slm saracım ben samsundan efsun
yazdıgını okuyunca uzun bi aradan sonra yazarsam belki sıkıntısı gider mutlu olur saracım dedim
inşşşallahhh slm sevinirsin canım...
arkadasının üyeliğini iptal etmesine bende üzüldüm ama vardır bi sebebi sanırım
bana gelince canım hayatım aynen devam ediyo (kv ve anneanneyle beraber)
hala bebişim yok çalışmalara devam ediyorum doktuş kontrolünde artık
sen nasısın canım uzun zmn oldu görüşmeyeli
Saraaaacnm seninkiler cok sukur gitmisler gozunaydin cnm
Darisi benim basima bendede yatili musafir varda
Neyseki kaynos veya borulce degilabimin atamasi cikti
Bizde kaliyor isini gucunu ayarlayana kadar . Ewde 3. Sahis ne zormus
Eki Görüntüle 611629 günaydıııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaar
yeni bi hafta yeni umutlara yeni güzelliklere gebe olsun
hep güzel haberler duyalım
hep sevdiklerimizle beraber olalım
hayat gülsün hepimize
güneş içimizi ısıtsın Eki Görüntüle 611630
efsuncum hoşgelmişsin nerelerdesin epeydir yoktun sen seni gördüğüme cidden çok sevindim.
kaynana ve anneanneyle hala berabersiniz demek sağlık olsun canım yapacak bişey yok
doktor kontrolünde olmana sevindim biliyomusun yazını görünce hamile olduğunu yazacaksın sanıp sevinçle okudum ama
olsun kontrolde olmanda yakında bebeğinin geleceğinin habercisidir artık sık sık gelirsin tamam mı efsuncum
bende grip oldum hala tam geçmedi ama daha iyiyim iki defa tüp bebek yaptım ikiside negatif oldu malesef canım şimdi beklemedeyim
günaydın saracım hayırlı sabahlar hayırlı haftalarrrrrr.... tüm dualarına canı gönülden aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hoşbulduk canımmm
hayatım ve ben karışıktık birazcıkevde durdum olmadı işe girdim çıktım olmadı ama şimdi iyiyim normale döndüm aöf sınavlarına kadar evdeyim yine canım...
beni gördüğüne sevinmene bende çok sevindim canım sağol Allah razı olsun....
evet hala beraberim bundan sonra isyan yok hale şükretmeyi öğrendim sonunda Rabbim inşşşallah eninde sonunda mükafatını verecektir bana bi şekilde
keşkee hamile olup seni daha çok sevindirseydim ama malesef canım inşallah önümüzdeki aylara canım inşşalaaahhh sürekli takip edemesemde gircem canım
grip işini hiç sorma bende 4 aydır 5. gripimle ugrasıyorum suan yaaa biri geçiyo öbürü başlıyo hemen
arada girip baktım sizlere canım inan çok üzüldüm o zmnlar ama Rabbim bizlere nasip edecek o günleri ben inanıyorum
üzülme dicem ama elde değil ama takdiri ilahi canım dua etmekten başka çare yok
saracım çok güzel bi paylaşım olmuş sağol canım
bende hayatımın anlamını sonunda su sözlerde buldum
olDuğun DuruMDan hep Daha kötüsünü Düşün hayatta,
Daha iyisini Değil...
kötüyü DüşünMek şükre ♥
iyiyi DüşünMek hüzne sokar insanı...
bizler hep bizden iyilerini düşünüp üzdük kendimizi ama bizim durumumuzdan kötü olanları hiç düşünmedik başımıza gelebilecek kötü şeyleri düşünmüyoruz o yüzden neyse sıkmim seni sabah sabah canım
(not: anneanne uyandı isyanda yine)
hayatının normale girmesine sevindim evet bazen düşünüce halimize şükretmek gerek diye düşünmüyo değil insan aöf te okuyosun demek ne güzel bölümün ne ben işletme okumuştum canım
grip bu sene inatçı cinsinden kovsanda geliyo dikkatli olmak gerekiyo ama öksürüğün çaresini buldum ben bal zencefil ve limon suyu karışıtırıp sabah akşam bi tatlı kaşığı yiyorum inanırmısın günden güne düzeldi öksürüğüm
fırsat buldukça gel özletme kendini canım menim
beni sıkmazsın canım böyle düşünme lütfen
anneanne ile ilgilen yine gel tamam mı tatlım menim
olay insanın kendi bitiyo canım seni senden başka düşünen yok şu hayatta malesef bende beynimde çözdüm sonunda
evet hep oldugumuz hale sükretmek lasım ama bazen başarılı olamıyoruz işte
işletme 4 teyim bende son 3 dersim kaldı inşşşallahh biter canım yaaaa
bal zencefil limon üçlüsünü bende çok içiyorum canım eşim sağolsun bırakmıyo yakamı iççç içççççççç diye
gelcem inşşalahhh
kehvaltısını verdim şimdi yiyor
müsait bi zmnda uzun uzun yazarım o zmn canım sağollll
şimdi çıkmam lasım zaten canım çarşıya incem ödemeler falan var bide bi kaç işim onları halletcem
akşamlarıda girdikçe bakarım yine artık burdayım :)
hadi kocamannnn öptüm seni kendine ciciş bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
teşekkürlerrrgüle güle kulanınnnnnn
Eki Görüntüle 611629 günaydıııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaar
yeni bi hafta yeni umutlara yeni güzelliklere gebe olsun
hep güzel haberler duyalım
hep sevdiklerimizle beraber olalım
hayat gülsün hepimize
güneş içimizi ısıtsın Eki Görüntüle 611630
teşekkürlerrr
günaydın tatlım.iyi dilekleirn için saol.
jerryyyyyy gibi biri olsa keşke çevremizdeeee.bizide motivasyona sürüklese
evet canım şükür gittiler evde istediğin gibi hareket etmek çok güzelmiş darısı başına
insanın abiside olsa evde misafir olunca düzenin bozuluyo bu arada hayırlı olsun abinin ataması
daha çok gelsene sevinçcim seninle sohbet etmeyide özledim
Saol cnm valla psikolojim bozulmadan hersey yoluna girer insallah .
Daha fazla gelmeye calisirim cnm bende ozledim
evde misafir olunca insanın psikolojisi ister istemez bozuluyo çünkü alışkanlıklarını bi kenara bırakmaz zorunda kalıyosun
en basitinden sabah istediğin saatte uyanamıyosun seni anlıyorum inşallah abin kısa zamanda düzenini kurar sende rahata erersin canım
bu arada bebek çalışmları ne alemde neler yapıyosun bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?