günaydın kızlarrrrrrrr
kaç gündür gelemedim biz komşudan şifreli net alıyoz komşu faturayı ödemediği için neti kesilmişinş. p.tesi öderde net açılır biran önce biz bu ay başladık net almaya geçen ayın faturası ödenmemiş o yüzden arzunun leptopundan giriyorum bu sabah arzudayım açıköğretim sınavına gitti bende yiğenime bakıyorum leptopuda hiç beceremem sizler nasılsınız şekerler
leyloş ticker kraliçesi hayırdır paslanıyosun galibaPrensei tickeri beceremedim ya...;(((
sarammm seninkiler gidiyomuş belkide gitmişlerdir şimdiye ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhsağol canım menim yaaa nihayet yarın gidiyo bende kurtuluyorum oh be
nerelerdesin nazom görüşemiyoruz hiç nasılsın özledim seni
amin edacım umutada daha nice yıllar canım her senesi birbirinde güzel geçsinhayirli cumalar arkadaslar....nasilsiniz pek yazmiyorum ama surekli okuyup haberlerinizi aliyorum.... saracim gozunaydin kaynanayi postaliyosun hayirlisiyla ....
yetercim gecmis olsun canim...
kardelen sanada hayirli cumalar...
maonyaaaammm nasilsin canim..
hatres nasilsin ranacik nasillar....
leylos yeni evin hayirli olsun gule gule otur....
bizim evde bir telas bir telas sormayin oglumun bugun dogum gunu ama yarin kutlama yapacaz hazirliklar suruyor umutu babasi trasa goturdu gelince pasta siparisi vermeye gidecez... dunde evimizi susledik ogluma gomlek kadife pnt.papyon ve pant askisi aldik cok yakisikli olacak cooookk....rabbim daha nice yaslar kutlamayi nasip etsin insallah...
rabbim hepinize bu duygulari yasamayi nasi etsin canlarim
hatresim inş. hiç tüpe gerek kalmaz stresi yetiyo insana:18::18::18::18::18:Buradaki Pembemaviyi araştırıyorum Sara iyi bir merkez sanırım Nevin hanım ön plana çıkıyor doktorlar arasında bi de yüzyüze görüşeyim bakalım:44:
aman dikkat et yetercim bu senenin gribi çok fena geçmiyo
hastalık havası canım dikkat et kendine
kolay gelsin canım hem ev hem bebek hem misafir Allah yardım etsin canım
geçmiş olsun canım doktora git
günaydın hatresim bu sabah bende çok neşeliyim bil bakalım niye
kaynanamlar yarın gidiyo
yetercim çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et tam hastalık havasısağol bebeğim ama daha kötüyüm şimdiiii
selam kızlar
çok uykusuzum
sabaha kadar musab uyumadı
8 de uyuduk eşim aradı 1 saat sonra
abisi ve yeğeni bize geleceklermiş yemeğe
çok sinirlendim
ama kalkıp kuzu kuzu yemeğimi yaptım
yemek yediler,çay içtiler az önce gittiler
oğlumu uyuttum geldim ben de
teşekkür ederim iyiim.kardelencim sorunun ney olduğunu anlamadımmm:26::26::26:saracım ben açmayı düşünmedi değilim de,çıkar bi kaç densiz,benim neler yaşadığımı bilmeden e sen de şöyle şöyle yapsaydın der,sinirimi hepten zıplatır diye vazgeçtim ama kesin kesin patlama yaşanırdı yani.
maonyacım ben iyiyim,sen de iyisin inşallah.
leyloş sanırım artık kısa cümleler kuruyosun:))
günaydınnn zelalim benim ablamda sınava gitti bugünn.inşş zihin açıklığı verir rabbimgünaydın kızlarrrrrrrr
kaç gündür gelemedim biz komşudan şifreli net alıyoz komşu faturayı ödemediği için neti kesilmişinş. p.tesi öderde net açılır biran önce biz bu ay başladık net almaya geçen ayın faturası ödenmemiş o yüzden arzunun leptopundan giriyorum bu sabah arzudayım açıköğretim sınavına gitti bende yiğenime bakıyorum leptopuda hiç beceremem sizler nasılsınız şekerler
slmmmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrr nasılsınızzzz
günaydın kızlarrrrrrrr
Günaydın Zeloş, ben de bir geldi daha gelmez oldudiye düşünmeye başladım.Akşama misafirim var topice bi bakayım sonra iş güç dedim,nasılsın Zeloşum?
teşekkür ederim iyiim.kardelencim sorunun ney olduğunu anlamadımmm:26::26::26:
günaydınnn zelalim benim ablamda sınava gitti bugünn.inşş zihin açıklığı verir rabbim
slmmmm yeterim
merhaba kızlar kayınvalidemler az önce gittilerbende evi temizlemeye başladım hava güneşli ama çok rüzgar var kapıyı pencereyi açtım ev temizliyom inşallah hastalığım yinelemez zaten tam geçmişde sayılmaz işlerden vakit buldukça topiğe bakarım herkese güzel bi gün diliyerek işlerime döneyim
geçmiş olsun,gözün aydınnnnnnn sana nasılll göz aydınlasak acabaaaohh ohh yandannn oynayasım geldiii bizimkiler gitmiş gibi sevindimmmmm
misafir olunca en çok lavabolardan tiksiniyorummmmmsaracımm kendini çok yormaaa hastasın dinlenmen lazımmm.boşver bugün oturrrrrrr hayat ne güzelmiş deee.ben öyle yapıom biri gittikten sonraaa
sarammmmmm tatlım gözün aydınmerhaba kızlar kayınvalidemler az önce gittilerbende evi temizlemeye başladım hava güneşli ama çok rüzgar var kapıyı pencereyi açtım ev temizliyom inşallah hastalığım yinelemez zaten tam geçmişde sayılmaz işlerden vakit buldukça topiğe bakarım herkese güzel bi gün diliyerek işlerime döneyim
sanada günaydın maonimteşekkür ederim iyiim.kardelencim sorunun ney olduğunu anlamadımmm:26::26::26:
günaydınnn zelalim benim ablamda sınava gitti bugünn.inşş zihin açıklığı verir rabbim
slmmmm yeterim
Günaydın Zeloş, ben de bir geldi daha gelmez oldudiye düşünmeye başladım.Akşama misafirim var topice bi bakayım sonra iş güç dedim,nasılsın Zeloşum?
zeloşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş nbrrr tatlımmm
maonim ne olsun be tatlım arzu bana kızını teslim etti ben burda nete saldırdımfırsat bulunca kaçırmadım sizleri çok özlemiştim ben yazıyom yiğenim geliyo yanıma bende istiyom deyip duruyo tuşlara basıyo ben düzeltiyom savaş var burda sen nasılsın canım
sarammmmmm tatlım gözün aydınaman kendini yorma bu hastalık çok kötü gidip gidip geliyo kendimden biliyom tatlım korkma artık inş. sizi bırakmam ama şu netten yana hiç şansım yok eşim eve bağlatmıyo ttnetle hısım oldular bakalım komşu hemen ödeyemezse biz aramızda anlaşalım dicem olmadı bu ayki faturayı biz vermeyiz artık bi şekilde bir şeyler yapcaz inş. saracım artık hayatın rayına girer düzenin oturur canım fazlalıklar gitti ya gerisi kolay saram eşin şu yazdıklarımızı okusa 3. sayfaya konu oluruz artık
sanada günaydın maonimsağol şeker Allah senin ablanada zihin açıklığı versin canım geçen sormuştunya evet maonim malesef bendede troit var hergün düzenli hap kullanıyom yoksa halim yaman hemen çıldırıyo benim hormonlar
sanada hatresimyok hatresim ya şu netle hep başım belada sana kolay gelsin canım ya şu kışın ortasında bile misafirler üşenmiyo kendini yorma şekerrrr
bugün baş ağrısıyla uyandım.sabahları geç kalkınca bide uyanıp uyuyunca çok başım ağrıo
zelal sendede aşırı sinir ve her lafa takıntı yapıomuuu??bu triod.benimki zehirlii ama ben şişmanım.normalde zayıf olmam lazımmış.eux mu hapının baş harfleri
cANIM hiper olunca zayıf olunuyo hipo olunca kilo oluyobenimki hipo ama şuan hiper olabilir çünkü bende kilo kaybı başladı dr a gitmem lazım bhiraz daha vereyimde öyle gidicem ben önce senin dediğini kullandım ama şimdi levot la başlayanı kullanıyom bendede sinir takıntı halsizlik isteksizlik vs oluyo Rabbim hepimize şifa versin inş.
leyloş ticker kraliçesi hayırdır paslanıyosun galibayeni evinize taşınmışsınız hayırlı olsun uğur getirsin canım yeni eviniz busemizde mutluymuş sevmiş yeni evi sizi çok öpüyorum tatlım
sarammm seninkiler gidiyomuş belkide gitmişlerdir şimdiye ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh
amin edacım umutada daha nice yıllar canım her senesi birbirinde güzel geçsin
hatresim inş. hiç tüpe gerek kalmaz stresi yetiyo insana:18::18::18::18:
yetercim çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et tam hastalık havası
prensesim kadın olmak kolay değil birde erkekler şu yükümüzü biraz alsalardımusabı çok tatlım teyzesi için
HATRESİM canım ben 3 aşılama 2 tüp yaptım ama olmadı bende artık bıraktım tedaviyidaha fazla yıpranmak istemiyorum alıştım kabullendim herkes anne olacak diye bi şey yok diyorum kendi kendime 2 senedir hiç çocuk için dr a gitmedim ve daha mutluyum dr insanı çok yoruyo herşeyin hayırlısı canım annesi teyzesi için ranacığı çok öp (hatresim yiğenlerim sanki çocuğum gibi insanın anneliği hissetmesi için doğurması gerekmez ben yiğenlerimde yaşıyorum bu duyguyu sadece zahmetsiz yaşıyorum )
Evet canım ben misafir olunca çok stres yaparım her şeyim mükemmel olsun diye sonra da ben böylekız bende bu yinemi gelmemeye karar verdi diye düşünmeye başlamıştım faturayı çabuk ödesinler söyle onlara sensiz olmuyo buralar ve ben seni bulmuşken yeniden kaybetmek istemiyorum
kolay gelsin canım misafirin varmış
aleykümselam canım nasılsın yetercim
merhaba maonyam sen nasılsın
merhaba kızlar kayınvalidemler az önce gittilerbende evi temizlemeye başladım hava güneşli ama çok rüzgar var kapıyı pencereyi açtım ev temizliyom inşallah hastalığım yinelemez zaten tam geçmişde sayılmaz işlerden vakit buldukça topiğe bakarım herkese güzel bi gün diliyerek işlerime döneyim
sarammmmmm tatlım gözün aydınaman kendini yorma bu hastalık çok kötü gidip gidip geliyo kendimden biliyom tatlım korkma artık inş. sizi bırakmam ama şu netten yana hiç şansım yok eşim eve bağlatmıyo ttnetle hısım oldular bakalım komşu hemen ödeyemezse biz aramızda anlaşalım dicem olmadı bu ayki faturayı biz vermeyiz artık bi şekilde bir şeyler yapcaz inş. saracım artık hayatın rayına girer düzenin oturur canım fazlalıklar gitti ya gerisi kolay saram eşin şu yazdıklarımızı okusa 3. sayfaya konu oluruz artık
sanada günaydın maonimsağol şeker Allah senin ablanada zihin açıklığı versin canım geçen sormuştunya evet maonim malesef bendede troit var hergün düzenli hap kullanıyom yoksa halim yaman hemen çıldırıyo benim hormonlar
sanada hatresimyok hatresim ya şu netle hep başım belada sana kolay gelsin canım ya şu kışın ortasında bile misafirler üşenmiyo kendini yorma şekerrrr
sarammmm bende seni çooooooooooook seviyom canımmmmmmmnet işini hallet lütfeeeeeen men seni çok seviyom biliyonmu
evet rahatım artık işlerimide yoluna koysam oooooh diyecem
arzuya selam söyle yeğeninide öp benim yerime
geçmiş olsun maonyam tansiyonuna bak istersen
bugün baş ağrısıyla uyandım.sabahları geç kalkınca bide uyanıp uyuyunca çok başım ağrıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?