Sabırla Bebeğini Bekleyenler

bugünün hatrı hürmetine Rabbim en kısa zamanda bebek nasip eylesin inşşşallahhh tüm dileyenlere...
yazdıklarını okuyunca çok duygulandım zelal abla yaaa
bugün dualarımda hep anne olma hayali yaşayan topik dostlarım olacak inşşallahhh Rabbim kabul eder dualarımı...

olsun yolun düşerse bu tarafa gel buyur ablam gerçek olsun :16.
vaaavv izmirde deniz kenarı güzeldir kesin samsun gibi
evet samsun havasıyla suyuyla güzel bi şehir hatta ben karadenizin başkenti diyorum samsuna
eşim ayrı bi çocuk zaten bana abla yaaaa haklısın nie kızıyom ki

soracam canım inşallah şifa olur sanada banada kullanan herkesede

amiiiiin canım sağol güzel yürekli arkadaşım bacım canımın içi zeloşum

amiiiiiiiiiiiiiiiiin

beğenmene sevindim canım

bildiğin toz şeker tızım yaaaa

kızlarr hayırlı cumalar olsun rabbım gonlunuzden gecen tum duaları kabul etsın ınsallahh...

amiiiiiiiiiin

sağol canım inşallah tutmuştur bebeği bu sefer öğlene kadar belli olacak
du ben bi o topiğe bakıp geleyim

samsun çok güzel gerçekten gezdim gördüm biliyorum

beğenmene sevindim canım

bildiğin toz şeker tızım yaaaa

sağol canım inşallah tutmuştur bebeği bu sefer öğlene kadar belli olacak
du ben bi o topiğe bakıp geleyim

begenmek ne demek valla çok güzel seyler paylaşıyorsun bizlere abla sağolllll

yaaa diyorum ki neden şşeker yazmamışta şeker tozu demiş hatta yengeme arayıp sordum şeker tozu diye bişey varmı ayrıyetten diye oda yok normal şekerdir o dedi yavaş yavaş öğreniyorum işte bazı şeyleride daha çok şey öğrenicem sizin deneyimlerden inşşalahhh

bakta gel abla inşşallah tutmuştur yaaaa valla çok tor negaztifi görmek duymak Rabbim yaşatmasın kimseye

giresunda çok güzel ama bambaşka
yine gel buyur abla beraber gezelim

'' Hz. Peygamber (s.a.v) :

Cuma günü bana çokça salavat getirin
Çünkü, Cuma, meleklerin şehadet ettiği şahitli bir gündür.
Bana salavat getiren bir kulun sesi, nerede olursa olsun bana ulaşır. ''

[Ebû Davud,Salat 201,Vitir 26]

baktım canım sonucu daha çıkmamış
giresunda çok güzel evet sahilde yeşille mavinin birleştiği yerde
inşallah bigğün kısmet olursa beraber gezeriz

kızlar bnde rıze pazarlıyım bı kerecık gıdebıldım ama bayıldım oralara

rizede çok yeşil ve güzelmiş ama rizeye gşitmedim kısmet olursa yaza gezmeye gitmeyi düşünüyoruz

paylaşımın için sağol canım

sohbet çok güzel ama ben biraz kaçayım az işlerim var onları halledim gelim olur mu
hepinizi kocaman kocamn kendinize ciciş bakın canlar

inşaallahhh geldiğimde güzel haberi de almış oluruz yaaaa nolur pozitif çıksın sonuç

tamam kolay gelsin canım sende kendine dikkat et

inşallah sonuç pozitif olur canım

begümcüm bu hap yumurta geliştiricimi eğer öyleyse bende alırım belki yumurtlama düzelirse adetlerimde düzelir
saracım yine harika bi nasihat ben artık hikaye olarak görmüyorum çünki her yazdığında kulağımıza küpe olcak bi nasihat öğreniyoz Allah razı olsun balım
canım daha çok geçsin du bakalım mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler efsuncum toki evleri nasıl malum bizde kiracıyız geçen şu tokiyi araştırdım ama çok açıklayıcı bi şey bulamadım taksitlerin uygun olması süper, artı 15 yıla bölüyolar kira öder gibi
saracım çok sağol balım gene kıyamadın banasenin tariflerini seviyorum sende benim gibi kolay ama lezzetli yemek yada tatlıları seviyosun

efsuncum şu şeker tozunu bende 2 kere okudum saramda yazmış demekki bunun tozuda var ama şekerle oluyomuş bende öyle yaparım çok sağol kuzu çikolatalı yapta sonuca göre bende deniyeyim canım

cnm pko larda ınsulın dırencı oluyomus buda kılo almalarını saglıyoms bu hapta saglıklı yumurta gelısmesını ve adetı duzene sokuyorms doktor oyle dedı nette cok arastrdm bı cogunun adetı duzene gırms coguda hamıle kalms 1 sene olmadan bnım ılk ayım bu hapı kullanalı bıde kıloluları cok zayıflatıyorms bu hap

kolay gelsin canım görüşürüz
kızlar bnde rıze pazarlıyım bı kerecık gıdebıldım ama bayıldım oralara
bizimde patron rizeli canım gerçekten güzelmiş oralar ben hep derim zaten el yurt dışından geliyo toprağımızın her karışını geziyo tadını çıkarıyo yurdum insanı ekmeğinin derdinden çalışmaktan ilçe dışına bile çıkamıyo
ha saram bak seni unutmuşum sen hepimizin adına geziyon zaten
evet canım izmirde güzel gerçekten bizim ev denize 5 dakka yazın bazen eşimle yemekten sonra termosa çay koyuyom doğru deniz kenarına

tatlım kesin alırım o zaman inş. hepimize şifa olur sebep olur bu arada efsuncum farkındaysan ikimizinde karizma yerlerdeşeker tozu diye bi şey yokmuş

hayirli cumalar arkadaslar....

ben cok kotuyum dun gorumceme gitmistik aksam oturmaya cikarken apartmanin kapisinda midem bulandi ve kendimi disari zor attim midemde hic bisi kalmadi eve geldik pi postada evde tam yatacaz dedik tekrar kendimi banyoya attim sonra esim nane limon yapti ictim uyuduk gece umut kalkti onu salladim tam uyudu dedim yine bulanti basladi gece 3 tu...

simdi ise zar zor bisiler yedim onlarida cikarmamak icin uyuycam biraz hazir umutta uyumusken...

saraaaaaaaaaaaaam öyle bi kaçıyonki arkana bile bakmıyon ne ara gittin yaaaaaaaaaa

canım ya kıyamam sana mide bulantısından nefret ederim insan kendini çok kötü hissediyo Rabbim yardımcın olsun hayırlısıyla sıkıntısız şu dönemi geçirmeni nasip etsin tuzlu kraker ye canım saramdan öğrendim mide bulantısına iyimişumut paşayıda çok öp benim için tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…