Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hıııım güzel bi soru ama zeloşun dediği gibi 18 lik çıtırlarız biz
şaka bi yana ben yaşımı pek göstermem bide kilolarımı versem dahada genç olailirim aslında

troidli topik haaaa yok tızım millet mikroplu sanır gelen kaçar sonra

oyyy seviyorum seni saroş ablammmmmm
zaten seni bırakıp niye gitmişim ki ben
ama kafam allak bullaktı o zmn
gelecek onlar annesi gelecekler inşşallahhh

valla ben aslanım eşimde akrep onlarda pek uslu sayılmazlar

canım menim ya kıyamam sorunların bitti ya önemli olan o bende seni seviyorum canım menim

yy zelalll:18::18::18::18:en korktuğum şeyyyy.smear testinin sonuucndan korkuom zatennn

oyy kurban olurum yaradınınaaa.ne tatlııııı yaaa

korkma balım ben 2 sefer yaptırdım acı zaten yok, sonuçta tedbir için yapılıyo ,inş. sorunsuz atlatcan canım

eslemcim hoşgeldin

kızlar eslemde aramıza dün geldi tanışıp kaynaşın benim az işlerim var ama bitirip hemen gelecem

tazeyim demi maşallahhh bana

saram mikrobu alınmış troidli topik desek genemi olmaz

sanada maşşallahhhhh sara ablacım :nazar.
valllaa heee troidli topik olmuş resmen
aslında sorunlar sürekli devam ediyorda ben kafamda bitirdim birazcık mecburen

Hoşbuldum canım Haklısın canım,ne yaparsakn yapalım vakit gelmeyince olmuyor.Ama biliyoruz ki olmazları olduran bir Rabbimiz var,O ol derse olacak inşaallah....Ve inşaallah bizim içinde Ol deme vakti gelmiştir.Rabbim isteyen bekleyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin,bizleride hayırlı anne babalardan eylesin

eslemcim hoşgeldin

kızlar eslemde aramıza dün geldi tanışıp kaynaşın benim az işlerim var ama bitirip hemen gelecem

Hoşbuldum canım

Evet ben yeniyim

ne güzel dua etmişsin yürekten amin canım
hehehehe yenileri çok severim

tmizlik aypıyrm ara ara bakıyrm kızlar kaçırdım zelal ve benden başka kimin triodi var???

maonim
troidliler listesi
zelalca
maoni
hatres
efsun
kızlar unuttuklarım varmı :26:
artık bizimde bi listemiz var milletin adet listesi gebelik listesi var bizimde troidliler listemiz var aştık valla

klavyeye dokunan ellerden bahsettim yafff,nasılda aklınız başka şeylere çalışıyo cıks cıks cıks
35 yaşındayım bu arada,saçlarım dökülüyo,belim ağrıyo,zeloş benim kemik yaşında da iş yok sanırsam kıııız

ne güzel dua etmişsin yürekten amin canım
hehehehe yenileri çok severim

Hehee benide sevdin mi

bende iyiyim canım kızlarla vakit geçiriyom kafa dağıtıyom bizim topiğin güzel yanıda bu sürekli bebekten konuşmuyoz arada kafamızı dinlendiriyoz

En iyisi canım,çevrede hiç arkadaşım yok,samimi olduğum kimse yok,haliyle patlıyorum sıkıntıdan,burdayım bundan sonra,beraber stres atalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…