sara cnmmm yetere ben pek iyi sayılmam demiştinn nedennn bugünlerde sankii bi sıkıntın var???
şimdi uyku bastırdı
kaçmadan gidip az uyuyayım
görüşürük kızlar
bu arada işler de kaldı
amaannnnn boş ver
nasıl yapılıo cnm hiç bi bilgim yoktaaa
iyi uykular cnm
kız zelalll aylar sonra geldi ya onun için onu daha çok özledimmm tabiiiii.hepiniziiiii çok seviom amaaaayoksa gelipte burda herşeyimizi paylaşırmıyızzz
leylacım yeni evin hayıtlı uğurlu bereketli olsunnnn
ayyy siz yazdıkca bende bi heycan oluoo benim sıpamda beni uyutmasa olsadaaaaaaa
hatrescimmm sen nasılsınnn
Heeeeeeeeeeeeeee
Sağol yetercim sen nasılsın?
Öyle deme bitanem iyi diyelim iyi olalım inşallah emi.
Aklıma gelmişken bir şey anlatıcam siz de gülün bari
Santçı Mustafa Keser var ya o anlatıyor, orta okuldayken ailesinden uzakta okumaya gidiyormuş. Binmiş otobüse ailesinden ayrılmanın vermiş olduğu üzüntüyle derinden bir of çekmiş, yanında oturan yaşlı bir amca varmış demiş ki: Yeğen of deme,yeğen of deme, ohhhhh de ki ciğerlerin bayram etsin ".Tamam demiş Mustafa Keser, yolculuklarına devam etmişler, sonra bir yerde mola yaptıktan sonra tekrar yollarına devam edeceklerken Mustafa Keser koltuğunda otururken camdan dışarı bakınca mini etekli bir kız görmüş. Amcaya atfen demiş ki " offffff offffffffffff " Amca da ona dönerek " yeğen of ki nasıl offfffff "
tabiki istersin onun uyumasını ama sen dinlenemeyince çocuğuna bakmak da zorlaşır senin için, prensesim maşallah iyi dirençlisin canım.Bebek işte dili yok ki derdini anlatsın ama bitecek inşallah en kısa zamanda
Evet herkes kaçmış ama men deldimmmmmmmmmm
zelaaaaaaaaaaaaaaaaaaal tızım nerdesin ben gelince sen yoksun sen gelince ben yokum kavuşamayan aşıklar gibiyiz gel hadi
Ya yazdım bitirdim Rana sabote etti sildi bir tuşla şimdi ona bi çizgi film açayım ara ara bakarım burdayım benhatres huuuuuuuuuuuuu nere kayboldun
Bu ne yaaaa aaaaaa Zelal da Zelallllllllllllllll , kız Zelo sen bunlara morfin mi verdin nedir ? Gel de aşıklarının hasretini dindir yoksam biri çöllere düşüp Mecnun öbürü de dağları delip Ferhat olacak, yazuhtur bacım etme eyleme gel gari sevinsin garipler
Ya yazdım bitirdim Rana sabote etti sildi bir tuşla şimdi ona bi çizgi film açayım ara ara bakarım burdayım ben
saracımm sana kolay gelsin ozmnnnn kaynana+2görümce=kabusss
Tabi ki Saracım eski dostluklar hiç kaybolmaz, kaybolmasında inşallah Allah dostluğunuzu daim etsin.
kız biz bu topiği zeloşla beraber açtık arkadaşlığımız çok eskiye dayanıyo araya mesafeler girsede zaman ayırsada bizim arkadaşlığımız bitmez kıskanma tızııııııııııııııııııııım
seninlede öyle hatresim buradaki her arkadaşım benim için çok kıymetli
ranayı öp benim yerime yirim men onu yaaaa seni sabote ediyo haaaa
Tabi ki Saracım eski dostluklar hiç kaybolmaz, kaybolmasında inşallah Allah dostluğunuzu daim etsin.Takılıyorum canım menim,rabbime şükürler olsun ki Saracım kıskanç bir insan değilim ama bir şey var ki ne yalan söyleyeyim bacım kızkardeşi olanları kıskanıyorum daha doğrusu onlara çok gıpta ediyorum keşke benimde bacım olsaydı diye ama nasipte kızkardeş yokmuş ama çok şükür kızım var büyüyünce o bana arkadaş olur inşallah.
Evet yaaaaa pc başında ana kız gavga ediyozzz
kızlar bugün hiç gelemedim misafirlerim vardı birazdan işe gitcem zamanım yok kendinize iyi bakın öpt. byyyyyyyyyy
Yok kız alınır mıyım bu takılmalar bence çok zevkli oluyo beakıskanç olmadığını biliyorum canım bende sana takılıyorum alınma haaa
kızkardeş hakkaten başka ama kızında büyüyünce sana arkadaş olur yoldaş olur benimde keşke bi kızım bi oğlum olsa o kadar çok istiyorumki
hatrescim sen 2.çocuğumu düşünüosun??senin hakkında çok bişey hatırlamıyrm onun için sordum
kızlar bugün hiç gelemedim misafirlerim vardı birazdan işe gitcem zamanım yok kendinize iyi bakın öpt. byyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?