Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kuzu bak sende stres falan olmaz bi bağırıyon hepimizi dize getiriyon

He ya Zeloş ben de stres mtres kalmaz de mi?Kız aslında var ya bağırsam da sesi çok az çıkan biriyim,lisedeyken edebiyatçı hocamız bize Atatürkle ilgili bir programda görev vermişti, bağırmam gerekiyor,ben kendimce bağırmaktan patlayacağım ,hoca bi yanıma geldi kızım bağırsana sesin çıkmıyo ki demez mi

Son düzenleme:

hatresim nasılsın bacım raniş nasıl şışşşt hürrem duymasın senide ortadan kaldırır sonra

desene gücün bi bize yetiyo

selamün aleyküm kızlaarrr ben deldimmmmmm
dün misafirlerimi ağırladım güzelceee ama bi sürü çocuk vardı başım şişti bide hepsi erkekti çocukların...
çok yoruldum ama yorgunluguma degdi güzel gecti akşamda ev topla bulaşık mulaşık zor attım kendimi yataga
yatar yatmaz da uyumuşum zaten sabah bile zor kalktım

beğendilermi merulcanı canım kaldıysa bi tabakta bana gönder

ve aleyküm selam canımtatlım gelmiş geçmiş olsun neyseki eğlenceli geçmiş kafa dengi misafir keyifli oluyo

saram o nasıl bi karsa banada yağıyo
Canlarım menim nolurrrrrrrrrrrrr öle demeyinnnnnnnnnnnnnnnnn bakın ağlayım şimdi
Allahın izniyle o başınıza yağan karları elimizdeki küreklerle atıp temizleyeceğiz inşallah ve yeniden hep beraber neşv-ü nema bulacaz tamam mı

hep beraber gülelim inş. canım

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
hatresim nasılsın bacım raniş nasıl şışşşt hürrem duymasın senide ortadan kaldırır sonra
Allah razı olsun Zeloşum hamdolsu iyiyiz,dün ve bugün doktora gittim yarın yine gidicem troid kontrolümü yapıyorum tüp bebek için.Sen niye kayıplardasın misafir ve gezme trafiğini azalt biraz burayı da hatırla

desene gücün bi bize yetiyo
Bak nasılda bildin,keşkem söylemeseydim kız artıkım beni döveysiniz
Beni hürrem korkutamaz uleyyyyyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnnnn
Kanuni' yi yanına alırsa ayvayı yerim o zaman

Efsunnnnnnnnnnnnnnnnnncanım ordası ama ses vermiyosun:44::44::44::44:

ve aleyküm selam canımtatlım gelmiş geçmiş olsun neyseki eğlenceli geçmiş kafa dengi misafir keyifli oluyo

aynen çogunluk genctik zaten ama bide çoluk çocuk olunca anlamıyo insan pek aynen öleee geldi geçti oldu benim için

Efsunnnnnnnnnnnnnnnnnncanım ordası ama ses vermiyosun
:44::44::44::44:

burdayım canımmmm yeni geldim naber nasısın

saram boşuna heveslenme efsunun kv desinden sana kalmamıştır

tatlım kışın günler kısa oluyo insan bi bakıyo akşam olmuş yaz gelsede günler uzasa daha çok vakit geçiririz

aynen öleee kalmadı bitti
evet yaaa hemen akşam oluyo valla gecede sanki hemen sabah oluyomuş gibi ama
mesela dün yorgun argın yattım yaa sabah gözlerimi bi açtım diyorum ben yeni yatmadım mı daha ne cabuk saaat 6 olmuş

begendiler abla zaten bizim burdada çok meşhur sizin merulcan pazarlarda hep satılır
azcık kalmıştı kv sabah hüpletmiş onu malesef kalmadı sen gel ben sana özel bi gün yaparım
kız valla aptalamı malum olurmuş şimdi ben yani

kuzu inş. güzel sonuçlar alırsın hiç tüpe gerek bile kalmadan ranişime bi kardeş gelirkuzu bizim başımızdaki karlar öle kürekle falan gitmez sen vinç çağır bize

begendiler abla zaten bizim burdada çok meşhur sizin merulcan pazarlarda hep satılır
azcık kalmıştı kv sabah hüpletmiş onu malesef kalmadı sen gel ben sana özel bi gün yaparım

yapmış kadar oldun canım kv dende kalmadı ha tüh kalsa şaşardım zaten

bizim burdada pazarlarda var ama kaynanam acaba temiz yerlerden toplamışlarmıdır belki kedi köpek işemiştir üstlerine diye diye midemi bulandırıyo
ancak kendisi toplarsa yiyebiliyoruz şimdi kendiside toplayamıyo

tatlım kışın günler kısa oluyo insan bi bakıyo akşam olmuş yaz gelsede günler uzasa daha çok vakit geçiririz

kalmaış zeloşum boşuna heveslenmişim yesen sende çok seversin

Hoşgeldin canım ,sizin misafir yöntemi tam bizim yöntem,biz de bir yere gittik mi yada bize geldiler mi hep böyle ekip halindeydik,zahmetli oluyor ama çok da keyifli diye düşünüyorum ama o zamanlar bekardım yükün çoğu annemdeydi şimdi sürekli böyle olsa tek başıma zorlanırım heralde:44::44::44:
beğendilermi merulcanı canım kaldıysa bi tabakta bana gönder
Merulcanı hiç duymamışım:44::44::44::44:Acaba benim de bildiğim ama adı farklı olan bir ot mu bu? resmini koyabilirseniz belki tanırım ya da tanımam
Bence de Zeloş:13::13::13::13::13:

Zeloşum o zaman da dışarlarda gezmekten topice gelmez kimse,günler kısa da olsa en iyisi sohbet geceleri kışın oluyor.

saram öle düşünürsek o zaman hiç bi yeşilliği yemiyelim o risk hepsinde yokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…