Sabırla Bebeğini Bekleyenler

çok haklısın canım yaaa...

yaklaşık 3 ay önce falan eşimide ikna ettim ayrı ev konusunda kiraya gitmek falan sıkıntı değil cart curt beni azda olsa tanırsın ama vicdanen yapamadım yinede fikrimden çaydım vazgectim hayırlısı dedim Rabbim gören bilen... yoo kadercilik değil bence bu zaten kaderin de önüne gecme sansımız yok...

ben girmeyeli bayaa olayım olmuş hee eşimle ama Allaha şükür şimdi çok iyiyiz bi sıkıntımız yok

doktuş herseye normal dedi yine progastan mıdır nedir ondan verdi minik kuşlar tutunamıyo sanırım içimde gerçi çok cahilim daha bebiş konusundan ama neyse bilmemek ayıp değil sonuçta öğrenicizzz artık düşük tehlikesi olanlarada veriyormuş doktuş bu ilacı

ben mutfağa geçip yemeğimi yapayım ara ara bakarım topiğimize

ayyy nette sıkıntı var çok yavaş benimki yaaa kusura bakma saracım
kolay gelsin canım yap bakalım benimkiler hazır kv sağolsun gerçi ben pek yemiyrm çok kilo almışım eşimde pek yemez gec geldiği için

eşinle aranızın iyi olmasına sevindim Allah ağzınızın tadını bozmasın canım

progestanı düşüğü önlemek için veriyo doktorlar inşallah faydasını görürsün canım

tüp bebek tedavisindede transferden bi hafta önce başlanıyo progestana sen iç belkim bebeğinin sebebi olurlar

bende bu akşam hafif yemek yapacam karnabahar yemeği yanında yoğurt çünkü işlerim var yapılacak yemeğe zamanım yok
ama ben hala burda çene çalıyom

aminnnnnnnnnnnnnnnnn rabbim fitne fesatcılardan kem gözlerden korusun o kdr yıl emek verdim ben bu noktaya gelene kdr tabii i olcam kocişimle

evet genelde düşük riski olanlara veriyormuşlar bende yeni duydum bakalım herseyin hayırlısı ne olacak :18: ama şimdiden merak sardım heeee

bende bu akşam hafif yemek yapacam karnabahar yemeği yanında yoğurt çünkü işlerim var yapılacak yemeğe zamanım yok
ama ben hala burda çene çalıyom

bende çok severim karnıbaharı yaaa ama bizimkiler pek yemiyo bende yapmıyorum
ne işin var bacım ütü diyosun bi ara çok mu var kiii

bende çok severim karnıbaharı yaaa ama bizimkiler pek yemiyo bende yapmıyorum
ne işin var bacım ütü diyosun bi ara çok mu var kiii

tatlım yaklaşık 15 gündür ütü yapmıyorum hastaydım diye ama artık yapmam lazım ama bugün bitiremem her şeyi ütüleme huyum olduğum için koca bi sepet ütüm var hatta iki sepet bile sayılabilir

krnabahar yemek için bize gel beraber yiyelim

hmmm bayaa birikmiştir o şimdi canım yaaa
herseyi derken ne var o kdr merak ettim şimdi he ???

cannım isteyince azcık yapıyorum zorla kocişime yediriyorum

hmmm bayaa birikmiştir o şimdi canım yaaa
herseyi derken ne var o kdr merak ettim şimdi he ???

cannım isteyince azcık yapıyorum zorla kocişime yediriyorum

pantolonlar gömlekler kazaklar nevresimler çarşaflar yastık kılıfları etekler danteller pijamalar bi ara abarttım atletleri falanda ütülüyodum şimdi ondan vazcaydım

pantolonlar gömlekler kazaklar nevresimler çarşaflar yastık kılıfları etekler danteller pijamalar bi ara abarttım atletleri falanda ütülüyodum şimdi ondan vazcaydım

ooovvvvvvvvv maşallahhhh maşallah canım yaaaa bayaaa fazla ben hep çalıştıgım için o kdr uzun boylu yapmadım hiç ütü helede nevresim çarsaf ütülemeye kalksam acayip ugrasırım heee sağolsun eşim sürekli değişdirtttirir biraz titizdir de bende iç çamaşırlarımı ütülüyodum ama akıntıdan dolayı doktuş demişti sonra bıraktım

nevresimleri çarşafları dört kat yapıp ütülüyorum o zaman kolay oluyor canım ütüyü sevdiğimden değil hatta ütüden nefret ediyorum ama herşeyde ütülenince güzel oluyo

Selamün aleyküm kızlar...Konu başlığını görünce hemen girdim

Bende hem sabırla hem sabırsızlıkla bekliyorum meleğimi

Rabbim en yakın zamanda tüm bekleyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

nevresimleri çarşafları dört kat yapıp ütülüyorum o zaman kolay oluyor canım ütüyü sevdiğimden değil hatta ütüden nefret ediyorum ama herşeyde ütülenince güzel oluyo

ütüyü ben normalde çok severim hatta lisede yaz tatilinde konfeksiyonda ütüde bile zevkle çalıştım ama insan ne bilim yaaaa artık isyan etmek istemiyorum ama yaa bişeyleri benimsemek zor o yüzden bu evde yaptıgım bazı seylerden zevk almıyrm zorunda oldugum için yapıyorum ütü bile bazen zevk vermiyor yani bana
ama çok haklısın bende severim herseyin ütülü temiz şık durmasını hemde ne güzel duruyodur yaaaa

hoşgeldin canımmm
bende yeni sayılırım topiktee
Rabbim tüm dileyenlere nasip etsin inşşşallahhhhhhhhhhhhhhh

aleyküm selam canım hoşgeldin aramıza inşallah en kısa zamanda hepimiz bebeklerimize kavuşuruz

tanışıp kaynaşalımmı

ütüyü sevyomusun o zaman hemen bana yardıma geliyosun insan arkadaşına yardım eder dimi bende sana karnabahar pişiririm

hoşgeldin canımmm
bende yeni sayılırım topiktee
Rabbim tüm dileyenlere nasip etsin inşşşallahhhhhhhhhhhhhhh

Hoşbuldum canım...Amin amin,Rabbim bekletmesin,bu bekleyiş öyle yorucu ki....

aleyküm selam canım hoşgeldin aramıza inşallah en kısa zamanda hepimiz bebeklerimize kavuşuruz

tanışıp kaynaşalımmı

Hoşbuldum canım.amin inşaallah,Rabbim dualarımızı kabul etsin hayırlısı ile...

Tanışalım tabisi Canım çok sıkılıyo zaten

88 doğumluyum,2010 Haziran sonu evlendim,bebeğimi bekliyorum

Sizleride tanımak isterim

tanışıp kaynaşalımmı

kaynaşalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ütüyü sevyomusun o zaman hemen bana yardıma geliyosun insan arkadaşına yardım eder dimi bende sana karnabahar pişiririm

evet çok severim helede tv başında müzik dinlerken :119:
hemen geliyorum canım yaaaa
keşkee gelebilsem yaaa hiç samsunda kimse yok yaaaa

Son düzenleme:

evet yorucu ama sabredicez canım ve bebişleri alcaz kucaklaraaaa

bende 87 dogumluyum 2011 hazirandada ben evlendim

memnun oldum canım bende 38 yaşındayım 4,5 yıllık evliyim bi defa hamile kaldım oda 7 haftalıkken düştü bi dahada hamile kalmadım iki defa tüp bebek denedim onlarda negatif oldu malesef bekliyoruz şimdi artık oluruna bıraktım bi süre çok isteyince gelmiyo bizim sıpalar naz yapıyolar

bize takıl canım burada sadece bebek konuşmuyoruz her telden çalıyoruz çok güzel arkadaşlıklarımız var ve topiğimiz uğurludur bi çok arkadaşımız anne oldu hatta ikinciyi bekleyenlerde var

kaynaşalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

evet çok severim helede tv başında müzik dinlerken :119:
hemen geliyorum canım yaaaa
keşkee gelebilsem yaaa hiç samsunda kimse yok yaaaa .14:

ne gülüyon tızım kaynaşalım tabisi ne vay
samsunda değilim ama çok yakınım atla otobüse 3-4 saate bendesin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…