Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar yaa çok kötüsünüz
zaten hep kısır istiyor canım ve daha c.tesi günü yapmıştım şimdi ne olacak :26:
bu akşam yinemi yapıcam

her zaman bu topiğe gelmediğin için geleceğini düşünemeden kısır resimlerini ekledim canın çektiyse kusura bakma hakkını helal et hemen mutfağa git bi kısır yap zor bişey değil cumartesiden bugüne kadar bayağı bi zaman geçmiş

hoşbuldum prensesimmm deldimmmm burdayım işte
ayyy bende senin gibi olurum kesin yaaaa daha çocuk yokken korkuyorumda ben olsa kimbilir nası düşcem üstüne... inşşallah diştir ve bi an önce çıkarır kurtulur musab paşam
ayyy evet yaaa çok uzun zmn oldu seninle sohbet etmeyeli canım yaa bencede denk gelelim inşşallahhh
musab bey ne kdr lık oldu bu arada canım

bencede sütlü tatlı daha ii olur yemek işi olmasaydı börek kek ii olurdu ama işten gelecekler yemek vermem şart
hmmm tarifi kolaymış denicem bunu canım peki sadece sultan lokumumu olacak yanına bişey daha ekleyeyim mi kiiii
eve gidince tariflerimi bi gözden gecirim olmazsa yazarım abla sana

bu akşam dualarda buluşuyoruz inşşallahh canımmmm sende Allaha emanet ol tatlım

kizlar gelin bana misafir olun yaparim ben size kisir mercimek koftesi ne isterseniz valla butun topigin canini cektirdim....

bu arada ben batirik yaptim tam 3 tabak yedim oburlastim bu aralar hatta cok yapmisim aksamada yiycem

hepimizin mevlüt kandili mübarek olsun,rabbim tüm dualarımızı kabul buyursun,peygamberimizin şefeatine nail eylesin inşallah.

kizlar gelin bana misafir olun yaparim ben size kisir mercimek koftesi ne isterseniz valla butun topigin canini cektirdim....

bu arada ben batirik yaptim tam 3 tabak yedim oburlastim bu aralar hatta cok yapmisim aksamada yiycem
eline sağlık afiyet olsun canım edacım bir kısır dedin bütün gün herkes kısır aşerdine olcak bu topiğin hali
hepimizin mevlüt kandili mübarek olsun,rabbim tüm dualarımızı kabul buyursun,peygamberimizin şefeatine nail eylesin inşallah.
amin canım seninde kandilin mübarek olsun
Allah kabul etsin canımbizimde dualarımız seninle
prensesim çok geçmiş olsun canım diş zordur Allah musabımızın yardımcısı olsun biran önce dişlerini çıkarsın inş.tatlım bu kadar sıkıntı yapma azcık rahat ol musabın bu dönemde huzursuz olması normal geçicek inş. canım
ahhhhh saram ahhhhh ne çillek bi topik olduk biz yavvvvvvv

aminnnnnnnnnnn inş. canımçok geçmiş olsun yeterim dr a git istersen ihmal etme
edanım su çiçeğide çok zor Allah yardımcınız olsun hayırlı şifalar versin yağmurumuzabizde seni özledik canım bu kadar ara verme bi daha
hatresim ben çiçekli don seviyom ama bunlar beyazçiçekli donun yokmu
kandiliniz mübarek olsun..

sanada hayırlı kandiller canımmetuşu bende merak ediyorum ama aramadım belki kendiyle başbaşa kalmak istiyordur ona biraz zaman tanıyalım canım

Çiçekli don ha Tamam sen iste ben alırım çiçekli çiçeksiz
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

ahhhhh saram ahhhhh sen uyu hatres senin balıkları almış ızgara yapıyo haberin yok:104::104:

hatresimmmm
tatlım ben bizim topiğe yeni bi isim buldum çillekler topiği hehehehhhhhhhh

tatlım biz boğazlılara çillek derizdeeeee bizimde çilleklerden farkımız yoktu bugün hele o saramın sütlacı bitirdi beni

Hımmmm ,ben sütlac yapmıştım zaten ordan kurtardım,milletteki gibi kısır aşkı yok bende olsa yerim olmasa aramam.

Ahhh Zeloşum ya bu ayağım gene ağrıyıp duruyor, bugün dışarı çıktım yürüdüm biraz,yürüdüğüm zamanlar daha çok ağrıyor.Tekrar başka bir doktora gittim özel hastaneye, topuk dikeni dedi.Dediklerini uyguladım hafifledi ama yine ağrıyıp duruyor ya, yürümeyi de o kadar severim ki

canım çok geçmiş olsun yatopuk dikenini duydum ama nasıl bir şey bilmiyorum nasır gibimi:26:

canım çok geçmiş olsun yatopuk dikenini duydum ama nasıl bir şey bilmiyorum nasır gibimi:26:

Canım ayağın topuğunun altında ( içinde yani) ödem oluşması...Sert ayakkabıdan olurmuş,tabanlık aldım, ilaç kullanıyorum ama şikayetlerim hala devam ediyor
Acaba bu doktor da mı tam teşhis koyamadı diyorum:44::44::44:
Tüp tedavisini de bu nedenle erteledik zaten bakalım napcaz

Son düzenleme:
Zeloşum canım sana hayırlı geceler Allah rahatlık versin, ben uyuyayım ki sıpam da uyusun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…