kolay gelsin canım
tatlım bizde kendimizi yamıcak yer arıyoz
kızlar bizim gelin aradı bana gelcekmiş biraz evi toplayayım arada bakarım size
keşkee cnm ya.metukadan haberi olan varmıı??
meraba kızlar yine uzun süre oldu girmeyeli eşim sağolsun
pcye şifre koymuş giremiyorum
suçlu olan o cezasını çeken ben
Bu arada kızlar sizleri çook özledim hepiniz iyisiniz
inşalla bu kandil gecesi allah içinizden geçen tüm dilekleri gerçekleştirir inşalla
uzun süredir çevremdekilerin çocukları diş çıkardı
bizde yağmur diş çıkaracak diye beklerken
dün yağmurum su çiçeği çıkardı
gecede ateşi vardı uyutmamış bizi
ilacını kullanıyorum inşalla en kısa
sürede oda şifasını bulur oda olmasaydı ben ne yapardım
o benim sabrım canım herşeyim rabbim isteyenlere
hepsine sağlıklı bi şekilde verir inşallaahh hepinizi çoook seviyorum
geldim kızlarbakayım ben yokken neler konuşmuşsunuz
vvavvvvv süper bişey sara abla bu yaaaa valla gözlerim doldu okurken
bende 1 ay önce arkadaşımın ablasına oturmaya gitmiitim onunda bir sürü mor menekşesi vardı
kuzulamış gibi çoğalmıştı menekşe vakit bulunca fideden sanada dikerim dedi bana abla
çok sevindim o an şimdi yazını okuyunca daha çok duygulandım tekrar yüreğine sağlık....
günaydın canımedacım valla ben kısır yanınada mercimek köftesi derim ikisinide çok seviyom olsada yesek şimdi ohhhhh, düşünsene bütün kızlar toplanmışız , elimizde kısırla mercimek köftesi, yanında çay ahh ahh ne güzel olurdu hayali bile güzel
saram nasıl yani böylemi:111:tatlım bende sana katılıyorum fitil daha iyi ahh ahh az kullanmadım
efsuncum inş. ikiz olurda hem musab hem cemre bir kerede gelir
sanada hayırlı kandiller canımaminnnnnnnnn
prensesim Allah kolaylık versin canımkuzu senin kv dede saramınkiler gibi yan gelip yatıyomu musabımızı çok öp tatlım teyzeleri için
saram hikayeni çok sevdim bi ara gözüm bile doldu canımneyseki sonu güzel bitti ellerine sağlık tatlım bayada uzunmuş emek harcamışsın inş. bebişim bir dahaki mevlid kandiline yanında junyor sarayla girersin bebişin kucağında burda kandilimizi kutlarsın güzel dostum benim
hayırlı kandiillerrrrr güzel anne adaylarııııı.
eda kısır yapta bende geleyim çok severimde kısırı
sanada hayırlı kandiller maonimhg tatlım
efsuncum olsunda, gelen nasibiyle geliyo zaten Allaha yardım eder canım
sevinçcim peşindeyim kısırı bende affetmem
sarammmmmmmmm huuuuuuuuuu nereye kaçtın
Kızlar ben kaçtım yemek yapcam abimlere
kızlar bizim gelin aradı bana gelcekmiş biraz evi toplayayım arada bakarım size
kandiliniz mübarek olsun..
Allah- ü Teala mevlid kandilimizi hayırlara , her iki cihanda af ve mağfiretimize , kabrin azabından cehennemin narından muhafazaya , hepimizin gönlündekileri hayırlısıyla kabule vesile kılsın, endişe ettiklerimizden emin umduklarımıza nail eylesin, bizleri ve tüm sevdiklerimizi her türlü şerden korusun inşallah...
Zelalim o donları ben sen çok seviyorsun diye asmıştım
Prenses ben de doğum nedeniyle 85 kiloya çıkmıştım ama eski kiloma ancak Rana 2 yaşına girince dönebilmiştim.Galiba içimizde en genç sensin canım....
Sara o kadar herşeyi ütülemek senin neyine deli kız, bel ağrıların daha mı iyi, üstelik cepten de harcarsın, yazık yazık hem de çalışıyorsun sen kendine acımıyorsun da ben sana acıdım kız
Cevap yazmak istediğim daha çok arkadaş var ama alıntılarım biraz fazla olunca kk karakter sayım fazla deyip gördermiyo
Ben de alıntısız bir kaç taneye cevap yazayım dedim ama böyle de bir garip sanki dimi kızlar?
Ha aklıma gelmişken ben saçımı hiiiiiiiiiiiç boyamadım kapalı oluşumdan falan da değil çünkü o kadar koyu ki saçlarım rengini açmak zorrrrrrr ve kendi rengimi de seviyorum hem, saçlarım hepten beyazlayınca düşünürüm heralde:44::44::44::44:
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
hatres
:26::26::26:
Bir Allahın kulu yokkkkkkkkkk:26::26::26::26:
Bugünkü hikayen çok güzeldi Sara...Menekşe yazısını görünceoldum çüntü men menetşeleyi de tüm çiçekleyi de çoooooooooooooooooook seveyimmmmmmmmmmm...Onlardan bahsetmek bile beni mutlu ediyor ya deli miyim ne?Çiçeklerimin maşallahı var şaha kalkmışlar sanki ve menekşelerimde bir güzel açmışlar ki
Yeyim onları ben yeyim
Ben bu kelimeyi bir şeyi severken çok kullanırım. Geçen gün de Rana'ya pc de kedi resimleri gösteriyorum elini onlara doğru uzatarak " meeeeeeeeeeennnnnnnnnnnn siji yeyim, yeyimmmmmmmm"
Ballım benim Rabbime hamdolsun, olmayan arkadaşlarımıza da rabbim tattırsın inşallah evlat sevgisini
meraba kızlar yine uzun süre oldu girmeyeli eşim sağolsun
pcye şifre koymuş giremiyorum
suçlu olan o cezasını çeken ben
Bu arada kızlar sizleri çook özledim hepiniz iyisiniz
inşalla bu kandil gecesi allah içinizden geçen tüm dilekleri gerçekleştirir inşalla
uzun süredir çevremdekilerin çocukları diş çıkardı
bizde yağmur diş çıkaracak diye beklerken
dün yağmurum su çiçeği çıkardı
gecede ateşi vardı uyutmamış bizi
ilacını kullanıyorum inşalla en kısa
sürede oda şifasını bulur oda olmasaydı ben ne yapardım
o benim sabrım canım herşeyim rabbim isteyenlere
hepsine sağlıklı bi şekilde verir inşallaahh hepinizi çoook seviyorum
selamun aleykum HAYIRLI KANDİLLER
GÜZELİKLER İYİDİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKÜR EDERİM ALLAH BÜYÜKKKKK AMA EN ÇOK İSTEDİĞİM ŞEY ŞU Kİİİ BU TEDAVİİİİİ OLAYININ FİNALİNİİİİ BEBİŞLEYAPMAKEki Görüntüle 614169
canlarımmmm dünn tüp bebek merkezinden önceee başka işlerim vardı düşündüğümden uzun sürdü merkezdeki randevuya kavuşa bilmek için koştururken ayağımı urktummm dün fark etmemiştimm ama bu gün çok ağırıdı şiştide biraz evde kaş gevşetici ilacım vardı onlarla masaj yaptım ama geçmedi ağrısı
GÜZELİKLER İYİDİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKÜR EDERİM ALLAH BÜYÜKKKKK AMA EN ÇOK İSTEDİĞİM ŞEY ŞU Kİİİ BU TEDAVİİİİİ OLAYININ FİNALİNİİİİ BEBİŞLEYAPMAKEki Görüntüle 614169
fırında patates tavuk pilav ve salata yaptım canım yedik bulaşıkları yıkadım geldim şimdi
fırında patates tavuk pilav ve salata yaptım canım yedik bulaşıkları yıkadım geldim şimdi
afiyet olsun
hıııım ellerine sağlık afiyet olsun canım menün güzelmiş
bende akşama fırında tavuk ve kabak mücver yapacam yanınada cacık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?