Cok haklisin cnm . Bebek isini kendi haline biraktim 4 ay oldu korunmuyorum
Sanirim bana dusen herseyi yaptim anladimki vakti gelmeden olmuyor
Bide kafadan atmak gerekiyor bende attim gitti
biliyomusun bende bu aralar hiç düşünmüyorum hatta bu ay reglim tam gününde geldi ona çok sevindim
her ay acaba bebek varmı diye düşünmekten reglim düzensizleşmişti hep gecikiyodu ama baktım olmuyo oluruna bıraktım
Ustune gittikce insanin dengesi bazuluyor cnm
Pko lu degilim kistim yok sogan kuru bile yaptim
Ates olcme yontemi kullandim
Gecen ay klomen kullandim bittigi gun gece
Siddetli grip oldum takibi icin dr bile gidemedim.
Esim rahatsizlandi felan derken biraktim oluruna
Demekki vakti gelmemis Rabbim hayirli zamanda gondersi
Kucagimiza almayida nasip eylesin amin.
Sara bugun ne yimek yapacan cnm
haklısın canım üstelememek lazım vakti saati gelince olur elbet biz elimizden geleni yaptık gerisi takdir Allahın
dualarınada amin diyorum canım
tatlım ben bugün akşama karnabahar yemeği yapmayı düşünüyorum yanındada yoğurt çıkaracam
akşama bir sürü ütü yapmam lazım o yüzden yemeğe fazla zaman ayıramam
sen ne yemek yapacaksın
kuzucum kocam hamsi istiyor hamsi yapacam
mercimek çorbası
yeşillik salata
biliyomusun benim dün akşamki menüm hamsi mercimek çorbası ve salata
buarada sana bişey sorayım ben dün fazla kızartmışım hamsileri porselen tabakta üzerine streç film gererek buzdolabına koydum bugün öğlende yedik inşallah zehirlenmeyiz bişey olmaz dimi yedikten sonra soruyorum
ısıtmadıysanız bişi olmaz ısıttıysanız şüpheli bir durum
ısıtmadık canım buzdolabından çıkardığımız gibi yedik ama çorba sıcaktı:26::26::26::26::26::26::26:
bişe olmaz canım balık ikinci defa ısıtıldığında bakteri üretiyormuş kesinlikle ısıtılmasın diyolar:26:
eşimde öyle dedi ısıtmazsak bişey olmaz diye ama benim içim rahat etmedi etmedi ama yinede yedim pisboğazlık işteinşallah bişey olmaz
Allah seni ne yapmasın korkma bişicik olmazzzz
üç dersse az kalmış bitirirsin canım
haklısın canım hepimiz insanız sonuçta dibe vurduğumuz zamanlar oluyo ama en yükseğe sıçramak için bazen dibe vurup çıkmak gerekiyo zira topu en yükseğe atmak için önce yere çalarsın
tamam canım sana kolay gelsin sende kendine iyi bak
Cok haklisin cnm . Bebek isini kendi haline biraktim 4 ay oldu korunmuyorum
Sanirim bana dusen herseyi yaptim anladimki vakti gelmeden olmuyor
Bide kafadan atmak gerekiyor bende attim gitti
evet 3 ders inşaallah kurtulucam şu işletmedenama hala bi kitap aöf bürosuna gelmemiş
vvaaavvvv sözlere bayıldım inşşallahh dibe vuruşlarım hep kısa kısa olurda cabuk toparlanırım
gerçi bayaaa yol katettiğimi düşünüyorum artık ben hayatım konusunda
bencede kendi haline bırakacaksın sevincim yaaaa oldu olcak mı diye gözleyip strese hiç gerek yok
gelirse başımızın üstünde yeri hazır nasıl olsa bebişciklerin
inşallah bundan sonra herşey istediğin gibi olur efsuncum
no stres yes bebek
valla ben isteğimi geçtim artık hayırlısı diyorum saracım bebişim gelmiyorsa vardır rabbimin bi bildiği diyorum
evimde çamaşır kurutmaya odam dahi yokken bebişime oda hayali bile kuramıyorum ben...
herseyin hayırlısı diyorum o yüzden artık
tıbbi bi sıkıntımız yok benimde eşiminde, çalışmalar desen gayet güzel ve her uygulamayı yapıyoruz
demekki var daha vakti zamanı... gerçi doktuşum ilaç verdi yarın başlicam kullanmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?