocuk..halimi görsen bana acırdın valla...
gözünüz aydın yeterim...Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin ve isteyen herkese kısmet etsin canım benim..çok sevindim inan..
saol canım idare ediyoruz çok şükür...busede iyileşti çok şükür teyzesi...
saol bitanem..kusura bakmayın hepinizi meraklandırmışım canım...yukardada yazdığım gibi buseyle uğraştım durdum..izin almıştım..şuan iyi çok şükür..sen nasılsın mushabımız nasıl canım?
saol yeterim...iyiyim çok şükür..anca gelip yazabildim..kimseyi merak ettirmek istemezdim kızlar zorunlu nedenlerden dolayı girip yazamadım...öpüyorum sizleri...hepinizi çok seviyorum canlarım...
bir tek HATRESE sitemim var...nedendir bilmiyorum çok soğuk davranıyor...herkes merak etmiş beni ama bir o etmemiş sanırım..o gelmediği zaman ben hep onu dilimden düşürmedim merakta kaldım...üstelik benim çocuğum rahatsızdı busenindemi hatırı yoktu iki kelam yazsaydı...yinede canı saolsun ne diyim...
hamd olsun tatlım bildigin gibi işte... hamd olsun oda büyüyor teyzesiAllah bilir canım ama şuan düşünmüyoruz...
merebe canım.. nasıl gidiyor? dikkat et kendine.. yok Edacım sürpriz olursa bilemem tabii de düşünmüyoruz biz...
iyi olmasına çok sevindim tatlım... kolay gelsin sana.. prensese öpücükler
valla bilmiyorum ki saracım ya..olabilir ona bakıyorum diye kendimi esirgemedim sanırım...şükür gelip yazmışsın çok merak ettirdin be leylacım ama busenin iyileşmesine sevindim.sen buseyle ilgilenirken kendine dikkat etmeyip üşüttünmü acaba annelik zor iş dimi ama zor da olsa dünyanın en kutsal işi bence sanada geçmiş olsun leyloşum
bende iyiyim heralde bilmiyorum bi garibim bu aralar hayır olur inşallah
saol zeynom..iyiyiz çok şükür tatlım..umarım sende yavrunda iyisinizdir..hamd olsun tatlım bildigin gibi işte... hamd olsun oda büyüyor teyzesiAllah bilir canım ama şuan düşünmüyoruz...
merebe canım.. nasıl gidiyor? dikkat et kendine.. yok Edacım sürpriz olursa bilemem tabii de düşünmüyoruz biz...
iyi olmasına çok sevindim tatlım... kolay gelsin sana.. prensese öpücükler
Valla prensesim ben sabahtan beri buydayım ne gelen var ne gidenleylacım iyi olmanıza sevindim
çok geçmiş olsun
nirdesiniz kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?