Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar bizim gelin aradı bana gelcekmiş biraz evi toplayayım arada bakarım size

keşkee cnm ya.metukadan haberi olan varmıı??

haber yok canım maalesef çok hayırsız çıktı metuş
önceleri telefonla görüşüyorduk sonraları ne msj.larıma cevap verir oldu
ne telefonlarımı açar :26: çok kırgınım ona.. muhtemelende gelmez artık

Allah- ü Teala mevlid kandilimizi hayırlara , her iki cihanda af ve mağfiretimize , kabrin azabından cehennemin narından muhafazaya , hepimizin gönlündekileri hayırlısıyla kabule vesile kılsın, endişe ettiklerimizden emin umduklarımıza nail eylesin, bizleri ve tüm sevdiklerimizi her türlü şerden korusun inşallah...

Zelalim o donları ben sen çok seviyorsun diye asmıştım

Prenses ben de doğum nedeniyle 85 kiloya çıkmıştım ama eski kiloma ancak Rana 2 yaşına girince dönebilmiştim.Galiba içimizde en genç sensin canım....

Sara o kadar herşeyi ütülemek senin neyine deli kız, bel ağrıların daha mı iyi, üstelik cepten de harcarsın, yazık yazık hem de çalışıyorsun sen kendine acımıyorsun da ben sana acıdım kız

Cevap yazmak istediğim daha çok arkadaş var ama alıntılarım biraz fazla olunca kk karakter sayım fazla deyip gördermiyo

Ben de alıntısız bir kaç taneye cevap yazayım dedim ama böyle de bir garip sanki dimi kızlar?

Ha aklıma gelmişken ben saçımı hiiiiiiiiiiiç boyamadım kapalı oluşumdan falan da değil çünkü o kadar koyu ki saçlarım rengini açmak zorrrrrrr ve kendi rengimi de seviyorum hem, saçlarım hepten beyazlayınca düşünürüm heralde:44::44::44::44:

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
hatres
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
Bir Allahın kulu yokkkkkkkkkk:26::26::26::26::26::26::26:
Bugünkü hikayen çok güzeldi Sara...Menekşe yazısını görünce oldum çüntü men menetşeleyi de tüm çiçekleyi de çoooooooooooooooooook seveyimmmmmmmmmmm...Onlardan bahsetmek bile beni mutlu ediyor ya deli miyim ne?Çiçeklerimin maşallahı var şaha kalkmışlar sanki ve menekşelerimde bir güzel açmışlar ki
Yeyim onları ben yeyim

Ben bu kelimeyi bir şeyi severken çok kullanırım. Geçen gün de Rana'ya pc de kedi resimleri gösteriyorum elini onlara doğru uzatarak " meeeeeeeeeeennnnnnnnnnnn siji yeyim, yeyimmmmmmmm"

Ballım benim Rabbime hamdolsun, olmayan arkadaşlarımıza da rabbim tattırsın inşallah evlat sevgisini

Son düzenleme:
meraba kızlar yine uzun süre oldu girmeyeli eşim sağolsun
pcye şifre koymuş giremiyorum
suçlu olan o cezasını çeken ben
Bu arada kızlar sizleri çook özledim hepiniz iyisiniz
inşalla bu kandil gecesi allah içinizden geçen tüm dilekleri gerçekleştirir inşalla
uzun süredir çevremdekilerin çocukları diş çıkardı
bizde yağmur diş çıkaracak diye beklerken
dün yağmurum su çiçeği çıkardı
gecede ateşi vardı uyutmamış bizi
ilacını kullanıyorum inşalla en kısa
sürede oda şifasını bulur oda olmasaydı ben ne yapardım
o benim sabrım canım herşeyim rabbim isteyenlere
hepsine sağlıklı bi şekilde verir inşallaahh hepinizi çoook seviyorum

geçmiş olsun cnm.eşinle aran nasıl oldu?

selamun aleykum HAYIRLI KANDİLLER

GÜZELİKLER İYİDİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKÜR EDERİM ALLAH BÜYÜKKKKK AMA EN ÇOK İSTEDİĞİM ŞEY ŞU Kİİİ BU TEDAVİİİİİ OLAYININ FİNALİNİİİİ BEBİŞLE YAPMAKEki Görüntüle 614169

canlarımmmm dünn tüp bebek merkezinden önceee başka işlerim vardı düşündüğümden uzun sürdü merkezdeki randevuya kavuşa bilmek için koştururken ayağımı urktummm dün fark etmemiştimm ama bu gün çok ağırıdı şiştide biraz evde kaş gevşetici ilacım vardı onlarla masaj yaptım ama geçmedi ağrısı

geldim kızlarbakayım ben yokken neler konuşmuşsunuz

hoşgeldin canım ama bugün erken kaçmışsın misafirin varmış

beğenmene sevindim canım okuyunca bende duygulandım

hikayeyi beğenmenize sevindim tatlım menim
progestan konusunda hemfikiriz dimi böylesi daha iyi

hayırlı kandiillerrrrr güzel anne adaylarııııı.

sanada hayırlı kandiller canım

eda kısır yapta bende geleyim çok severimde kısırı

bende kısırı çok severim çokda güzel yaparım
sanada hayırlı kandiller maonimhg tatlım

efsuncum olsunda, gelen nasibiyle geliyo zaten Allaha yardım eder canım

sevinçcim peşindeyim kısırı bende affetmem

banada gel kısırlar yapayım sana börekler açayım sana

sarammmmmmmmm huuuuuuuuuu nereye kaçtın

eve kaçtım tızım öğlen yemeğine

Kızlar ben kaçtım yemek yapcam abimlere

kolay gelsin canım ne yemek yapcan

kızlar bizim gelin aradı bana gelcekmiş biraz evi toplayayım arada bakarım size

kolay gelsin canım yoksam kısırmı yapcan

kandiliniz mübarek olsun..

seninde kandilin mübarek olsun tweety cim

dualarına yürekten amin diyorum canım
saçlarını boyat tızım arada değişiklik iyi oluyo
alıntı yapıp karakter fazla dediğinde şu sarı kafalar varya onların bazılarını sil o zaman sorun kalmıyo
ütü konusunda haklısın da canım ütüsüzde olmuyo ama elektrik faturasınada fena yansıyo malesef

hikayeyi beğenmene sevindim biliyomusun bende çiçekleri çok seviyorum balkonuma laleler sümbüller ektim yeşermişler bi iki aya çiçeklenirler sanırım

edanım inanmazsın bikaç gündür aklımdaydın
gelmene sev,ndim seninde kandilin mübarek olsun
eşine söyle seni bizden ayrı bırakmasın
yağmurada geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşir

selamun aleykum HAYIRLI KANDİLLER

aleykümselam canım sanada hayırlı kandiller

inşallah canım tedavinin sonu bebişli olur Allah büyük senin emeğinin karşılığını verecektir

geçmiş olsun canım seninde başın hiç dertten kurtulmuyo bi nazar duası oku kendine

fırında patates tavuk pilav ve salata yaptım canım yedik bulaşıkları yıkadım geldim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…