Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kuzu bu ödem alınmıyomu yada antibiyotikle falan geçmiyomu bazı bitkilerde var ödem dağıtan tv de bazen duyuyoz vardır elbet bi çaresi

Zeloşum canım sana hayırlı geceler Allah rahatlık versin, ben uyuyayım ki sıpam da uyusun canım

sanada iyi geceler canım ranişi çok öp benim yerimeben daha unutma beniyi izlicem bugün misafirim var diye izleyemedim bende az kırık değilim yani

iyi geceler kızlarrrrrrrrrr:))))))))

iyi geceler gece kuşu ben çıkmışım sen gelmişsin oysa seni bekliyodum pc nin başında

çiçekli don haaa

topiğin adını değişecen sen anladım ben

Çillekler mi? O ne ki Zeloş yawww men annamadım?:111::111::111:

hatresim her gördüğünü canı isteyenlere nefsiz yada çillek denir doğu tarafında

kaynanamlar gitti
gelin de sohbet edek
evi dip köşe bucak temizliyecem
her yerden tiksiniyorum:120::120:

ahhhhh saram ahhhhh sen uyu hatres senin balıkları almış ızgara yapıyo haberin yok:104::104:

nayııııııır nolamaaaaaaz balıklarımı ızgara yaptırmam

senşin tekir ne alemde kaç gündür soracam unutuyom

geçmiş olsun canım ya yıllar önce kırılması fikri zaten bana hiç mantıklı gelmemişti topuk dikeni olabilir onun için sanırım iğne falan yapıyolar topuktan bide ayakkabının içine yuvarlak simitten koy canım

günaydınlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr

günaydın prensesim

kaynanamlar gitti
gelin de sohbet edek
evi dip köşe bucak temizliyecem
her yerden tiksiniyorum:120::120:

gözün aydın gazan mübarek olsun

kendini çok yormadan yap temizliğini sonra hasta olma canım menim

musab nasıl bugün

sağol inş canım ama sakin olamıyorum elimde değil
hep panik halindeyim
bu tarifi kendime geleyim mutlaka deniycem
gittilerrrrrr
nasıl gelinim ben ya:26::26:
kız noldu sana:26: nerelere takıldın hııı

tekrar hoş geldin canım
inş diştir
bu gece eşim de yardımcı oldu daha az yoruldum
musab 7,5 aylık oldu

sağo tatlım
oturunca tüm gücümü kaybettim
ama yapmam lazım
yine uykusuz bir gece geçrdik
kaynanamlar gittiler uyudu
zaten sabaha kadar musabın ağlama sesinden doğru düzgün uyuyamadıar
veee kaçtılar

çok geçmiş olsun canım
özlüyoz kız seni
geçmiş olsun canım

keşke sadece yan gelip yatsalar canım ya
kv her işe burnunu sokar
ve çok pasaklıdır kendisi
ben de çok titizim olmuyo yani
uyansın öperim tatlım

saram skiden ben de herşeyi ütülerdim
artık nevresimleri bile ütüleyemiyorum
Rabbim sana ikiz versin sen de ütüleyeme emi
öyle mi diyosun
açık tenliyim
röflem aksın kahve deniycem
hele bi yakışmmasın

inş hem musabın hem cemren olsun
eşim lisedeyken oğlum olursa musab olacak dermiş
biz tanışamıştık ben de musa koyacam oğlumun adını derdim
çok şükür nasip oldu
inş size de nasip olur musabı sevmek

ben hamileyken 4 ay kullandım progestanı
önesinde de 2 ay
hep ağızdan aldım
devamlı uyurdum o zamanlar ahhh ahhhhhhh

dene canım çok güzel oluyo

sara hatun nerelere gittin kız

işim çıktı canım o yüzden aniden gitmek zorunda kaldım

amin ikizim olsunda ben razıyım ütüyü boşvermeyi ama hayırlı ve sağlıklı olsun

bugünkü hikayemiz

İNSANI DÜZELTTİM

Bir haftanın yorgunluğundan sonra pazar sabahı kalktığında tüm haftanınyorgunluğunu çıkarmak için eline gazetesini aldı ve tüm gün miskinlik yapıpevde oturacağını düşündü.
Tam bunları düşünürken çocuğukoşarak geldi
ve sinemaya ne zaman gideceklerini sordu.
Baba çocuğuna sözvermişti, o hafta sonu sinemaya götürecekti ama hiç dışarıya çıkmakistemediğinden bir bahane uydurması gerekiyordu.
Sonra gazetenin promosyonolarak dağıttığı dünya haritası gözüne ilişti.Önce dünya haritasını küçükparçalara ayırdı ve çocuğuna ; eğer bu haritayı düzeltebilirsen seni sinemayagötüreceğim dedi sonra düşündü;
"Oh be kurtuldum, eniyi coğrafya profesörünü bile getirsen bu haritayı akşama kadardüzeltemez."
Aradan on dakika geçtiktensonra çocuk babasının yanına koşarak geldi ve "Baba haritayı düzelttimartık sinemaya gidebiliriz" dedi. ,
Babası önce inanamadı vegörmek istedi.
Gördüğünde de halenhayretler içindeydi ve bunu nasıl yaptığını sordu.
Çocuk;
"Bana verdiğin haritanınarkasında bir insan vardı" dedi...

İNSANI DÜZELTTİĞİM ZAMAN, DÜNYA KENDİLİĞİNDEN DÜZELMİŞTİ...

Alıntıdır.

Son düzenleme:
seraaaaaa.. merhaba sana bişey sorucam ve bilgisi olan diğer bayanlara..ben 2 aylık gebeyim daha önce erken doğum ve düşük yaşadığım için dr. 200 lük progesteron ve clınıno jel kullanmamı istedi. 3 hafta önce progesteron sonucum 15.di şimdi 230 esas sorum bu 230 yüksek değil mi bi zararı yoktur değil mi.. bilgisi olan var mı?dr. iyi dedi ilaca devam etmemi söyedi..

arzucum merhaba hoşgeldin gözün aydın ayşenura kardeş geliyo ha ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
progestan değerin hamile olduğun için artmış bence normal

ben hamileyken bir düşüğüm ve çok sancım olduğu için 4.ay bitene kadar kullanmıştım progestanı doktorum progesterona baktırmaya bile gerek duymamıştı inş sen de sorunsuz bir şekilde alırsın bebeğini kucağına

çok sağol canımmmmmm.. darısı inşallah sağlıkla sıhhatle sana zelalime tüm evlat sahibi olmak isteyen arkadaşların başına olsun inşallah tatlım...cevap için sağol ..Allah gönlünüze göre herşeyin hayırlısını nasip etsin..zelalden haberlerini alıyorum.valla dr. da iyi dedi ama ne biliyim yüksek olaması zararlımı değil mi bilemedim ben yine..zelal seraya sor o bilir dedi..bende bi sorayım dedim..sağol canımmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…