beni güldürdünya zeloşum Allah da seni güldürsün
kuzu bak sende stres falan olmaz bi bağırıyon hepimizi dize getiriyon
Zeloş sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün emi bacım
Valla kardaş ben öleeeeeeeee padişahını küçümseyen bir diziye hiç takılmadım ama gene iyi bağlantı kurmuşsun,neşv-ü nema
osmanlıca bir kelime, anlamı canlıların ve bitkilerin büyümesi gelişmesi boy atması anlamına geliyor
He ya Zeloş ben de stres mtres kalmaz de mi?Kız aslında var ya bağırsam da sesi çok az çıkan biriyim,lisedeyken edebiyatçı hocamız bize atatürkle ilgili bir programda görev vermişti, bağırmam gerekiyor,ben kendimce bağırmaktan patlayacağım ,hoca bi yanıma geldi kızım bağırsana sesin çıkmıyoki demez mi
selamün aleyküm kızlaarrr ben deldimmmmmm
dün misafirlerimi ağırladım güzelceee ama bi sürü çocuk vardı başım şişti bide hepsi erkekti çocukların...
çok yoruldum ama yorgunluguma degdi güzel gecti akşamda ev topla bulaşık mulaşık zor attım kendimi yataga
yatar yatmaz da uyumuşum zatensabah bile zor kalktım
efsunnnnnnnnnnnkıj senle görüşmeyeli yıl oldu özledim seni
selamün aleyküm kızlaarrr ben deldimmmmmm
dün misafirlerimi ağırladım güzelceee ama bi sürü çocuk vardı başım şişti bide hepsi erkekti çocukların...
çok yoruldum ama yorgunluguma degdi güzel gecti akşamda ev topla bulaşık mulaşık zor attım kendimi yataga
ürtiker sessizce gelip gelip gidiyo onunla arkadaş olduk artık takmıyorum kafama desemde yüz göz şişince haliyle takıyosun
onun dışında nasılım bende bilmiyorum
bahar gelmiş memleketime ama benim saçlarıma kar yağıyo hatresim
Canlarım menim nolurrrrrrrrrrrrr öle demeyinnnnnnnnnnnnnnnnn bakın ağlayım şimdisaram o nasıl bi karsa banada yağıyo
hep beraber gülelim inş. canım
Allah razı olsun Zeloşum hamdolsu iyiyiz,dün ve bugün doktora gittim yarın yine gidicem troid kontrolümü yapıyorum tüp bebek için.Sen niye kayıplardasın misafir ve gezme trafiğini azalt biraz burayı da hatırlahatresim nasılsın bacım raniş nasılşışşşt hürrem duymasın senide ortadan kaldırır sonra
Bak nasılda bildin,keşkem söylemeseydim kız artıkım beni döveysinizdesene gücün bi bize yetiyo
beğendilermi merulcanı canım kaldıysa bi tabakta bana gönder
saram boşuna heveslenme efsunun kv desinden sana kalmamıştırbeğendilermi merulcanı canım kaldıysa bi tabakta bana gönder
tatlım kışın günler kısa oluyo insan bi bakıyo akşam olmuş yaz gelsede günler uzasa daha çok vakit geçiririzaynen zelal abla bi denk gelemedik senle bu ara canımmmm
ve aleyküm selam canımtatlım gelmiş geçmiş olsun neyseki eğlenceli geçmiş kafa dengi misafir keyifli oluyo
Efsunnnnnnnnnnnnnnnnnncanım ordası ama ses vermiyosun
:44::44::44::44:
saram boşuna heveslenme efsunun kv desinden sana kalmamıştır
tatlım kışın günler kısa oluyo insan bi bakıyo akşam olmuş yaz gelsede günler uzasa daha çok vakit geçiririz
kız valla aptalamı malum olurmuş şimdi ben yanibegendiler abla zaten bizim burdada çok meşhur sizin merulcan pazarlarda hep satılır
azcık kalmıştı kv sabah hüpletmiş onumalesef kalmadı sen gel ben sana özel bi gün yaparım
Canlarım menim nolurrrrrrrrrrrrr öle demeyinnnnnnnnnnnnnnnnn bakın ağlayım şimdi
Allahın izniyle o başınıza yağan karları elimizdeki küreklerle atıp temizleyeceğiz inşallah ve yeniden hep beraber neşv-ü nema bulacaz tamam mı
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
Allah razı olsun Zeloşum hamdolsu iyiyiz,dün ve bugün doktora gittim yarın yine gidicem troid kontrolümü yapıyorum tüp bebek için.Sen niye kayıplardasın misafir ve gezme trafiğini azalt biraz burayı da hatırla
Bak nasılda bildin,keşkem söylemeseydim kız artıkım beni döveysiniz
Beni hürrem korkutamaz uleyyyyyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnnnn
Kanuni' yi yanına alırsa ayvayı yerim o zaman
Efsunnnnnnnnnnnnnnnnnncanım ordası ama ses vermiyosun:44::44::44::44:
begendiler abla zaten bizim burdada çok meşhur sizin merulcan pazarlarda hep satılır
azcık kalmıştı kv sabah hüpletmiş onumalesef kalmadı sen gel ben sana özel bi gün yaparım
saram boşuna heveslenme efsunun kv desinden sana kalmamıştır
tatlım kışın günler kısa oluyo insan bi bakıyo akşam olmuş yaz gelsede günler uzasa daha çok vakit geçiririz
Hoşgeldin canım ,sizin misafir yöntemi tam bizim yöntem,biz de bir yere gittik mi yada bize geldiler mi hep böyle ekip halindeydik,zahmetli oluyor ama çok da keyifli diye düşünüyorum ama o zamanlar bekardım yükün çoğu annemdeydi şimdi sürekli böyle olsa tek başıma zorlanırım heralde:44::44::44:selamün aleyküm kızlaarrr ben deldimmmmmm
Merulcanı hiç duymamışım:44::44::44::44:Acaba benim de bildiğim ama adı farklı olan bir ot mu bu? resmini koyabilirseniz belki tanırım ya da tanımambeğendilermi merulcanı canım kaldıysa bi tabakta bana gönder
Bence de Zeloş:13::13::13::13::13:ve aleyküm selam canımtatlım gelmiş geçmiş olsun neyseki eğlenceli geçmiş kafa dengi misafir keyifli oluyo
Zeloşum o zaman da dışarlarda gezmekten topice gelmez kimse,günler kısa da olsa en iyisi sohbet geceleri kışın oluyor.saram boşuna heveslenme efsunun kv desinden sana kalmamıştır
yapmış kadar oldun canım kv dende kalmadı ha tüh kalsa şaşardım zaten
bizim burdada pazarlarda var ama kaynanam acaba temiz yerlerden toplamışlarmıdır belki kedi köpek işemiştir üstlerine diye diye midemi bulandırıyo
ancak kendisi toplarsa yiyebiliyoruz şimdi kendiside toplayamıyo
kalmaış zeloşum boşuna heveslenmişim yesen sende çok seversin
zeloş özel mesajına bi bak hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?