- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
Hepinize günaydın kızlar hayırlı sabahlar, mevlid kandilimiz mübarek olsun bugün dualarda buluşalım inşşallahhhh, ben bugün abime yardıma geldim işyerine çalışıorumm yani abim mali müşavir yanında muhasebeci benimde eski mesleğim buOna yardıma geldimn ay sonu yogun olurda bizde genelde
bu arada sabah kahvaltıdan sonra progestan içtim şuan şarhoş gibiyim
günaydın efsuncum seninde kandilin mübarek olsun duaların kabul olsun
progestanı keşke fitil olarak kullansaydın o zaman ne mide bulantısı yapıyo nede baş dönmesi ama ağızdan aldığından zaman acayip baş dönmesi ve mide bulantısı yaparmış doktorum söylemişti ben hep vaginal kullandım bi sorun yaşamadım doktorunla konuş bunu istersen
Hepinize günaydın kızlar hayırlı sabahlar, mevlid kandilimiz mübarek olsun bugün dualarda buluşalım inşşallahhhh, ben bugün abime yardıma geldim işyerine çalışıorumm yani abim mali müşavir yanında muhasebeci benimde eski mesleğim buOna yardıma geldimn ay sonu yogun olurda bizde genelde
bu arada sabah kahvaltıdan sonra progestan içtim şuan şarhoş gibiyim
Günaydın sevinç ablammmm
nasısın moralin bozuktu bi kaç gündür
efsuuuunnnn hayirli sabahlar cnm kandilin mubarek olsun
Kolay gelsin hayatim
ıyiuim hayatim cok sikur gereksiz insanlarla ugrastik o kadar
Kiz progestanin igneside var haaaHapini bende kullandim icince
bayilip gidiyordum
günaydın sara ablammmm aminnn tüm darda olanların duaların kabul etsin rabbim bu gecenin hatrı hürmetine hepimize bebeklerimizi nasip etsin inşşallah hayırlısıyla...
Yaaa fitil olarak da duydum da mantıksız geldi bana ordan kullanmakIlaç ağızdan alınırya genelde
Nescafe içiyorum şuan pek kalmadı şarhoşluk gibi bi sıkıntı olmaz inşşallahhhh
ne kaadaaann cahilim yaaa
Iyiuim hayatim cok sikur gereksiz insanlarla ugrastik o kadar
Kiz progestanin igneside var haaahapini bende kullandim icince
Bayilip gidiyordum
dualarına amin diyorum canım
inşallah yan etkisi olmadan atlatırsın
ben fitil olarak kullandım öylesi bana daha rahat geldi hiç sorun yaşamadım
Evet dünyayı bira hızlı döndürüyomuş progestan
gunaydin kizlar
hepinizin kandili mubarek olsun dualariniz kabul olsun...
Benim bugun misafirim var eski is arkadaslarim gelcek kisirmi yapsam batirikmi karar veremedim:))
günaydın edacım seninde kandilin mübarek olsun canım
ben kısırı daha çok severim ama batirik ney nasıl tadı onu da bilmiyorum yanii
canim batirik kisirin sulandirilmis hali icinde fistik ve tahin oluyor bide yag koymuyosun ben batirigida cok severim ama herkes sevmeyebiliyor
inşşallahhh
neden fitili tercih ettin yan etkiden dolayı abla onu normal fitiller gibi kullanıyodun demi bende enfeksiyon için kullandım fitil itmeli
Hemde ne hızlı varya sabah mandalin aldım büroda yiyeyim diye manavdaki teyze bile anladı halimden hasta mısın kızım diyor bana
gunaydin kizlar
hepinizin kandili mubarek olsun dualariniz kabul olsun...
benim bugun misafirim var eski is arkadaslarim gelcek kisirmi yapsam batirikmi karar veremedim:))
günaydın edacım seninde kandilin mübarek olsun canım
ben kısırı daha çok severim ama batirik ney nasıl tadı onu da bilmiyorum yanii
tatlım benim doktorum önerdi hem fitil olarak kullanınca daha etkili oluyomuş
tatlım batırık mersin yöresine ait bi çeşit ikramlık içine tahin konmuş biraz sulu kısır gibide düşünebilirsin
hmmmm tadı güzel bişeye benziyor o zmn ben hiç duymadım bizim burda
Ama herkes sevmeyebiliyosa sen kısırda karar kıl belki gelenler de hoşlanmaya bilir o zmn canım
gelenlerde batirigi cok sever nese ben herseyi hazirladim yesillikleri falan yikadim gelince onlarada sorarim ona gore yaparim... Efsucum hangi ssehirdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?