Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Hepinize günaydın kızlar hayırlı sabahlar, mevlid kandilimiz mübarek olsun bugün dualarda buluşalım inşşallahhhh, ben bugün abime yardıma geldim işyerine çalışıorumm yani abim mali müşavir yanında muhasebeci benimde eski mesleğim bu Ona yardıma geldimn ay sonu yogun olurda bizde genelde
bu arada sabah kahvaltıdan sonra progestan içtim şuan şarhoş gibiyim

günaydın efsuncum seninde kandilin mübarek olsun duaların kabul olsun

progestanı keşke fitil olarak kullansaydın o zaman ne mide bulantısı yapıyo nede baş dönmesi ama ağızdan aldığından zaman acayip baş dönmesi ve mide bulantısı yaparmış doktorum söylemişti ben hep vaginal kullandım bi sorun yaşamadım doktorunla konuş bunu istersen

günaydın sara ablammmm aminnn tüm darda olanların duaların kabul etsin rabbim bu gecenin hatrı hürmetine hepimize bebeklerimizi nasip etsin inşşallah hayırlısıyla...

Yaaa fitil olarak da duydum da mantıksız geldi bana ordan kullanmak Ilaç ağızdan alınırya genelde
Nescafe içiyorum şuan pek kalmadı şarhoşluk gibi bi sıkıntı olmaz inşşallahhhh
ne kaadaaann cahilim yaaa

Günaydın sevinç ablammmm
nasısın moralin bozuktu bi kaç gündür

Son düzenleme:

efsuuuunnnn hayirli sabahlar cnm kandilin mubarek olsun
Kolay gelsin hayatim

ıyiuim hayatim cok sikur gereksiz insanlarla ugrastik o kadar
Kiz progestanin igneside var haaa Hapini bende kullandim icince
bayilip gidiyordum

aman boşver takma kimseyi kafaya bence...
Iğnesi mi amannnnn kim uğrascak eczane cart curtla bölee güzel işte dünya dönüyo
Evet yan etkisi çok okudum hemşirede söledi Hayırlısı artıkım

dualarına amin diyorum canım
inşallah yan etkisi olmadan atlatırsın
ben fitil olarak kullandım öylesi bana daha rahat geldi hiç sorun yaşamadım

Iyiuim hayatim cok sikur gereksiz insanlarla ugrastik o kadar
Kiz progestanin igneside var haaa hapini bende kullandim icince
Bayilip gidiyordum

evet dünyayı bira hızlı döndürüyomuş progestan

inşşallahhh
neden fitili tercih ettin yan etkiden dolayı abla onu normal fitiller gibi kullanıyodun demi bende enfeksiyon için kullandım fitil itmeli

Hemde ne hızlı varya sabah mandalin aldım büroda yiyeyim diye manavdaki teyze bile anladı halimden hasta mısın kızım diyor bana

gunaydin kizlar
hepinizin kandili mubarek olsun dualariniz kabul olsun...

benim bugun misafirim var eski is arkadaslarim gelcek kisirmi yapsam batirikmi karar veremedim:))

gunaydin kizlar

Benim bugun misafirim var eski is arkadaslarim gelcek kisirmi yapsam batirikmi karar veremedim:))

günaydın edacım seninde kandilin mübarek olsun canım
ben kısırı daha çok severim ama batirik ney nasıl tadı onu da bilmiyorum yanii

canim batirik kisirin sulandirilmis hali icinde fistik ve tahin oluyor bide yag koymuyosun ben batirigida cok severim ama herkes sevmeyebiliyor

canim batirik kisirin sulandirilmis hali icinde fistik ve tahin oluyor bide yag koymuyosun ben batirigida cok severim ama herkes sevmeyebiliyor

hmmmm tadı güzel bişeye benziyor o zmn ben hiç duymadım bizim burda
Ama herkes sevmeyebiliyosa sen kısırda karar kıl belki gelenler de hoşlanmaya bilir o zmn canım

tatlım benim doktorum önerdi hem fitil olarak kullanınca daha etkili oluyomuş

gunaydin kizlar

benim bugun misafirim var eski is arkadaslarim gelcek kisirmi yapsam batirikmi karar veremedim:))

seninde kandilin mübarek olsun canım
bence kısır yap ben kısırı çok severim

tatlım batırık mersin yöresine ait bi çeşit ikramlık içine tahin konmuş biraz sulu kısır gibide düşünebilirsin

tatlım benim doktorum önerdi hem fitil olarak kullanınca daha etkili oluyomuş

tatlım batırık mersin yöresine ait bi çeşit ikramlık içine tahin konmuş biraz sulu kısır gibide düşünebilirsin

benimki fitil olarak bişey demedi bu ay normal kullanimde sorarım kontrole gidince bende

Hmmm mersine falan gittim ama balayına o yüzden duymadım sanırsam

hmmmm tadı güzel bişeye benziyor o zmn ben hiç duymadım bizim burda
Ama herkes sevmeyebiliyosa sen kısırda karar kıl belki gelenler de hoşlanmaya bilir o zmn canım

gelenlerde batirigi cok sever nese ben herseyi hazirladim yesillikleri falan yikadim gelince onlarada sorarim ona gore yaparim... efsucum hangi ssehirdesin

hayırlı sabahlar ve kandiller kızlarrrrrrrr:)))))))))))
eşimi uyutup geliyorum:)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…