Sabırla Bebeğini Bekleyenler

efsuncum hoşgelmişsin nerelerdesin epeydir yoktun sen seni gördüğüme cidden çok sevindim.
kaynana ve anneanneyle hala berabersiniz demek sağlık olsun canım yapacak bişey yok
doktor kontrolünde olmana sevindim biliyomusun yazını görünce hamile olduğunu yazacaksın sanıp sevinçle okudum ama
olsun kontrolde olmanda yakında bebeğinin geleceğinin habercisidir artık sık sık gelirsin tamam mı efsuncum

bende grip oldum hala tam geçmedi ama daha iyiyim iki defa tüp bebek yaptım ikiside negatif oldu malesef canım şimdi beklemedeyim

Saraaaa cnm seninkiler cok sukur gitmisler gozunaydin cnm
Darisi benim basima bendede yatili musafir varda
Neyseki kaynos veya borulce degil abimin atamasi cikti
Bizde kaliyor isini gucunu ayarlayana kadar . Ewde 3. Sahis ne zormus

Saraaaa cnm seninkiler cok sukur gitmisler gozunaydin cnm
Darisi benim basima bendede yatili musafir varda
Neyseki kaynos veya borulce degil abimin atamasi cikti
Bizde kaliyor isini gucunu ayarlayana kadar . Ewde 3. Sahis ne zormus

evet canım şükür gittiler evde istediğin gibi hareket etmek çok güzelmiş darısı başına
insanın abiside olsa evde misafir olunca düzenin bozuluyo bu arada hayırlı olsun abinin ataması
daha çok gelsene sevinçcim seninle sohbet etmeyide özledim

günaydıııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaar

yeni bi hafta yeni umutlara yeni güzelliklere gebe olsun

hep güzel haberler duyalım

hep sevdiklerimizle beraber olalım

hayat gülsün hepimize

güneş içimizi ısıtsın
Eki Görüntüle 611630

Son düzenleme:
kızlar güne iyi başlamak için bundan sonra her sabah bi hikaye yazacam elimden geldiğince inşallah beğenirsiniz

günaydın saracım hayırlı sabahlar hayırlı haftalarrrrrr.... tüm dualarına canı gönülden aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

hoşbulduk canımmm
hayatım ve ben karışıktık birazcık evde durdum olmadı işe girdim çıktım olmadı ama şimdi iyiyim normale döndüm aöf sınavlarına kadar evdeyim yine canım...
beni gördüğüne sevinmene bende çok sevindim canım sağol Allah razı olsun....
evet hala beraberim bundan sonra isyan yok hale şükretmeyi öğrendim sonunda Rabbim inşşşallah eninde sonunda mükafatını verecektir bana bi şekilde
keşkee hamile olup seni daha çok sevindirseydim ama malesef canım inşallah önümüzdeki aylara canım inşşalaaahhh sürekli takip edemesemde gircem canım

grip işini hiç sorma bende 4 aydır 5. gripimle ugrasıyorum suan yaaa biri geçiyo öbürü başlıyo hemen
arada girip baktım sizlere canım inan çok üzüldüm o zmnlar ama Rabbim bizlere nasip edecek o günleri ben inanıyorum
üzülme dicem ama elde değil ama takdiri ilahi canım dua etmekten başka çare yok

Hayatın İyi Tarafı

Jerry, çevresindekilerin çok sevdiği insanlardan biriydi. Keyfi her zaman yerindeydi. Her zaman söyleyecek olumlu birşey bulurdu. Hatta bazen etrafındakileri çıldırtırdı bile, "Bu adam, bu halde nasıl bu kadar iyimser olabiliyor" diye. Birisi nasıl olduğunu sorsa, "Bomba gibiyim" diye yanıt verirdi hep... "Bomba gibiyim".
Jerry bir doğal motivasyoncuydu. Yanında çalışanlardan biri, o gün, kötü bir günündeyse, Jerry yanına koşar, duruma nasıl olumlu bakılacağını anlatırdı. Bu tarzı fena halde düşündürüyordu beni.
Bir gün Jerryye gittim;
"Anlamıyorum" dedim, "Nasıl oluyor da, her zaman, her koşulda bu kadar . olumlu bir insan olabiliyorsun, nasıl başarıyorsun bunu?".
"Her sabah kalktığımda kendi kendime, Jerry bugün iki seçimin var, Havan ya . iyi olacak ya kötü derim. Havamın iyi olmasını seçerim. Kötü bir şey olduğunda yine iki seçimim var; Kurban olmak ya da ders almak.
Ben başıma gelen kötü şeylerden ders almayı seçerim. Birisi bana bir şeyden şikayete geldiğinde, yine iki seçimim var; şikayetini kabul etmek ya da ona hayatın olumlu yanlarını göstermek. Ben hayatın olumlu yanını seçerim."
"Yok yahu" diye protesto ettim. "Bu kadar kolay yani"
"Evet kolay" dedi Jerry, "Hayat seçimlerden ibarettir.
Her durumda bir seçim vardır. Sen, her durumda nasıl davranacağını seçersin. Sen, insanların senin tavrından nasıl etkileneceklerini seçersin. Yani sen, hayatını nasıl yaşayacağını seçersin."
Jerry’nin sözleri beni oldukça etkiledi. Onu uzun yıllar görmedim. Ama, hayatımdaki talihsiz olaylara dövünmek yerine, seçim yapmayı tercih ettiğimde hep onu hatırlardım.
Yıllar sonra Jerry"nin başına çok tatsız bir olay geldi. Soygun için gelen hırsızlar, paniğe kapılıp, Jerryyi delik deşik etmişler... Ameliyatı 18 saat sürmüş, haftalarca yoğun bakımda kalmış.
Taburcu edildiğinde, kurşunların bazıları hala vücudundaymış. Ben onu olaydan altı ay sonra gördüm. "Nasılsın?" diye sorduğumda, "Bomba gibiyim" dedi. "Bomba gibi..."
"Olay sırasında neler düşündün Jerry" dedim.
"Yerde yatarken, iki seçimim var diye düşündüm. Ya yaşamayı seçecektim ya ölümü, ben yaşamayı seçtim."
"Korkmadın mı, şuurunu kaybetmedin mi?"
"Ambulansla gelen sağlık görevlileri harika insanlardı. Bana hep "iyileşeceksin merak etme" dediler. Ama acil servisin koridorlarında sedyemi hızla sürerlerken doktorların ve hemşirelerin yüzündeki ifadeyi görünce ilk defa korktum. Bu gözler bana "Bu adam ölmüş" diyordu. Bir şeyler yapmazsam, biraz sonra ölü bir adam olacaktım gerçekten..."
"Ne yaptın?" diye merakla sordum.
"İri-yarı bir hemşire yanıma yaklaştı ve herhangi bir şeye alerjim olup olmadığını sordu.
"Evet" diye yanıt verdim. "Var..." doktorlar ve hemşireler, merakla sustular. Derin bir nefes alarak kendimi topladım ve bağırdım: "Benim kurşunlara karşı alerjim var!"
Doktorlar ve hemşireler gülmeye başladılar, tekrar bağırdım... "Ben yaşamayı seçtim. Beni bir canlı gibi ameliyat edin, otopsi yapar gibi değil..."
Jerry, sadece doktorların büyük ustalıkları sayesinde değil, kendi olumlu tavrının büyük katkısı ile yaşadı. Yaşaması bana iyi bir ders oldu.
Her gün, hayatımızı dolu dolu yaşamayı seçme şansımız ve hakkımız olduğunu ondan öğrendim... Ve her şeyin kendi seçimimize bağlı olduğunu....

Alıntıdır.

Son düzenleme:

hayatının normale girmesine sevindim evet bazen düşünüce halimize şükretmek gerek diye düşünmüyo değil insan aöf te okuyosun demek ne güzel bölümün ne ben işletme okumuştum canım
grip bu sene inatçı cinsinden kovsanda geliyo dikkatli olmak gerekiyo ama öksürüğün çaresini buldum ben bal zencefil ve limon suyu karışıtırıp sabah akşam bi tatlı kaşığı yiyorum inanırmısın günden güne düzeldi öksürüğüm
fırsat buldukça gel özletme kendini canım menim

saracım çok güzel bi paylaşım olmuş sağol canım
bende hayatımın anlamını sonunda su sözlerde buldum

olDuğun DuruMDan hep Daha kötüsünü Düşün hayatta,
Daha iyisini Değil...
kötüyü DüşünMek şükre ♥
iyiyi DüşünMek hüzne sokar insanı...

bizler hep bizden iyilerini düşünüp üzdük kendimizi ama bizim durumumuzdan kötü olanları hiç düşünmedik başımıza gelebilecek kötü şeyleri düşünmüyoruz o yüzden neyse sıkmim seni sabah sabah canım
(not: anneanne uyandı isyanda yine )

beni sıkmazsın canım böyle düşünme lütfen
anneanne ile ilgilen yine gel tamam mı tatlım menim

olay insanın kendi bitiyo canım seni senden başka düşünen yok şu hayatta malesef bende beynimde çözdüm sonunda
evet hep oldugumuz hale sükretmek lasım ama bazen başarılı olamıyoruz işte
işletme 4 teyim bende son 3 dersim kaldı inşşşallahh biter canım yaaaa
bal zencefil limon üçlüsünü bende çok içiyorum canım eşim sağolsun bırakmıyo yakamı iççç içççççççç diye
gelcem inşşalahhh

beni sıkmazsın canım böyle düşünme lütfen
anneanne ile ilgilen yine gel tamam mı tatlım menim

kehvaltısını verdim şimdi yiyor
müsait bi zmnda uzun uzun yazarım o zmn canım sağollll
şimdi çıkmam lasım zaten canım çarşıya incem ödemeler falan var bide bi kaç işim onları halletcem
akşamlarıda girdikçe bakarım yine artık burdayım :)
hadi kocamannnn öptüm seni kendine ciciş bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Son düzenleme:

üç dersse az kalmış bitirirsin canım

haklısın canım hepimiz insanız sonuçta dibe vurduğumuz zamanlar oluyo ama en yükseğe sıçramak için bazen dibe vurup çıkmak gerekiyo zira topu en yükseğe atmak için önce yere çalarsın

tamam canım sana kolay gelsin sende kendine iyi bak

güle güle kulanınnnnnn
teşekkürlerrr

günaydın tatlım.iyi dilekleirn için saol.

jerryyyyyy gibi biri olsa keşke çevremizdeeee.bizide motivasyona sürüklese

teşekkürlerrr

günaydın tatlım.iyi dilekleirn için saol.

jerryyyyyy gibi biri olsa keşke çevremizdeeee.bizide motivasyona sürüklese

günaydın canım biz kendimiz hep iyi şeyleri düşünerek hareket edelim evrene pozitif mesaj gönderirsek belki işler yoluna girer

Saol cnm valla psikolojim bozulmadan hersey yoluna girer insallah .
Daha fazla gelmeye calisirim cnm bende ozledim

Saol cnm valla psikolojim bozulmadan hersey yoluna girer insallah .
Daha fazla gelmeye calisirim cnm bende ozledim

evde misafir olunca insanın psikolojisi ister istemez bozuluyo çünkü alışkanlıklarını bi kenara bırakmaz zorunda kalıyosun
en basitinden sabah istediğin saatte uyanamıyosun seni anlıyorum inşallah abin kısa zamanda düzenini kurar sende rahata erersin canım
bu arada bebek çalışmları ne alemde neler yapıyosun bu konuda

Cok haklisin cnm . Bebek isini kendi haline biraktim 4 ay oldu korunmuyorum
Sanirim bana dusen herseyi yaptim anladimki vakti gelmeden olmuyor
Bide kafadan atmak gerekiyor bende attim gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…