- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
bende evlendiğimde 47 kiloydum yavaş yavaş aldım kiloları 64 e kadar çıktım sonra 60 düştüm
doktora gidince bana 10 kilo vermemi söyledi 8 kilo verdim sonra tekrar aldım
şimdi tekrar başladım spora bakalım ne kadar verebilecem
bende çok pişman oldum hatta çok ağladım (kızgınlık bi anındayken kendim kestim ben eşimde çok üzüldü)
benimde tam aklımda boyamak var ama suan bebek dönemindeyim bi sıkıntı olurmu diye kafam karışıktı tamda konusu acıldı benimde ihtiyacım var azcık kendime bakmaya bayaaa oldu boyamayalı sence boyatim mi sara abla yaaa gebelik çalışma günlerim bu ara
benimde belime kadardı saçlarım
geçen hafta aldım elime makası omuzlarıma kadar kestim sanki daha az dökülüyor gibi geldi banada
ben hiç bi zaman zayıf insan olamadım 12 yaşımdan beri kiloyla başım dertte
şimdide 1.43 boy 59 kilodayım boyuma göre en az 15 kilo vermem lazım ama ben 50 ye düşsem razıyım
sinirlilikte var tabi saçlarımda çok aralıklı,
ama hep tedavilerden sonra saçlarım dökülmeye başladı ilaçlardan iğnelerdende olabilir tabii
tabii canım nasılsa düşündükçe gelmiyor sıpalar
bırak sende düşünmediğin anda gelsin hemde kendinle ilgilen
kızlar yemeklerimi yaptım çamaşırımı serdim ohhhhhhhhhhhhtavuk soteyi seviyorum 20 dakkaya tamam
bana sanki ben çok almışım gibi geliyo yaaa 1.5 yılda 8 kilo
senin de benim gibi boydan sıkıntı var desene canım yaaa bende boyum olsa sıkıntı etmicem ama işte malesef
inşşallah verirsin canım
kızlar yemeklerimi yaptım çamaşırımı serdim ohhhhhhhhhhhhtavuk soteyi seviyorum 20 dakkaya tamam
hamile olmuş olsan zararlıdır diyebilirdim ama daha hamiş değilsin hiç bişey olmaz bende boyatacam havamız değişir sende korkma boyat bence
sen kilolu değilsin bi kere tamam mı tızım balık etlisin ve çok tatlısın
aynen canım :13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:
hamile olmuş olsan zararlıdır diyebilirdim ama daha hamiş değilsin hiç bişey olmaz bende boyatacam havamız değişir sende korkma boyat bence
aynen saram bak kendine canım yakışır sanabende kestim saçlarımı ama şimdide pişman oldum uzatacam bu hafta sonuda gidip boyatacam accık kendime bakayım dimi hep bebek hep bebek nereye kadar
ah bu kilolar çabuk geliyolar zor gidiyolarben çok zayıftım şimdi çok kilo aldım
bencede hepsinde var bu sorunlar
evet ya hiç sesi çıkmıyo ne yapıyo acaba bir gelse bide müjde verse ne güzel olurdu özledik onudaToplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
- sara_28,
- efsuNevfel+,
- maonyaaa+,
- nazemir+,
- kardelen5233+,
- zelalca+
ne güzel yine hep berbaberiz keşke metuşda gelseydi
sarammmmmmmmm dostum benimmmmmmmm seni seviyorum kuzucanıııım menim zeloş benim kkdaki ilk arkadaşım olma özelliğini taşıyor ve bizim dostluğumuz bayağı eskiye dayanıyor hepiniz gibi onuda çok seviyorum
benimde saçım dökülüyo malesef troitten canımtroiddenmi dökülüyor saçların benimkilerde çok dökülüyorda
4 sene önce troid ilacı kullanmıştım ama
daha sonra doktorlar hiç ilaç falan yazmadı bana tekrar baktırsam iyi olacak galiba
tanıştığımıza sevindim nazcımhoşbuldum canım
sara senden okadar çok bahsettiki merak etmiştim seni
şey annecim ben hoş gelsin hediyesi vercektimişte geldim burdayım
aaaa benim aklım hep iyi şeylere çalışır aşkolsun kardeloşum yaaaa
kızz bu ne hal dökülüyosun topla kendini enişte başkasını bulmadan
eferrim yavrimu işte böyle akıllı olun uslu uslu yeni gelen arkadaşlaırnızla kaynaşın
zeloş senin paçalı donlşar yine çıkmış ortaya
tatlım katıklı dolma yapsam diye düşünüyorum yada fırında tavukdamı yapsam aslında dünden kalma karnabahar yemeğimde var bişmiyom eve gideyim duruma göre değişir fikrim
hiiişşş kardeşini şikayet etme bakim çok ayıp
çok ayıp tızım insan arkadaşına gazoz verirmi ağzına biber sürecem senin
olmadıevde küs olsanız bile bunu dışarda belli etmemelisiniz benden size abla tavsiyesi
valla ben yemek yapmayı çok seviyorum sanırım sende benim gibisinki oynarak gidiyosun
aynen saram bak kendine canım yakışır sana
ah bu kilolar çabuk geliyolar zor gidiyolar
evet ya hiç sesi çıkmıyo ne yapıyo acaba bir gelse bide müjde verse ne güzel olurdu özledik onuda
sarammmmmmmmm dostum benimmmmmmmm seni seviyorum kuzu
benimde saçım dökülüyo malesef troitten canım
tanıştığımıza sevindim nazcımsara benim bitanem
şey annecim ben hoş gelsin hediyesi vercektimkıskandıysan sanada vereyim saram ben uslanmam
tatlım niye bu kilolar bize geliyo belli oldu
evet canım boy olsa hiç önemli değil
inşallah veririz
oh ellerine sağlık bende çok severim
benimde dünden fırında patatesli köftem ve pilavım var birde salata yaparım
hangi balık etinden acaba
bende çamaşır astım geldim yemek yicem şimdide
yaaa tam olma günleri yaa ne bilim etki edermi acaba diyorum ondan tırsıyorum korkuyorum
hatta bak dün kocişle çok güldük ikimizde gribiz diyorum çocugu gripli gripli yaparsak çocuk ömür boyu grip olurmuş sümüklü olurmıuş düşünsene diyorumçocuk sorarmış artık anne ben niye hep gribim şeeeyyy oğlum baban malzemeden çalmış falan fıstık çok güldük eşimle yaaaaa
ayyy hava değişikliğine ihtiyacım var zaten acilen yaaaa saclarım siyah benim, kızıla boyuyorum ben canım
seninkiler nasıl sara ablacım
bu arada sofrayı kurdum geldim size bakmaya kv yemmege çağırıy ben kaçıom
aynen saram bak kendine canım yakışır sana
ah bu kilolar çabuk geliyolar zor gidiyolar
evet ya hiç sesi çıkmıyo ne yapıyo acaba bir gelse bide müjde verse ne güzel olurdu özledik onuda
sarammmmmmmmm dostum benimmmmmmmm seni seviyorum kuzu
benimde saçım dökülüyo malesef troitten canım
tanıştığımıza sevindim nazcımsara benim bitanem
şey annecim ben hoş gelsin hediyesi vercektimkıskandıysan sanada vereyim saram ben uslanmam
tatlım niye bu kilolar bize geliyo belli oldu
tatlım benim saçım sarı ama ben kahve tonlarına boyayacam
bende tanıştığımıza sevindim
kızlar leyloş nerde :26:
hmmmm güzel ama ben kızıl taraftarıyım
yaaa kızlar ben acıktım
hmmmm güzel ama ben kızıl taraftarıyım
yaaa kızlar ben acıktım
nazcım benim kıdemimi elimden aldın 15 yıllık evliymişsin hiç çocuğun varmı:26:
ben çıkıyorum çamaşır asacam
birde evi süpürecem oturdum kaldım netin başında
hadi görüşürüz çok öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?