Sabırla Bebeğini Bekleyenler

günaydın kızlarrrrrrrr
kaç gündür gelemedim biz komşudan şifreli net alıyoz komşu faturayı ödemediği için neti kesilmiş inş. p.tesi öderde net açılır biran önce biz bu ay başladık net almaya geçen ayın faturası ödenmemiş o yüzden arzunun leptopundan giriyorum bu sabah arzudayım açıköğretim sınavına gitti bende yiğenime bakıyorum leptopuda hiç beceremem sizler nasılsınız şekerler

Günaydın Zeloş, ben de bir geldi daha gelmez oldudiye düşünmeye başladım.Akşama misafirim var topice bi bakayım sonra iş güç dedim,nasılsın Zeloşum?

slmmmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrr nasılsınızzzz

Son düzenleme:
Prensei tickeri beceremedim ya...;(((
leyloş ticker kraliçesi hayırdır paslanıyosun galibayeni evinize taşınmışsınız hayırlı olsun uğur getirsin canım yeni eviniz busemizde mutluymuş sevmiş yeni evisizi çok öpüyorum tatlım
sağol canım menim yaaa nihayet yarın gidiyo bende kurtuluyorum oh be

nerelerdesin nazom görüşemiyoruz hiç nasılsın özledim seni
sarammm seninkiler gidiyomuş belkide gitmişlerdir şimdiye ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh
amin edacım umutada daha nice yıllar canım her senesi birbirinde güzel geçsin
Buradaki Pembemaviyi araştırıyorum Sara iyi bir merkez sanırım Nevin hanım ön plana çıkıyor doktorlar arasında bi de yüzyüze görüşeyim bakalım:44:
hatresim inş. hiç tüpe gerek kalmaz stresi yetiyo insana:18::18::18::18::18:

sağol bebeğim ama daha kötüyüm şimdiiii
yetercim çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et tam hastalık havası

prensesim kadın olmak kolay değil birde erkekler şu yükümüzü biraz alsalardımusabı çok tatlım teyzesi için

HATRESİM canım ben 3 aşılama 2 tüp yaptım ama olmadı bende artık bıraktım tedaviyi daha fazla yıpranmak istemiyorum alıştım kabullendim herkes anne olacak diye bi şey yok diyorum kendi kendime 2 senedir hiç çocuk için dr a gitmedim ve daha mutluyum dr insanı çok yoruyoherşeyin hayırlısı canım annesi teyzesi için ranacığı çok öp(hatresim yiğenlerim sanki çocuğum gibi insanın anneliği hissetmesi için doğurması gerekmez ben yiğenlerimde yaşıyorum bu duyguyu sadece zahmetsiz yaşıyorum)

teşekkür ederim iyiim.kardelencim sorunun ney olduğunu anlamadımmm:26::26::26:
günaydınnn zelalim benim ablamda sınava gitti bugünn.inşş zihin açıklığı verir rabbim

slmmmm yeterim

kız bende bu yinemi gelmemeye karar verdi diye düşünmeye başlamıştım faturayı çabuk ödesinler söyle onlara sensiz olmuyo buralar ve ben seni bulmuşken yeniden kaybetmek istemiyorum

Günaydın Zeloş, ben de bir geldi daha gelmez oldudiye düşünmeye başladım.Akşama misafirim var topice bi bakayım sonra iş güç dedim,nasılsın Zeloşum?

kolay gelsin canım misafirin varmış

aleykümselam canım nasılsın yetercim

günaydınnn zelalim benim ablamda sınava gitti bugünn.inşş zihin açıklığı verir rabbim

slmmmm yeterim

merhaba maonyam sen nasılsın

merhaba kızlar kayınvalidemler az önce gittiler bende evi temizlemeye başladım hava güneşli ama çok rüzgar var kapıyı pencereyi açtım ev temizliyom inşallah hastalığım yinelemez zaten tam geçmişde sayılmaz işlerden vakit buldukça topiğe bakarım herkese güzel bi gün diliyerek işlerime döneyim

geçmiş olsun,gözün aydınnnnnnn sana nasılll göz aydınlasak acabaaaohh ohh yandannn oynayasım geldiii bizimkiler gitmiş gibi sevindimmmmm

misafir olunca en çok lavabolardan tiksiniyorummmmmsaracımm kendini çok yormaaa hastasın dinlenmen lazımmm.boşver bugün oturrrrrrr hayat ne güzelmiş deee.ben öyle yapıom biri gittikten sonraaa

sağol canım menim aslında bende bugün otururum diyodum ama olmuyo eve bi el atmam lazım herşey heryerde yavaş yavaş toparlarım heralde lavobalar konusunda hem fikirim seninle

sarammmmmm tatlım gözün aydınaman kendini yorma bu hastalık çok kötü gidip gidip geliyo kendimden biliyomtatlım korkma artık inş. sizi bırakmam ama şu netten yana hiç şansım yokeşim eve bağlatmıyo ttnetle hısım oldular bakalım komşu hemen ödeyemezse biz aramızda anlaşalım dicem olmadı bu ayki faturayı biz vermeyiz artık bi şekilde bir şeyler yapcaz inş.saracım artık hayatın rayına girer düzenin oturur canım fazlalıklar gitti ya gerisi kolay saram eşin şu yazdıklarımızı okusa 3. sayfaya konu oluruz artık

slmmmm yeterim
sanada günaydın maonim sağol şeker Allah senin ablanada zihin açıklığı versin canımgeçen sormuştunya evet maonim malesef bendede troit var hergün düzenli hap kullanıyom yoksa halim yaman hemen çıldırıyo benim hormonlar

sanada hatresimyok hatresim ya şu netle hep başım belada sana kolay gelsin canım ya şu kışın ortasında bile misafirler üşenmiyokendini yorma şekerrrr

zeloşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş nbrrr tatlımmm

maonim ne olsun be tatlım arzu bana kızını teslim etti ben burda nete saldırdım fırsat bulunca kaçırmadımsizleri çok özlemiştimben yazıyom yiğenim geliyo yanıma bende istiyom deyip duruyo tuşlara basıyo ben düzeltiyom savaş var burdasen nasılsın canım

zelal sendede aşırı sinir ve her lafa takıntı yapıomuuu??bu triod.benimki zehirlii ama ben şişmanım.normalde zayıf olmam lazımmış.eux mu hapının baş harfleri

bugün baş ağrısıyla uyandım.sabahları geç kalkınca bide uyanıp uyuyunca çok başım ağrıo

net işini hallet lütfeeeeeen men seni çok seviyom biliyonmu

evet rahatım artık işlerimide yoluna koysam oooooh diyecem

arzuya selam söyle yeğeninide öp benim yerime

bugün baş ağrısıyla uyandım.sabahları geç kalkınca bide uyanıp uyuyunca çok başım ağrıo

geçmiş olsun maonyam tansiyonuna bak istersen

zelal sendede aşırı sinir ve her lafa takıntı yapıomuuu??bu triod.benimki zehirlii ama ben şişmanım.normalde zayıf olmam lazımmış.eux mu hapının baş harfleri

cANIM hiper olunca zayıf olunuyo hipo olunca kilo oluyobenimki hipo ama şuan hiper olabilir çünkü bende kilo kaybı başladı dr a gitmem lazım bhiraz daha vereyimde öyle gidicemben önce senin dediğini kullandım ama şimdi levot la başlayanı kullanıyom bendede sinir takıntı halsizlik isteksizlik vs oluyo Rabbim hepimize şifa versin inş.

geçmiş olsun canım ama doktor işini ihmal etme sağlıklı olarak zayıfla hasta olarak değil

Keşke tüpe gerek kalmasa ama ne bileyim hayırlısı...Canım senin eşin demek ki sıkmıyor bu konuda seni,sorununuz ne idi canım mahsuru yoksa:44: Benimki çocuk olduğu halde kendini yedi bitirdi bir an önce gidelim doktora vakit daha fazla geçmedin diye. Ben onu ancak bu kadar durdurabildim hatta biraz daha şöyle yaz döneminde başlayalım diye istiyorum olmazzzzzzzzzzz diyor geç kaldık zaten diye...Yeğenlerin elbette tatlıdır ama Allah sana da nasip etsin inşallah kendi yavrunu seversin

Sağol canım sen nasılsın gribi yenebildin mi?

Evet canım ben misafir olunca çok stres yaparım her şeyim mükemmel olsun diye sonra da ben böyle

Artık kafanı dinlersin canım, eşinle durumlar nasıl peki?

Ben çağırdım onları Zeloşum biz gitmiştik bu kez de ben onları ağırlayayım dedim.

Leyloşşşşşşşşşşş ticker için evlilik tarihini girerken gg-ay-yıl ( yani araları tire yaparak) gir.Genelde hata burdan kaynaklanıyor

sarammmm bende seni çooooooooooook seviyom canımmmmmmm a.s sölerim şeker yiğenimide öptm.inş. saram yoluna gircek net

maonim saramında dediği gibi hipo hastalarında zaman zaman tansiyon yükselir arada ölçtür şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…