Sabırla Bebeğini Bekleyenler

evet yorucu ama sabredicez canım ve bebişleri alcaz kucaklaraaaa

bende 87 dogumluyum 2011 hazirandada ben evlendim

Sabır ve dua ile istiyorum ama bazen çok bunalıyorum,o kadar takıyorum ki kafama,çok canım acıyor.

Rabbim ömür boyu mutlu etsin canım.

Siz ne zamandan beri istiyosunuz bebek,herhangi bir sorununuz var mı?

Sabır ve dua ile istiyorum ama bazen çok bunalıyorum,o kadar takıyorum ki kafama,çok canım acıyor.

tatlım herşeyin bi vakti saati var demekki bizim bebeklerin saati daha gelmemiş çok fazla takma kafana herhangi bi sorununuz varmı :26::26::26::26::26:

Bende memnun oldum canım....Bi defa kalmışsın,inşaallah yeniden kalır ve kucağına almakta nasip olur hayırlısıyla...Evet hemde ne naz,doğmadan üzülüyor analarını,tam sıpa bunlar ya

Tamam bundan sonra burdayım inşaallah,benim içinde çok iyi olur,nefes almak konuşmak rahatlatıyor,kendisiyle baş başa kalınca insan daha çok düşünüyor...İnşaallah hepimize uğur getirir öyleyse,Rabbim herkese nasip etsin hayırlısıyla

bu defa banada ugurlu gelsin inşşşallaaahhh saracım yaaa bende abla desem ayıp olmaz demii sana yaa
kaynaşak dedim daaaa bende ne güzel işte
valla bayaaa geldim ben senin oralara ama seni tanımadan önceydi inşşallahhh nasip olursa tekrar haber vercem mutlaka sana

ben saldım valla canım nasip kısmet artık
aminnnn cümlemizin yuvası ömür boyu mutlu huzurlu olsun inşşşallahhh
evlenei 18 ay oldu ilk 2 ay korundum sonra bıraktım
doktuşa gittik ikimizinde herhangi bi sıkıntısı yok ama bebişde yok sıkıntıdan olmuyor diye düşünüyorumm ben aslında ama hayırlısı...
ilaç kullanıcam yarından itibaren bakalım hayırlısı artık canım
sizin durumlar nasıl canım?

inşallah canım yeniden hamile kalıp anne olurum hepimiz anne oluruz hayırlısıyla

her zaman bekliyorum seni o zaman inan bazen içinden geçenleri yazınca bile rahatlıyosun içine atmak insanı hasta ediyo ama burda derdimiz aynı olduğu için birbirimizi daha iyi anlıyoruz gerçek hayatta insanalara cevap vermek dert anlatmak cidden çok zor ama burada öyle değil biz birbirimizi anlıyoruz ve elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz gerek bilgilerimizle gerek tecrübelerimizle gerekse dualarımızla

tatlım herşeyin bi vakti saati var demekki bizim bebeklerin saati daha gelmemiş çok fazla takma kafana herhangi bi sorununuz varmı :26::26::26::26::26:

Evet Allahtan inançlı insanlarız elhamdülillah.Herşey Rabbimden,ben deli gibi istiyorum ama Rabbim nasip etmiyorsa vardır bir hikmeti,O beni benden daha fazla düşünüyor....Ama işte insanoğluyuz,dayanma noktam kırılıyor bazen,canım çok acıyor.Rabbim hayırlısını versin hakkımızda...

Adet düzensizliği var bende.Soğan suyu içmiştim,2-3 ay girdi düzene.Sonra adetim baya gecikti bu ay...Tekrar başlayacaktım,nasip olmadı daha....Yarıyıl tatilinde doktora gitmeyi düşünüyorum,sorunun ne olduğunu öğrenmek için.E şimdi vakitte yaklaşınca stres yapıyorum,korkuyorum çok.

inşallah uğurlu gelir canım en kısa zamanda hamiş olursun bu ilaç sana bebeğini getirir inşallah belki tutunmada sorun vardır ozaman progestan devreye girip bebeğini sana kazandırır bunu içtenlikle diliyorum inan
ve tabi bana abla diyebilirsin canım menim çok memnun olurum saygı çerçevesinde olduktan sonra ben hitap şekline takılmam
veee bidaha gelirsen buraya muhakkak bana haber veriyosun anlaştıkmı

Amin canım...

Sebepsiztir sizinkide belki,malesef o durumu yaşayanda çok.Streste yapıyoruz ya,herşeyden önce o çok etkiliyo zaten.

Ne ilacı kullanıcaksın canım.

Bende de adet düzensizliği var.Soğan suyu içtim,düzenlemişti bu ay yine şaştı ama.

Bakalım bende gidicem doktora,inşaallah büyük bir sorun çıkmaz.Şimdide onu stres yapmaya başladım,ya bişey çıkarsa diye..

Amin canım inşaallah.

Haklısın,aslında belkide o kadar takmayız,ama çevre baskısı olmasa...Fazla bir yere gitmem ben,ama gidecek olduğum zaman bin defa düşünüyorum,ya yine bebek sorarlarsa,bu sefer ne desem,şuna şöyle söyliyim falan filan,kurdukça kuruyorum.

Burdayım inşaallah canım artık

tatlım hepimiz insanız zaman zaman kırılma noktasına geliyoruz ama önemli olan çabuk ayağa kalkabilmek işte bu noktada birbirimize destek oluyoruz .

ovulasyon testleri ile yumurtlama günlerini takip etsen adetin düzenliyse yumurtlama günlerin değişiklik gösteriyodur ve belki bu yüzden bebeğin gelemiyodur

tatlım banada çok soruyolar bi kaçını bozdum başta güzelce anlatıyodum baktım anlamıyolar bende şimdi istemiyoruz böyle iyiyiz diyorum morarıyolar ya sanki bizim bebeğimiz milletin derdi olmuş ama kendini bilmez insan o kadar çokki boş vereceksin kim ne derse desin sen eşine bakacaksın o senin yanındamı gerisi vız gelir tırıs gider canım

biliyomusun doktor bana da senin bebeğin stresten olmuyo dedi bende oyüzden bi süreliğine saldım çayıra mevlam kayıra

kızlar birazdan eşim gelecek yemek yiyecez habersiz çıkarsam bundan sebeptir ama yemekten sonra gelecem yine

efsuncum lafa daldım ütü yattı bu akşam yarına Allah kerim

Canım benim adetlerim düzensiz.O testler işe yarar mı peki,daha öncede duymuştum :26:

Bende düşünmüyoruz diye geçiştiriyodum hep.Ama zaman geçtikçe ve olmadıkça ister istemez üzülüyorum.Herkes ne kadar düşüncesiz ya.

Evet hamdolsun eşim bana Rabbimin verdiği en güzel hediye,her konuda herzaman arkamdadır..Melek gibidir eşim,kimsenin kalbini kırmamaya çok dikkat eder.Ama mesela bu konuda benim ne kadar üzüldüğümü bildiği için,kim ne derse desin içinden nasıl geliyosa o cevabı ver,ağır olur ayıp olur deme diyor.Çünkü biliyo benim ne kadar kafama takıp,üzüldüğümü.Rabbim en yakın zamanda hepimize nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar,dualarım herzaman tüm isteyenler için

Son düzenleme:

inşşallahh canım inşşallahhhhh içtenliğine güvenim tam zaten canımmmmmmm
yaaa saygısızlık olmasın diye dedim abla diyen var ya ondan
anlaştık ablacım inşşallahhh senide görmeden gitmicem bi daha ki sefere
bu arada sen kiraz tuzlaması biliyomusun

benim başka sıkıntılarım vardı canım o üzden olmuyor diye düşündüm ben ama düzeldim şükür biraz daha
progestan verdi bana junyrlar tutunsun diye sanırım inşşşallahh tutunurlar
kötü düşünme ki kötü olmasın canım yaa hep iiiyi düşün nolurrrr
çevre olayını hiç sorma yaaa bende çok üzülüyrm ona banada çok soruyorlar ama boşver sen ben artık boşveriyorum canım

kızlar birazdan eşim gelecek yemek yiyecez habersiz çıkarsam bundan sebeptir ama yemekten sonra gelecem yine

efsuncum lafa daldım ütü yattı bu akşam yarına Allah kerim

ayyy bende cevap yazıyoken eşim geldi ya gec cevap verdim kusura bakmayın
yakın olsak valla gelirdim süper olurdu hemde yardım ederdim sana ne güzel benim yüzümden kaldı ütün

Saraaaa
Aaa efsunda burdaymis tuhh kacirdim walla

burdayım sevoşummmm kaçırmadın
kociş gelmişti de azcık ona baktım dıııı

Efsunn nasilsin canim ozledim seniiiii tedaviye baslamissin insallah cnm tez zamanda gelsin bebegin

Efsunn nasilsin canim ozledim seniiiii tedaviye baslamissin insallah cnm tez zamanda gelsin bebegin

özlersin tabiiiiiii bıyaktın dittin bizi sonrada uramadın hiç
bende seni özledim canım valla yaaaaaaaaaaaaaaaaa
valla bakalım hayırlısı doktuşa gittim yine hersey normal dedi
progestan verdi işte 1 hafta kullamıcam gerisi Rabbimin izniyle hayırlı zamanda gelsin inşşallahhh paşam
sen nasısın canım

Iyiyim cnm cok sukurrr bir gelisme yokkkk yuvarlanip gidiyoz

İnşaallah bu sefer olur seninde canım...

Boşvermek zorundayız bencede olan bize oluyo :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…