Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kardelenim sen çok yaşa güldürdün beni yadişler duruyomu kardelenim

maonim
troidliler listesi
zelalca
maoni
hatres
efsun
kızlar unuttuklarım varmı :26:
artık bizimde bi listemiz var milletin adet listesi gebelik listesi var bizimde troidliler listemiz var aştık valla

sorma yaaa troid topişi olduk çıktık

çalışıyom canım 4.45 te çıkcam günde 6 saat ama ayın 30 günü çalışıyom

bende evde çalışıyorum artıkım :126:

Topicin yeni adı bence de uygundur, hatres damgasını vurdu güvenilir yani

Bence de efsuncum akıllı uslu kimse yok...

Allah korusun kız sus ben normalim şükür

sendemi kovasın ondan benim kanım sana kaynıyo burçdaşım menim
Heeeeeeeee:

kuzu ben senin bildiğin boğalardan değilim azgınlıkmı oda ne ben bilmem öle şeyler
Hı ben bilmem mi seni zeloş canım azgınlık kim sen kim onun için mi kalktın kocaya gittin daha 20 lerde, bizim gibi şööööööööööyle bi devireydin 30 ları bacım

ayyyyy saracım ben boğa mı yazmışım aslında kova burcuyum

Doğduğun ayı kesin yanlış yazmışlar,eskiler işte hiç yaşları zamanında yazmamışlar ki

Demek yaşını göstermiyorsun o halde gösterdiğin yaştasın canım
Ben bu yönden şanslıyım galiba babama çekmişim o da yaşını hiç göstermez.Eşime bana yaşımı göstermiyorsun diyorlar demiştim yeni evlendiğimizde..." Hadi canım o senin bakış açın " deyip inanmamıştı.Bir gün doktora gittik tedavi için doktor bana niye acele ediyorsun ki daha gençsiniz dedi, ben de 32 yaşındayım o nedenle beklemek istemiyoruz dedim.Doktor böyle
Eşimde doktorun şaşkınlığına böyle
Geçenlerde yine benzer bir mevzu, eşim tabi gene şaşkın

ne güzel işte kova burçları hep toplandık toplandık

veee azgınlıkmı hiç bilmez benim arkadaşım o usludur annesi uslu

Bence de çokkkkkkkkkk uslu :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
eslemcim hoşgeldin

kızlar eslemde aramıza dün geldi tanışıp kaynaşın benim az işlerim var ama bitirip hemen gelecem

Tamam anneeeeeee ,sen işine bak biz ilgilenirizzzzzzzzzz

hatresssssss annem gelince seni sölücem arkandan gülüyo diye

maonim
troidliler listesi
zelalca
maoni
hatres
efsun
artık bizimde bi listemiz var milletin adet listesi gebelik listesi var bizimde troidliler listemiz var aştık valla

sorma yaaa troid topişi olduk çıktık

bende evde çalışıyorum artıkım :126:

valla benimde iş güç var daldım muhabbete gidemiyorum
kv de dicek odasına kapandı yine bizim gelin diye

benim var canım ama zararsız benimki
senin değerin kaç nodülün avrmı??
maonim
troidliler listesi
zelalca
maoni
hatres
efsun
menepozlu kadınlar hani hep menepozu konuşurya bizde onlar gibi olduk
kolay gelsin cnm
kolay gelsin canım
saol bebem
kızlar akşama ne yapcanız
benim menüm
tavuk sote
pilav
yoğurt

benim dünden kalma yeşil zeytin böreğim ve yoğurtlu dövme çorbam var ama kayınvalidem çağırdı oraya gidicemtemizlikten sonraaa.eşimlede küsüm şimdi orda küs oldumuzu belli ederrrr

benim menüm
tavuk sote
pilav
yoğurt

Oyyyyyyyyyyyyyyyyyy Zeloş ben daha kahvaltı yapmamışım akşamı düşürme aklıma şimdi neyse kızımla gidip bi kahvaltı yapıp gelelim akşam yemeğine o zaman kafam çalışır belki

benimde aynı kardelencim saçlarım dökülüyor belim ağrıyor saçlar bembeyaz
ama dişler yerinde şükür

aynı şeyleri bizde yaşıyoruz eşim yaşlılık kompleksine girdi saçlarını boyamak yok artık dedi
tabi şakasına

dövme çorbasımı:26: maonim kv dene gidince inadına yapış adama kimse anlamasın nasılsa barışcanız duymalarına gerek yok

selamlar saracım nasılsın
ve diğer kızlar iyisinizdir inşallah bayağı neşeli bugün burası
ALLAH neşenizi bozmasın

nazcım hg canım
Oyyyyyyyyyyyyyyyyyy Zeloş ben daha kahvaltı yapmamışım akşamı düşürme aklıma şimdi neyse kızımla gidip bi kahvaltı yapıp gelelim akşam yemeğine o zaman kafam çalışır belki

afiyet olsun canım ama saat kaç olduya niye bu kadar bekliyosunnerdeyse akşam oldu bundan sonra bu saate bırakma şeker yemek demişken bende yemeğe başlıyayım

kızlar yemeğime başlıcam arada bakarım size oynayarak gideyim bari(yemek yapmaya giderken oynayanada ne denir bilmiyorum artık)

benim menüm
tavuk sote
pilav
yoğurt

valla ben diyetteyim eşimde pek yemez kvler kendileri yiyip kendileri yapıyo zaten benim kiler yaglı oluyo onlara göre ama arada bende geciyorum mutfaga

efsuncum dışardan okuyon deme:26:Allah zihin açıklığı versin canım hangi bölüm:26:

evet canım aöf işletme 4 tteyim son 3 dersim şuan çalışmıyorum aminnnnnnnnnnnn canım tüm okuyanlara versin Rabbim ama sınavdan sonra hemen iş başvurusunda buluncam evde duramıyorum bn

senin değerin kaç nodülün avrmı??

benimki çok düşük demekki değere bile gerek görmedi doktuş yaaa canım benimkiler çok zararsız sadece sinir yapıyo bende başka sıkıntımız yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…