- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
ben çıkıyorum çamaşır asacam
birde evi süpürecem oturdum kaldım netin başında
hadi görüşürüz çok öpüyorum
yine kayıplarda bi ara hergün geliyodu ne güzel ama sonra gelmemeye başladı bende onu merak ediyorum geçen gece girmiş ama yazmamış profilinden bakınca gözüküyo
kızıl tonlarıda güzeldir ama ben sarışın olduğum için bana gitmez diye düşünüyorum
efsuncum kızıl güzel ama çıkana kadar boya veriyo kullanımı çok zor
benimde meyva yiyecem şimdi
evet en kıdemli benim
ama çocuğum yok 2005 te 6 haftalık düşük 2006 da bir tane dış gebelik var
ben yedim geldim pırasamıbaşka yemedim zaten azalttım artık yediklerimi
efsuncum kızıl güzel ama çıkana kadar boya veriyo kullanımı çok zor
ben çıkıyorum çamaşır asacam
birde evi süpürecem oturdum kaldım netin başında
hadi görüşürüz çok öpüyorum
kolay gele canımmmm
sanırım bencede gitmez çok fark yatarır sende kızıl
açıkmıydın sara abla sen yoksa kapalı mı
ammannnn varsın versin ben razıyım onun güzelliğine ben hep kızıla boyarım başka renk hiç denemedim bile bu zmn kadar kızıl aşkı bende bambaşka
afiyet olsun canım
başım örtülü değil canım ama sanırım sen kapalısın
sağol canımyerken anneannem yine durmadı ama neyseki ben 1 tabak yediğim için çabuk kalktım masadan
ben kapalıyım evet sara ablacım
bana diyorlarki kimse görmüyo neden boyuyosunne alaka ben önce kendim sonra kocam için boyuyorum valla çok akıyo falan ama süper oluyo boyatmak tazeleniyorum sanki her boyada
kızlar ben gitmek zorundayım yemek yiyip hazırlanayım k.i.b öpt. görüşürüz byyyyyyy
yok canım kendiliğinden oldu ikisidegebeliklerin tedaviylemi oldu canım :26:üzülme benimde yok inş. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
kızlar ben gitmek zorundayım yemek yiyip hazırlanayım k.i.b öpt. görüşürüz byyyyyyy
Allah sabır versin sana canım
bencede ne alaka hem kendin hem kocan için boyuyosun millet için boyamıyosunki
yok canım kendiliğinden oldu ikiside
ama sonradan iğne hap tedaviside oldum ama bir daha gebelik olmadı nasip
hatta 2 sene önce tüpe başladım ama yumurtam erken çatladığı için tedavi iptal oldu aşılama yapıldı boş geçmesin diye ama oda tutmadı sonraki ay tüpe devam edelim dedik kist oldu bende bıraktım tedaviyi
maddi olarakta tüpe başlayamadık bidaha bakalım ne zaman kısmet olacak
amin canım ben hiç takmıyorum kafaya üzülmüyorum
Eki Görüntüle 612998
bakın bu yazı çok hoşuma gidiyor sizinlede paylaşmak istedim
görüşürüz zelalcim öptümmm bende
yaniii ama kapalısın ne gerek var gibisinden diyorlar işte çok saçma zaten
bende çok begendim yazıyı hatta çalıp face atcam paylaşım için çok teşekkür ederim
bencede üzülme herseyin hayırlısı...
çal canım bende facede paylaştım bu yazıyı
neyse çıkıyorum bengörüşürüz sonra
ahhhhhhh monim bu kadınların derdi bitmezgeçmiş olsun canım bu akıntılar çok zor bende yaşadım iyi biliyom insanın içini sıkar bitmek bilmez bende son bir ay boyunca adet oldum artık hiç kesilmicek sandım rabbim bütün kadınların yardımcısı olsun sıkıntısı olanların sıkıntısını gidersin hepimizin gönlünde yatan dileklerimizi kabul etsin inş.
Yetercim sonu müjdeli gelsin inş. Bu sivilcelerin
Eslemcim hg canımtatlım biz ne kadar kafaya takarsak takalım vakti gelmeden olmuyo ben 14 yıldır takıyorum ama elde var sıfır son 1 yıldır salladım akışına bıraktım ve daha rahatım inş. Siz benim kadar beklemeyin canım sana bütün arkidişlerime rabbim en yakın zamanda güzel bebişler nasip etsin
Aminnnnnnnnnn canım
Hamarat akidişim benimlaf aramızda ütüyü bende sevmem
Sarammmmm nihayet net halloldu canım bundan sonra beraber ödüyeceğimiz için böle bi sorun olmaz gerekirse bütün faturayı ben öderimbende seni özledim şekerrrrrrrrrr
Saram işte böle kull takılrahat ol canım ne kadar az stres o kadar huzur ve bebiş inş. Kuzu
Maonim seninkide benimki gibi deli kadirdr benim troide deli troid diyodu seninde önce hiper sonra hipo olmuş ilacın dozuyla alakalı bu durum benim ilaç az gelirse hipo çok gelirse hiper oluyodu dr çok önemli mutlaka endokrin uzmanı olmalı ama bu son değerlerin iyi canım
gebeliktende olabilir o sivilceler
günaydın kızlar.
Yetercim stres insnaın her yerinde bişeyleri pörtletiyor.bel fıtığı bile stresten olabilirmiş
ali ağaoğlunun sevgilisede hamileymişşş.çok güzel bi kadınnnn.gebelikte çok yakışmış.benim 3ayda şaftım kaymıştııı
acaba olay sevgili olmaktanmı geçiyorrrallahım yaaaaa herkes sevgilisiyle bebek yapıyorrr biz koçişlerle bi şey yapamadık daha :26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?