tünaydın kızlarrrrrrrrrrr:)))))))))))))))))
nihayet net geldi bakayım ben yokken neler kaynatmışsınız:)))))))))))))))))
tünaydın kızlarrrrrrrrrrr:)))))))))))))))))
nihayet net geldi bakayım ben yokken neler kaynatmışsınız:)))))))))))))))))
tunaydin canim iyiyim sen nasilsin oglumu yedirdim uyuttum simdi pna et suyuyla mercimek corbasi yapcam
yok canim hazir degil kendim yaptim bende hazir seyleri pek sevmiyorum....
bazen oluyor insanda kolunu kaldiracak halin olmuyo sersem gibi oluyosun hemencecik dizelirsin insallah
Hım anladım pna yazmışsın pınarın et suyunu kastediyorsun sandım ben de
Aynen canım ya,kollarımda zaten doğumumdan beri sinir sıkışması var her zaman uyuşup duruyor bugünkü de ayrıca bir ağırlık. Eşime kahvaltı da yaptıramadım bir uyandım saat 10.35
ona demek istedim ama yanlis yazmisim:)
ayy sorma o hamilelikte az cekmedim kollarimdaki uyusukluktan bide bende cok erken baslamisti kalsiyum eksikliginden olur demisti hemsire ama ben okadar cok sut yogurt ayran peynir tuketirim ki hala nasil eksiklik oluyor anlamadim bakalim bunda da olacakmi gerci her hamilelik farkli olur diyolar ama...
ahhhhhhh monim bu kadınların derdi bitmeziyi olmaya çalışıyrm cnm.karnımda sızlamalr çok fazla.prşmb günü doktorum var smear testi yapacakk:18:
saracım belki biliosundur;ben bu ay ara kanama yaşadım ya leke şeklinde doktorum adet sayılır dedi ama ben doktorlara güvenmiyorum adam nasıl bi tedavi yaptını bile bilgisayara geçmemiş tekrar baştan her gidişimde anlatıyrm kafası karışıyor.yoğun akıntım ve karnım acayip sızlıo galiba iltihaptan ama sorum şu benim adetim bu ara kanamamı sayılacak yoksa ara kanamadan önce olduğum normal adetimmi bat sayılacak:26::26:
yetercim sonu müjdeli gelsin inş. bu sivilceleringünaydın kızlarrr nasılsınızzzz keyifler nasıllll uğrayamadım dün yine iler vardıııı bu günde var ya birazdan çıkacağimmm ya ben kendimi tanıyamıyorum her yerimden sivilceler çıkıyor(yeni yetme gibi)garip değişiklikler oluyor hayatım boyunca görmediğim kendimdeee sevinç banlamışmııı :26::26::26::26::26:
eslemcim hg canımSabır ve dua ile istiyorum ama bazen çok bunalıyorum,o kadar takıyorum ki kafama,çok canım acıyor.
Rabbim ömür boyu mutlu etsin canım.
Siz ne zamandan beri istiyosunuz bebek,herhangi bir sorununuz var mı?
aminnnnnnnnnn canımSelamün aleyküm kızlar...Konu başlığını görünce hemen girdim
Bende hem sabırla hem sabırsızlıkla bekliyorum meleğimi
Rabbim en yakın zamanda tüm bekleyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
hamarat akidişim benimnevresimleri çarşafları dört kat yapıp ütülüyorum o zaman kolay oluyor canım ütüyü sevdiğimden değil hatta ütüden nefret ediyorum ama herşeyde ütülenince güzel oluyo
sarammmmm nihayet net halloldu canım bundan sonra beraber ödüyeceğimiz için böle bi sorun olmaz gerekirse bütün faturayı ben öderimzelooooooooş net işini halledemedinmi artık gelsen diyorum seni çok özlüyorum
saram işte böle kull takılbiliyomusun bende bu aralar hiç düşünmüyorum hatta bu ay reglim tam gününde geldi ona çok sevindim
her ay acaba bebek varmı diye düşünmekten reglim düzensizleşmişti hep gecikiyodu ama baktım olmuyo oluruna bıraktım
değerim 3 4 ay 00.1de devam etti.sonra 6ya çıktı.ozmanlar ilaçlarım başkaydı.şimdi gebelik düşündüğüm için değerim 2 3arasında gidip gelioo bu ilacı verdi.doktorum değerimin 2.5 altında olmasını istiyor.gebelikte 1 çıkmıştıı yinede kullandırdı eux..'u.bu ayda boğazımda tükürüğümü yutarken sanki orda bi düğme varda zorla geçio gibi ağrılar hissediyorum.prşmb günü kontrolüm var.
çok çok geçmiş olsun.acil şifalar
Sen de hamilelikte başladı demek ama hamilelik sonrası atlatmışsın sanırım.Kalsiyum eksikliği değildir bence de çünkü ben de süt ve ürünlerini hiç eksik etmedim.İnşallah rahat bir hamilelik geçirirsin canım ne kadarlık oldu bebişBen de doğumdan sonra başladı ama hala geçmedi bir şey kaldırırsam ve uzun süre tutarsam ve kollarımı hemen indirmezsem elimdeki kesin düşer,sabahları uyandığımda sanki ellerim taşlaşmış gibi.Allah bizi elden ayaktan düşürmesin inşallah da hastalıklar bizim için zaten arkadaş arkadaş geçinip duruyoruz işte...
Sanki umutsuz vakaymışım gibi yazmışımama elhamdülillah halimize öyle hastalıklar var ki onları görünce binlerce kez halimize şükretmemiz lazım diye düşünüyorum.Elhamdülillah ki bizim hayatımızı aksatan bir sıkıntımız yok olmasın da inşallah...
Sanki umutsuz vakaymışım gibi yazmışımama elhamdülillah halimize öyle hastalıklar var ki onları görünce binlerce kez halimize şükretmemiz lazım diye düşünüyorum.Elhamdülillah ki bizim hayatımızı aksatan bir sıkıntımız yok olmasın da inşallah...
hatresim bunlar bendede oluyo canım bende bi küstüm yastığı tutamıyodum dr a gittim troidinle alakalı demişti sabahları uyandığımdada ellerim, bacaklarım dizden aşşağısı şiş oluyo, göz kapaklarım bile şişiyo o derece yaniSen de hamilelikte başladı demek ama hamilelik sonrası atlatmışsın sanırım.Kalsiyum eksikliği değildir bence de çünkü ben de süt ve ürünlerini hiç eksik etmedim.İnşallah rahat bir hamilelik geçirirsin canım ne kadarlık oldu bebişBen de doğumdan sonra başladı ama hala geçmedi bir şey kaldırırsam ve uzun süre tutarsam ve kollarımı hemen indirmezsem elimdeki kesin düşer,sabahları uyandığımda sanki ellerim taşlaşmış gibi.Allah bizi elden ayaktan düşürmesin inşallah da hastalıklar bizim için zaten arkadaş arkadaş geçinip duruyoruz işte...
ona demek istedim ama yanlis yazmisim:)
ayy sorma o hamilelikte az cekmedim kollarimdaki uyusukluktan bide bende cok erken baslamisti kalsiyum eksikliginden olur demisti hemsire ama ben okadar cok sut yogurt ayran peynir tuketirim ki hala nasil eksiklik oluyor anlamadim bakalim bunda da olacakmi gerci her hamilelik farkli olur diyolar ama...
canim hosgeldin nasilsin
anammmm,herkesler burda ama oğlan ha uyandı ha uyancak,elimizi çabuk tutalım bari
anammmm,herkesler burda ama oğlan ha uyandı ha uyancak,elimizi çabuk tutalım bari
hg kardelenimtatlım öyle bi konuşmuşsunki kocan gibi hissettim kendimi kesin diğer kızlarda öyle hissetmiştir
hg kardelenimtatlım öyle bi konuşmuşsunki kocan gibi hissettim kendimi kesin diğer kızlarda öyle hissetmiştir
kiraz tuzlamasını bilmemmi seviyomusun sen ben onu pek sevemedim
olsun canım ne güzel sohbet ettik ütü bu kadar kalmış bi gün daha kalabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?