Sabırla Bebeğini Bekleyenler

sara cnmmm yetere ben pek iyi sayılmam demiştinn nedennn bugünlerde sankii bi sıkıntın var???

tatlım gribim soğuk algınlığım var bşde kayagana ve iki görümcek günlerdir bende kalıyo nasıl iyi olabilirim

şimdi uyku bastırdı
kaçmadan gidip az uyuyayım
görüşürük kızlar
bu arada işler de kaldı
amaannnnn boş ver

işi boşver git uyu sağlığından önemli değil hiçbişey

nasıl yapılıo cnm hiç bi bilgim yoktaaa

iyi uykular cnm

tatlım smear testinden korkma normal muayene gibi düşün vagina girişinden bi sıvı alınıp tahlil yapılıyo canın acımıyo hatta hissetmiyosun bile rahim ağzı kanseri yumurtalık kanseri gibi önemli sağlık bilgilerine ulaşılıyo bu tstlerde hamile kalmadan önce ve aktif cinsel hayata başladıkta sonra yılda bi kere yapmak gerekiyo bu testi aslında bende bi defa yaptım sonucuda hemen çıkmıyo bi haftada falan çıkıyo

ooooooooof oooooooooooooooof

zelaaaaaaaaaaaaaaaaaaal tızım nerdesin ben gelince sen yoksun sen gelince ben yokum kavuşamayan aşıklar gibiyiz gel hadi

zelaaaaaaaaaaaaaaaaaaal tızım nerdesin ben gelince sen yoksun sen gelince ben yokum kavuşamayan aşıklar gibiyiz gel hadi

Bu ne yaaaa aaaaaa Zelal da Zelallllllllllllllll , kız Zelo sen bunlara morfin mi verdin nedir ? Gel de aşıklarının hasretini dindir yoksam biri çöllere düşüp Mecnun öbürü de dağları delip Ferhat olacak, yazuhtur bacım etme eyleme gel gari sevinsin garipler

kız biz bu topiği zeloşla beraber açtık arkadaşlığımız çok eskiye dayanıyo araya mesafeler girsede zaman ayırsada bizim arkadaşlığımız bitmez kıskanma tızııııııııııııııııııııım

seninlede öyle hatresim buradaki her arkadaşım benim için çok kıymetli

Son düzenleme:
Tabi ki Saracım eski dostluklar hiç kaybolmaz, kaybolmasında inşallah Allah dostluğunuzu daim etsin.Takılıyorum canım menim,rabbime şükürler olsun ki Saracım kıskanç bir insan değilim ama bir şey var ki ne yalan söyleyeyim bacım kızkardeşi olanları kıskanıyorum daha doğrusu onlara çok gıpta ediyorum keşke benimde bacım olsaydı diye ama nasipte kızkardeş yokmuş ama çok şükür kızım var büyüyünce o bana arkadaş olur inşallah.

ranayı öp benim yerime yirim men onu yaaaa seni sabote ediyo haaaa

Evet yaaaaa pc başında ana kız gavga ediyozzz

kıskanç olmadığını biliyorum canım bende sana takılıyorum alınma haaa

kızkardeş hakkaten başka ama kızında büyüyünce sana arkadaş olur yoldaş olur benimde keşke bi kızım bi oğlum olsa o kadar çok istiyorumki

hatrescim sen 2.çocuğumu düşünüosun??senin hakkında çok bişey hatırlamıyrm onun için sordum

kızlar bugün hiç gelemedim misafirlerim vardı birazdan işe gitcem zamanım yok kendinize iyi bakın öpt. byyyyyyyyyy

bugün gün boyu evdeydimmm ve kk daydım ama şansımdan sizin vaktiniz yoktu

akşam yemeğim salçalı bezelye yemeğim ve pirinç pilav yaptımmm.

kendi kendime sohbet yapıommmmm

Yok kız alınır mıyım bu takılmalar bence çok zevkli oluyo bea
Canım menim meraklanma sen Mevlam mahrum etmeyecek inşallah. Allah Kerim ve Rahimdir...

hatrescim sen 2.çocuğumu düşünüosun??senin hakkında çok bişey hatırlamıyrm onun için sordum

Evet canım Allah izin verirse inşallah şöyle menopoza girmeden inşallah ikinciyi de dünyaya getiririmYaşım biraz güççük olsaydı ve birazda erken evlenseydim tabi en önemlisi Mevla da nasip etseydi ben 2 kız 2 erkek isterdim bir zamanlar.Ama şimdi durum karışık bacım
Sadece ben değil bizim gibi çocuk isteyenlerin hepsinin bebeği olsun inşallah...

kızlar bugün hiç gelemedim misafirlerim vardı birazdan işe gitcem zamanım yok kendinize iyi bakın öpt. byyyyyyyyyy

Tamam canım kendine iyi bak işlerinde kolaylıklar...Kız Zeloş fırındaki teze ekmeklerden ,pidelerden istiyommmmmmmm

Kızlar hepinize hayırlı akşamlar sizleri öpüyorum Allaha emanet olun emi

hatresim yaşın kaç ve sorununuz ney??
ilk çocuğu normal olup 2.si çok zor olan veya ilki tüp bebek 2.si normal yolla olan çok insan var ya

maşallah bizim topiğin bebekleri artıkça annelerimiz topiğe uğrayacak vakit bulamıyolar.yoksa bi zamanlar ne sohbetler olurdu burda.inşşş zelal yeter sara hatres ve bende gebe kalırızda bizde uğramaya vakit bulamayızzzzz

sağolun kızlar biraz rahatsızım dr gittim beyin mr falan istediiiii birde pskoloğa yönlendirdi çok zor şeyler yaşıyorsun destek alamlısın dedii ilaç verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…