amin hatresim nasip
Keşke tüpe gerek kalmasa ama ne bileyim hayırlısı...Canım senin eşin demek ki sıkmıyor bu konuda seni,sorununuz ne idi canım mahsuru yoksa:44: Benimki çocuk olduğu halde kendini yedi bitirdi bir an önce gidelim doktora vakit daha fazla geçmedin diye. Ben onu ancak bu kadar durdurabildim hatta biraz daha şöyle yaz döneminde başlayalım diye istiyorum olmazzzzzzzzzzz diyor geç kaldık zaten diye...Yeğenlerin elbette tatlıdır ama Allah sana da nasip etsin inşallah kendi yavrunu seversin
Sağol canım sen nasılsın gribi yenebildin mi?
Evet canım ben misafir olunca çok stres yaparım her şeyim mükemmel olsun diye sonra da ben böyle
Artık kafanı dinlersin canım, eşinle durumlar nasıl peki?
Ben çağırdım onları Zeloşum biz gitmiştik bu kez de ben onları ağırlayayım dedim.
Leyloşşşşşşşşşşş ticker için evlilik tarihini girerken gg-ay-yıl ( yani araları tire yaparak) gir.Genelde hata burdan kaynaklanıyor
geçmiş olsun canım ama doktor işini ihmal etme sağlıklı olarak zayıfla hasta olarak değil
hipo değil cnm benimki
hiper
saracım saol cnm
Keşke tüpe gerek kalmasa ama ne bileyim hayırlısı...Canım senin eşin demek ki sıkmıyor bu konuda seni,sorununuz ne idi canım mahsuru yoksa:44: Benimki çocuk olduğu halde kendini yedi bitirdi bir an önce gidelim doktora vakit daha fazla geçmedin diye. Ben onu ancak bu kadar durdurabildim hatta biraz daha şöyle yaz döneminde başlayalım diye istiyorum olmazzzzzzzzzzz diyor geç kaldık zaten diye...Yeğenlerin elbette tatlıdır ama Allah sana da nasip etsin inşallah kendi yavrunu seversin
Evet canım ben misafir olunca çok stres yaparım her şeyim mükemmel olsun diye sonra da ben böyle
Ben çağırdım onları Zeloşum biz gitmiştik bu kez de ben onları ağırlayayım dedim.
Leyloşşşşşşşşşşş ticker için evlilik tarihini girerken gg-ay-yıl ( yani araları tire yaparak) gir.Genelde hata burdan kaynaklanıyor
sarammmm bende seni çooooooooooook seviyom canımmmmmmma.s sölerim şeker yiğenimide öptm. inş. saram yoluna gircek net
maonim saramında dediği gibi hipo hastalarında zaman zaman tansiyon yükselir arada ölçtür şeker
kızlar arzu geldi bende eve gideyim daha yatağımı bile toplamadım işede gitcemhepinizi çok seviyorum merak etmeyin net gelince hemen damlarım kendinize iyi bakın öptm.byyyyyyy
saram arzununda slmı var öpt.şeker byyyy
kızlar sağolunSormuşsunuz beni :26::26::26::26: Ya kötüyümmmm hemde bayağı bir kötü nefes alıp vermekte zorlanıyorum Ateş ve öksürükğüm olmadığı içinnnn endişelenmedim :44::44::44:ama acile gittim Bu gün ama allahım giriş için en az 200 kişi vardı Bende beklemedim geldim eve Evde grip ilaçları vardı onlardan aldımmmmm :44::44::44::44::44:biraz rahatladımmmmm
ah vakit olsada destan yazsam ama..şuan bile zor yazıyorum ya...buse rahat vermiyor...ahmetçik biraz büyüsün senide görürüm ben kardelencim...saracım ben açmayı düşünmedi değilim de,çıkar bi kaç densiz,benim neler yaşadığımı bilmeden e sen de şöyle şöyle yapsaydın der,sinirimi hepten zıplatır diye vazgeçtim ama kesin kesin patlama yaşanırdı yani.
maonyacım ben iyiyim,sen de iyisin inşallah.
leyloş sanırım artık kısa cümleler kuruyosun:))
herşeyi yaptım ama olmadı..bir yerde hata var ama bulurum ben onu...takmışım kafayı..leyloş ticker kraliçesi hayırdır paslanıyosun galibayeni evinize taşınmışsınız hayırlı olsun uğur getirsin canım yeni eviniz busemizde mutluymuş sevmiş yeni evi sizi çok öpüyorum tatlım
sarammm seninkiler gidiyomuş belkide gitmişlerdir şimdiye ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh
amin edacım umutada daha nice yıllar canım her senesi birbirinde güzel geçsin
hatresim inş. hiç tüpe gerek kalmaz stresi yetiyo insana:18::18::18::18::18:
yetercim çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et tam hastalık havası
prensesim kadın olmak kolay değil birde erkekler şu yükümüzü biraz alsalardımusabı çok tatlım teyzesi için
HATRESİM canım ben 3 aşılama 2 tüp yaptım ama olmadı bende artık bıraktım tedaviyidaha fazla yıpranmak istemiyorum alıştım kabullendim herkes anne olacak diye bi şey yok diyorum kendi kendime 2 senedir hiç çocuk için dr a gitmedim ve daha mutluyum dr insanı çok yoruyo herşeyin hayırlısı canım annesi teyzesi için ranacığı çok öp (hatresim yiğenlerim sanki çocuğum gibi insanın anneliği hissetmesi için doğurması gerekmez ben yiğenlerimde yaşıyorum bu duyguyu sadece zahmetsiz yaşıyorum )
bende o şekilde yaptım ama olmadı hatresim ya...
ah vakit olsada destan yazsam ama..şuan bile zor yazıyorum ya...buse rahat vermiyor...ahmetçik biraz büyüsün senide görürüm ben kardelencim...
herşeyi yaptım ama olmadı..bir yerde hata var ama bulurum ben onu...takmışım kafayı..
bende o şekilde yaptım ama olmadı hatresim ya...tekrar deneyecem buseden fırsat olursa...
yaptım ama olmadı saracım ya...tekrar deneyecemde buse rahat vermiyor..pepe diye bağırıyor..pepe açtım pc de onu izliyor..arada topice bakıyorum...leyloşum zor değil profiline gir nişan söz düğün yazan yeri seç evlilik tarihini gg-aa-yy formatında gir ve eşine hitap etmek istediğin bi söz yaz hepsi bu
yaptım ama olmadı saracım ya...tekrar deneyecemde buse rahat vermiyor..pepe diye bağırıyor..pepe açtım pc de onu izliyor..arada topice bakıyorum...kaynanan gitmiş sanırım..gözün aydın tatlişim...
nihayet başardım...
değerim 3 4 ay 00.1de devam etti.sonra 6ya çıktı.ozmanlar ilaçlarım başkaydı.şimdi gebelik düşündüğüm için değerim 2 3arasında gidip gelioo bu ilacı verdi.doktorum değerimin 2.5 altında olmasını istiyor.gebelikte 1 çıkmıştıı yinede kullandırdı eux..'u.bu ayda boğazımda tükürüğümü yutarken sanki orda bi düğme varda zorla geçio gibi ağrılar hissediyorum.prşmb günü kontrolüm var.tatlım hiperde o hap kullanılmaz benim bildiğim kendini iyi hissedince özelden tam ismini yazsana bana:26:geçmiş olsun kendine iyi bak kuzu
kızlar sağolunSormuşsunuz beni :26::26::26::26: Ya kötüyümmmm hemde bayağı bir kötü nefes alıp vermekte zorlanıyorum Ateş ve öksürükğüm olmadığı içinnnn endişelenmedim :44::44::44:ama acile gittim Bu gün ama allahım giriş için en az 200 kişi vardı Bende beklemedim geldim eve Evde grip ilaçları vardı onlardan aldımmmmm :44::44::44::44::44:biraz rahatladımmmmm
leylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaşasın bizimde artık bi tickırımız varrrrrrrrrrrr
merhaba kızlar bugün çok eğlendim çok güzel bi gündü benim için eşimle gezdik dolaştık alışveriş yaptık kitaplar aldım debbie macomber in küçük mucizeler dükkanını hemen yarın okumaya başlayacam ama akşam eve gelip kk ya girdiğimde tüp bebek günlüğümüz topiğinde çok sevdiğim bi arkadaşımın üyeliğini iptal ettiğini gördüm ve çok üzüldüm canım sıkkın şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?