Sabırla Bebeğini Bekleyenler

bana sanki ben çok almışım gibi geliyo yaaa 1.5 yılda 8 kilo
senin de benim gibi boydan sıkıntı var desene canım yaaa bende boyum olsa sıkıntı etmicem ama işte malesef
inşşallah verirsin canım

kızlar yemeklerimi yaptım çamaşırımı serdim ohhhhhhhhhhhhtavuk soteyi seviyorum 20 dakkaya tamam

hamile olmuş olsan zararlıdır diyebilirdim ama daha hamiş değilsin hiç bişey olmaz bende boyatacam havamız değişir sende korkma boyat bence

sen kilolu değilsin bi kere tamam mı tızım balık etlisin ve çok tatlısın

tabii canım nasılsa düşündükçe gelmiyor sıpalar
bırak sende düşünmediğin anda gelsin hemde kendinle ilgilen

aynen canım :13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:

bana sanki ben çok almışım gibi geliyo yaaa 1.5 yılda 8 kilo
senin de benim gibi boydan sıkıntı var desene canım yaaa bende boyum olsa sıkıntı etmicem ama işte malesef
inşşallah verirsin canım

evet canım boy olsa hiç önemli değil
inşallah veririz

kızlar yemeklerimi yaptım çamaşırımı serdim ohhhhhhhhhhhhtavuk soteyi seviyorum 20 dakkaya tamam

oh ellerine sağlık bende çok severim
benimde dünden fırında patatesli köftem ve pilavım var birde salata yaparım

hangi balık etinden acaba

bende çamaşır astım geldim yemek yicem şimdide

hamile olmuş olsan zararlıdır diyebilirdim ama daha hamiş değilsin hiç bişey olmaz bende boyatacam havamız değişir sende korkma boyat bence

yaaa tam olma günleri yaa ne bilim etki edermi acaba diyorum ondan tırsıyorum korkuyorum
hatta bak dün kocişle çok güldük ikimizde gribiz diyorum çocugu gripli gripli yaparsak çocuk ömür boyu grip olurmuş sümüklü olurmıuş düşünsene diyorum çocuk sorarmış artık anne ben niye hep gribim şeeeyyy oğlum baban malzemeden çalmış falan fıstık çok güldük eşimle yaaaaa
ayyy hava değişikliğine ihtiyacım var zaten acilen yaaaa saclarım siyah benim, kızıla boyuyorum ben canım
seninkiler nasıl sara ablacım
bu arada sofrayı kurdum geldim size bakmaya kv yemmege çağırıy ben kaçıom

bende kestim saçlarımı ama şimdide pişman oldum uzatacam bu hafta sonuda gidip boyatacam accık kendime bakayım dimi hep bebek hep bebek nereye kadar
aynen saram bak kendine canım yakışır sana
ben çok zayıftım şimdi çok kilo aldım
bencede hepsinde var bu sorunlar
ah bu kilolar çabuk geliyolar zor gidiyolar
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)

ne güzel yine hep berbaberiz keşke metuşda gelseydi
evet ya hiç sesi çıkmıyo ne yapıyo acaba bir gelse bide müjde verse ne güzel olurdu özledik onuda
canıııım menim zeloş benim kkdaki ilk arkadaşım olma özelliğini taşıyor ve bizim dostluğumuz bayağı eskiye dayanıyor hepiniz gibi onuda çok seviyorum
sarammmmmmmmm dostum benimmmmmmmm seni seviyorum kuzu
troiddenmi dökülüyor saçların benimkilerde çok dökülüyorda
4 sene önce troid ilacı kullanmıştım ama
daha sonra doktorlar hiç ilaç falan yazmadı bana tekrar baktırsam iyi olacak galiba
benimde saçım dökülüyo malesef troitten canım
hoşbuldum canım
sara senden okadar çok bahsettiki merak etmiştim seni
tanıştığımıza sevindim nazcımsara benim bitanem
şey annecim ben hoş gelsin hediyesi vercektim kıskandıysan sanada vereyimsaram ben uslanmam
valla ben yemek yapmayı çok seviyorum sanırım sende benim gibisinki oynarak gidiyosun

tatlım niye bu kilolar bize geliyo belli oldu

sorma canım yapmak zevkli almak kolay vermek zor

Son düzenleme:
evet canım boy olsa hiç önemli değil
inşallah veririz

oh ellerine sağlık bende çok severim
benimde dünden fırında patatesli köftem ve pilavım var birde salata yaparım

hangi balık etinden acaba

Allah iyiliğini versin emi

tatlım benim saçım sarı ama ben kahve tonlarına boyayacam

:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:

ben çıkıyorum çamaşır asacam
birde evi süpürecem oturdum kaldım netin başında
hadi görüşürüz çok öpüyorum

kızlar leyloş nerde :26:

yine kayıplarda bi ara hergün geliyodu ne güzel ama sonra gelmemeye başladı bende onu merak ediyorum
geçen gece girmiş ama yazmamış profilinden bakınca gözüküyo

hmmmm güzel ama ben kızıl taraftarıyım

kızıl tonlarıda güzeldir ama ben sarışın olduğum için bana gitmez diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…