Sabırla Bebeğini Bekleyenler

günaydın kızlarrrrr.

hatres karısından önce geleyim dedimmmm
şaka şakaa ummalı bi temizlik var bizde bugün dünn can sıkıntısından perdelerimi indirdimmmmm.nasıl takacam bilmiyorum ama

kolay gelsin canım kendini çok yorma tamam mı

günaydın kızlar

ben çok hastayım dün doktorun verdiği ilaçları içtim iyi olacağıma daha kötü oldum başım çok ağrıyo öksürüyorum hapşırıyorum kafamın tepesi çok ağrıyo özellikle bana dua edin sinirlerimde had safhada eşimle ipleri kopardım koparacam o raddedeyim

cnm yaaa sen anlattıkca benim yüreğim daralıooo.o hasta halinde eşinin biraz daha anlayışlı olması lazımmm.kayınvalidenin evi uzaktamıı ayrı şehirlerdemiydiniz??

günaydın kızlarrrrr.

hatres karısından önce geleyim dedimmmm
şaka şakaa ummalı bi temizlik var bizde bugün dünn can sıkıntısından perdelerimi indirdimmmmm.nasıl takacam bilmiyorum ama

Demek hatres karısından ( bir de şu " karı " kelimesi nedense kulağa pek hoş gelmiyor,hiç sevemedim kendisini ) önce gelecektin hıh
Ben bugünde gelirdim gelmesine de sabahın köründe benden başka kimse olmuyo diye askıya aldım, tüh maonyaaa hanım bayrağımı aldı elimden

Son düzenleme:
Aynen benim ki de öyle ben hep onun ailesinin dediklerini yanlış anlıyorumdur.
Valla biz de bu aralar eşimle 1 gün konuşuyoruz 3 gün küsGerçi küsen benim ama sinirlerimi bozuyor ondan sonrada ben kimseyle küsmem sen arayı bozuyorsun diyor

Güle güle oturun inşallah, Buse için ne yönden bu ev daha rahat oldu acaba Leyloş:44::44::44::44::44:

Evet canım biz yine tedaviye başlayacağız inş, keşke bir mucize olsada tedaviye hiçççç gerek kalmasa, canım sen naptın bebek işini bu konuda hiç bir şey yazmadın pek de bilmiyorum senin durumunu:44::44::44::44:

Saracım geçmiş olsun.Aslında var ya sen de eve gittiğinde o anlayışsızlara karşı ne yemek ne başka bir şey yapacaksın, Allah eşine de anlayış iz' an versin.

günaydın kızlarrrrr ben girip oluyorum bogazım yanıyor:18::18::18::18::18: ağrıyorrr artık bu girip beni nisandamı bırakır mayısdamı bilinmez :18::18::18::18::18::18::18::18::18:

günaydın kızlarrrrr ben girip oluyorum bogazım yanıyor:18::18::18::18::18: ağrıyorrr artık bu girip beni nisandamı bırakır mayısdamı bilinmez :18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Geçmiş olsun canım benimde boğazım yanıp duruyor burnum öyle tıkanmış ki nefes alamıyorum grip beni ben gribi yenmeye çalışıyoruz bakalım kim galip olacak:44:

Dün burda bahardı sanki evin bütün camlarını açmıştım.Bir kaç gün önce temizlik yapmıştım ama havayı güzel görünce galeyana geldim gene temizledim,tüllerimi yıkamıştım bugün de güneşlikleri yıkayayım inşallah.

selam kızlar
çok uykusuzum
sabaha kadar musab uyumadı
8 de uyuduk eşim aradı 1 saat sonra
abisi ve yeğeni bize geleceklermiş yemeğe
çok sinirlendim
ama kalkıp kuzu kuzu yemeğimi yaptım
yemek yediler,çay içtiler az önce gittiler
oğlumu uyuttum geldim ben de

Aleyküm slm prensesim, ah canım ya sen uykusuz kaldıkça ben burda hayıflanıyorum keşke yanımda olsaydın musabı alırdım yanıma ,Ranayla oynardılar sen de uyurdun birazuykusuzluk insanın sinirlerini yıpratanlardan bir tanesi...Eşine de Allah anlayış versin ne diyelim,keşke dışarda bi yerde yemeğe götürseydi de sen de kendini toparlasaydın. Rabbim güç kuvvet versin, en yakın zamanda Musab da mışıl mışıl uyumayı öğrensin ...

musab hepmi gecelri uyumazdı,yoksa bi sıkıntısımı var

sanada geçmiş olsun canımmmmmm valla bende genelikle grip galip geliyorr

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn millllleeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttt
Nerelerdesiniz ya huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
Topicte sessiz rüzgarlar eseyyyyyyyyyyyyyyyyyy
[/FONT]

Son düzenleme:

aman dikkat et yetercim bu senenin gribi çok fena geçmiyo

hastalık havası canım dikkat et kendine

kolay gelsin canım hem ev hem bebek hem misafir Allah yardım etsin canım

sağol bebeğim ama daha kötüyüm şimdiiii

geçmiş olsun canım doktora git

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn millllleeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttt
Nerelerdesiniz ya huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
Topicte sessiz rüzgarlar eseyyyyyyyyyyyyyyyyyy
[/FONT]

günaydın hatresim bu sabah bende çok neşeliyim bil bakalım niye

kaynanamlar yarın gidiyo

Allah iyiliğini versin emi ben de bu kız heralde kesin hamile dedim ondan bu kadar sevinçli güldürdün beni
Ama bu da az sevinlecek bir haber değil hani hadi gözün aydın, nasıl oldu da gitmeye karar verdiler:44:

günaydın kızlar.hepinizin cuması mübarek olsun.

sracım gözün aydınnn allah hep böyle sevindirsin inşşş

Buradaki Pembemaviyi araştırıyorum Sara iyi bir merkez sanırım Nevin hanım ön plana çıkıyor doktorlar arasında bi de yüzyüze görüşeyim bakalım:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…