Sabırla Bebeğini Bekleyenler

iyi geceler kızlarrrrrrr
işten tam zamanında geldim ben eve geleli 5 dakika geçmediki yağmur başladı 5 dakika geç çıksam ıslak kedilere döncektim kaç gündür izmirde yağmur bitmedi çamaşırları odaya serdim oda resmen çamaşırdan görünmüyo insan böyle durumlarda kurutma makinesini arıyo gerçekten:))))))))

benimde çok güzel çiçeklerim vardı ama bu eve taşınınca hepsi çürüdüler

sagolun canım evet Dr da aynen öyle diyor hayırlısı

canım inşallah sağlıklı gebelik bi gebelik olur en kısa zamanda

begümcüm RABBİM şifa versin kuzenin bebeğine sağlıkla çıkar inşallah hastaneden

tam zamanında girmişin eve ALLAH ın sevgili kuluymuşun
sen izmirdemiydin neresindesin izmirin

benim doktor pko yu sebepten saymıyo canım

msnyi özelden yaz ekleyim canımama buranın yeri başka kk da sohbet daha bi güzel
saram bebeğim senin dr bi tuhafmış benim bildiğim pikoda yumurta gelişmiyo yoksa yalnışmı biliyom ben:44:
begümcüm olmayınca herşey bahane nasipilk bende bi şey yoktu eşime sorun buldular o tedavi gördü bu seferde sorun bende çıktı troitten dolayı yumurtlamam bozulmuş adet düzenim hiç yok sebeb istersen bizde çok

canım kocalar öyle hep zaten çocuk isterler ama sadece sevmek için evde hayvan isterler onada aynı benim eşimde kuşu çok severdi ama nedense yemine kafesine hep ben bakardım

benimde baştan bi sorunum yoktu sonraları yumurtam gelişmiyordu tedavilerde

benimkide kuş istiyor ama bende heryer tüy oluyor diye istemiyorum
ama bende seviyorum aslında kuş
şu temizlemek sorunu olmasa

bayraklıdayım canımnazcım ablan nasılmış hasta demiştin

hımm hiç gitmedim bayraklıya bende 3 sene konakta oturdum çok güzel bi şehir izmir

en küçük kız kardeşim 10 gündür falan karın ağrısı var
bugün doktora gitmiş yarın tahlil yapılacakmış yarın belli olacak
belirtilerde apandisiti gösteriyormuş korkuyor biraz ama kocasının gönlü olupta doktara götüremedi bi
kendide gidemiyor almanyada, dil bilmediği için, bugünde bir tanıdığa rica etmişler öyle gitmiş
inşallah kötü bişey değildir
sağol canım sorduğun için

tam zamanında girmişin eve ALLAH ın sevgili kuluymuşun
sen izmirdemiydin neresindesin izmirin

benimde baştan bi sorunum yoktu sonraları yumurtam gelişmiyordu tedavilerde

benimkide kuş istiyor ama bende heryer tüy oluyor diye istemiyorum
ama bende seviyorum aslında kuş
şu temizlemek sorunu olmasa

nazcım aynı sorun bendede var yumurtam gelişmediği için progesteron yükselmiyo adet olamıyorum sonrada rahim duvarında kalınlaşma oluyo sürekli kanama görüyorum bir kerede endometrium oldum 3 sene tedavi gördüm bu ay yine 1 ay kanama gördüm ve çok korkuyorum yine tekrarlar diye dr ada gitmedim yine aynı şeyleri yaşarım diye

evet konakta çok güzel hele deniz kenarı ben bayraklıyada küçük konak diyorum çok benziyolar
nazcım çok geçmiş olsun canım apandisit çok önemli nasıl kocasının gönlü olmaz ya dr a götürmeye :26:

canım inşallah olmaz zor süreklide kanama ama artık ilaç kullanmıyormusun bu sorununudan ötürü:26:
benimde prolaktinim yükselmişti 64 e kadar ama adetlerim düzenliydi doktor bile şaşırmıştı düzenli olmasına
normalde adet düzensizliği ve göğüsten süt gelirmiş çok şükür öyle sorunlarım olmadı
ama streslede alakalı bi hormonmuş bir anda inip yükselebilirmiş
gerçi kaç aydırda ölçtürmedim ne durumda bilmiyorum
ama sıkıldım artık ilaç içmekten kendi haline bıraktım saldım çayıra mevlam kayıra diyorum

kullanıyodum canım duphas... kullandım ama 1 senedir hiç almadım bu seferde kullanmadım kendiliğinden kesilsin diye bekledim bakalım yine aynısı olursa mecbur başlıcam yine ahhhhhh kadın olmak çok zor
tatlım prolaktini ihmal etme oda gebeliğe engel oluyo leyloşunda yüksekti ilaç kullandı düşünce hemen hamiş kaldı busemiz doğdu

hoşgeldin canım nasılsın

ben hiç gitmedim hiç işim düşmedi oaraya inşallah bir gün görmek nasip olur
kardeşimin eşi araştırmış nette kendisi demiş apandisite benziyor şikayetlerin diye
ama biraz katıdır öyle hemen götüreyim demez doktora
kendisi almanca bilse hiç tenezzül etmeyecek gidecekte
insanın dilini bildiği yerde yaşaması ne güzel birşey onu birkez daha iyi anladım nereye gitsen derdini anlatabiliyorsun
artık dayanamayak duruma geldiği için bende kocan götürmezse kaynanana söyle dedim
onlarda bir tanıdığa rica etmişler yoksa kimse doktora götüreyim demiyor

ben her gece gece kusyum hatta bugun bırazdan yatcam erkenden sabah erken kalcam dıye

nasılsın

nazo tup bebekden fıyat geldı 4.600 dedı zolra 3.5 dusurdukk bakalımm:18::18::18::18:

iyiyim sağol canımne olurdu şu tüpü daha ucuza yapsalardı bizi anlıyamadıkları için herşeyi ticarete döküyolar çoğu insan sırf parası yok diye bekliyo

iyiyim sağol canımne olurdu şu tüpü daha ucuza yapsalardı bizi anlıyamadıkları için herşeyi ticarete döküyolar çoğu insan sırf parası yok diye bekliyo

ay evet ya dev bıle 5 asılmadn snra yapıyo 5 asılmada yasımdan doleyı ucretlı her bırı 300 gelıyo ya paran olck ya yerınde otrcak dev bıle guc yetmıyo artık

ben her gece gece kusyum hatta bugun bırazdan yatcam erkenden sabah erken kalcam dıye

nasılsın

bende 1...1 buçuk gibi yatacak olsam erken yattım diyorum

nazo tup bebekden fıyat geldı 4.600 dedı zolra 3.5 dusurdukk bakalımm:18::18::18::18:

ilaçlarda dahilse iyiymiş fiyat ne zaman başlıyacaksınız tedaviye

inşallah kesilir canım süreklide ilaç ilaç nereye kadar
çok zor gerçektende kadın olmak
bende 3 seneye yakın kullandım düzenli ama hamile kalamadım demekki daha vakti gelmemiş

ılacları sormadım ne zman param olurs abaslayacam ıkı uc ay ıcınde dusunuyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…