Sabırla Bebeğini Bekleyenler

[

acaba olay sevgili olmaktanmı geçiyorrrallahım yaaaaa herkes sevgilisiyle bebek yapıyorrr biz koçişlerle bi şey yapamadık daha :26::26::26::26::26:

bak bu çok güzel kocaları boşayıp sevgilimi olalım kocişlerimizle bebekler belki bundan hoşlanıyo nede olsa zamane bebekleri

inşallh bu sefer olur yetercim

çok güzel bi yazı canım paylaştığın için sağol

hoşbulduk canım yorgunum belim kopuyo resmen ütülerimi yaptım ama bi sepette yarına var azıcık dinleneyim sonrada ütülenenleri yerleştirme var sen neler yaptın görüşmeyeli

kolaylamışsın en azından ütüleri ellerine kollarına sağlık
ben napam yemek yedik bulaşık makinesini boşaltıyorum şimdi
eşim sohbette bu akşam kapı çaldı demin o erken geldi sandım
açtım eşimin dayısı ve yengesi gelmişler pek sevmiyorumdaaa...

valla bu kocişi boşayıp sevgili olma fikri uzun zamandır benimde aklımda ama kociş olmaz diyorrrr ben nikahsız yapmam diyorrr
Saram bilmiyorum olurmu olmazmııı ama bu gün görüştüğüm dr rezervin az dedi önce sonrada yaşımı öğrenince hımmmm falanyaptııı ama çok umutlu konuştu

umutlu ol yetercim Allahtan umut kesilmez inşallah bu sefer hayat sanada gülecek

evet canım kolayladım sağol canım menim

insanın sevmediği misafirlerle oturmak zorunda kalması kötü ama idare et canım nasıl olsa bi kaç saat oturup gidecekler

[maonim tatlım bende sizleri çok seviyorum asıl sizde ne çekim gücü varsa 2 sene geçmesine rağmen sizden kopamadım yoksa bana büyümü yaptınız
saram hamarat akidişim benim ütüleri yapmış bitirmiş ayın hamaratı ödülü sana kuzu
yeterim inş. tüpe gerek kalmaz canım gerçekten çok maliyetli:18:bi bakmışsın bebişin kendiliğinden gelmiş neden olmasın Rabbim ol dedikten sonra olmucak şey yok
efsunum sen millete bakma tatlım bende kapalıyım ama sürekli saçımı boyuyorumönceden kızıldı şimdi simsiyah bi dahakinede patlıcan moru düşünüyom:86:
nazcım ateş ölçme yöntemini denedinmi çok işe yarıyo bende ateş yöntemiyle kaldım ama düştütutamadım
leyloşşşşşşşşşşş tatlım yine nerelerdesin sen bak mügeye sölücem seni ona göre
kızlar işten geldim yorgunum ama yinede oynayasım var
ha saram o donlar vardı ya benim değil hatresin onlar /COLOR]

ayyyy çok romantik dışarda yağmur başladı sesi geliyoama eşim işte
:86:dışarda hafiften yağmurun sesiiiiii
gözümde aşkımın dinmez ateşiiii
sen rüyalar alemindeeee
ben sabahçı kahvesindeeeeeeeeeeeee

iyi geceler sevinçcimkuzu sende gece kuşu olmuşsunhayırdır bizim yiğen seni uyutmuyomuoğluşunu çok öp tatlım teyzesi için

Selam cnm yokkk Allah korusun oglus coktaaaan uyudu o yuzden burdayim
Uyku tutmadi takiliyorum operim teyzesii

kızlar hepinizin kandilini ilk ben kutlucam saat 12 yi geçti ARKİDİŞLER HEPİNİZE HAYIRLI KANDİLLER RABBİM BU GÜZEL KANDİLLER HÜRMETİNE İNŞ. HERBİRİMİZİN GÖNLÜNDE NE DİLEĞİ NE MURADI VARSA NASİP ETSİN EVLAT İSTEYENE EVLAT SAĞLIK İSTEYENE ŞİFA BORÇLU OLANA EDA EVLADI OLANA EVLADIYLA HAYIRLI Bİ GELECEK HAMİŞLERE HAYIRLI KOLAY DOĞUM NERDE ALLAHTAN Bİ DİLEĞİ OLAN KUL VARSA RABBİM HEPSİNİ KABUL ETSİN İNŞ.AMİNNNNNNNNNN

sevinç tatlım iyi gecelerrrrrrrrrçok uykum geldi malum eşimde erken gelcek sen uyumuyomusun hadi uyu sende, istersen ninni söyleyeyim sana

selam hatunlar
kaçgündür kv ler bizde
o yüzden gelemiyorum
gece musabla uğraşıyorum gündüz onlarla
çok uykusuzum
artık alıştım sanırım
ne güzel sohbet etmişsiniz katılmak isterdim

bu arada en küççüğünüz ben miyim yoksam?yaş 24
yok ama sanki maonya benden küçüktü
ama doğumdan beri kendimi epey bir yaşlı hissediyorum
benim koca boğa,ben teraziyim
ayrıca en kilolunuz da benim
1.63 boy 85 kiloyum şuan
60 kiloyla evlenmiştim ve diyet yapıyodum
ayrıca bakımlı olmak güzeldir
ben doğumdan sonra saçlarımı omuz hizamda kestirdim
röfle yaptım 1 ay önce
sara ben de kahve tonlarını denemek istiyorum
ama sarıya fena alıştım ya beğenmezsem diye cesaret edemiyorum
gece gece ne çok şey yazdım yahu
musab uyandı eşimle oynuyolar
uyurken bizi kırmıştı da kendisi sanırım gönlümüzü almaya çalışıyo
neyse kızlar misafirler gidince görüşmek üzere
hepinizi öpüyorum

Gunaydin hayirli sabahlar kizlar
Kandilimiz mubarek olsun
Rabbim boyle bir gunde ne muradimiz varsa
Hayirlisiyla gercek eylesin . Amin.

günaydın kızlaaaaaaaaar herkes için sağlıklı , mutlu , huzurlu ve güzel bi gün olsun
herkesin mevlid kandili mübarek olsun Rabbim gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı kılarak nasip etsin inşallah

Saraaaaaaa nasilsin cnmmmm

iyiyim canım sen nasılsın aramıza dönmene sevindim

hamaratki ne hamarat zeloşum belim koptu kız ütüden nefret ediyoruuuuuum kupaya teşekkürler

vaaaw şairmiş benim zeloşumda haberim yokmuş

seninde kandilin mübarek duaların kabul olsun canım

ne zaman gidecek kv ler tatlım özlüyoruz seni ama olmuyo böyle diyecemde seni en iyi ben anlarım heralde
Allah yardımcın olsun canım menim
saçlarını kahve tonlarına boya sarıdan sonra güzel bi değişiklik olur helede açık tenliysen çok yakışır güven bana
Gunaydin hayirli sabahlar kizlar
Kandilimiz mubarek olsun
Rabbim boyle bir gunde ne muradimiz varsa
Hayirlisiyla gercek eylesin . Amin.

günaydın canım menim
seninde kandilin mübarek olsun
dualarına amin diyorum canım menim

Son düzenleme:

oyyyşşşş yesinler o musabı benimde oğluşum olursa adı musab olacak eşim koydu 2 sene önce daha evli bile değilken kızımda cemre olacak inşşallahhh onuda 7 sene önce koymuştuk
bu arada hoşgeldin prensesim beni hatırlamış olman lasım bi ara burda çok muhabbet etmiştik ben efsun
tabiki kadın kendine bakacak önce kendi için

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…