Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Cok haklisin cnm . Bebek isini kendi haline biraktim 4 ay oldu korunmuyorum
Sanirim bana dusen herseyi yaptim anladimki vakti gelmeden olmuyor
Bide kafadan atmak gerekiyor bende attim gitti

biliyomusun bende bu aralar hiç düşünmüyorum hatta bu ay reglim tam gününde geldi ona çok sevindim
her ay acaba bebek varmı diye düşünmekten reglim düzensizleşmişti hep gecikiyodu ama baktım olmuyo oluruna bıraktım

zelooooooooş net işini halledemedinmi artık gelsen diyorum seni çok özlüyorum

leylooooooooooooooş evi değiştin işleride bitirdin ama yine gelmiyosun ama neden sen bizi özlemiyomusun

Ustune gittikce insanin dengesi bazuluyor cnm
Pko lu degilim kistim yok sogan kuru bile yaptim
Ates olcme yontemi kullandim
Gecen ay klomen kullandim bittigi gun gece
Siddetli grip oldum takibi icin dr bile gidemedim.
Esim rahatsizlandi felan derken biraktim oluruna
Demekki vakti gelmemis Rabbim hayirli zamanda gondersi
Kucagimiza almayida nasip eylesin amin.

haklısın canım üstelememek lazım vakti saati gelince olur elbet biz elimizden geleni yaptık gerisi takdir Allahın
dualarınada amin diyorum canım

Sara bugun ne yimek yapacan cnm

tatlım ben bugün akşama karnabahar yemeği yapmayı düşünüyorum yanındada yoğurt çıkaracam
akşama bir sürü ütü yapmam lazım o yüzden yemeğe fazla zaman ayıramam

sen ne yemek yapacaksın

kuzucum kocam hamsi istiyor hamsi yapacam
mercimek çorbası
yeşillik salata

kuzucum kocam hamsi istiyor hamsi yapacam
mercimek çorbası
yeşillik salata

biliyomusun benim dün akşamki menüm hamsi mercimek çorbası ve salata

buarada sana bişey sorayım ben dün fazla kızartmışım hamsileri porselen tabakta üzerine streç film gererek buzdolabına koydum bugün öğlende yedik inşallah zehirlenmeyiz bişey olmaz dimi yedikten sonra soruyorum

ısıtmadıysanız bişi olmaz ısıttıysanız şüpheli bir durum

bişe olmaz canım balık ikinci defa ısıtıldığında bakteri üretiyormuş kesinlikle ısıtılmasın diyolar:26:

eşimde öyle dedi ısıtmazsak bişey olmaz diye ama benim içim rahat etmedi etmedi ama yinede yedim pisboğazlık işte inşallah bişey olmaz

tamam canım sana kolay gelsin sende kendine iyi bak

evet 3 ders inşaallah kurtulucam şu işletmeden ama hala bi kitap aöf bürosuna gelmemiş
vvaaavvvv sözlere bayıldım inşşallahh dibe vuruşlarım hep kısa kısa olurda cabuk toparlanırım
gerçi bayaaa yol katettiğimi düşünüyorum artık ben hayatım konusunda

Cok haklisin cnm . Bebek isini kendi haline biraktim 4 ay oldu korunmuyorum
Sanirim bana dusen herseyi yaptim anladimki vakti gelmeden olmuyor
Bide kafadan atmak gerekiyor bende attim gitti

bencede kendi haline bırakacaksın sevincim yaaaa oldu olcak mı diye gözleyip strese hiç gerek yok
gelirse başımızın üstünde yeri hazır nasıl olsa bebişciklerin

Son düzenleme:

inşallah bundan sonra herşey istediğin gibi olur efsuncum
no stres yes bebek

inşallah bundan sonra herşey istediğin gibi olur efsuncum
no stres yes bebek

valla ben isteğimi geçtim artık hayırlısı diyorum saracım bebişim gelmiyorsa vardır rabbimin bi bildiği diyorum
evimde çamaşır kurutmaya odam dahi yokken bebişime oda hayali bile kuramıyorum ben...
herseyin hayırlısı diyorum o yüzden artık
tıbbi bi sıkıntımız yok benimde eşiminde, çalışmalar desen gayet güzel ve her uygulamayı yapıyoruz
demekki var daha vakti zamanı... gerçi doktuşum ilaç verdi yarın başlicam kullanmaya

ah tatlım seni anlıyorum hemde çok iyi anlıyorum inan bana ama dediğin gibi vakti saati var demekki
biliyomusun bişeyi çok istememek gerek ben bunu öğrendim çünkü neyi çok istiyosam bi engel çıkıyo muhakkak
o yüzden artık herşeyin hayırlısı diyorum ha fazlamı kaderci takılıyorum bilmiyorum ama herşeyin hayırlısını istemek lazım galiba

ne için ilaç kullanacaksın yumurta takibi içinmi:26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…