Sabırla Bebeğini Bekleyenler

saram öle düşünürsek o zaman hiç bi yeşilliği yemiyelim o risk hepsinde yokmu

haklısın canım ben zaten tüm yeşillikleri yıkadıktan sonra elme sirkeli suya yatırıyorum yarım saat kadar mikrobu kırılsın diye
bu sene pazarda görürsem alacam çok seviyorum ben merulcanı

kız valla aptalamı malum olurmuş şimdi ben yani

yok canım neee alakası var zelal ablaa yaa

kv çok seviyor merulcanı...
amannnnnn herşeyde var o ihtimal sen bakma kv yaaaa bas suyun içine güzelce sirkeyi dök ölsün mikroplar

aynen öleee oldu kalabalıktık bayaaa görümcemde izindeymiş oda geldi
valla resmi yok hatersim yaaaa netten bak bakalım çıkacakmı biz merulcana kılcıyak diyoruz bencede isim farklılığı vardır kesin baksana samsun - giresunda bile farklı

zeloş özel mesajına bi bak hele

ne yazdın kızzz özelden

aynen çogunluk genctik zaten ama bide çoluk çocuk olunca anlamıyo insan pek aynen öleee geldi geçti oldu benim için

burdayım canımmmm yeni geldim naber nasısın
İyiyiz Efsuncum sağolasınnnnnnnnnnnnnn sen de iyisin inşallah
Aminnn Zeloşum ama şimdiye kadar korunmamıştık Mevla nasip etmedi, olsaydı olurdu heralde deyip bu kadar bekledik daha fazla zaman kaybetmeyelim diyoruz önümüzdeki adette başlayacağız inşallah,şimdiye kadar hep ümit ettim kendiliğinden belki olur diye ama şimdi artık Rabbim inşallah tedavi sonucunda ellerimizi boş bırakmasın diyorum.

zeloş özel mesajına bi bak hele

Ne öleeeeeeeeeeeeeee bizden gizli fısır fısır Tüstümmmmmmmmmmm
Çabuk gelin bakem topiceeeeeeeeeeeee

Zeloşum tam ben yazacaktım ki sen elimden aldın, kız ömrün benden uzun olacak demek

ayne öle o şekilde düşünürken köylerde tavuk da var inek tee onların popişlerinde bez bağlı değil yaaa

haklısın canım ben zaten tüm yeşillikleri yıkadıktan sonra elme sirkeli suya yatırıyorum yarım saat kadar mikrobu kırılsın diye
bu sene pazarda görürsem alacam çok seviyorum ben merulcanı

canım sen kv deki inek pisliğinden gübre hiç duymamış mı senin kv
o marullar pırasalar ıspanaklar... ne gübresi katılıyomuş diplerine bi sor bakalım

ya kızlar bizde hiç gizli iş çeviremiyoz Allahtan devlet adamı falan değiliz ülkeyi batırırdık ya öyle önemli bi şey değil accık sizin arkanızdan konuşuyodukşaka şaka bana hiç özel mesaj gelmiyoda sarama bi tane yolla dediydim

bana mesajın gelmedi zeloşum yoksam bana diye başkasınamı gönderdin kız
Yaaaaaaaaaaa bizden gizli fısıldaşırsanız mesajlarınız gümbürtüye gider ulennnnnnnnnnnnnnnnn
Tamam iki isimle de arayayım netten ama yöresel ağız olduğu için bulamayabilirim belki.

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
hatres,
.efsuNevfel
Gördün mü kız bunlar bizi uyutup kaçtılar
Peki öyleeeeeeeeeeee olsunnnnnnnnnn , peki öyle olsunnnnnnnnnnnnnnn ( Şener Şen Ayşen Gruda' yı babası Münir Özkuldan isterken söylediği türkü)

tızım özelden bişey yazmadım bi şeycik sormuştum zeloşa

tüsmeeeeee noluuuuuuuuuy sende tüsersen ben ne ederim nerelere giderim biliyosun zaten moralimi senden gizli bişeyin olmadığını

sen benim kv bakarsan o antika biraz herşeye bi kulp takmayı sever onun için varsa yoksa dible pancar çorbası başka bişey sevmiyo

tızım ne kaçması hem bak sana merulcanın resmini koydum görmedin bile

Seni ve Zeloşu bizim topicin komedyenleri ilan ediyoyummmmmmmmmmmmmm

hatresim merulcan otu ve soğanlı kavurmasının resimleri

Eki Görüntüle 625043 Eki Görüntüle 625044

Hımmmmmmmmm Sara ben bu otu tanımıyorum:44::44::44::44:Buradaki pazarlarda da gördüğümü sanmıyorum ama bi sorayım pazarcılara belki bilmediğim için önünden geçtiğim halde ilgimi çekmemiştir.

Boş ver sen devlet adamı olmayı sen bizim Zeloşumuz olarak kal emiiiiiiiiiiiiiiiii

ahhhhh sarammmmm geldimiiiii
şimdi geldimiiiiiiiiii
sessss verrrrrrr
tatlı sarammmmmmmmmm

burada çok var canım hele baharda samsundada varmış ismi farklıymış demek ilden ile ismi değişiyo bizim oralardada yok bu ottan ama başka bi sürü güzel otlarımız var

hatresimmmmmmmmmmm

ne sormuştun
ayyy klasik karadenizli heee dible pancar çorbası giresun ve trabzonlular çok yapar onları
hatta giresunda dible kıymasını bilmeyen kızlar kocaya gidemezmiş bizim arkadaslar ölee derdi

hatres efsun bana özelden boş mesaj atın bakalım gelecekmi kk damı sorun var anlayalım:26::26::26::26::26::26::26::26:

bu almış olduğum kupayı sizler sayesinde aldım hepinize çok teşekkür ederimo benim kıymetlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…