sağol canım
sağol sara ablam valla güzel olmuştu...
vvavvvv senin menüde süpermiş
bu arada yarın akşama misafirim vvar yaaa ne yapsam kiiii
sağol canım
yarına mercimek çorbası
arpa şehriyeli pirinç pilavı
etli kurufasulye yada patates havuç taze kabak soğan sarımsak yeşil sivribiberi salçalı sosla karıştır fırına ver tavukluda yapabilirsin
salata yap
kızlar akşama tatlı olarak sütşeç yapacam istermisiniz
Eki Görüntüle 614185
bide çok istediniz size mercimek köftesi ve kısır yaptım yanınada çay hadi gelin artık
Eki Görüntüle 614186 Eki Görüntüle 614187 Eki Görüntüle 614188
aslında bende buna benzer düşünmüştümama mercimek pek yemiyo anneanne bu ara ondan çorbam kararsızdı... pirinç pilavına bayılırım zaten hmmmm kuru fasulye mi yapsam acaba fırına tavuk mu atsam kiii kararsız kaldım kocişe sorarım onuda salata zaten kesin mısırda katarım üstüne ohhhhhh çayın yanına ne versem kii tatlı olarak sadece portakallı kek mek mi yapsam yada ya pasta falan fıstık işte
oohhhhhhhhhhhhhh eline koluna klavyene sağlık sara ablam benim süperler valla çaylada ii gider 3 çayı
sütlaçda şahane ama fırında daha güzel oluyo ben bide içine nar katıyorum yerken
Eki Görüntüle 614185
bide çok istediniz size mercimek köftesi ve kısır yaptım yanınada çay hadi gelin artık
saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa SEN NE YAPIYORSUN OOFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFKISIR YAAAAAA
bak sana bi çorba tarifi vereyim havuç patates ve kuru soğanı iri iri doğra pişir yumuşadıktan sonra blendırdan geçir bunları içine azıcık karabiber ve ince ince doğranmış maydanoz ekle tuzunu kat bi taşım daha kaynat enfes bi çorba oluyo
çayın yanınada milföy hamuruyla peynirli börek yap bide kek tamamdır
sütlacamı nar katıyon canım muzu duymuştum ama narı ilk kez duyuyorum ben tarçınlı seviyorum sütlacı
inşallah canım tedavinin sonu bebişli olur Allah büyük senin emeğinin karşılığını verecektir
geçmiş olsun canım seninde başın hiç dertten kurtulmuyo bi nazar duası oku kendine
selam kızlar
hepinizin mevlit kandili mübarek olsun
kv ler dışarı çıktılar
her an gelebilirler
o yüzden geçmiş yapmıycam çok konuşmuşsunuz
sonra okurum
musab 2 gündür devamlı ağlıyor
en azından gündüz uyuyan çocuk atık hiç uyumuyor
ağrı kesici verdim şimdi uyudu
bir yerimi ağrıyor,dişten mi bilmiyorum
kızlar kontrole geldim ve gidiyorum
Eki Görüntüle 614185
seninde mübarek olsun canımmm
ooyyşş kurban olsunlar senin musabınaaa neyi var acaba yaa bende merak ettim şimdi inşşallah çabuk gecer
ben burdayımmmmmmmmm
biliyorum o tarifi annecim çok yapardı canım aslında değişiklik olsun diye onu yapmak daha mantıklı yaa cidden sağol ablacımmmm evet çayın yanınada kek ve börek yapim ii gider ama karnı tok olurmu ki milletin daha hafif bişey mi yapsam kiii acaba yaaa aklımada gelmiyo suanda bişey
evet sütlaça ama acayip süper oluyo dene bence
benim için muz nar farketmiyo ne bulursam katıyorum benYemek yapmayıda yemeyide çok severim ben
selam kızlar
hepinizin mevlit kandili mübarek olsun
kv ler dışarı çıktılar
her an gelebilirler
o yüzden geçmiş yapmıycam çok konuşmuşsunuz
sonra okurum
musab 2 gündür devamlı ağlıyor
en azından gündüz uyuyan çocuk atık hiç uyumuyor
ağrı kesici verdim şimdi uyudu
bir yerimi ağrıyor,dişten mi bilmiyorum
kızlar kontrole geldim ve gidiyorum
ayy saracımm cnm nasıl istediiii anlatamammmm
keşke öyle bi şansımız olsa beraber hem yemek yiyip hem dertleşip ağlasak.dertler ortak olunca kim bilir konuşucak ne kadar çok şeyimiz olur
bizimkiler geldiler
kalkıp yemek yapam bari
kızlar ben çıkıyrm.camiye gidicemm.aklıma gelen herkese dua edicemmmm.kılıç kılıcı kesmezmiş onun için başkasının yaptığı dua daha çabuk kabul olurmuş.
dualarınızı eksik etmeyin.allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?