saram öle düşünürsek o zaman hiç bi yeşilliği yemiyelim o risk hepsinde yokmu
kuzu bende sana dicektim bi sen bak hele
kız valla aptalamı malum olurmuş şimdi ben yani
yapmış kadar oldun canım kv dende kalmadı ha tüh kalsa şaşardım zaten
bizim burdada pazarlarda var ama kaynanam acaba temiz yerlerden toplamışlarmıdır belki kedi köpek işemiştir üstlerine diye diye midemi bulandırıyo
ancak kendisi toplarsa yiyebiliyoruz şimdi kendiside toplayamıyo
kalmaış zeloşum boşuna heveslenmişim yesen sende çok seversin
Hoşgeldin canım ,sizin misafir yöntemi tam bizim yöntem,biz de bir yere gittik mi yada bize geldiler mi hep böyle ekip halindeydik,zahmetli oluyor ama çok da keyifli diye düşünüyorum ama o zamanlar bekardım yükün çoğu annemdeydi şimdi sürekli böyle olsa tek başıma zorlanırım heralde:44::44::44:
Merulcanı hiç duymamışım:44::44::44::44:Acaba benim de bildiğim ama adı farklı olan bir ot mu bu? resmini koyabilirseniz belki tanırım ya da tanımam
zeloş özel mesajına bi bak hele
İyiyiz Efsuncum sağolasınnnnnnnnnnnnnn sen de iyisin inşallahaynen çogunluk genctik zaten ama bide çoluk çocuk olunca anlamıyo insan pek aynen öleee geldi geçti oldu benim için
burdayım canımmmm yeni geldimnaber nasısın
Aminnn Zeloşum ama şimdiye kadar korunmamıştık Mevla nasip etmedi, olsaydı olurdu heralde deyip bu kadar bekledik daha fazla zaman kaybetmeyelim diyoruz önümüzdeki adette başlayacağız inşallah,şimdiye kadar hep ümit ettim kendiliğinden belki olur diye ama şimdi artık Rabbim inşallah tedavi sonucunda ellerimizi boş bırakmasın diyorum.kız valla aptalamı malum olurmuş şimdi ben yani
kuzu inş. güzel sonuçlar alırsın hiç tüpe gerek bile kalmadan ranişime bi kardeş gelirkuzu bizim başımızdaki karlar öle kürekle falan gitmez sen vinç çağır bize
zeloş özel mesajına bi bak hele
haklısın canım ben zaten tüm yeşillikleri yıkadıktan sonra elme sirkeli suya yatırıyorum yarım saat kadar mikrobu kırılsın diye
bu sene pazarda görürsem alacam çok seviyorum ben merulcanı
yok canım neee alakası var zelal ablaa yaa
kv çok seviyor merulcanı...
amannnnnn herşeyde var o ihtimal sen bakma kv yaaaa bas suyun içine güzelce sirkeyi dök ölsün mikroplar
aynen öleee oldu kalabalıktık bayaaa görümcemde izindeymiş oda geldi
valla resmi yok hatersim yaaaa netten bak bakalım çıkacakmı biz merulcana kılcıyak diyoruzbencede isim farklılığı vardır kesin baksana samsun - giresunda bile farklı
ne yazdın kızzz özelden
İyiyiz Efsuncum sağolasınnnnnnnnnnnnnn sen de iyisin inşallah
Aminnn Zeloşum ama şimdiye kadar korunmamıştık Mevla nasip etmedi, olsaydı olurdu heralde deyip bu kadar bekledik daha fazla zaman kaybetmeyelim diyoruz önümüzdeki adette başlayacağız inşallah,şimdiye kadar hep ümit ettim kendiliğinden belki olur diye ama şimdi artık Rabbim inşallah tedavi sonucunda ellerimizi boş bırakmasın diyorum.
Ne öleeeeeeeeeeeeeee bizden gizli fısır fısırTüstümmmmmmmmmmm
Çabuk gelin bakem topiceeeeeeeeeeeee
Zeloşum tam ben yazacaktım ki sen elimden aldın, kız ömrün benden uzun olacak demek
Yaaaaaaaaaaa bizden gizli fısıldaşırsanız mesajlarınız gümbürtüye gider ulennnnnnnnnnnnnnnnnbana mesajın gelmedi zeloşum yoksam bana diye başkasınamı gönderdin kız
Tamam iki isimle de arayayım netten ama yöresel ağız olduğu için bulamayabilirim belki.yok canım neee alakası var zelal ablaa yaa
amannnnnn herşeyde var o ihtimal sen bakma kv yaaaa bas suyun içine güzelce sirkeyi dök ölsün mikroplar
valla resmi yok hatersim yaaaa netten bak bakalım çıkacakmı biz merulcana kılcıyak diyoruzbencede isim farklılığı vardır kesin baksana samsun - giresunda bile farklı
ne yazdın kızzz özelden
yok canım neee alakası var zelal ablaa yaa
ne yazdın kızzz özelden
Aminnn Zeloşum ama şimdiye kadar korunmamıştık Mevla nasip etmedi, olsaydı olurdu heralde deyip bu kadar bekledik daha fazla zaman kaybetmeyelim diyoruz önümüzdeki adette başlayacağız inşallah,şimdiye kadar hep ümit ettim kendiliğinden belki olur diye ama şimdi artık Rabbim inşallah tedavi sonucunda ellerimizi boş bırakmasın diyorum.
Ne öleeeeeeeeeeeeeee bizden gizli fısır fısırTüstümmmmmmmmmmm
Çabuk gelin bakem topiceeeeeeeeeeeee
Zeloşum tam ben yazacaktım ki sen elimden aldın, kız ömrün benden uzun olacak demek
ayne öle o şekilde düşünürken köylerde tavuk da var inek tee onların popişlerinde bez bağlı değil yaaa
canım sen kv deki inek pisliğinden gübre hiç duymamış mı senin kv
o marullar pırasalar ıspanaklar... ne gübresi katılıyomuş diplerine bi sor bakalım
Yaaaaaaaaaaa bizden gizli fısıldaşırsanız mesajlarınız gümbürtüye gider ulennnnnnnnnnnnnnnnn
Tamam iki isimle de arayayım netten ama yöresel ağız olduğu için bulamayabilirim belki.
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
hatres,
.efsuNevfel
Gördün mü kız bunlar bizi uyutup kaçtılar
Peki öyleeeeeeeeeeee olsunnnnnnnnnn , peki öyle olsunnnnnnnnnnnnnnn ( Şener Şen Ayşen Gruda' yı babası Münir Özkuldan isterken söylediği türkü)
ayne öle o şekilde düşünürken köylerde tavuk da var inek tee onların popişlerinde bez bağlı değil yaaa
canım sen kv deki inek pisliğinden gübre hiç duymamış mı senin kv
o marullar pırasalar ıspanaklar... ne gübresi katılıyomuş diplerine bi sor bakalım
Boş ver sen devlet adamı olmayı sen bizim Zeloşumuz olarak kal emiiiiiiiiiiiiiiiiiya kızlar bizde hiç gizli iş çeviremiyozAllahtan devlet adamı falan değiliz ülkeyi batırırdık ya öyle önemli bi şey değil accık sizin arkanızdan konuşuyoduk şaka şaka bana hiç özel mesaj gelmiyoda sarama bi tane yolla dediydim
Seni ve Zeloşu bizim topicin komedyenleri ilan ediyoyummmmmmmmmmmmmm
Hımmmmmmmmm Sara ben bu otu tanımıyorum:44::44::44::44:Buradaki pazarlarda da gördüğümü sanmıyorum ama bi sorayım pazarcılara belki bilmediğim için önünden geçtiğim halde ilgimi çekmemiştir.
Boş ver sen devlet adamı olmayı sen bizim Zeloşumuz olarak kal emiiiiiiiiiiiiiiiii
Hımmmmmmmmm Sara ben bu otu tanımıyorum:44::44::44::44:Buradaki pazarlarda da gördüğümü sanmıyorum ama bi sorayım pazarcılara belki bilmediğim için önünden geçtiğim halde ilgimi çekmemiştir.
Boş ver sen devlet adamı olmayı sen bizim Zeloşumuz olarak kal emiiiiiiiiiiiiiiiii
ahhhhh sarammmmm geldimiiiii
şimdi geldimiiiiiiiiii
sessss verrrrrrr
tatlı sarammmmmmmmmm
Yaaaaaaaaaaa bizden gizli fısıldaşırsanız mesajlarınız gümbürtüye gider ulennnnnnnnnnnnnnnnn
Tamam iki isimle de arayayım netten ama yöresel ağız olduğu için bulamayabilirim belki.
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
hatres,
.efsuNevfel
Gördün mü kız bunlar bizi uyutup kaçtılar
Peki öyleeeeeeeeeeee olsunnnnnnnnnn , peki öyle olsunnnnnnnnnnnnnnn ( Şener Şen Ayşen Gruda' yı babası Münir Özkuldan isterken söylediği türkü)
canım sara ablam paylaşmış sayfanın başında var biz ona kılçıyak diyoruz işte kv dem ler de kırçan diyolar
valla merak ettim heee neydi mesaj
tızım özelden bişey yazmadım bi şeycik sormuştum zeloşa
tüsmeeeeee noluuuuuuuuuy sende tüsersen ben ne ederim nerelere giderim biliyosun zaten moralimi senden gizli bişeyin olmadığını
sen benim kv bakarsan o antika biraz herşeye bi kulp takmayı sever onun için varsa yoksa dible pancar çorbası başka bişey sevmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?