Sabırla Bebeğini Bekleyenler

aramıza hoş geldin canım çok güzel ve doğru sözler yazmışsın senin hiç çocuğun varmı yoksa bizim gibi bekliyomusun hala :26::26::26::26::26::26::26:

Hoşbuldum canım,ya aranıza yeni katıldığım belli,sayfayı yenilemeyince cevaplarınız gözükmüyor ben de bekliyorum:))

Benim 5,5 yaşında bir kızım var. İkinciyi istiyorum nasipse. Ama kolay değilmiş öğrendim. Bir de yaş faktörüde etkiliyormuş..Aman herşey Allah'tan. Vücut ısısı takibi,yumurtlama belirtileri,akıntı kontrolü..

Şura Suresi 49.ayetinin mealini okudum geçen hafta.Tavsiye ediyorum insana çok çok çok iyiy geliyor.

Yazdıklarımın hepsini denedim..hayırlısı..

Son düzenleme:

yok be zeloşum gitmediler hala ne zaman gideceklerinide bilmiyom arada bi yarım ağız gidelim diyolar ondada eşim olmaz biraz kalın diyo

saram bu erkek milleti kadar nankör bi millet yok saçını süpürge etsen yaranamassın orda bi tel kalmış yapmadığın derler bende eşime çok kızgınım ailesi sanki herşeyin üstünde ya biz onların eşi değilmiyiz hiçmi değerimiz yokinan elimden geleni yapıyorum ama laf gelince sen bütün gün yat diye laf sokuyoailesi yaptığı zaman bana boş ver onların kötü niyeti yok öylesine diyolar sen yalnış anlamışşsındır diyo neden aynı anlayışı bize göstermiyolar bugün erkek milletine çok doluyumsaracım sanada çok geçmiş olsun balım ya Allah yardımcın olsun kuşum

ayetin meali neyyy???

off saracımmmm sizinkiler beni bile germeye başladılarrrreşinle konuşsannn.durumunu görüyor ama birde sen anlatsan belki kalın demezz

hiç sanmıyorum canım

dikkat et zehirlenme kız Allah korusun limon falan sık ye

Allah bağışlasın kızını canım inşallah ikinci de bekletmeden gelir Şura Suresinin 49.ayetinin mealini okumamıştım bende okuyayım canım sağol paylaştığın için

ayetin meali neyyy???

google da şura suresi 49.ayet diye aratırsan göreceksin. Ben rüyamda bu surenin ismini duydum geçen hafta meraktan açtım ve dedim ki burda bir şifre var benim için ve 49.ayeti gördüm.Şifa gibi.Allah diyor ki "Göklerin ve yerin mülkü (hükümranlığı) Allah’ındır. O, dilediğini yaratır. Dilediğine kız çocukları, dilediğine erkek çocukları verir."
50.ayet:
Yahut o çocukları erkekler, dişiler olmak üzere çift verir, dilediği kimseyi de kısır yapar. Şüphesiz O, her şeyi hakkıyla bilendir, hakkıyla gücü yetendir.

Ya canım bunu okuyunca anladım ve Allah'a tevekkül etmek gerektiğini gördüm.

yazdıklarına aynen katılıyorum sanki benim yazmak istediklerimi yazmışsın onlar yapınca art niyet yok biz yanlış anlıyoz biz yapınca art niyetliyiz el kızıyız bilmem ne

inanırmısın eve gidiyorum herkes bi tarafta yatıyo oturacak yer yok oysa gider evime bi çorba yapar uzanır dinlenirim ama nerdeeeeee gerçekten bıktım

evet bende okudum şimdi netten Allaha inanıyor ve belimizi ona bağlıyoruz inşallah bizi evlat sahibi olmayı nasip ettiği kullarından eyler

nasıl yapılıo cnm hiç bi bilgim yoktaaa

iyi uykular cnm
ara çok güzel anlatmış canım smearı....
sağolun kızlar biraz rahatsızım dr gittim beyin mr falan istediiiii birde pskoloğa yönlendirdi çok zor şeyler yaşıyorsun destek alamlısın dedii ilaç verdi

geçmş olsn tatlım
inş ilaçlar sana iyi gelir

hatune hoş geldin canım aramıza

saracım sana sabırlar diliyorum
kaç gün sonra benim kv ler geliyorlar
napıcam bilmiyorum
musab da var

selam kızlar
ben geçmiş yapana kadar nereye gittiniz

kızkardeşimle evimi bir güzel temizledik
ufak tefek işlerim kaldı
sonra gelir zaten misafirler
şimdi yemek yiycem

sara yazacağıma ara yazmışım

kv denler nasıl iyilerse sorun yok benimkiler gibiyse Allah sabır versin canım

Son düzenleme:
saol bitanem..taşındım nihayet..ev netimizde bağlandı..amin canım güzel dualarına yürekten teşekkür ediyorum hatirgah arkadaşım benim...temiz yüreklim...
saol hatresim...çok yoruldum ya...bugünde çanak bağlandı tv yi duvara monte yaptırdık...ev biraz adama döndü yani..
saol tuğbacım...test yaptırcan sanırım..sonucu bize yaz..umarım iyi sonuçlar alırsın tatlım...
ah canım ya...nihayet biraz biraz düzene soktum evi...çok yorulduk çok...değdi doğrusu...buse mutluya başka bişey istemem...

SARA,PRENSES,HATRES,ZELOŞ VE YETER HANIMLARA DUYURULUR: BU TOPİCTE TİCKERLER BENDEN SORULUR TIZIM..BENDEN HABERSİZ NASIL BÖYLE GÜZEL BİR TİCKER YAPARSINIZ..BENDE İSTİYORUM BANA NE BANA NE...BİRİNİZ HEMEN TOPİCE GELİP NASIL YAPTIĞINIZI ANLATIN BENDE YAPACAM O YÜZÜKLÜ TİCKERDEN....

işlerini kolaylamışsın ohh ne güzel
buse de mutluymuş
kontrol panelinden profilimi düzenleye gir canım
bilgilerini gir değişiklikleri kaydet ticker hazır

ben yapmak için oratlığı birbirine kattımmmm ve nasıl becerdim anlamadımmmmmm

işlerini kolaylamışsın ohh ne güzel
buse de mutluymuş
Kontrol panelinden profilimi düzenleye gir canım
bilgilerini gir değişiklikleri kaydet ticker hazır

pranses anlatmış bile bende nasıl anlatsam diyorummm

günaydın kızlarrrrr.

hatres karısından önce geleyim dedimmmm
şaka şakaa ummalı bi temizlik var bizde bugün dünn can sıkıntısından perdelerimi indirdimmmmm.nasıl takacam bilmiyorum ama

sonundaa yaptım meğer hitap şeklini yazmıomuşummm şimdi yeterinikini inceleyince şart etti kafammm

işlerinizi kolaylamışsınız ne güzel canım güle güle oturun evinizde artık kendini özletmezsin

çooook iyiler canım çooook
sadece çok anlayışsızlar desem

Allah sabır versin canım ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…