Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım kontrol yarın ama kasıklarımda ağrılar :18::18::18::18:var çok fazla Büyür sanırmmm :26::26::26::26::26::26::26:

Canım hayırlı olsun Musab' ın dişleri, Allah kolayık versin Musab'a,Rana o dönemde ağrısından başını duvarlara vuruyordu anlayamamıştım dişinden olduğunu,sonra rahatlayınca kafayı duvara vurmayı bıraktı, ne kadar zor atlatmıştı yavrum.

Yeterim çok güzel bir paylaşım, Allah razı olsun canım , rabbim hepimizin gönlündekileri hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

Kızlar ben bir kahvaltı faslı yapayım diyorum, kaybolmayın burdayım ara ara yoklarım sizi

sağol canım amin
gerçekten çok zorluyor oğlumu
sen ve leyla iyi bilirsiniz

tatlım gittim doktora testler yapıldı ama bişey çıkmadı daha çok psikolojik dedi doktor üzüntüyle stresle daha bi artıyo malesef ve bu son zamanların en fazla artış gösteren hastalığıymış

saram çok geçmiş olsun canım bazen insan bağırıp çağırıp stres atmak istiyo o olmayıncada vücüt tepki veriyo sen elinden geldiğince hiç bişeyi kafana takma canım hiç bi şey senden ve sağlığından önemli değil dr uda ihmal etme şekeyy ne dediyse harfiyen yerine getir kuzum benimmm
Kızlar ben bir kahvaltı faslı yapayım diyorum, kaybolmayın burdayım ara ara yoklarım sizi
hatresimle kuzusuna afiyet olsun tatlım senle sohbeti özledimm
canım kontrol yarın ama kasıklarımda ağrılar :18::18::18::18:var çok fazla Büyür sanırmmm :26::26::26::26::26::26::26:
yarın hayırlı haberlerle gel yumoşların büyüsün bebişinin ilk temeli olsun inş. canım

Son düzenleme:

zeloşum seni burda gördüm diye sevinmiştim ama gitmişsin

hatresimle kuzusuna afiyet olsun tatlım senle sohbeti özledimm

musabın dişi hayırlı olsun prensesimlaf aramızda hediği bende çok severim

Biz de senle sohbeti özledik ama sen hayalet gibi bi görünüyorsun sonra kayıplara karışıyorsun
De hayde gelin de sohbet edek bacılayyyyyyy

Dışarıda hava muhteşemmmmmmmmmmmmmmmmmmm , bahar geliyorrrrrrrrrrr oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Kainat yeniden neşv-ü nema buluyor

kuzu burdayım ama net sorunlu bazen takılıyosen nasılsın balım ürtikerin dışında

ürtiker sessizce gelip gelip gidiyo onunla arkadaş olduk artık takmıyorum kafama desemde yüz göz şişince haliyle takıyosun
onun dışında nasılım bende bilmiyorum

bahar gelmiş memleketime ama benim saçlarıma kar yağıyo hatresim

hatresim bu aralar çok yoğunum o yüzden sık gelemiyom canımneşvü nema :44:kuzu sen muhteşem yüzyıla fazla takılıyon galiba ala ala

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
hatres,
sara_28+,
zelalca
Nasılda geldiniz hemen
korktunuz de mi?

saram o nasıl bi karsa banada yağıyo

hatresim bu aralar çok yoğunum o yüzden sık gelemiyom canımneşvü nema :44:kuzu sen muhteşem yüzyıla fazla takılıyon galiba ala ala

Zeloş sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün emi bacım
Valla kardaş ben öleeeeeeeee padişahını küçümseyen bir diziye hiç takılmadım ama gene iyi bağlantı kurmuşsun,neşv-ü nema
osmanlıca bir kelime, anlamı canlıların ve bitkilerin büyümesi gelişmesi boy atması anlamına geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…