Sen bize göre tazesin yafffffffff
Yok canım korkma sennle beraber bi de ben varım merak etme
Yeri gelmişken sorayım bari yaşınızla görüntünüz örtüşüyor mu kızlar merak ettim şimci?
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
hatres, .
sara_28+,
.zelalca
Nazar ettik heral kaçmış milletin çoğu
bizim topiğin adını troidli kacılar diyemi değişsek acaba
saram bende zaten mayısta 37 oluyom 3 senede senin için üstüne ben koyuyomyeterki sen üzülme bebişim yaşın ne önemi var sen bizim kemik yaşımıza bak biz daha 18 lik kızlar gibiyiz
oyyy seviyorum seni saroş ablammmmmm
zaten seni bırakıp niye gitmişim ki ben
ama kafam allak bullaktı o zmn
gelecek onlar annesi gelecekler inşşallahhh
valla ben aslanım eşimde akrep onlarda pek uslu sayılmazlar
yy zelalll:18::18::18::18:en korktuğum şeyyyy.smear testinin sonuucndan korkuom zatennn
oyy kurban olurum yaradınınaaa.ne tatlııııı yaaa
kuzu ben senin bildiğin boğalardan değilimazgınlıkmı oda ne ben bilmem öle şeyler
ayyyyy saracım ben boğa mı yazmışım aslında kova burcuyum
Sen bize göre tazesin yafffffffff
Yok canım korkma sennle beraber bi de ben varım merak etme
Yeri gelmişken sorayım bari yaşınızla görüntünüz örtüşüyor mu kızlar merak ettim şimci?
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
hatres, .
sara_28+,
.zelalca
Nazar ettik heral kaçmış milletin çoğu
hıııım güzel bi soru ama zeloşun dediği gibi 18 lik çıtırlarız biz
şaka bi yana ben yaşımı pek göstermem bide kilolarımı versem dahada genç olailirim aslında
troidli topik haaaayok tızım millet mikroplu sanır gelen kaçar sonra
canım menim ya kıyamam sorunların bitti ya önemli olan o bende seni seviyorum canım menim
hıııım güzel bi soru ama zeloşun dediği gibi 18 lik çıtırlarız biz
şaka bi yana ben yaşımı pek göstermem bide kilolarımı versem dahada genç olailirim aslında
troidli topik haaaayok tızım millet mikroplu sanır gelen kaçar sonra
canım menim ya kıyamam sorunların bitti ya önemli olan o bende seni seviyorum canım menim
eslemcim hg canımtatlım biz ne kadar kafaya takarsak takalım vakti gelmeden olmuyo ben 14 yıldır takıyorum ama elde var sıfır son 1 yıldır salladım akışına bıraktım ve daha rahatım inş. siz benim kadar beklemeyin canım sana bütün arkidişlerime Rabbim en yakın zamanda güzel bebişler nasip etsin
eslemcim hoşgeldin
kızlar eslemde aramıza dün geldi tanışıp kaynaşın benim az işlerim var ama bitirip hemen gelecem
eslem hg canım
nasılsın
Hoşbuldum canımHaklısın canım,ne yaparsakn yapalım vakit gelmeyince olmuyor.Ama biliyoruz ki olmazları olduran bir Rabbimiz var,O ol derse olacak inşaallah....Ve inşaallah bizim içinde Ol deme vakti gelmiştir.Rabbim isteyen bekleyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin,bizleride hayırlı anne babalardan eylesin
Hoşbuldum canım
Evet ben yeniyim
Hoşbuldum canım
Hamdolsun iyi olmaya çalışıyorum,sen nasılsın
saram kaşın gözün arası kaçtın
tmizlik aypıyrm ara ara bakıyrm kızlar kaçırdım zelal ve benden başka kimin triodi var???
normal adetinin bat olması lazım canım ama sen yinede doktoruna sor smear testini sana açıklamaıştım korkmana gerek yok
anaaam zeloşum gelmiş hoşgelmiş özledim ben seni ama du sarılacam
sağol canım hikayeleri beğenmenize sevindim. topiğimizde bi renk olsun istedim.
sabah bulantıları içinde tuzlu kraker iyi belki iyi gelir
geçmiş olsun canım bazen insan bi ağır oluyo canı hiçbişey yapmak istemiyo
evet canım no stres yes bebek canım
elimizi çabukmu tutalım kardelenim ama ama nasıl yanivalla ben hemcinslerimden hoşlanmıyom
ne güzel dua etmişsin yürekten amin canım
hehehehe yenileri çok severim
bende iyiyim canım kızlarla vakit geçiriyom kafa dağıtıyom bizim topiğin güzel yanıda bu sürekli bebekten konuşmuyoz arada kafamızı dinlendiriyoz
zelal kız sen ne bugün çalışmıosun???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?