- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
renkli yazı ne yaff ben anlamadıısizin telaffuzlara cahilim dahaaa giden A neyyy
canım burda çok gördüm stresten gebeliği gecikeni artık yeter diyolardı hamiş haberini alıyoduk en doğrusunu yapıyosun tamam full çalış dr gerekiyosa git ama kafaya takma hep pozitif ol bebişin stresle değil keyifle gelsin:13:
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin güzel bi bebekle süslesin canım inş.bilmiyorum kuzu ya kafamı yapıyo acaba
evet genç bayanlar ve kendini genç hissedenler ben artıkın kaçar uykuu bana el sallıyorgöz kapaklarım kapanmaktaa,hepinize hayırlı huzurlu,sağlıklı, günler diliyorum zira pazar günü memlekete gidicem 15 gün sonra kaldığımız yerden makaraya devamm hayırlı gecelerrr innnnnnnnnnnşallah döndüğümde sizlerden hamiş haberleri duyarım Allaha emanet olun bacılar..:80:
desene senin enerjinide emdik bizevet genç bayanlar ve kendini genç hissedenler ben artıkın kaçar uykuu bana el sallıyorgöz kapaklarım kapanmaktaa,hepinize hayırlı huzurlu,sağlıklı, günler diliyorum zira pazar günü memlekete gidicem 15 gün sonra kaldığımız yerden makaraya devamm hayırlı gecelerrr innnnnnnnnnnşallah döndüğümde sizlerden hamiş haberleri duyarım Allaha emanet olun bacılar..:80:
inş. canım Rabbim ol dedikten sonra olmucak bi şey yok sende üzme kendini bak ablan 14 yıldır sabrediyo vardır Rabbimin bi bildiği inş. seninki hemen olcak canım ben inanıyorumaaa bak reyhanda bilmiyo demekki bi ben değilimcanımmmm su yazı yazarken yazının rengi ve boyutuyla oynuyolar ya onu soruyorum ben
bende sırf ondan dolayı yani stresten dolayı olmadıgını sanıyorum zaten abla az çok ailevi durumlarımı da biliyosun
gerçi 4-5 aydır aştım şükürler olsun o konuları ama kerata hala yokinnşşallaahh bende veririm o haberleri deyze yaparım sizi
bi musabta benin olur inşşallahhh
full çalışıom kaç aydır zaten doktuşada gittim 1 hafta önce hatta bu ay olmazsa eşimde gidecek tekrar
1 sene önce ikimizde gitmiştik bi problem yok demiişlerdi ikimizede hatta eşimin milyonları 2 kat bile çıktı
inşşallah gelecek keyifle abla yaaa inşşallahhhh... sabır biraz daha eminimki seninkide gelecek beraber büyütcez keratoşları
belki beşik kertiği bilem yaparık ne dersin
desene senin enerjinide emdik biziyi geceler canım çok
inş. canım Rabbim ol dedikten sonra olmucak bi şey yok sende üzme kendini bak ablan 14 yıldır sabrediyo vardır Rabbimin bi bildiği inş. seninki hemen olcak canım ben inanıyorum
efsunum uykun gelmedimikız kocişim evde olsa şimdi girmiştim yanına sıcacık gerçi sabah fellik fellik kaçtım ama
nazcım hg canımmmmmmmm
kuzu kociş işte onu özledim galibanazcım tam zengin kalkışı oldu iyi geceler canım
kuzu ben bazen bacaklarım ağrıyınca dikiyome tabi sen gençsin bizimle senin bacak dikmen farklı oluyo
wwawww maşallahhh maşşşallahhhh zeloş ablamyüreciğine sağlıkkkk
valla anlamadım desem kızmazsın demi
hangi üstteki ??? vallahi anlamadım ben
ne bazası beee onu nasıl yapıyolarmış ki bazanın arasına sıkışıp kalmasınlar sonra
valla ben normal dikiyorum
anam nedir bu kocişlerin bu akşam derdi yaaaww bi rahat vermediler
aaa kocişin yokmu abla evde hmmm ona desene bu hasretlik özlem
aynen öle olmuş bacak dikme aynı ama amaçlar farklı
naz gitmeseydi keşke yaaa bende su baza olayına çok güldüm heee
enerjik hıkuzu sen efsuna söyle o nasıl enerji atılcanı iyi biliyo reyhancım sen söyleyince bende beyazı açtım unutmuştum ben onu hadi fiskos edelim
efsunum hangi konuda olcak şu renkli yazı konusundaREYHANNNNN imdatttttttttttt
biz inş. değildir derken genç değildir anlamında dedik ama gençmişsin hemde en güzel çağlarındasın kendinden nefret etme ama oku bi mesleğin olsun erkek arkadaş insanın hayatına her zaman girer ama şu yaşın okuma imkanın her zaman olmaz oku mesleğini al eline dimdik ayakta kendine güvenen bir kadın olarak bir ilişkiye başla oda ciddi anlamda seninle evlenmeyi düşünen gerçekten seven bir erkek sana bunları yapmaz seni küçültmez kendine yazık etme ailenin umutlarını boş çıkarma
o konuda verir tabi canım tecrübe var zaten ortadabüyüğe saygım sonsuz ama hala yok benim A
aynen öleee elden gidince anlaşılıyo değeri sonra ahlar vahlar keşkeler alıyo yerini ne bi karış havası bunlar 1 karışıda geçmiş durumda ben çok üzülüyorum gençliğin gittiği duruma valla
yaniii 1. olmuş 2. neden gelmesin demi biz daha 1 beceremedik o kdr bacak dikmeye
kızlar inanamıyorum 12 ziyaretçimiz var
huuuuuuuu ziyaretçilerrrrrrrrrr
nazcım tam uyku saati geldin ne o kocayı bayılttınmı yoksa
aynen öleee oldu emdik enerjisini reyhanın
bencede sen duanı esirgeme O ol dedikten sonra neler olmaz kiiiiiii
üzmüyorum artık yaaa vardır bi hayrı bunuda diyorum artık alıştım 1.5 yıldır bende
14 yılda az değil abla yaaaa bi sıkıntı varmı sizde doktuş ne diyor
geldi bi ara ama kaçtı şimditek sıkıntım pc donuyo arada
bende yanındayım kçişin aradaseviyorum zaten
eeeee neden kaçtın yaaa sabah bakem heeee
bu sabah kaşma benceeeee
bende diğer topikteki arkadaştan duymuştum bazayı açıp ayaklarını dikiyorlarmış nasıl yapıyorlar valla bilmiyorum hiçte denemedim
geldimilk duyduğumda bende gülmüştüm
demekki denize düşen yılana sarılır misali ne duysak yapıyoruz ya tutarsa
bende enerjimi attım geldim
ama ayakları dikmedim önceden çok diktim şekil a da olduğu gibi değişen bişey olmadı
bi arkadaş yazmıştı ayakları diktim amuda kalktım yinede olmadı
sonra tüp denedikleri ay sorun çıkıp tedavi bir sonraki aya kalmış bunlarda rahat tabii eşiyle sadece bir kez birlikte oluyor
ve doğru duşa gidiyor o ay hamile kaldı tek seferle hamile kalıyor
hepsi boş şeyler zamanı gelince ne yaparsan yap oluyor
zamanı gelmese amudada kalksak nafile
zamanı gelince tek seferle bile oluyor inşallah zamanı gelmiştirde bu ay pozitifi görürsün
nazcım bi ben kaçıyom galibasen hoşgeldin yazdığında ben kaçmışım şimdi girince gördüm
evet biraz öyle oldu eşim gelince ben kaçtım eşim evdeyken başka şeyle ilgilenince kıskanıyor
sadece onla ilgilenecem
ah gençlik ah
bende diğer topikteki arkadaştan duymuştum bazayı açıp ayaklarını dikiyorlarmış nasıl yapıyorlar valla bilmiyorum hiçte denemedim
geldimilk duyduğumda bende gülmüştüm
demekki denize düşen yılana sarılır misali ne duysak yapıyoruz ya tutarsa
bende enerjimi attım geldim
ama ayakları dikmedim önceden çok diktim şekil a da olduğu gibi değişen bişey olmadı
bi arkadaş yazmıştı ayakları diktim amuda kalktım yinede olmadı
sonra tüp denedikleri ay sorun çıkıp tedavi bir sonraki aya kalmış bunlarda rahat tabii eşiyle sadece bir kez birlikte oluyor
ve doğru duşa gidiyor o ay hamile kaldı tek seferle hamile kalıyor
hepsi boş şeyler zamanı gelince ne yaparsan yap oluyor
zamanı gelmese amudada kalksak nafile
zamanı gelince tek seferle bile oluyor inşallah zamanı gelmiştirde bu ay pozitifi görürsün
bende 16 da tnaıştım 8 yıl görüştük 24 de evlendim işte... aynen bizde biliyoruz... sen haftayaki maçı düşün şekerim
aayyy sakın ne öldürmesi abla yaaaatamam sustum sen gülme krizine girme
11 haftalıkçoktannnnnnn ben burdayım derdi oooo milletin ki 5. haftada utrasondan el sallıyo nerdeyse
şükürler olsun o günümüze ilk eşimle çıktım konuştum ettim eşimlede evlendim valla
mutsuz dolanmayı bırak o kdr test yaptırmış ultrasona girmiş hala hamiş miyim diyo tövbeeeeee
efsunum uykun gelmedimikız kocişim evde olsa şimdi girmiştim yanına sıcacık gerçi sabah fellik fellik kaçtım ama
kızlar inanamıyorum 12 ziyaretçimiz var
huuuuuuuu ziyaretçilerrrrrrrrrr
Konu Bilgileri
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
efsuNevfel, zelalca+, nazemir
bak gördünmü abla kaçtı ziyaretçilerrrr
korkmayın size bişey yapmicazzzzz
efsuncum biliyosun bende troidimden dolayı yumurtlama bozukluğu var senin dediğin haptan almayı düşünüyom
yani uykun yok öylemitatlım görmüyonmu ben gelinliğimle bile kaçıyom biz öyle ben kaçıyom eşim kovalıyo yaşayıp gidiyoz
efsuncum biliyosun bende troidimden dolayı yumurtlama bozukluğu var senin dediğin haptan almayı düşünüyom
yani uykun yok öylemitatlım görmüyonmu ben gelinliğimle bile kaçıyom biz öyle ben kaçıyom eşim kovalıyo yaşayıp gidiyoz
merak ettim ama ben su baza işininapalım el mahkum her yolu deniyoruz...
baaaa enerjini attın da geldin heeee
sadece 1 kez miiibiz gün aşırı devam ediyoruz yine olmuyo
ama dogru zamanı çok önemli malesef onuda biz bilemiyorum
Rabbim ol deyecekki olacak... inşşallahhhh görürüm hayırlısıyla...
merak ettim ama ben su baza işininapalım el mahkum her yolu deniyoruz...
baaaa enerjini attın da geldin heeee
sadece 1 kez miiibiz gün aşırı devam ediyoruz yine olmuyo
ama dogru zamanı çok önemli malesef onuda biz bilemiyorum
Rabbim
ol deyecekki olacak... inşşallahhhh görürüm hayırlısıyla...
nazcım bi ben kaçıyom galibahadi inş. bu gecenin anısı bi bebiş olsun o zaman bu zaman olsun inş.
ya nazcım senle efsun ne içiyosunuz banada söleyinbie sene geçeceke ben hala hamilemiyim diye sorgulayacak heralde bi kan testi yapsın rahatlasın bari
sabah kaçtın şimdi arıyon yarın kaçma bari
korktular heralde efsunun a sındanmı acaba
bende evlenirken kocama kaçtım
evlendim 7 sene kocamdan kaçtım:44:
şimdi koca benden kaçıyo
hehehehhhh desene hiç kaçma şansın yok zaten kaçanın sen olduğundan emin değilimuffff yaaaa ne hain troid çıktı seninki yaaaa benimki zararsız yatıyo boynumda sadece
progestan mı alcan abla, doktuş hiç tavsiye etmiş miydi sana onu yanii demedi mi bu zmn kdr
yok uykum valla suan kocam zaten yanımda
heee evet sen kaçıyosun dogruuubizde kaçma maçma yokkk
zaten bi yatak odamız var oda çok büyük sayılmaz nere kaçcam küçüçük odada
kolidor kocaman ama orasıda malesef ortak alan
ama arada bende kaçıyom
uffff yaaaa ne hain troid çıktı seninki yaaaa benimki zararsız yatıyo boynumda sadece
progestan mı alcan abla, doktuş hiç tavsiye etmiş miydi sana onu yanii demedi mi bu zmn kdr
yok uykum valla suan kocam zaten yanımda
heee evet sen kaçıyosun dogruuubizde kaçma maçma yokkk
zaten bi yatak odamız var oda çok büyük sayılmaz nere kaçcam küçüçük odada
kolidor kocaman ama orasıda malesef ortak alan
ama arada bende kaçıyom
efsunum sen yalnışlıkla başka haplarmı içiyon acaba:26: dişi nuri alço oldun kocişinin başına
ya nazcım senle efsun ne içiyosunuz banada söleyin
hehehehhhh desene hiç kaçma şansın yok zaten kaçanın sen olduğundan emin değilim
tatlım metrofineyi sen sölemedinmi:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?