ahh keske canm bnde cok memnun oldum.. bnm esım 30 yasında o coook ıstıyoo butun arkadaslarının bebeklerı var dıye ama allah bılır ne zaman olcak hersey bı vesıle aslındatanıştığımıza sevindim canımdaha çok gençsin bu kadar sabırsızlık yapma yeni evlisin evliliğinin tadını çıkar eşinle gezin tozun stres yapmayın bak nasıl kendiliğinden gelcek bebişin:13:
olmaz ben face sevmiyorum en büyük kk
bende seni öpeyim
hadi kolay gelsin sana ozaman
benimde kalkasım yok ama çamaşırlar var toplayıp yerleştirecem
bulaşık makinasını boşaltacam evi süpürecem toz alacam dün eşim evdeydi hiç bişey yapamadım
kardeşimle kamera açacaz az onunlada konuşayım rahatsızdı nasıl olmuş
ve daha yemek yapacam ama ara sıra girerim işlerimi halledersem
sonra görüşürüz kızlar kendinize iyi davranın
kim bebeğinin cinsiyetini söyleseydi ben anlamadım nazocum
kolay gelsin canım bana ütü deme geçen iki günde zor bitirdim belim koptu resmen
ıısler heppp var yap yap yıne var ablam ya bıktık artık dımı :)
sara ablacım kzımaa:18::18::18::18: sen de face acsan ora daha hızlıyo
nazo belkı dogum yapıca haber verırınsallah ıyıdır
kzılar ben cıkıyorummm snra gene gelırım
ahh keske canm bnde cok memnun oldum.. bnm esım 30 yasında o coook ıstıyoo butun arkadaslarının bebeklerı var dıye ama allah bılır ne zaman olcak hersey bı vesıle aslında
bende seni öpeyim
hadi kolay gelsin sana ozaman
benimde kalkasım yok ama çamaşırlar var toplayıp yerleştirecem
bulaşık makinasını boşaltacam evi süpürecem toz alacam dün eşim evdeydi hiç bişey yapamadım
kardeşimle kamera açacaz az onunlada konuşayım rahatsızdı nasıl olmuş
ve daha yemek yapacam ama ara sıra girerim işlerimi halledersem
sonra görüşürüz kızlar kendinize iyi davranın
abla ben buna cok gulerm he valla kurban oldugum ol dese olur bunu cok ıyı bılıorm hep namaz kılıp herkese dua edıyorm ama saka gbı gelıyo bana ancak bu..
ayrıca testte yapmam yapıorm sonra aglıorm en ıyısı unutmak.. duzenlı adet olsam onada razıyım ama
saracım bende faceyi sevmiyorum hesabım var ama çok nadir uğrarım seninde dediğin gibi yaşasın kk
begümcüm ateş ölçme yöntemini denedinmi:26: en azından ovulasyon günlerini bilerek çalışırsınızçörek otu bal tarçında yumurtaları çok hareketlendiriyo onu denedinmi:26:
kardeşine geçmiş olsun sanada kolay gelsin canım
gülme tızım bi test yap ama stres yapma
bencede
kızlar ben yemeğime başlayayım arada bakarım
Nazcım valla ben de yapılması gerekenleri yapıyorum evdeyken bayağı farketti de dışarı çıkıp biraz yürüdüm mü o zaman azıyor ağrılar:44::44::44:hoşbuldum canım geçmişi okudum geldim
şu boşanıpta bebek yapma fikriniz varya şakasına bizde eşimle diyoruz evliyken yapamıyoruz bari evlilik dışı yapalım diye ALLAH korusun tabi
daha öncede vajiyken diyorduk aynısını
hatres bendede var topuk dikeni dediğin gibi sert topuklu ayakkabı yada ince tabanlı giyince yürümek işkence bende onun için topuğu yumuşak ayakkabı seçiyorum
ve rahat ettim ama senin başka bir sorun var heralde ağrı başka yerlere kaydığına göre inşallah tedaviyle geçer ameliyata gerek kalmadan
efsun bende progestanı ilk hamileliğimde doktor ağızdan vermişti uyuyuyordum sürekli
ama 2 sene önce tüp doktoru aşılama yapınca progestanı fitil gibi kullanacaksın dedi
bende daha önce ağızdan almıştım dedim
doktorda fitil olarak daha etkili ağızdan alınınca uykudan başka bişey yapmaz demişti ama ne kadar doğrudur tabii bilemem doktorun dediği bu
sara canım hikayelerini severek okuyorum ama bi ricam var pembe yazıyla uzun hikayeleri okumak biraz zor oluyor daha net bir renk olsa
prenses ve diğer kızlar hepinize selamlar iyisinizdir inşallah
Ayy kuşunuz da çok sevimliymiş Rana kuşa bakmaktan yazmama izin vermiyorsaram hu neredesinnnnnnnnnnnnnnnnnn
saracım bu bizim kuşumuz çapkının resimleri gerçi tekir geldi diye komşuya vermiştik bizimki tam midyata pirince giderken eldeki burgurdan olmaya benzediEki Görüntüle 614927 Eki Görüntüle 614928 Eki Görüntüle 614929
aslında nazcım evliliğimize biraz hareket getirsek belkide olabilir örneğin bizim evliliğimiz çok rutinleşti nerdeyse adamla arkadaş olduk o kadar yani korkarım yakında askerlik anılarını anlatmaya başlıcak bana
Amin canım,bu doktor iyi gibi yine ona gidip daha detaylı araştırmasını söylerim,topuk dikeninden şüphelenince röntgene Mr a gerek duymamıştı.sağol canım korkma progestan düşüğü önlüyo doktorun söyleyene kadar iç
uykucu şirine seni
inşallah hamzanızı çok beklemeden kavuşursunuz canım menim
ayağın içinde olmazsa başka bi doktora görün MR falan çeksinler
yok artık
sanada hayırlı günler gülüüüüüüüüüüüm nasılsın
hoşgeldin ipekcim Allah hayırlı doğumlar nasip etsin sana
olmadı dimi ben dedim tızım evde tedi olmaz en azından benim evimde olmaz bak seninkindede olmamış neyse ben saçmalıyom heralde sağlık olsun canım hem enişte söz vermiş sana bahçeli einiz olunca alacakmış bak
tamam canım yazıları normal renkte yazarım
geçmiş olsun demek sendede topuk dikaeni var haa
nazocum sevinç hamile galiba bugün test yapacakmıydı haberin varmı
oyyyy maşallah çok şirin bu ya işte bak evde bunları besleyecen bende balıklarımın resmini koyarım akşam
maonim tatlım inş. cezan hemen bitersenin konuşmaların bana iyi geliyodu hele o kız zeloş demen yokmu beni bitiriyodu
maonya cezamı almış niyeki zaten çok konuşmuyodu kimseyi kıracağınıda sanmıyom ama merak ettim şimdi gelsinde soralım
evet saram balıklarını merak ediyorumşöle bi görücüye çıkar bakalım bi ara bende balık besliyodum 4 tane japon balığım vardı sonradan lepides mi neydi adını tam bilmiyorum bitane daha ondan aldık aradan bi kaç gün geçti bi baktık bizim japonların kuyrukları kısalıyo:44: şaşırdık hastalandılar diye düşündük takibe aldık meğer bizim lepides sen git zavallı balıkların kuyruklarını ye hemen ayırdık onu balıkları seyretmesi çok zevkli gerçekten ama ben muhabbet kuşunu tercih ederim şimdi bi tane muhabbet kuşu istiyom ama eşime nasıl sölerim bilmiyom adam çapkını benim zorumla komşuya vermişti
Ahh canım Allah yardımcısı olsun o bebişin çok üzüldüm ya...ehhh abla pek degıl kuzenım dogum yaptı dun dogumda bebegın omzunu cıkarms doktr bebek hastanede sakat kalma ıhtımalı var cok moralm bozuk ona.. kuzenımıde eve cıkardık gece geldm eve bnde
boş veeeer nazoşum ne güzel denk gelmişken sohbet edek
ne işiniz var face de hıııı benim facem yok beni seven buradan konuşur tamam mı
saracım bende faceyi sevmiyorum hesabım var ama çok nadir uğrarım seninde dediğin gibi yaşasın kk
Oh hele şükür geçmiş bitti:111::111::111:Başlayalım cevaplamaya...
Nazcım valla ben de yapılması gerekenleri yapıyorum evdeyken bayağı farketti de dışarı çıkıp biraz yürüdüm mü o zaman azıyor ağrılar:44::44::44:
Ayy kuşunuz da çok sevimliymiş Rana kuşa bakmaktan yazmama izin vermiyor
Hadi yawww o kadar mı
Amin canım,bu doktor iyi gibi yine ona gidip daha detaylı araştırmasını söylerim,topuk dikeninden şüphelenince röntgene Mr a gerek duymamıştı.
Hemen sulu göz olma kız akşama ya da en çok 2 gün sonra gelir.
Canım açılan konuda tartışma çıkmış.
Beni galeyana getirmeyin men de gider çiçeklerimin resmini çekeyim
Ahh canım Allah yardımcısı olsun o bebişin çok üzüldüm ya...
Tamam da arkidişler kk çok güzel kabulllllllll, ama bir şeyi yazana kadar bir dünya vaktimiz gidiyor,daha hızlı yazışmak mümkün olmuyor burda.
saram kızartma yaptım tatlımne yemek yapacan canım
tatlım al sende ranacığa bi kuş olsun bitsinOh hele şükür geçmiş bitti:111::111::111:Başlayalım cevaplamaya...
Nazcım valla ben de yapılması gerekenleri yapıyorum evdeyken bayağı farketti de dışarı çıkıp biraz yürüdüm mü o zaman azıyor ağrılar:44::44::44:
Ayy kuşunuz da çok sevimliymiş Rana kuşa bakmaktan yazmama izin vermiyor
Hadi yawww o kadar mı
Amin canım,bu doktor iyi gibi yine ona gidip daha detaylı araştırmasını söylerim,topuk dikeninden şüphelenince röntgene Mr a gerek duymamıştı.
Hemen sulu göz olma kız akşama ya da en çok 2 gün sonra gelir.
Canım açılan konuda tartışma çıkmış.
Beni galeyana getirmeyin men de gider çiçeklerimin resmini çekeyim
Ahh canım Allah yardımcısı olsun o bebişin çok üzüldüm ya...
Tamam da arkidişler kk çok güzel kabulllllllll, ama bir şeyi yazana kadar bir dünya vaktimiz gidiyor,daha hızlı yazışmak mümkün olmuyor burda.
saram kızartma yaptım tatlımbu arada bugünki hikayenide çok beğendim canım ellerine yüreğine sağlık kuzum
tatlım al sende ranacığa bi kuş olsun bitsinhatresim ben çiçekleride çok severim senin çiçekleride görsek fena olmaz yani :13:
cnm duzenlı adet olayım dıye metformn vrdı doktr ama ılk ayım guya 3 aya duzen olckmıs.. atesı denedım cnm.. çörek otu bal tarcınıda yaptm kavanozda yıyen yok
bu ay sogan ıctm adet olmk ıcın 4 gn once bıttı daha olmadm adet kımı doktor pko onmsız dıyo kımısıde ancak tuple olur dıyo pkolu kendı gebe kalan cok arkadasm var bnce allah ol desın olcak ama zaman mı lazm bılemeedım..
sen kac yasndasn cnm kac yıllk evlısın
saracım yanına sende bi kızartma yap gitsin :13:bide üstüne domates sosu döktüm ohhhhhhhhhhhbeğenmene sevindim hikayeyi canım
kızartmaya bayılırım hele patlıcan ve biber kızartmasına ellerine sağlık afiyet olsun canım
bende ıspanak çorbası yapacam da yanına ne yapsam bilemedim
kızlar sevincin regli gecikmişti dünde idrar testinde silik ikinci çizgiyi görmüştü hamile diye sevinmiştik ama bugün kan vermiş malesef kimyasal gebelik yaşıyomuş çok üzüldüm inşallah bi dahaki sefere gelir bebeği
düşünüyorumda reglimiz gecikince kan testi yapmıyoruz kimbilir ne kadar kimyasal gebelik yaşadıkta haberimiz bile olmadı kimyasal gebeliğin adetle sonlanmasına doktorlar sessiz düşük düyolar biliyosunuz dimi
kilon nasıl begümcüm pikoluların biraz kilo verince hamiş kaldıklarını çok duydum:26:tatlım ben 36 yaşındayım 14 yıllık evliyim 2 tüp 3 aşılama ateş ölçme ç.b.t soğan bitkisel ilaçlar ne varsa denemiş ve sonuca ulaşamamış bi vatandaşımo yüzden artık uğraşmıyorum her şeyde var bi hayır bu ara kull takılıyorum
saracım yanına sende bi kızartma yap gitsin :13:bide üstüne domates sosu döktüm ohhhhhhhhhhh
çok üzüldüm canıminş. bi dahakine Rabbim yüzünü güldürsün sevinçimin ve tüm arkidişlerimin tatlım doğurmak ne zor olmuş bu zamanda arzuda geçen aylarda bi boş bide kimyasal geçirdi önceki kadınlar tarlada orda burda çalışıyodu genede sorunsuz doğuruyodu
kızlar ben kaçtım malum işe gitcemhepinizi çok öpüyorum byyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?