günaydın kızlarrrrr.
hatres karısından önce geleyim dedimmmm
şaka şakaa ummalı bi temizlik var bizde bugün dünn can sıkıntısından perdelerimi indirdimmmmm.nasıl takacam bilmiyorum ama
günaydın kızlar
ben çok hastayım dün doktorun verdiği ilaçları içtim iyi olacağıma daha kötü oldum başım çok ağrıyo öksürüyorum hapşırıyorum kafamın tepesi çok ağrıyo özellikle bana dua edin sinirlerimde had safhada eşimle ipleri kopardım koparacam o raddedeyim
günaydın kızlarrrrr.
hatres karısından önce geleyim dedimmmm
şaka şakaa ummalı bi temizlik var bizde bugün dünn can sıkıntısından perdelerimi indirdimmmmm.nasıl takacam bilmiyorum ama
Aynen benim ki de öyle ben hep onun ailesinin dediklerini yanlış anlıyorumdur.saram bu erkek milleti kadar nankör bi millet yok saçını süpürge etsen yaranamassın orda bi tel kalmış yapmadığın derlerbende eşime çok kızgınım ailesi sanki herşeyin üstünde ya biz onların eşi değilmiyiz hiçmi değerimiz yok inan elimden geleni yapıyorum ama laf gelince sen bütün gün yat diye laf sokuyo ailesi yaptığı zaman bana boş ver onların kötü niyeti yok öylesine diyolar sen yalnış anlamışşsındır diyo neden aynı anlayışı bize göstermiyolar bugün erkek milletine çok doluyum saracım sanada çok geçmiş olsun balım ya Allah yardımcın olsun kuşum
saol bitanem..taşındım nihayet..ev netimizde bağlandı..amin canım güzel dualarına yürekten teşekkür ediyorum hatirgah arkadaşım benim...temiz yüreklim...
saol hatresim...çok yoruldum ya...bugünde çanak bağlandı tv yi duvara monte yaptırdık...ev biraz adama döndü yani..
saol tuğbacım...test yaptırcan sanırım..sonucu bize yaz..umarım iyi sonuçlar alırsın tatlım...
ah canım ya...nihayet biraz biraz düzene soktum evi...çok yorulduk çok...değdi doğrusu...buse mutluya başka bişey istemem...
SARA,PRENSES,HATRES,ZELOŞ VE YETER HANIMLARA DUYURULUR: BU TOPİCTE TİCKERLER BENDEN SORULUR TIZIM..BENDEN HABERSİZ NASIL BÖYLE GÜZEL BİR TİCKER YAPARSINIZ..BENDE İSTİYORUM BANA NE BANA NE...BİRİNİZ HEMEN TOPİCE GELİP NASIL YAPTIĞINIZI ANLATIN BENDE YAPACAM O YÜZÜKLÜ TİCKERDEN....
hatresim canım tüp denicekmişşsin ben yeni öğreniyorum hayırlı olsun ranamıza bi kardeş gelsin yalnız kalmasın inş.
maonyam tatlım sen anne olacaksın inş. ben inanıyorum moralini yüksek tutguatırınlada ilgilen biliyosun benim bütün hormonlarımı bozdu
saram tatlım hiç sesin çıkmıyo nerdesin artık şunları postalada rahat konuşalımprensesim yeterim kardelenim zeynom tweetim semim kızlar sizler nasılsınız şekerler leyloş balım daha evi taşımadınızmı olmadı bütün topik gelip senin evi taşıyalım hadi tatlım özledik seni
günaydın kızlar
ben çok hastayım dün doktorun verdiği ilaçları içtim iyi olacağıma daha kötü oldum başım çok ağrıyo öksürüyorum hapşırıyorum kafamın tepesi çok ağrıyo özellikle bana dua edin sinirlerimde had safhada eşimle ipleri kopardım koparacam o raddedeyim
Demek hatres karısından ( bir de şu " karı " kelimesi nedense kulağa pek hoş gelmiyor,hiç sevemedim kendisini ) önce gelecektin hıh
Ben bugünde gelirdim gelmesine de sabahın köründe benden başka kimse olmuyo diye askıya aldım, tüh maonyaaa hanım bayrağımı aldı elimden
günaydın kızlarrrrrben girip oluyorum bogazım yanıyor:18::18::18::18::18: ağrıyorrr artık bu girip beni nisandamı bırakır mayısdamı bilinmez :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
günaydın kızlarrrrrben girip oluyorum bogazım yanıyor:18::18::18::18::18: ağrıyorrr artık bu girip beni nisandamı bırakır mayısdamı bilinmez :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
selam kızlar
çok uykusuzum
sabaha kadar musab uyumadı
8 de uyuduk eşim aradı 1 saat sonra
abisi ve yeğeni bize geleceklermiş yemeğe
çok sinirlendim
ama kalkıp kuzu kuzu yemeğimi yaptım
yemek yediler,çay içtiler az önce gittiler
oğlumu uyuttum geldim ben de
selam kızlar
çok uykusuzum
çok sinirlendim
çok geçmiş olsunn cnm benim
Geçmiş olsun canım benimde boğazım yanıp duruyor burnum öyle tıkanmış ki nefes alamıyorum grip beni ben gribi yenmeye çalışıyoruz bakalım kim galip olacak:44:
Dün burda bahardı sanki evin bütün camlarını açmıştım.Bir kaç gün önce temizlik yapmıştım ama havayı güzel görünce galeyana geldim gene temizledim,tüllerimi yıkamıştım bugün de güneşlikleri yıkayayım inşallah.
Geçmiş olsun canım benimde boğazım yanıp duruyor burnum öyle tıkanmış ki nefes alamıyorum grip beni ben gribi yenmeye çalışıyoruz bakalım kim galip olacak:44:
Dün burda bahardı sanki evin bütün camlarını açmıştım.Bir kaç gün önce temizlik yapmıştım ama havayı güzel görünce galeyana geldim gene temizledim,tüllerimi yıkamıştım bugün de güneşlikleri yıkayayım inşallah.
selam kızlar
çok uykusuzum
çok sinirlendim
sağol bebeğim ama daha kötüyüm şimdiiii
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn millllleeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttt
Nerelerdesiniz ya huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
Topicte sessiz rüzgarlar eseyyyyyyyyyyyyyyyyyy[/FONT]
aman dikkat et yetercim bu senenin gribi çok fena geçmiyo
hastalık havası canım dikkat et kendine
kolay gelsin canım hem ev hem bebek hem misafir Allah yardım etsin canım
geçmiş olsun canım doktora git
günaydın hatresim bu sabah bende çok neşeliyim bil bakalım niye
kaynanamlar yarın gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?