Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Daha önceden Leyloş istemişti, yine yükleyememiştim istemiyorum sanıp da üzülmüştü ama deniyorum yine istediğim resmi açmıyor kk.Sen dede bazı resimlerin açılmadığı oluyor mu Saracım?

resmin boyutu büyükse açamayabiliyor

paint proğramını biliyosan ordan resmin boyutunu % 50 yaparsan açılabilir

yada albüme ekleyebilirsin

Son düzenleme:
resmin boyutu büyükse açamayabiliyor

paint proğramını biliyosan ordan resmin boyutunu % 50 yaparsan açılabilir

yada albüme ekleyebilirsin

Hımmmmmmmmmm anlamışam emme painti biraz açarsan seviniremProgramlardaki paintten mi bahsedirsen bacım YAV ÇOH MU AÇIK VERDİM NEB u akşam eşim gelince kadın doğumcuya gidicez başladık tedaviye bu ay aşılama düşünüyoruz bakalım hayırlısı.Canım ben sana Bülent Traşı tavsiye etsem Çünkü kk da bir yazı okudum kadının biri defalarca tüp denemiş genetik testler falan yapmış ama hiç sonuç alamamış bülent traşla bebeğine kavuşmuş gerçi veren Allah ama vesile olanında kalitesi önemli.O yazıyı okuduktan sonra iyi ki de ona gitmişiz dedim yani

Saracım paint programını buldum ama resmi en fazla % 100 e indirebiliyorsun benim pc de 50 olmuyor

Kız Saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa niye koyverdun gittun beniiiiiiiiiiiiii oyyyyyyy ,,,,,,, koyverdun gittun beniiiiiiiiiiiiii,,,,,,,,,,,
Böyleeeeeeeeee yalınız kaldum oyyyyyyyyyyy böyleeeeeeeeee yalınız kaldum

Neyseeeeeee hadi hayırlı akşamlar canım görüşürüz inşallah...................
Leyloşşşşşşşşşşşşşş niye hala gelmiyosun canım :44::44::44::44::44::44:

Saracım paint programını buldum ama resmi en fazla % 100 e indirebiliyorsun benim pc de 50 olmuyor

tatlım resmi açınca resin üzerine sağ tıkla birlikte aç var ya oraya tıkla paint yazan yere tıkla sonra resim gelince yukarıda uzaklaştır yakınlaştır var uzaklaştıra tıkla resmi tam olarak gör sonra resmi boyutlandır yazan yer var menüde raya tıkla yatay dikey yazan yere 100 yazıyoya sen onu sil 50 yaz tamam de resim küçülüyo çok fazla tıklattım ama inşallah anlatabilmişimdir

tatlım hangi hastanede bu doktor ikinci negatiften sonra kafam karışık açıkçası her an doktorumu değişebilirim

tatlım yıl sonu olduğu için işlerimiz fazla kaç gündür sürekli gelemiyorum farkındaysan yine iş çıkınca gitmek zorunda kaldım sonrada eve git sobayı yak yemek yap evi derle topla sonrada hürremi izle dün gece gelemedim topiğe yoksa seni hiç bi başına bırakırmıyım ben

kürtaj olalım 2ay oldu daha adet olamadım dün eşimin halası aradıı çok gıcık bi kadın 6ay boşu boşuna gitti diyor.yani 6 aydır kürtajdı gebelikti adet olamamakla uğraşıyrm ya onu dio manyak karıı.gebeliğimide burnumdan getirmişti ismi şu olacak bu olacak die yok doktora kayınvalideni götür diee beynimi yemiştiii.herşey üstüme geliyor sankiii.

tatlım bırak gereksiz insanları boş boş konuşsunlar tıka kulağını hiç duyma bile biliyorum kolay değil ama ağızlarını payını ver otursunlar yerlerine onlara ne yaaa çok kızıyorum böyle insanlara benim çevremde de türemeye başladılar ama cevaplarını alıp oturuyolar yerlerine sende takma kafana eşin bişey demiyosa sen eşine bak onunla mutlu olmaya bak keşke bi tatile çıkma imkanınız olsaydı kafanız rahatlardı hem bak hamile kaldın demekki kalabiliyosun bi defa oldumu yine olur sen Allaha güven gerisini boş ver canım menim unutma senden önemli hiç bişey yok hele eşinin halası dış kapının dış mandalı

leylaaaaaaaaa kız nereyesun sendemi hasta oldun yoksa merak ettirme kendini gel bi iyiyim de bak bende çok yoğunum ama arada gelmeye çalışıyorum

cevabını veriyorumda çoğu zaman ama kadın pes etmio çokta yüzleşmek istemiyrm çünkü beni kayınvalideme karşı çoğu zaman koruyor ve eşimin halası benim uzaktan akramda.adet günümü herşeyimi soruooo insana bıtkınlık veriyor.yrn görüşücez eğer adet günümü falan sorarsa bu sefer bozucam kendisiniiii.

o zaman kırmadan anlayacağı bi dille kibarca uyar bu durumun senin için zaten çok zor ve yorucu olduğunu stresli olduğunu belkide bu kadar stresli olmandan kaynaklı bebeğinin gelmediğini anlat ona bu kadar soru sormasan biraz kafam rahat etse belki daha iyi olacak falan e inşallah anlayışlı biridir ve seni rahat bırakır artıkın

çevrediki insanların bunu kendileirnin anlaması lazım zannediyorlarkiii bizim bi hatamız yüzünden olmuyor çocukk.

saracım ben şimdi çıkıyrm akşama yine yazarımmm

çevrediki insanların bunu kendileirnin anlaması lazım zannediyorlarkiii bizim bi hatamız yüzünden olmuyor çocukk.

saracım ben şimdi çıkıyrm akşama yine yazarımmm

çevremizdekiler malesef her zaman anlayışlı olamayabiliyolar canım bu yüzden direk yüzlerine anlatmak lazım

tamam canım bende çıkacam birazdan kendine iyi bak

Canım İstanbul Maslak Acıbadem' e geçmiş şimdi. Ben onunla iki kez denedim ve her ikisinde de sonuç pozitifti. KKda prof.dr Bülent Traşa gidenler diye bi topic var sen de oku istersen. Hakkında bazı skandal haberler falan var deyince merak ettim önce kendi doktorumdan tereddütte düştüm ama bayanın biri onun hakkında öyle detaylı güzel şeyler yazmış ki, iyi ki ona gitmişiz dedik eşimle ve aşılama sonrası yine ona gitmeyi düşünüyoruz. Allah yardım etsin hepimize çok zor süreçler yaAz önce burdaki jinekologtan geliyorum, sanki bana hepsi bizi para görüp soyuyorlarmış gibi geliyor offff offfff....:44::44::44::44:

Yok canım paint benimkinde bir yerden sonra farkı senin dediğin gibi olmuyor.

kızlar kürtaj olalım 2 ayı geçti hala ben adet olamadımmm.vücudum çok ağrıyor.bugünde kahve lekem geldi oldum die sevindim ama bişey yok.doktordanda randevu aldım adet oldum die yrn için ama olmamışım.karnım davul gibi olduu

Off kızlar ya bugünüm çok kötüydü
musab'ı yürütece koyup 2 dakkada mutfağı toparlayım dedim
kaçgündür hiç durmadığından ev almış başını gidiyordu
fırındaki yemeğe bakim dedim
fırının ağzını açmamla musab'ın elini yapıştırması bir oldu
eli,parmakları yandı yavrumun
su toplamış
hala içim acıyor nasıl anneyim ben
çok ağladı yavrum 2 saat durmadan
krem sürüp zorla uyuttum sonra
o uyuduktan sonra ona bakıp bir güzel ağladım
eşimde çocuk bu normal diyor
ama resmen öldüm nasıl unutacam bunu çok kötüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…