kızlar yaa çok kötüsünüz
zaten hep kısır istiyor canım ve daha c.tesi günü yapmıştım şimdi ne olacak :26:
bu akşam yinemi yapıcam
kız hoş geldin nerelerdesin sen kaçak
inş canım bir bilsemm
göz yaşlarını görünce dayanamıyorum
sabah öyle ağladı ki bir ara 30 sn falan nees alamadı
morardı yavrum
çok korktum
sonra da oturup bir güzel ağladım
eşimde sen böyle yapıp kendini deli edeceksin diyo
çocukmuş normalmiş
hayır hiç değil
tamam çok hareketli, az uyuyan ,az yiyen bir oğlum var
ama bu kadar ağlamazdı
bir ara karşılaşalımda uzun uzun sohbet edelim yaff
tatlım doğru söylüyosun zaten yemek yiyip tok olacaklar en iyisi sütlü bi tatlı yap daha hafifi olur puding yap mesela yada sütlaç yada sultan lokumu istersen tarifini vereyim hem çok basit hemde çok hafif
yarım kilo süt 5 yemek kaşığı irmik 5 yemek kaşığı şeker tozu bi paket muzlu puding hepsini karıştır kaynayana kadar karıştırarak pişir koyulaşınca azıcık yağ damlat karıştırıp altını kapat iyice soğut acelen varsa buzdolabındada soğutabilirsin sonra bi tepsiye hindistancevizlerini dök elini ıslatarak soğuyan harcından ceviz büyüklüğünde parçalar kopar yuvarla hindistancevizinin içine at çok güzel oluyo tavsiye ederim ben bu tarifi kk dan elossanın mutfağından aldım
kızlar ben çıkıyrm.camiye gidicemm.aklıma gelen herkese dua edicemmmm.kılıç kılıcı kesmezmiş onun için başkasının yaptığı dua daha çabuk kabul olurmuş.
dualarınızı eksik etmeyin.allaha emanet olun
hepimizin mevlüt kandili mübarek olsun,rabbim tüm dualarımızı kabul buyursun,peygamberimizin şefeatine nail eylesin inşallah.
eline sağlıkkizlar gelin bana misafir olun yaparim ben size kisir mercimek koftesi ne isterseniz valla butun topigin canini cektirdim....
bu arada ben batirik yaptim tam 3 tabak yedim oburlastim bu aralar hatta cok yapmisim aksamada yiycem
amin canım seninde kandilin mübarek olsunhepimizin mevlüt kandili mübarek olsun,rabbim tüm dualarımızı kabul buyursun,peygamberimizin şefeatine nail eylesin inşallah.
Allah kabul etsin canımkızlar ben çıkıyrm.camiye gidicemm.aklıma gelen herkese dua edicemmmm.kılıç kılıcı kesmezmiş onun için başkasının yaptığı dua daha çabuk kabul olurmuş.
dualarınızı eksik etmeyin.allaha emanet olun
prensesim çok geçmiş olsun canım diş zordur Allah musabımızın yardımcısı olsun biran önce dişlerini çıkarsın inş.kız hoş geldin nerelerdesin sen kaçak
inş canım bir bilsemm
göz yaşlarını görünce dayanamıyorum
sabah öyle ağladı ki bir ara 30 sn falan nees alamadı
morardı yavrum
çok korktum
sonra da oturup bir güzel ağladım
eşimde sen böyle yapıp kendini deli edeceksin diyo
çocukmuş normalmiş
hayır hiç değil
tamam çok hareketli, az uyuyan ,az yiyen bir oğlum var
ama bu kadar ağlamazdı
bir ara karşılaşalımda uzun uzun sohbet edelim yaff
ahhhhh saram ahhhhh ne çillek bi topik olduk biz yavvvvvvvsağol canım
yarına mercimek çorbası
arpa şehriyeli pirinç pilavı
etli kurufasulye yada patates havuç taze kabak soğan sarımsak yeşil sivribiberi salçalı sosla karıştır fırına ver tavukluda yapabilirsin
salata yap
canlarımmmm dünn tüp bebek merkezinden önceee başka işlerim vardı düşündüğümden uzun sürdü merkezdeki randevuya kavuşa bilmek için koştururken ayağımı urktummm dün fark etmemiştimm ama bu gün çok ağırıdı şiştide biraz evde kaş gevşetici ilacım vardı onlarla masaj yaptım ama geçmedi ağrısı
aminnnnnnnnnnn inş. canımGÜZELİKLER İYİDİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKÜR EDERİM ALLAH BÜYÜKKKKK AMA EN ÇOK İSTEDİĞİM ŞEY ŞU Kİİİ BU TEDAVİİİİİ OLAYININ FİNALİNİİİİ BEBİŞLEYAPMAKEki Görüntüle 614169
edanım su çiçeğide çok zor Allah yardımcınız olsun hayırlı şifalar versin yağmurumuzameraba kızlar yine uzun süre oldu girmeyeli eşim sağolsun
pcye şifre koymuş giremiyorum
suçlu olan o cezasını çeken ben
Bu arada kızlar sizleri çook özledim hepiniz iyisiniz
inşalla bu kandil gecesi allah içinizden geçen tüm dilekleri gerçekleştirir inşalla
uzun süredir çevremdekilerin çocukları diş çıkardı
bizde yağmur diş çıkaracak diye beklerken
dün yağmurum su çiçeği çıkardı
gecede ateşi vardı uyutmamış bizi
ilacını kullanıyorum inşalla en kısa
sürede oda şifasını bulur oda olmasaydı ben ne yapardım
o benim sabrım canım herşeyim rabbim isteyenlere
hepsine sağlıklı bi şekilde verir inşallaahh hepinizi çoook seviyorum
hatresim ben çiçekli don seviyom ama bunlar beyazAllah- ü Teala mevlid kandilimizi hayırlara , her iki cihanda af ve mağfiretimize , kabrin azabından cehennemin narından muhafazaya , hepimizin gönlündekileri hayırlısıyla kabule vesile kılsın, endişe ettiklerimizden emin umduklarımıza nail eylesin, bizleri ve tüm sevdiklerimizi her türlü şerden korusun inşallah...
Zelalim o donları ben sen çok seviyorsun diye asmıştım
Prenses ben de doğum nedeniyle 85 kiloya çıkmıştım ama eski kiloma ancak Rana 2 yaşına girince dönebilmiştim.Galiba içimizde en genç sensin canım....
Sara o kadar herşeyi ütülemek senin neyine deli kız, bel ağrıların daha mı iyi, üstelik cepten de harcarsın, yazık yazık hem de çalışıyorsun sen kendine acımıyorsun da ben sana acıdım kız
Cevap yazmak istediğim daha çok arkadaş var ama alıntılarım biraz fazla olunca kk karakter sayım fazla deyip gördermiyo
Ben de alıntısız bir kaç taneye cevap yazayım dedim ama böyle de bir garip sanki dimi kızlar?
Ha aklıma gelmişken ben saçımı hiiiiiiiiiiiç boyamadım kapalı oluşumdan falan da değil çünkü o kadar koyu ki saçlarım rengini açmak zorrrrrrr ve kendi rengimi de seviyorum hem, saçlarım hepten beyazlayınca düşünürüm heralde:44::44::44::44:
kandiliniz mübarek olsun..
haber yok canım maalesef çok hayırsız çıktı metuş
önceleri telefonla görüşüyorduk sonraları ne msj.larıma cevap verir oldu
ne telefonlarımı açar :26: çok kırgınım ona.. muhtemelende gelmez artık
Sana da hayırlı geceler Zeloşşş
eline sağlıkafiyet olsun canım edacım bir kısır dedin bütün gün herkes kısır aşerdi ne olcak bu topiğin hali
amin canım seninde kandilin mübarek olsun
Allah kabul etsin canımbizimde dualarımız seninle
prensesim çok geçmiş olsun canım diş zordur Allah musabımızın yardımcısı olsun biran önce dişlerini çıkarsın inş.tatlım bu kadar sıkıntı yapma azcık rahat ol musabın bu dönemde huzursuz olması normal geçicek inş. canım
ahhhhh saram ahhhhh ne çillek bi topik olduk biz yavvvvvvv
aminnnnnnnnnnn inş. canımçok geçmiş olsun yeterim dr a git istersen ihmal etme
edanım su çiçeğide çok zor Allah yardımcınız olsun hayırlı şifalar versin yağmurumuzabizde seni özledik canım bu kadar ara verme bi daha
hatresim ben çiçekli don seviyom ama bunlar beyazçiçekli donun yokmu
sanada hayırlı kandiller canımmetuşu bende merak ediyorum ama aramadım belki kendiyle başbaşa kalmak istiyordur ona biraz zaman tanıyalım canım
hatresimmmm
tatlım ben bizim topiğe yeni bi isim buldumçillekler topiği hehehehhhhhhhh
Çiçekli don haTamam sen iste ben alırım çiçekli çiçeksiz
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
Çillekler mi? O ne ki Zeloş yawww men annamadım?:111::111::111:
hatresimmmm
tatlım ben bizim topiğe yeni bi isim buldumçillekler topiği hehehehhhhhhhh
tatlım biz boğazlılara çillek derizdeeeee bizimde çilleklerden farkımız yoktu bugün hele o saramın sütlacı bitirdi beni
Hımmmm ,ben sütlac yapmıştım zaten ordan kurtardım,milletteki gibi kısır aşkı yok bende olsa yerim olmasa aramam.
Ahhh Zeloşum ya bu ayağım gene ağrıyıp duruyor, bugün dışarı çıktım yürüdüm biraz,yürüdüğüm zamanlar daha çok ağrıyor.Tekrar başka bir doktora gittim özel hastaneye, topuk dikeni dedi.Dediklerini uyguladım hafifledi ama yine ağrıyıp duruyor ya, yürümeyi de o kadar severim ki
canım çok geçmiş olsun yatopuk dikenini duydum ama nasıl bir şey bilmiyorum nasır gibimi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?