Sabırla Bebeğini Bekleyenler

saram sende piko varmıydıbenim haberim yoktu tatlım pikolular 3 4 kilo verince yumurtalıkları hareketleniyomuş hemen rejime kuzu

50 kıloyum cnm ben

çiçeklerin resimlerini çek eveeeeeeeet bende akşama balıklarımı gösterecem size
face yok kk var ben sevmiyorum face falan msn bile zorla açtım kızlara sor bilirler msn nen varsa ekleyim seni hatresim

Evetttttttttttttttttt çiçekleyimin yesimleyini çettimmmmmmmmmmm ama daha pcye atmadım bakalım atıcak inşallah.

Canım ya ben kuş muşla uğraşamam gibi geliyor , eşim tutturmuş balık alacam diye onu daha bana kabul ettiremiyo, sen bakacaksan al diyorum ona da razı olmuyor benim herif,o alacak ben bakacam o sadece seyredecek

Evet canım bunu ben de çok sormuşumdur kendi kendime kimbilir olmuştur ama sessiz sedasız düşmüştürSevinç için rabbim hayırlısıyla gerçek gebeliği tattırsın ve hepimize..

Aynenn ya,benim dayımın kızı tarladan çıktı eve geldi bir kaç saat sonra doğurdu.Şimdi binbir nazla tuzla hamilelik,doğum...

Saracım bana da pkolusun dediler, kilomda az değildi hani ama herkesin bünyesi aynı değil tabi, kimbilir belki senin zayıflaman gebeliğini çabuklaştırır, hem zaten normal hamile kadım demiştin.
Canım msnim var istersen özelden atarım sana. Ama bu kk beni msnden de etti faceden deOnlarda toplasan yarım saat kalmıyorum ama sabahtan akşama kadar kkdayım
Aslında burdaki kızlar cümbür cemaat msn de toplaşsak ,toplantı mekanını değiştirmek de de ferahlık vardır

allah razı olsn cnm

cnm takınca hıc olmuyo zaten ıyı yapmıssn takmamakla allahım oldesın hemen olcak..umarım en kısa surede olurr bebegın.. senın bı sorunun varmı cnm

aaa sara abla sende mı pkosun bn sebepsız sanıyodum senı kendılıgınden nasıl hamıle kaldın takmadıgn zman mı olmustu

benim doktor pko yu sebepten saymıyo canım

msnyi özelden yaz ekleyim canımama buranın yeri başka kk da sohbet daha bi güzel

sagolun canım evet Dr da aynen öyle diyor hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…