klavyeye dokunan ellerden bahsettim yafff,nasılda aklınız başka şeylere çalışıyo cıks cıks cıks
35 yaşındayım bu arada,saçlarım dökülüyo,belim ağrıyo,zeloş benim kemik yaşında da iş yok sanırsam kıııız
Hehee benide sevdin mi
En iyisi canım,çevrede hiç arkadaşım yok,samimi olduğum kimse yok,haliyle patlıyorum sıkıntıdan,burdayım bundan sonra,beraber stres atalım
maonim
troidliler listesi
zelalca
maoni
hatres
efsun
kızlar unuttuklarım varmı :26:
artık bizimde bi listemiz varmilletin adet listesi gebelik listesi var bizimde troidliler listemiz var aştık valla
çalışıyom canım 4.45 te çıkcamgünde 6 saat ama ayın 30 günü çalışıyom
tmizlik aypıyrm ara ara bakıyrm kızlar kaçırdım zelal ve benden başka kimin triodi var???
bizim topiğin adını troidli kacılar diyemi değişsek acaba
saram bende zaten mayısta 37 oluyom 3 senede senin için üstüne ben koyuyomyeterki sen üzülme bebişim yaşın ne önemi var sen bizim kemik yaşımıza bak biz daha 18 lik kızlar gibiyiz
oyyy seviyorum seni saroş ablammmmmm
zaten seni bırakıp niye gitmişim ki ben
ama kafam allak bullaktı o zmn
gelecek onlar annesi gelecekler inşşallahhh
valla ben aslanım eşimde akrep onlarda pek uslu sayılmazlar
HeeeeeeeeeAllah korusun kız sus ben normalim şükür
sendemi kovasın ondan benim kanım sana kaynıyo burçdaşım menim
Hı ben bilmem mi seni zeloş canım azgınlık kim sen kim onun için mi kalktın kocaya gittin daha 20 lerde, bizim gibi şööööööööööyle bi devireydin 30 ları bacımkuzu ben senin bildiğin boğalardan değilimazgınlıkmı oda ne ben bilmem öle şeyler
ayyyyy saracım ben boğa mı yazmışım aslında kova burcuyum
hıııım güzel bi soru ama zeloşun dediği gibi 18 lik çıtırlarız biz
şaka bi yana ben yaşımı pek göstermem bide kilolarımı versem dahada genç olailirim aslında
troidli topik haaaayok tızım millet mikroplu sanır gelen kaçar sonra
canım menim ya kıyamam sorunların bitti ya önemli olan o bende seni seviyorum canım menim
ne güzel işte kova burçları hep toplandık toplandık
veee azgınlıkmı hiç bilmez benim arkadaşım o usludur annesi uslu
eslemcim hoşgeldin
kızlar eslemde aramıza dün geldi tanışıp kaynaşın benim az işlerim var ama bitirip hemen gelecem
heeeeeeee sevdim ne olmuşki
atalım şeker
Topicin yeni adı bence de uygundur, hatres damgasını vurdu güvenilir yani
Bence de efsuncum akıllı uslu kimse yok...
Heeeeeeeee:
Hı ben bilmem mi seni zeloş canım azgınlık kim sen kim onun için mi kalktın kocaya gittin daha 20 lerde, bizim gibi şööööööööööyle bi devireydin 30 ları bacım
Doğduğun ayı kesin yanlış yazmışlar,eskiler işte hiç yaşları zamanında yazmamışlar ki
Demek yaşını göstermiyorsun o halde gösterdiğin yaştasın canım
Ben bu yönden şanslıyım galiba babama çekmişim o da yaşını hiç göstermez.Eşime bana yaşımı göstermiyorsun diyorlar demiştim yeni evlendiğimizde..." Hadi canım o senin bakış açın " deyip inanmamıştı.Bir gün doktora gittik tedavi için doktor bana niye acele ediyorsun ki daha gençsiniz dedi, ben de 32 yaşındayım o nedenle beklemek istemiyoruz dedim.Doktor böyle
Eşimde doktorun şaşkınlığına böyle
Geçenlerde yine benzer bir mevzu, eşim tabi gene şaşkın
Bence de çokkkkkkkkkk uslu:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
Tamam anneeeeeee ,sen işine bak biz ilgilenirizzzzzzzzzz
maonim
troidliler listesi
zelalca
maoni
hatres
efsun
artık bizimde bi listemiz varmilletin adet listesi gebelik listesi var bizimde troidliler listemiz var aştık valla
çalışıyom canım 4.45 te çıkcamgünde 6 saat ama ayın 30 günü çalışıyom
Oyhh teşekkür ederim
Beni sevmeyen ölsün
sorma yaaa troid topişi olduk çıktık
bende evde çalışıyorum artıkım:126:
senin değerin kaç nodülün avrmı??valla benimde iş güç var daldım muhabbete gidemiyorum
kv de dicek odasına kapandı yine bizim gelin diye
benim var canım ama zararsız benimki
maonim
troidliler listesi
zelalca
maoni
hatres
efsun
kolay gelsin cnmçalışıyom canım 4.45 te çıkcamgünde 6 saat ama ayın 30 günü çalışıyom
saol bebemkolay gelsin canım
kızlar akşama ne yapcanız
benim menüm
tavuk sote
pilav
yoğurt
benim menüm
tavuk sote
pilav
yoğurt
klavyeye dokunan ellerden bahsettim yafff,nasılda aklınız başka şeylere çalışıyo cıks cıks cıks
35 yaşındayım bu arada,saçlarım dökülüyo,belim ağrıyo,zeloş benim kemik yaşında da iş yok sanırsam kıııız
Topicin yeni adı bence de uygundur, hatres damgasını vurdu güvenilir yani
Bence de efsuncum akıllı uslu kimse yok...
Heeeeeeeee:
Hı ben bilmem mi seni zeloş canım azgınlık kim sen kim onun için mi kalktın kocaya gittin daha 20 lerde, bizim gibi şööööööööööyle bi devireydin 30 ları bacım
Doğduğun ayı kesin yanlış yazmışlar,eskiler işte hiç yaşları zamanında yazmamışlar ki
Demek yaşını göstermiyorsun o halde gösterdiğin yaştasın canım
Ben bu yönden şanslıyım galiba babama çekmişim o da yaşını hiç göstermez.Eşime bana yaşımı göstermiyorsun diyorlar demiştim yeni evlendiğimizde..." Hadi canım o senin bakış açın " deyip inanmamıştı.Bir gün doktora gittik tedavi için doktor bana niye acele ediyorsun ki daha gençsiniz dedi, ben de 32 yaşındayım o nedenle beklemek istemiyoruz dedim.Doktor böyle
Eşimde doktorun şaşkınlığına böyle
Geçenlerde yine benzer bir mevzu, eşim tabi gene şaşkın
Bence de çokkkkkkkkkk uslu:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
Tamam anneeeeeee ,sen işine bak biz ilgilenirizzzzzzzzzz
senin değerin kaç nodülün avrmı??
menepozlu kadınlar hani hep menepozu konuşurya bizde onlar gibi olduk
kolay gelsin cnm
saol bebem
benim dünden kalma yeşil zeytin böreğim ve yoğurtlu dövme çorbam var ama kayınvalidem çağırdı oraya gidicemtemizlikten sonraaa.eşimlede küsüm şimdi orda küs oldumuzu belli ederrrr
heheheheeeeeee sende pek safa benziyongel sana gazoz vereyim hadi iç arkidişim
nazcım hg canımbenimde aynı kardelencim saçlarım dökülüyor belim ağrıyor saçlar bembeyaz
ama dişler yerinde şükür
aynı şeyleri bizde yaşıyoruz eşim yaşlılık kompleksine girdi saçlarını boyamak yok artık dedi
tabi şakasına
Oyyyyyyyyyyyyyyyyyy Zeloş ben daha kahvaltı yapmamışım akşamı düşürme aklıma şimdi neyse kızımla gidip bi kahvaltı yapıp gelelim akşam yemeğine o zaman kafam çalışır belki
benim menüm
tavuk sote
pilav
yoğurt
efsuncum dışardan okuyon deme:26:Allah zihin açıklığı versin canımhangi bölüm:26:
senin değerin kaç nodülün avrmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?