saram kızartma yaptım tatlımbu arada bugünki hikayenide çok beğendim canım ellerine yüreğine sağlık kuzum
tatlım al sende ranacığa bi kuş olsun bitsinhatresim ben çiçekleride çok severim senin çiçekleride görsek fena olmaz yani :13:
sagolun canım evet Dr da aynen öyle diyor hayırlısı
iyi geceler kızlarrrrrrr
işten tam zamanında geldim ben eve geleli 5 dakika geçmediki yağmur başladı5 dakika geç çıksam ıslak kedilere döncektim kaç gündür izmirde yağmur bitmedi çamaşırları odaya serdim oda resmen çamaşırdan görünmüyo insan böyle durumlarda kurutma makinesini arıyo gerçekten:))))))))
saram bebeğim senin dr bi tuhafmış benim bildiğim pikoda yumurta gelişmiyo yoksa yalnışmı biliyom ben:44:benim doktor pko yu sebepten saymıyo canım
msnyi özelden yaz ekleyim canımama buranın yeri başka kk da sohbet daha bi güzel
begümcüm olmayınca herşey bahane nasipcnm takınca hıc olmuyo zaten ıyı yapmıssn takmamakla allahım oldesın hemen olcak..umarım en kısa surede olurr bebegın.. senın bı sorunun varmı cnm
aaa sara abla sende mı pkosun bn sebepsız sanıyodum senı kendılıgınden nasıl hamıle kaldın takmadıgn zman mı olmustu
Evetttttttttttttttttt çiçekleyimin yesimleyini çettimmmmmmmmmmm ama daha pcye atmadım bakalım atıcak inşallah.
Canım ya ben kuş muşla uğraşamam gibi geliyor , eşim tutturmuş balık alacam diye onu daha bana kabul ettiremiyo, sen bakacaksan al diyorum ona da razı olmuyor benim herif,o alacak ben bakacam o sadece seyredecek
Evet canım bunu ben de çok sormuşumdur kendi kendime kimbilir olmuştur ama sessiz sedasız düşmüştürSevinç için rabbim hayırlısıyla gerçek gebeliği tattırsın ve hepimize..
Aynenn ya,benim dayımın kızı tarladan çıktı eve geldi bir kaç saat sonra doğurdu.Şimdi binbir nazla tuzla hamilelik,doğum...
Saracım bana da pkolusun dediler, kilomda az değildi hani ama herkesin bünyesi aynı değil tabi, kimbilir belki senin zayıflaman gebeliğini çabuklaştırır, hem zaten normal hamile kadım demiştin.
Canım msnim var istersen özelden atarım sana. Ama bu kk beni msnden de etti faceden deOnlarda toplasan yarım saat kalmıyorum ama sabahtan akşama kadar kkdayım
Aslında burdaki kızlar cümbür cemaat msn de toplaşsak ,toplantı mekanını değiştirmek de de ferahlık vardır
tam zamanında girmişin eve ALLAH ın sevgili kuluymuşun
sen izmirdemiydin neresindesin izmirin
saram bebeğim senin dr bi tuhafmış benim bildiğim pikoda yumurta gelişmiyo yoksa yalnışmı biliyom ben:44:
begümcüm olmayınca herşey bahane nasipilk bende bi şey yoktu eşime sorun buldular o tedavi gördü bu seferde sorun bende çıktı troitten dolayı yumurtlamam bozulmuş adet düzenim hiç yok sebeb istersen bizde çok
canım kocalar öyle hep zaten çocuk isterler ama sadece sevmek için evde hayvan isterler onada aynıbenim eşimde kuşu çok severdi ama nedense yemine kafesine hep ben bakardım
bayraklıdayım canımnazcım ablan nasılmış hasta demiştin
tam zamanında girmişin eve ALLAH ın sevgili kuluymuşun
sen izmirdemiydin neresindesin izmirin
benimde baştan bi sorunum yoktu sonraları yumurtam gelişmiyordu tedavilerde
benimkide kuş istiyor ama bende heryer tüy oluyor diye istemiyorum
ama bende seviyorum aslında kuş
şu temizlemek sorunu olmasa
hımm hiç gitmedim bayraklıya bende 3 sene konakta oturdum çok güzel bi şehir izmir
en küçük kız kardeşim 10 gündür falan karın ağrısı var
bugün doktora gitmiş yarın tahlil yapılacakmış yarın belli olacak
belirtilerde apandisiti gösteriyormuş korkuyor biraz ama kocasının gönlü olupta doktara götüremedi bi
kendide gidemiyor almanyada, dil bilmediği için, bugünde bir tanıdığa rica etmişler öyle gitmiş
inşallah kötü bişey değildir
sağol canım sorduğun için
iyi gecelerr
nazcım aynı sorun bendede var yumurtam gelişmediği için progesteron yükselmiyo adet olamıyorum sonrada rahim duvarında kalınlaşma oluyo sürekli kanama görüyorum bir kerede endometrium oldum 3 sene tedavi gördüm bu ay yine 1 ay kanama gördüm ve çok korkuyorum yine tekrarlar diye dr ada gitmedim yine aynı şeyleri yaşarım diye
iyi geceler canım hgsende bu gün gece kuşusun hı belenaycım
canım inşallah olmaz zor süreklide kanama ama artık ilaç kullanmıyormusun bu sorununudan ötürü:26:
benimde prolaktinim yükselmişti 64 e kadar ama adetlerim düzenliydi doktor bile şaşırmıştı düzenli olmasına
normalde adet düzensizliği ve göğüsten süt gelirmiş çok şükür öyle sorunlarım olmadı
ama streslede alakalı bi hormonmuş bir anda inip yükselebilirmiş
gerçi kaç aydırda ölçtürmedim ne durumda bilmiyorum
ama sıkıldım artık ilaç içmekten kendi haline bıraktım saldım çayıra mevlam kayıra diyorum
iyi gecelerr
evet konakta çok güzel hele deniz kenarı ben bayraklıyada küçük konak diyorum çok benziyolar
nazcım çok geçmiş olsun canım apandisit çok önemli nasıl kocasının gönlü olmaz ya dr a götürmeye :26:
ben her gece gece kusyum hatta bugun bırazdan yatcam erkendensabah erken kalcam dıye
nasılsın
nazo tup bebekden fıyat geldı 4.600 dedı zolra 3.5 dusurdukk bakalımm:18::18::18::18:
iyiyim sağol canımne olurdu şu tüpü daha ucuza yapsalardı bizi anlıyamadıkları için herşeyi ticarete döküyolar çoğu insan sırf parası yok diye bekliyo
ben her gece gece kusyum hatta bugun bırazdan yatcam erkendensabah erken kalcam dıye
nasılsın
nazo tup bebekden fıyat geldı 4.600 dedı zolra 3.5 dusurdukk bakalımm:18::18::18::18:
kullanıyodum canım duphas... kullandım ama 1 senedir hiç almadım bu seferde kullanmadım kendiliğinden kesilsin diye bekledim bakalım yine aynısı olursa mecbur başlıcam yine ahhhhhh kadın olmak çok zor
tatlım prolaktini ihmal etme oda gebeliğe engel oluyo leyloşunda yüksekti ilaç kullandı düşünce hemen hamiş kaldı busemiz doğdu
bende 1...1 buçuk gibi yatacak olsam erken yattım diyorum
ilaçlarda dahilse iyiymiş fiyat ne zaman başlıyacaksınız tedaviye
inşallah kesilir canım süreklide ilaç ilaç nereye kadar
çok zor gerçektende kadın olmak
bende 3 seneye yakın kullandım düzenli ama hamile kalamadım demekki daha vakti gelmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?