Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar geçen gün asuman dabak tv ye çıkmıştı kadın hep çalışmış hiç evlenmemiş artık yeter yaş 40 geliyo evleneyim yuva kurayım bi çocuğum olsun demiş rahatsızlanmış dr a gitmiş ve kanser olduğunu öğrenmiş rahmini almışlar kadının nişanlısına artık ben çocuk doğuramam ayrılalım demiş ama nişanlısı hayır seni bırakmam demiş ve evlenmişler kadın çok pozitif genede yıkılmamış isyan etmemiş gülerek herkes anne olacak diye bi şey yok herkesin bi misyonu vardır demekki benimki annelik değil önemli olan kendime uygun bi şekilde bana yüklenen misyonu bulmak ve yerine getirmek bundan sonraki hayatımda mutlu olmak dedi kadını çok takdir ettimve halime şükrettim Rabbim cümlemizi korusun taşıyamayacağımız yükle sınamasın inş.

valla alkışlanacak kadınmış bizde hemen isyan ediyoruz... amin canım innşşallahhhhh
bu arada daha önceden burda tanıştık mı hatırlayamıyorum ben efsun canım

Dr sinir sıkışması var emg testi yaptıralım dedi,gittim çektirmeyi 6 ay sonrasına gün verdiklerinde vazgeçtim,Dışardan yaptırabilirdim ama testin parmaklara iğne batıralarak yapıldığını öğrenince vazgeçtim.Geçen yıl bir yelek örmüştüm ondan sonra bayağı düzeldi şimdi tekrar örgüye başladım bakalım faydası olur inşallah.
Canım Allah bebeğini bağışlasın,kendiliğinden hamile kalmak kadar güzel bir mucize var mı yaİnşallah testlerin sorunsuz çıkar canım, cinsiyetinin merak etmen çok doğal insanın elinde olmayan bir şey.Allah san da bebeğine de tüm sevdiklerine, hepimize sağlık afiyet versin inşallah.

anammmm,herkesler burda ama oğlan ha uyandı ha uyancak,elimizi çabuk tutalım bari

Zeloş güzel demiş KardelenCanım nasılsın?

Öyle mi Zeloşum ya:44::44::44:Fakat doğumdan önce de vardı benim troidim,o zaman olmamıştı öyle doğum sonrası başladı, Rabbim dert vermiş dermanını da versin inşallah. Uyansın öperim teyzesi
Demek 14 yıllık evlisin ha Zeloşum, içimizde en kıdemli sensin yani, yaş kaç acaba, kesin erken evlenmişsindir.

hg kardelenimtatlım öyle bi konuşmuşsunki kocan gibi hissettim kendimi kesin diğer kızlarda öyle hissetmiştir

aynen Zeloş

saol zelalim.

endokronolojiye gidiom zaten.umarım doğru yazmışımdır
Canım ben düzeltsem olur dimi Endokrinoloji, telaffuzu zor bir kelime gerçekten:)

yarın mevlid kandili kızlarr.bol bol dua edelim.ben namaza camiye gidicem inşşş sizler içinde dua ederimmm

Evet canım ALLAH hepimizin kandili mübarek kılsın inşallah...

ahmet uyancak yazmaz kalkıp bi bakayım dedim,anemmmm,çocuk koyduğum yerde yok,elim ayağım boşaldı,sen ki afacansın,kalk yattığın yerden,gir bi deliğe,oyun oyna.sohbet gene yalan oldu yani,kalkıyorum,nanne,hanne,anne,sürünüyo,beni arıyo şimdi.

normal adetinin bat olması lazım canım ama sen yinede doktoruna sor smear testini sana açıklamaıştım korkmana gerek yok

tünaydın kızlarrrrrrrrrrr:)))))))))))))))))
nihayet net geldi bakayım ben yokken neler kaynatmışsınız:)))))))))))))))))

anaaam zeloşum gelmiş hoşgelmiş özledim ben seni ama du sarılacam

sağol canım hikayeleri beğenmenize sevindim. topiğimizde bi renk olsun istedim.
sabah bulantıları içinde tuzlu kraker iyi belki iyi gelir

geçmiş olsun canım bazen insan bi ağır oluyo canı hiçbişey yapmak istemiyo

evet canım no stres yes bebek canım

anammmm,herkesler burda ama oğlan ha uyandı ha uyancak,elimizi çabuk tutalım bari

elimizi çabukmu tutalım kardelenim ama ama nasıl yani valla ben hemcinslerimden hoşlanmıyom

kıyamam ben ona ya çokda tatlı olmuş maşallah benim yerime öp onu annesi

amin zeloşum Allahım hiçbirimize kaldırabileceğimizden fazla yük vermesin

Ne hayatlar var ya, başkalarını görünce kendi halimize ne kadar şükretsek azdır az...

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)
hatres,
efsuNevfel,
kardelen5233,
eda33,
zelalca,
sara_28+,
maonyaaa+
Bugün topicin üye patlaması vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
efsuNevfel canım ben seni yeni görüyorum hoşgedin...

Son düzenleme:
valla alkışlanacak kadınmış bizde hemen isyan ediyoruz... amin canım innşşallahhhhh
bu arada daha önceden burda tanıştık mı hatırlayamıyorum ben efsun canım
tanıştığımıza sevindim efsuncum bende hatırlıyamadım kuzu :26:ama zaten ben 2 yıldır yoktum benden sonra gelmiş olabilirsin hoş gelmişsin canım

36 yaşındayım boğa burcuyum troidliyim yarışmacı arkidişlere başarılar dilerim

bende cok sevindim zelalcim dogrudur bende 1 yıllık üyeyim zaten hoşbuldum canım
bende 25 yasındayım benimde troidim var ama zararsız zararsız duruyolar işte

topiğimiz eski havasına kavuşuyo hatresim yavaş yavaş
efsun benim eski arkadaşım ama epeydir oda yoktu ama artık gelecek

zeloş efsun sen yokken gelmişti

tatlım bu topiğin en yaşlısı benim galiba 38 yaşında kova burcu ve sebepsiz yere gelmeyen sıpalarım var
ağlasam mı gülsem mi bilemedim:26::26::26::26::26:

kardelenim dikkat et tatlım evin içinde bebek kaybetmeannesi ahmetçiği zeloş teyzesi için çok öp
amin zeloşum Allahım hiçbirimize kaldırabileceğimizden fazla yük vermesin
amin sarammmmmmdu bende sana bi sarılam bende seni çok özledim bebeğim

Çok şükür iyiymiş annesi bu veletler zaten kalplerimizi hoplatır dururlar ancak

Belki tercihlerin değişir kız, enişteden sıkılırsan:44::44::44:
Allah korusun anammmmmmmmmmmmmmm bu işin şakası bilemm çok tötü

Aramıza hoşgeldiniz Zeloş hanımmmmmmmmm, men de gova oluyorum
Boğalar azgın olurmuş doğru mu kız

bende cok sevindim zelalcim dogrudur bende 1 yıllık üyeyim zaten hoşbuldum canım
bizim topiğin adını troidli kacılar diyemi değişsek acaba

saram bende zaten mayısta 37 oluyom 3 senede senin için üstüne ben koyuyom yeterki sen üzülme bebişim yaşın ne önemi var sen bizim kemik yaşımıza bak biz daha 18 lik kızlar gibiyiz

oyyy seviyorum seni saroş ablammmmmm
zaten seni bırakıp niye gitmişim ki ben
ama kafam allak bullaktı o zmn
gelecek onlar annesi gelecekler inşşallahhh

valla ben aslanım eşimde akrep onlarda pek uslu sayılmazlar

Sen bize göre tazesin yafffffffff

Yok canım korkma sennle beraber bi de ben varım merak etme
Yeri gelmişken sorayım bari yaşınızla görüntünüz örtüşüyor mu kızlar merak ettim şimci?
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
hatres, .
sara_28+,
.zelalca
Nazar ettik heral kaçmış milletin çoğu

Son düzenleme:

Allah korusun kız sus ben normalim şükür

sendemi kovasın ondan benim kanım sana kaynıyo burçdaşım menim

kuzu ben senin bildiğin boğalardan değilim azgınlıkmı oda ne ben bilmem öle şeyler

yy zelalll:18::18::18::18:en korktuğum şeyyyy.smear testinin sonuucndan korkuom zatennn

oyy kurban olurum yaradınınaaa.ne tatlııııı yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…