Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar ben çıkıyorummm.bilg ekranına baktıkça midem bulanıyor.bi hap içip dinlenicemmm

amin hatresim nasiptatlım bizde sorun hep değişti bi bende çıktı bi eşimde öyle böyle derken yıllar geçti en sonunda pes ettik eşimde zorlamıyo benim için sen önemlisin boş ver artık yıpranma hormon alma dedi Allah razı olsun sıkmadı beni
geçmiş olsun canım ama doktor işini ihmal etme sağlıklı olarak zayıfla hasta olarak değil

saram öyle uzun zamandır kilo veremiyodumki kendimi kaybettim

sağol canım eşimle aramız düzeldi şükür aslında oda beni anlıyo ama annesi kardeşleri sonuçta neyseki kaynanamlarıda sorunsuz yolcu ettim şimdi bide evimi temizlersem değme keyfime

Son düzenleme:
kızlar arzu geldi bende eve gideyim daha yatağımı bile toplamadım işede gitcemhepinizi çok seviyorum merak etmeyin net gelince hemen damlarım kendinize iyi bakın öptm.byyyyyyy
saram arzununda slmı var öpt.şeker byyyy

aleykümselam canım sende kendine iyi bak bende seni çok öptüm byyyy

kızlar sağolun Sormuşsunuz beni :26::26::26::26: Ya kötüyümmmm hemde bayağı bir kötü nefes alıp vermekte zorlanıyorum Ateş ve öksürükğüm olmadığı içinnnn endişelenmedim :44::44::44:ama acile gittim Bu gün ama allahım giriş için en az 200 kişi vardı Bende beklemedim geldim eve Evde grip ilaçları vardı onlardan aldımmmmm :44::44::44::44::44:biraz rahatladımmmmm

geçmiş olsun canım bol bol dinlen bu hastalık dinlenmeyle geçiyo ben dinlenemedim bak hala geçmedi

ah vakit olsada destan yazsam ama..şuan bile zor yazıyorum ya...buse rahat vermiyor...ahmetçik biraz büyüsün senide görürüm ben kardelencim...
herşeyi yaptım ama olmadı..bir yerde hata var ama bulurum ben onu...takmışım kafayı..
bende o şekilde yaptım ama olmadı hatresim ya...tekrar deneyecem buseden fırsat olursa...

leyloşum zor değil profiline gir nişan söz düğün yazan yeri seç evlilik tarihini gg-aa-yy formatında gir ve eşine hitap etmek istediğin bi söz yaz hepsi bu

leyloşum zor değil profiline gir nişan söz düğün yazan yeri seç evlilik tarihini gg-aa-yy formatında gir ve eşine hitap etmek istediğin bi söz yaz hepsi bu
yaptım ama olmadı saracım ya...tekrar deneyecemde buse rahat vermiyor..pepe diye bağırıyor..pepe açtım pc de onu izliyor..arada topice bakıyorum... kaynanan gitmiş sanırım..gözün aydın tatlişim...

yaptım ama olmadı saracım ya...tekrar deneyecemde buse rahat vermiyor..pepe diye bağırıyor..pepe açtım pc de onu izliyor..arada topice bakıyorum... kaynanan gitmiş sanırım..gözün aydın tatlişim...

sağol canım pepeyi bende seviyom biliyonmu en çokda pepe halay çekiyoru izliyom tey tey teeeey

nihayet başardım...

eferrim sana

Dünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Hadi uyanında gelin,gerçi bugün pazar kimsenin geleceğini sanmıyorum

tatlım hiperde o hap kullanılmaz benim bildiğim kendini iyi hissedince özelden tam ismini yazsana bana:26:geçmiş olsun kendine iyi bak kuzu
değerim 3 4 ay 00.1de devam etti.sonra 6ya çıktı.ozmanlar ilaçlarım başkaydı.şimdi gebelik düşündüğüm için değerim 2 3arasında gidip gelioo bu ilacı verdi.doktorum değerimin 2.5 altında olmasını istiyor.gebelikte 1 çıkmıştıı yinede kullandırdı eux..'u.bu ayda boğazımda tükürüğümü yutarken sanki orda bi düğme varda zorla geçio gibi ağrılar hissediyorum.prşmb günü kontrolüm var.

çok çok geçmiş olsun.acil şifalar

leylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaşasın bizimde artık bi tickırımız varrrrrrrrrrrr

sağolun kuzularımmmmm

Eklentiler

• $avatar186262_91.gif
    55,5 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
merhaba kızlar bugün çok eğlendim çok güzel bi gündü benim için eşimle gezdik dolaştık alışveriş yaptık kitaplar aldım debbie macomber in küçük mucizeler dükkanını hemen yarın okumaya başlayacam ama akşam eve gelip kk ya girdiğimde tüp bebek günlüğümüz topiğinde çok sevdiğim bi arkadaşımın üyeliğini iptal ettiğini gördüm ve çok üzüldüm canım sıkkın şimdi

slm saracım ben samsundan efsun
yazdıgını okuyunca uzun bi aradan sonra yazarsam belki sıkıntısı gider mutlu olur saracım dedim
inşşşallahhh slm sevinirsin canım...
arkadasının üyeliğini iptal etmesine bende üzüldüm ama vardır bi sebebi sanırım
bana gelince canım hayatım aynen devam ediyo (kv ve anneanneyle beraber )
hala bebişim yok çalışmalara devam ediyorum doktuş kontrolünde artık
sen nasısın canım uzun zmn oldu görüşmeyeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…