Sabırla Bebeğini Bekleyenler

tünaydın kızlarrrrrrrrrrr:)))))))))))))))))
nihayet net geldi bakayım ben yokken neler kaynatmışsınız:)))))))))))))))))

tunaydin canim iyiyim sen nasilsin oglumu yedirdim uyuttum simdi pna et suyuyla mercimek corbasi yapcam

Ben de iyiyim canım ama bu sabah bir ağırlık var üzerimde hala gelemedim kendime sizlerle yazışıp kendime gelmeye çalışıyorum.Canım hazır et suyu dimi? Hazır olan her şeyden tırsar oldum ben ya içlerin de ne oldukları meçhul :44:

Son düzenleme:
yok canim hazir degil kendim yaptim bende hazir seyleri pek sevmiyorum....

bazen oluyor insanda kolunu kaldiracak halin olmuyo sersem gibi oluyosun hemencecik dizelirsin insallah

yok canim hazir degil kendim yaptim bende hazir seyleri pek sevmiyorum....

bazen oluyor insanda kolunu kaldiracak halin olmuyo sersem gibi oluyosun hemencecik dizelirsin insallah

Hım anladım pna yazmışsın pınarın et suyunu kastediyorsun sandım ben de
Aynen canım ya,kollarımda zaten doğumumdan beri sinir sıkışması var her zaman uyuşup duruyor bugünkü de ayrıca bir ağırlık. Eşime kahvaltı da yaptıramadım bir uyandım saat 10.35

Son düzenleme:

ona demek istedim ama yanlis yazmisim:)

ayy sorma o hamilelikte az cekmedim kollarimdaki uyusukluktan bide bende cok erken baslamisti kalsiyum eksikliginden olur demisti hemsire ama ben okadar cok sut yogurt ayran peynir tuketirim ki hala nasil eksiklik oluyor anlamadim bakalim bunda da olacakmi gerci her hamilelik farkli olur diyolar ama...

Sen de hamilelikte başladı demek ama hamilelik sonrası atlatmışsın sanırım.Kalsiyum eksikliği değildir bence de çünkü ben de süt ve ürünlerini hiç eksik etmedim.İnşallah rahat bir hamilelik geçirirsin canım ne kadarlık oldu bebiş Ben de doğumdan sonra başladı ama hala geçmedi bir şey kaldırırsam ve uzun süre tutarsam ve kollarımı hemen indirmezsem elimdeki kesin düşer,sabahları uyandığımda sanki ellerim taşlaşmış gibi.Allah bizi elden ayaktan düşürmesin inşallah da hastalıklar bizim için zaten arkadaş arkadaş geçinip duruyoruz işte...

Sanki umutsuz vakaymışım gibi yazmışım ama elhamdülillah halimize öyle hastalıklar var ki onları görünce binlerce kez halimize şükretmemiz lazım diye düşünüyorum.Elhamdülillah ki bizim hayatımızı aksatan bir sıkıntımız yok olmasın da inşallah...

ahhhhhhh monim bu kadınların derdi bitmezgeçmiş olsun canım bu akıntılar çok zor bende yaşadım iyi biliyom insanın içini sıkar bitmek bilmez bende son bir ay boyunca adet oldum artık hiç kesilmicek sandım Rabbim bütün kadınların yardımcısı olsun sıkıntısı olanların sıkıntısını gidersin hepimizin gönlünde yatan dileklerimizi kabul etsin inş.
yetercim sonu müjdeli gelsin inş. bu sivilcelerin
Sabır ve dua ile istiyorum ama bazen çok bunalıyorum,o kadar takıyorum ki kafama,çok canım acıyor.

Rabbim ömür boyu mutlu etsin canım.

Siz ne zamandan beri istiyosunuz bebek,herhangi bir sorununuz var mı?
eslemcim hg canımtatlım biz ne kadar kafaya takarsak takalım vakti gelmeden olmuyoben 14 yıldır takıyorum ama elde var sıfırson 1 yıldır salladım akışına bıraktım ve daha rahatıminş. siz benim kadar beklemeyin canım sana bütün arkidişlerime Rabbim en yakın zamanda güzel bebişler nasip etsin
aminnnnnnnnnn canım
nevresimleri çarşafları dört kat yapıp ütülüyorum o zaman kolay oluyor canım ütüyü sevdiğimden değil hatta ütüden nefret ediyorum ama herşeyde ütülenince güzel oluyo
hamarat akidişim benimlaf aramızda ütüyü bende sevmem
zelooooooooş net işini halledemedinmi artık gelsen diyorum seni çok özlüyorum
sarammmmm nihayet net halloldu canım bundan sonra beraber ödüyeceğimiz için böle bi sorun olmaz gerekirse bütün faturayı ben öderimbende seni özledim şekerrrrrrrrrr
saram işte böle kull takıl rahat ol canım ne kadar az stres o kadar huzur ve bebiş inş. kuzu

maonim seninkide benimki gibi deli kadirdr benim troide deli troid diyoduseninde önce hiper sonra hipo olmuş ilacın dozuyla alakalı bu durum benim ilaç az gelirse hipo çok gelirse hiper oluyodu dr çok önemli mutlaka endokrin uzmanı olmalı ama bu son değerlerin iyi canım

evet hamilelikten sonra hemen gecti peki dr ne diyor bu durum icin herhangi bir ilac kullaniyomusun....

bebis iki bucuk aylik teyzesi daha minnacik ama buyuyor iste subatta kontrolum var ikili test icin insallah temiz cikar kimbilir belki ciniyetinide ogreniriz o zaman tabi en onemlisi saglikli olmasi ama merak iste...

aynen canim rabbim saglik sihat versin bizlere sevdiklerimize insan anne olunca daha cok korkuyor biliyomusun ya basima bisey gelse cocugum nolacak diyosun allah korusun tabiki

amiiiiinnnnnn saglik cok onemli

hatresim bunlar bendede oluyo canım bende bi küstüm yastığı tutamıyodum dr a gittim troidinle alakalı demişti sabahları uyandığımdada ellerim, bacaklarım dizden aşşağısı şiş oluyo, göz kapaklarım bile şişiyo o derece yanihatresim prensesi çok öp benim için tatlım

canim hosgeldin nasilsin

hb canım edacım canım zor bi dönem tabi ama geçici hayırlısıyla yavrunu kucağına alınca biticek inş.umutu teyzesi için kocaman öp tatlım

yarın mevlid kandili kızlarr.bol bol dua edelim.ben namaza camiye gidicem inşşş sizler içinde dua ederimmm

kiraz tuzlamasını bilmemmi seviyomusun sen ben onu pek sevemedim
olsun canım ne güzel sohbet ettik ütü bu kadar kalmış bi gün daha kalabilir

ben begendim valla canım arada pilavlarada karıştırıp yiyorum ben öleeede güzel oluyo sade sevmediysen bide pilavüstü dene bakalım... valla güzel sohbet oldu banada kocişte tam zamanında geldi ama neyse artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…