Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ahh keske canm bnde cok memnun oldum.. bnm esım 30 yasında o coook ıstıyoo butun arkadaslarının bebeklerı var dıye ama allah bılır ne zaman olcak hersey bı vesıle aslında

allaha emanet ol nazommm kolay gelsın

kim bebeğinin cinsiyetini söyleseydi ben anlamadım nazocum

kolay gelsin canım bana ütü deme geçen iki günde zor bitirdim belim koptu resmen

eroş geldi bebeğin cinsiyetini bile söylemeden başağa bana faceden arkadaşlık göndermeyin eşim kızıyor kk yede girmemi istemiyor dedi
ama bunları biraz sert söyledi

ıısler heppp var yap yap yıne var ablam ya bıktık artık dımı :)

mecbur yapacaz yapmayınca iyicene içinden çıkılmıyor

sara ablacım kzımaa:18::18::18::18: sen de face acsan ora daha hızlıyo

nazo belkı dogum yapıca haber verır ınsallah ıyıdır

kzılar ben cıkıyorummm snra gene gelırım

inşallah hadi görüşürüz

ahh keske canm bnde cok memnun oldum.. bnm esım 30 yasında o coook ıstıyoo butun arkadaslarının bebeklerı var dıye ama allah bılır ne zaman olcak hersey bı vesıle aslında

begümcüm ateş ölçme yöntemini denedinmi:26: en azından ovulasyon günlerini bilerek çalışırsınız çörek otu bal tarçında yumurtaları çok hareketlendiriyo onu denedinmi:26:

kardeşine geçmiş olsun sanada kolay gelsin canım

gülme tızım bi test yap ama stres yapma

saracım bende faceyi sevmiyorum hesabım var ama çok nadir uğrarım seninde dediğin gibi yaşasın kk

bencede

begümcüm ateş ölçme yöntemini denedinmi:26: en azından ovulasyon günlerini bilerek çalışırsınız çörek otu bal tarçında yumurtaları çok hareketlendiriyo onu denedinmi:26:

cnm duzenlı adet olayım dıye metformn vrdı doktr ama ılk ayım guya 3 aya duzen olckmıs.. atesı denedım cnm.. çörek otu bal tarcınıda yaptm kavanozda yıyen yok
bu ay sogan ıctm adet olmk ıcın 4 gn once bıttı daha olmadm adet kımı doktor pko onmsız dıyo kımısıde ancak tuple olur dıyo pkolu kendı gebe kalan cok arkadasm var bnce allah ol desın olcak ama zaman mı lazm bılemeedım..

sen kac yasndasn cnm kac yıllk evlısın

Oh hele şükür geçmiş bitti:111::111::111:Başlayalım cevaplamaya...

Nazcım valla ben de yapılması gerekenleri yapıyorum evdeyken bayağı farketti de dışarı çıkıp biraz yürüdüm mü o zaman azıyor ağrılar:44::44::44:

Ayy kuşunuz da çok sevimliymiş Rana kuşa bakmaktan yazmama izin vermiyor

Hadi yawww o kadar mı

Amin canım,bu doktor iyi gibi yine ona gidip daha detaylı araştırmasını söylerim,topuk dikeninden şüphelenince röntgene Mr a gerek duymamıştı.

maonim tatlım inş. cezan hemen biter senin konuşmaların bana iyi geliyodu hele o kız zeloş demen yokmu beni bitiriyodu

Hemen sulu göz olma kız akşama ya da en çok 2 gün sonra gelir.

maonya cezamı almış niyeki zaten çok konuşmuyodu kimseyi kıracağınıda sanmıyom ama merak ettim şimdi gelsinde soralım

Canım açılan konuda tartışma çıkmış.

Beni galeyana getirmeyin men de gider çiçeklerimin resmini çekeyim

ehhh abla pek degıl kuzenım dogum yaptı dun dogumda bebegın omzunu cıkarms doktr bebek hastanede sakat kalma ıhtımalı var cok moralm bozuk ona.. kuzenımıde eve cıkardık gece geldm eve bnde
Ahh canım Allah yardımcısı olsun o bebişin çok üzüldüm ya...

boş veeeer nazoşum ne güzel denk gelmişken sohbet edek

ne işiniz var face de hıııı benim facem yok beni seven buradan konuşur tamam mı

saracım bende faceyi sevmiyorum hesabım var ama çok nadir uğrarım seninde dediğin gibi yaşasın kk

Tamam da arkidişler kk çok güzel kabulllllllll, ama bir şeyi yazana kadar bir dünya vaktimiz gidiyor,daha hızlı yazışmak mümkün olmuyor burda.

çiçeklerin resimlerini çek eveeeeeeeet bende akşama balıklarımı gösterecem size
face yok kk var ben sevmiyorum face falan msn bile zorla açtım kızlara sor bilirler msn nen varsa ekleyim seni hatresim

ne yemek yapacan canım
saram kızartma yaptım tatlım bu arada bugünki hikayenide çok beğendim canım ellerine yüreğine sağlık kuzum
tatlım al sende ranacığa bi kuş olsun bitsinhatresim ben çiçekleride çok severim senin çiçekleride görsek fena olmaz yani:13:

kızlar sevincin regli gecikmişti dünde idrar testinde silik ikinci çizgiyi görmüştü hamile diye sevinmiştik ama bugün kan vermiş malesef kimyasal gebelik yaşıyomuş çok üzüldüm inşallah bi dahaki sefere gelir bebeği

düşünüyorumda reglimiz gecikince kan testi yapmıyoruz kimbilir ne kadar kimyasal gebelik yaşadıkta haberimiz bile olmadı kimyasal gebeliğin adetle sonlanmasına doktorlar sessiz düşük düyolar biliyosunuz dimi

beğenmene sevindim hikayeyi canım

kızartmaya bayılırım hele patlıcan ve biber kızartmasına ellerine sağlık afiyet olsun canım

bende ıspanak çorbası yapacam da yanına ne yapsam bilemedim

kilon nasıl begümcüm pikoluların biraz kilo verince hamiş kaldıklarını çok duydum:26:tatlım ben 36 yaşındayım 14 yıllık evliyim 2 tüp 3 aşılama ateş ölçme ç.b.t soğan bitkisel ilaçlar ne varsa denemiş ve sonuca ulaşamamış bi vatandaşımo yüzden artık uğraşmıyorum her şeyde var bi hayır bu ara kull takılıyorum

beğenmene sevindim hikayeyi canım

kızartmaya bayılırım hele patlıcan ve biber kızartmasına ellerine sağlık afiyet olsun canım

bende ıspanak çorbası yapacam da yanına ne yapsam bilemedim
saracım yanına sende bi kızartma yap gitsin :13:bide üstüne domates sosu döktüm ohhhhhhhhhhh

çok üzüldüm canıminş. bi dahakine Rabbim yüzünü güldürsün sevinçimin ve tüm arkidişlerimin tatlım doğurmak ne zor olmuş bu zamanda arzuda geçen aylarda bi boş bide kimyasal geçirdi önceki kadınlar tarlada orda burda çalışıyodu genede sorunsuz doğuruyodu

vallahamı kız zeloş o zaman benim acilen kilo vermem lazım bendede pko varmış doktor öyle demişti

bende kızartma yapayım doğru diyosun arzuyada çok üzüldüm ama bu sefer yüzü gülecek inşallah ayşenurda büyümüş değilmi ne tatlı olmuştur şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…