ne sormuştun
ayyy klasik karadenizli heee dible pancar çorbasıgiresun ve trabzonlular çok yapar onları
hatta giresunda dible kıymasını bilmeyen kızlar kocaya gidemezmiş bizim arkadaslar ölee derdi
tızım özelden bişey yazmadım bi şeycik sormuştum zeloşa
tüsmeeeeee noluuuuuuuuuy sende tüsersen ben ne ederim nerelere giderim biliyosun zaten moralimi senden gizli bişeyin olmadığını
sen benim kv bakarsan o antika biraz herşeye bi kulp takmayı sever onun için varsa yoksa dible pancar çorbası başka bişey sevmiyo
Gördüm canım merulcanı bulursam alıp yapıcam ben sebze türü şeyleri hele yeşillikleri çok seeverim.tızım ne kaçması hem bak sana merulcanın resmini koydum görmedin bile
hatres efsun bana özelden boş mesaj atın bakalım gelecekmi kk damı sorun var anlayalım:26::26::26::26::26::26::26::26:
hatres efsun bana özelden boş mesaj atın bakalım gelecekmi kk damı sorun var anlayalım:26::26::26::26::26::26::26::26:
desene menim görümcekler o yüzden evde kaldı
Kızben size tüsey miyimHem tüssem bile gönül sevdiğine tüseymiş dimi ama
Saram senin kayınvalide de aynen benimki gibiBenimkine bir gün aklıma ne gelirse yaptım sofrayı kurdum, şöööööööööyyyyyyyyyyyyyyyyle bi baktı sofraya, bunlar ne ,( alaycı bir şekilde gülerek )güzel yemek yapsana demez mi
Kendisi bir gorgoda çorbası yapıcakmış da ben görecekmişim yemeğin nasıl olduğunuİçli köfte bile yaptım yemedi.
Diblenin de ne olduğunu bilmiyordum, arkadaş da ha bire size bi dible yapayım da görün dedi yaptı ve gördük fasulyeli bulgur pilavı
Nimettir onları asla küçümsemiyorum insan aç olunca kuru soğanla ekmek dünyaya bedel ama bizim yaptıklarımızı beğenmeyip kendilerinin en kolay yemeklerini bile bize yutturmaya çalışmaları hoş değil
Gördüm canım merulcanı bulursam alıp yapıcam ben sebze türü şeyleri hele yeşillikleri çok seeverim.
Zeloş senden de alıntı yapmıştım ama çıkmamış bacım nedir başındaki kürekle bile atamayacağımız bu kar:44::44::44:
Sen de üzme kendini emi Zeloşum
saram kızlarınki geldimi bende yine yolladım:26::26::26::26:
Kızben size tüsey miyimHem tüssem bile gönül sevdiğine tüseymiş dimi ama
Saram senin kayınvalide de aynen benimki gibiBenimkine bir gün aklıma ne gelirse yaptım sofrayı kurdum, şöööööööööyyyyyyyyyyyyyyyyle bi baktı sofraya, bunlar ne ,( alaycı bir şekilde gülerek )güzel yemek yapsana demez mi
Kendisi bir gorgoda çorbası yapıcakmış da ben görecekmişim yemeğin nasıl olduğunuİçli köfte bile yaptım yemedi.
Diblenin de ne olduğunu bilmiyordum, arkadaş da ha bire size bi dible yapayım da görün dedi yaptı ve gördük fasulyeli bulgur pilavı
Nimettir onları asla küçümsemiyorum insan aç olunca kuru soğanla ekmek dünyaya bedel ama bizim yaptıklarımızı beğenmeyip kendilerinin en kolay yemeklerini bile bize yutturmaya çalışmaları hoş değil
Gördüm canım merulcanı bulursam alıp yapıcam ben sebze türü şeyleri hele yeşillikleri çok seeverim.
Zeloş senden de alıntı yapmıştım ama çıkmamış bacım nedir başındaki kürekle bile atamayacağımız bu kar:44::44::44:
Sen de üzme kendini emi Zeloşum
efsunla hatresin geldi ama seninki gelmedi
Bizde de ot çok annem hele köye gitsek o kadar çok ot toplar ki ben de ondan alışmışım zaten.Eşimin tarafı ot memleketi olmasına rağmen otları sadece ineklere verirler,yemeğini bilmezler bile, hatta eltim bile bir ot vardı benden öğrenmişti yemek yapalıcağınıburada çok var canım hele baharda samsundada varmış ismi farklıymış demek ilden ile ismi değişiyo bizim oralardada yok bu ottan ama başka bi sürü güzel otlarımız var
Hadi ya o kadar zahmetli mi kabul ediliyor bu dible?ne sormuştun
ayyy klasik karadenizli heee dible pancar çorbasıgiresun ve trabzonlular çok yapar onları
hatta giresunda dible kıymasını bilmeyen kızlar kocaya gidemezmiş bizim arkadaslar ölee derdi
Attım attım alo alo sesim gelür mihatres efsun bana özelden boş mesaj atın bakalım gelecekmi kk damı sorun var anlayalım:26::26::26::26::26::26::26::26:
Güle güle kullanın arkidişler ,başarılarınızın şey pardon komedyenliğinizin devamını dilerimbu almış olduğum kupayı sizler sayesinde aldım hepinize çok teşekkür ederimo benim kıymetlim
desene menim görümcekler o yüzden evde kaldı
saram kızlarınki geldimi bende yine yolladım:26::26::26::26:
Hadi ya o kadar zahmetli mi kabul ediliyor bu dible?
kuzu nasıl gelmez ya:44::44::44:
canım lahananın çok ince kıyılıyor olması gerekmiş ondan zahmetli
He valla Zeloşum aynen öleeeee,ben de meraklanmıştım acaba nasıl bişey pişirecek diyeah hatresim ya insanda sorun bitermi takmamaya çalışıyom iştefasulyeli bulgur hı ilginçççççç
Saram senin dible kültürün beni sollamış bak bunu hiç duymamıştımo fasulye diblesi bide kara lahana diblesi var bulgurlu karalahana pilavı
kuzu nasıl gelmez ya:44::44::44:
canım lahananın çok ince kıyılıyor olması gerekmiş ondan zahmetli
Sen işin kolayını bulmuşsun, ben de içli köfteyi ve çiğ köfteyi robotta çekerek yapmıştım harika olmuşlardı.du bende sana atayım bakalım gelecekmi
tatlım ben onun kolayınıu buldum robotta kıyıyom lahanayı
Hımmmmmmm anladımmmmmmmm, ben kara lahanayı kıymalı sarma yapınca çok severim gerçekten böyle çok lezzetli oluyor.
Sen işin kolayını bulmuşsun, ben de içli köfteyi ve çiğ köfteyi robotta çekerek yapmıştım harika olmuşlardı.
du bende sana atayım bakalım gelecekmi
tatlım ben onun kolayınıu buldum robotta kıyıyom lahanayı
Hımmmmmmm anladımmmmmmmm, ben kara lahanayı kıymalı sarma yapınca çok severim gerçekten böyle çok lezzetli oluyor.
Sen işin kolayını bulmuşsun, ben de içli köfteyi ve çiğ köfteyi robotta çekerek yapmıştım harika olmuşlardı.
robotta güzel olmaz demişti kızlar elle kıyılması lasımmış
evet dolması da süper oluyor
hatrisim senin msj geldi canımmmmmmmm
oluyo oluyo canım çok kıyıp suyunu çıkarmayacaksın elle kıymaktan daha güzel oluyo dene bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?