sağolun kızlar biraz rahatsızım dr gittim beyin mr falan istediiiii birde pskoloğa yönlendirdi çok zor şeyler yaşıyorsun destek alamlısın dedii ilaç verdi
hatresim yaşın kaç ve sorununuz ney??
ilk çocuğu normal olup 2.si çok zor olan veya ilki tüp bebek 2.si normal yolla olan çok insan var ya
maşallah bizim topiğin bebekleri artıkça annelerimiz topiğe uğrayacak vakit bulamıyolar.yoksa bi zamanlar ne sohbetler olurdu burda.inşşş zelal yeter sara hatres ve bende gebe kalırızda bizde uğramaya vakit bulamayızzzzz
yeterimmmmmmmm cnmmm arkadaşımmmm bizim hayatımız hastanelerdmei geçicekkkkk
ilk bebeğindmei tüp bebekti??ve ilk bebeğindede trioidin varmıydı??bendede zehirli guatır var.önce 0daydı değerim 4 5 öyle devam etti sonra 6ya fırladııı.şimdi normla değerlerde ama beni çok yıprattıı.saçım kalmadı kilo aldım
Evet, daha doğrusu kızım 2.tüp denemesinde oldu.1.denemede hamile kaldım 7 haftalıkken kalp atışları durdu,ultrasona girdiğimde ikinci bir kese daha oluşmuş dedi doktor ama küçük olduğu için o da yaşamaz dedi ve kürtaj oldum.Ben troidimi tedavilere başladığımda öğrendim ilaç kullanıyorum şimdi her şey rayında.Kürtajdan 1 yıl kadar sonra 2.tüp denemesinde yine ikiz hamile kaldım ama diğer bebeğimin kalp atışları 8 haftalıkken durdu ama Rana çok şükür sağlıklı bir şekilde geldi dünyaya.
Canım bence sen öncelikle psikolojikmen kendini rahat tutmalısın, gerisini de oluruna bırak Allahın izniyle her şey düzelir inşallah yine kendiliğinden gebe kalırsın canım. Görüyorum ki kendini çok üzüyor ve yıpratıyorsun böyle toparlanman zorlaşır canım ya.Kürtajda enfeksiyon kaptığını söylemişsin çok şükür diğer doktor bunun farkına varmış inşallah tedavin enfeksiyonun ilerlemesini engeller.Kendini artık üzme Maonyacım ağlama, gül emi
yeterimmmmmmmm cnmmm arkadaşımmmm bizim hayatımız hastanelerdmei geçicekkkkk
ne bileyim canımm yaaa:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
günaydın cnmmmHayırlı sabahlar kızlarKaç gündür topiğin erkencisi menimmmmmm, diğerleri uykucuuuuuuuuuuu şirinler:93::93::93::93::93::93::93::93::93:
nasılsınız kızlarrrrrrrrr keyifler nasılll
hatresim canım tüp denicekmişşsin ben yeni öğreniyorum hayırlı olsun ranamıza bi kardeş gelsin yalnız kalmasın inş.
maonyam tatlım sen anne olacaksın inş. ben inanıyorum moralini yüksek tutguatırınlada ilgilen biliyosun benim bütün hormonlarımı bozdu
saram tatlım hiç sesin çıkmıyo nerdesin artık şunları postalada rahat konuşalımprensesim yeterim kardelenim zeynom tweetim semim kızlar sizler nasılsınız şekerler leyloş balım daha evi taşımadınızmı olmadı bütün topik gelip senin evi taşıyalım hadi tatlım özledik seni
Arkadaşlar,
Sabırla beklemek hem zor hem de güzel bir şey aslında.Her ay aynı heyecanı yaşamak güzel olmalı. Ama negatif sonuç görmek ister istemez insanı üzüyor. Hele şu kan tahlili meselesi,sonuç olarak 5 görmek ne zormuş.2,3 negatifmiş. Bir de adete gecikmesini beklemek ..test yapmadan gün saymak o da ayrı bir zor..
Takdir Allah'ın o lutfederse olur,lutfetmezse olmaz. Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.Amin.
Bu arada ben bugün öğrendim ki kafaya takmayanlar,test yapmayanlar daha kolay hamile kalıyor.Sanırım biraz akışına bırakmak lazım. Elinden geleni yapıp tevekkül etmeli.
merhaba kızlar
ben çok öksürüyorum sabah eşim hastaneye götürdü röntgen falan çekildi ilaç yazdı doktor sinüzitimde zorlamış öğlende eve gittim şimdi iş yerindeyim aslında eve gidip dinlensem iyi olacak ama evede gitsem yemekti bulaşıktı oturmaya bile vaktim kalmıyo misafirler zaten bende onlar bendende hasta oldular kaç gündür kendime mi bakayım onlaramı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?