aramıza hoş geldin canım çok güzel ve doğru sözler yazmışsın senin hiç çocuğun varmı yoksa bizim gibi bekliyomusun hala :26::26::26::26::26::26::26:
merhaba kızlar
ben çok öksürüyorum sabah eşim hastaneye götürdü röntgen falan çekildi ilaç yazdı doktor sinüzitimde zorlamış öğlende eve gittim şimdi iş yerindeyim aslında eve gidip dinlensem iyi olacak ama evede gitsem yemekti bulaşıktı oturmaya bile vaktim kalmıyo misafirler zaten bende onlar bendende hasta oldular kaç gündür kendime mi bakayım onlaramı bilmiyorum
yok be zeloşum gitmediler hala ne zaman gideceklerinide bilmiyom arada bi yarım ağız gidelim diyolar ondada eşim olmaz biraz kalın diyo
Hoşbuldum canım,ya aranıza yeni katıldığım belli,sayfayı yenilemeyince cevaplarınız gözükmüyor ben de bekliyorum:))
Benim 5,5 yaşında bir kızım var. İkinciyi istiyorum nasipse. Ama kolay değilmiş öğrendim. Bir de yaş faktörüde etkiliyormuş..Aman herşey Allah'tan. Vücut ısısı takibi,yumurtlama belirtileri,akıntı kontrolü..
Şura Suresi 49.ayetinin mealini okudum geçen hafta.Tavsiye ediyorum insana çok çok çok iyiy geliyor.
Yazdıklarımın hepsini denedim..hayırlısı..
off saracımmmm sizinkiler beni bile germeye başladılarrrreşinle konuşsannn.durumunu görüyor ama birde sen anlatsan belki kalın demezz
hatune aramızda hoş geldinnn.
ben bugün banyoma taktım kafayıı duşa kabinim o kadar kireçli ki naparsam yapım çıkmıo.duvardaki fayanslara porçöz döktüm 1 şişe porçöz harcadımmm biraz temizlendilerrrrr.boğulucaktım ama
Hoşbuldum canım,ya aranıza yeni katıldığım belli,sayfayı yenilemeyince cevaplarınız gözükmüyor ben de bekliyorum:))
Benim 5,5 yaşında bir kızım var. İkinciyi istiyorum nasipse. Ama kolay değilmiş öğrendim. Bir de yaş faktörüde etkiliyormuş..Aman herşey Allah'tan. Vücut ısısı takibi,yumurtlama belirtileri,akıntı kontrolü..
Şura Suresi 49.ayetinin mealini okudum geçen hafta.Tavsiye ediyorum insana çok çok çok iyiy geliyor.
ayetin meali neyyy???
saram bu erkek milleti kadar nankör bi millet yok saçını süpürge etsen yaranamassın orda bi tel kalmış yapmadığın derlerbende eşime çok kızgınım ailesi sanki herşeyin üstünde ya biz onların eşi değilmiyiz hiçmi değerimiz yok inan elimden geleni yapıyorum ama laf gelince sen bütün gün yat diye laf sokuyo ailesi yaptığı zaman bana boş ver onların kötü niyeti yok öylesine diyolar sen yalnış anlamışşsındır diyo neden aynı anlayışı bize göstermiyolar bugün erkek milletine çok doluyum saracım sanada çok geçmiş olsun balım ya Allah yardımcın olsun kuşum
google da şura suresi 49.ayet diye aratırsan göreceksin. Ben rüyamda bu surenin ismini duydum geçen hafta meraktan açtım ve dedim ki burda bir şifre var benim için ve 49.ayeti gördüm.Şifa gibi.Allah diyor ki "Göklerin ve yerin mülkü (hükümranlığı) Allah’ındır. O, dilediğini yaratır. Dilediğine kız çocukları, dilediğine erkek çocukları verir."
50.ayet:
Yahut o çocukları erkekler, dişiler olmak üzere çift verir, dilediği kimseyi de kısır yapar. Şüphesiz O, her şeyi hakkıyla bilendir, hakkıyla gücü yetendir.
Ya canım bunu okuyunca anladım ve Allah'a tevekkül etmek gerektiğini gördüm.
ara çok güzel anlatmış canım smearı....nasıl yapılıo cnm hiç bi bilgim yoktaaa
iyi uykular cnm
sağolun kızlar biraz rahatsızım dr gittim beyin mr falan istediiiii birde pskoloğa yönlendirdi çok zor şeyler yaşıyorsun destek alamlısın dedii ilaç verdi
ara çok güzel anlatmış canım smearı....
geçmş olsn tatlım
inş ilaçlar sana iyi gelir
hatune hoş geldin canım aramıza
saracım sana sabırlar diliyorum
kaç gün sonra benim kv ler geliyorlar
napıcam bilmiyorum
musab da var
ara çok güzel anlatmış canım smearı....
geçmş olsn tatlım
inş ilaçlar sana iyi gelir
hatune hoş geldin canım aramıza
saracım sana sabırlar diliyorum
kaç gün sonra benim kv ler geliyorlar
napıcam bilmiyorum
musab da var
saol bitanem..taşındım nihayet..ev netimizde bağlandı..amin canım güzel dualarına yürekten teşekkür ediyorum hatirgah arkadaşım benim...temiz yüreklim...hayırlı sabahlar canım nasılsın
günaydın leyloşum nasılsın taşınmışsın kolay gelsin canım ev taşımak zordur bilirim Allah kolaylık versin yuvanızın huzuru mutluluğu hiç bozulmasın
günaydın canım kıyamam uykusuzluk zordur bilirim
Allah musaba sağlık şifa versin uyusunda büyüsün sende rahat et canım
saol hatresim...çok yoruldum ya...bugünde çanak bağlandı tv yi duvara monte yaptırdık...ev biraz adama döndü yani..İnşallah tez zamanda uykusu düzene girer canım,seni her böyle gördükçe kendi halimi hatırlarım
Ahanda Leylooş sahalarda
Kız Leyloş hoşgeldin bacım, yeni evin hayırlı olsun bakemCurcuna olsa da yeni ev,ortam güzeldir be,kız taşınasım geldi birden
saol tuğbacım...kız zelalll aylar sonra geldi ya onun için onu daha çok özledimmm tabiiiii.hepiniziiiii çok seviom amaaaayoksa gelipte burda herşeyimizi paylaşırmıyızzz
leylacım yeni evin hayıtlı uğurlu bereketli olsunnnn
ayyy siz yazdıkca bende bi heycan oluoo benim sıpamda beni uyutmasa olsadaaaaaaa
hatrescimmm sen nasılsınnn
ah canım ya...nihayet biraz biraz düzene soktum evi...hatresim canım tüp denicekmişşsin ben yeni öğreniyorum hayırlı olsun ranamıza bi kardeş gelsin yalnız kalmasın inş.
maonyam tatlım sen anne olacaksın inş. ben inanıyorum moralini yüksek tutguatırınlada ilgilen biliyosun benim bütün hormonlarımı bozdu
saram tatlım hiç sesin çıkmıyo nerdesin artık şunları postalada rahat konuşalımprensesim yeterim kardelenim zeynom tweetim semim kızlar sizler nasılsınız şekerler leyloş balım daha evi taşımadınızmı olmadı bütün topik gelip senin evi taşıyalım hadi tatlım özledik seni
kv denler nasıl iyilerse sorun yok benimkiler gibiyse Allah sabır versin canım
saol bitanem..taşındım nihayet..ev netimizde bağlandı..amin canım güzel dualarına yürekten teşekkür ediyorum hatirgah arkadaşım benim...temiz yüreklim...
saol hatresim...çok yoruldum ya...bugünde çanak bağlandı tv yi duvara monte yaptırdık...ev biraz adama döndü yani..
saol tuğbacım...test yaptırcan sanırım..sonucu bize yaz..umarım iyi sonuçlar alırsın tatlım...
ah canım ya...nihayet biraz biraz düzene soktum evi...çok yorulduk çok...değdi doğrusu...buse mutluya başka bişey istemem...
SARA,PRENSES,HATRES,ZELOŞ VE YETER HANIMLARA DUYURULUR: BU TOPİCTE TİCKERLER BENDEN SORULUR TIZIM..BENDEN HABERSİZ NASIL BÖYLE GÜZEL BİR TİCKER YAPARSINIZ..BENDE İSTİYORUM BANA NE BANA NE...BİRİNİZ HEMEN TOPİCE GELİP NASIL YAPTIĞINIZI ANLATIN BENDE YAPACAM O YÜZÜKLÜ TİCKERDEN....
işlerini kolaylamışsın ohh ne güzel
buse de mutluymuş
kontrol panelinden profilimi düzenleye gir canım
bilgilerini gir değişiklikleri kaydet ticker hazır
[ı]
saol bitanem..taşındım nihayet..ev netimizde bağlandı..amin canım güzel dualarına yürekten teşekkür ediyorum hatirgah arkadaşım benim...temiz yüreklim...
Saol hatresim...çok yoruldum ya...bugünde çanak bağlandı tv yi duvara monte yaptırdık...ev biraz adama döndü yani..
Saol tuğbacım...test yaptırcan sanırım..sonucu bize yaz..umarım iyi sonuçlar alırsın tatlım...
Ah canım ya...nihayet biraz biraz düzene soktum evi...çok yorulduk çok...değdi doğrusu...buse mutluya başka bişey istemem...
Sara,prenses,hatres,zeloş ve yeter hanımlara duyurulur: Bu topicte tickerler benden sorulur tızım..benden habersiz nasıl böyle güzel bir ticker yaparsınız..bende istiyorum bana ne bana ne...biriniz hemen topice gelip nasıl yaptığınızı anlatın bende yapacam o yüzüklü tickerden....[/ı]
işlerini kolaylamışsın ohh ne güzel
buse de mutluymuş
Kontrol panelinden profilimi düzenleye gir canım
bilgilerini gir değişiklikleri kaydet ticker hazır
saol hatresim...çok yoruldum ya...bugünde çanak bağlandı tv yi duvara monte yaptırdık...ev biraz adama döndü yani..
saol tuğbacım...test yaptırcan sanırım..sonucu bize yaz..umarım iyi sonuçlar alırsın tatlım...
ah canım ya...nihayet biraz biraz düzene soktum evi...çok yorulduk çok...değdi doğrusu...buse mutluya başka bişey istemem...
SARA,PRENSES,HATRES,ZELOŞ VE YETER HANIMLARA DUYURULUR: BU TOPİCTE TİCKERLER BENDEN SORULUR TIZIM..BENDEN HABERSİZ NASIL BÖYLE GÜZEL BİR TİCKER YAPARSINIZ..BENDE İSTİYORUM BANA NE BANA NE...BİRİNİZ HEMEN TOPİCE GELİP NASIL YAPTIĞINIZI ANLATIN BENDE YAPACAM O YÜZÜKLÜ TİCKERDEN....
çooook iyiler canım çooook
sadece çok anlayışsızlar desem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?