Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın mutluluğunuz hep daim olsun canım sen daha çok yenisin hemen çocuk düşünüyomusun bence bugünlerin tadını çıkar mutlu olmaya bak eşinle birbirinizi daha bi iyi tanıyın çünkü bi insanla istersen 10 senelik arkadaş ol evlenip aynı evde yaşamaya başlamayana kadar tanımıyosun sonrada Rabbim mutluluğunuzu b, çocukla taçlandırsın inşallah

Amin İnşAllah. Rabbim hakkımızda en hayırlısı neyse onu nasip etsin. Biliyorsunuz bu minik melekler aileleri isteyince değil canları isteyince geliyorlar :) Nasip.

kızlar sağolunnn iyi dilekelriniz içinnnnnn ya geçmişe bakayım dedim ne muhabet etmişsiniz maşallah

semicim gözün aydın tatlım...doğum hikayeni okudum..zülalcik dünyaya gelmiş..Allah analı babalı büyütsün bitanem...çok sevindim...

iyi geceler kızlar şöle bi sizi yoklayayım dedim SEMİM doğum yapmış zülalcik gelmişhayırlı bir evlat olsun Rabbim analı babalı büyütsün inş.

semicim doğum yapmışsın gözün aydın zülal bebek hoşgelmiş sefalar getirmiş Allah analı babalı büyütsün inşallah

kızlaaaar dün çok kötüydüm biliyosunuz ama Rabbim bana güldü haftaya antalyaya gidiyorum bir haftalığına tatile eşimle beraber bu tatil ikimizede iyi gelecek bu sabah içim kıpır kıpır nerden çıktı bu tatil derseniz eşim düşünmüş dün akşam söyledi herşeyden uzak kalmak ikimizede iyi gelecek

günaydın kızlaaaaaaaaar

Günaydın canım sana ve diğer kızlara
Tatil ve Antalya Saram daha önce Antalya' ya gittin mi bilmiyorum ama gitmişken Mersin Silifke' ye uğrayıp Cennet ve Cehennem mağaralarını da gez kardeş Doğa harikası yerlerden birileri de onlarmış. Gerçekten çok iyi gelecek bu tatil size

günaydın kızlar:))))))
saram leptopun ekranı kocaman nasıl düzelticem hiç bi şey okuyamıyom((

daha önce antalyaya gitmedim canım bu ilk olacak o yüzden daha bi heyecanlıyım evet iyi gelecek bize herşeyden herkesden uzak kalmak negatif insanlardan özellikle süpper olacak

söylediğin yerlere gitmeye çalışırım

Son düzenleme:

tatlım bak sağ allta en sonda % 100 yazan yer var orayı tıkla açılan pencerede % 100 üzn üzerine tıkla

olmazsa yukarıda yenileme işaretinin sol tarafında uyumluluk modu işareti var mausla üzerine gelirsen yazar zaten oraya tıkla düzelir

umarım bu tatil ikinizede iyi gelir tatlım...şimdiden hayırlı yolculuk size...güzel vakit geçir eşinle..bunu değerlendir saram..

günaydın sara ablam
ayyyy çok sevindim yaaaaa valla ne güzel olacak bu tatil size çok ii gelecek gör bak içime doğdu okuyunca...
antalyada güzel seçim ben 10 sene önce gitmiştim yaz tatiline çok güzel bi yer şehir...
gerçi ben dedem ve babaannemle gittiğim için turistik yerleride gezdim seralarıda ama süperdi gerçekten...
aslında benimde uzuncaaaa bi tatile ihtiyacım var eşimle başbaşa

günaydın hatrescim
yaaa bende duymuştum Cennet ve Cehennem mağaralarını aslında 1.5 sene önce balayına gittim Mersin Erdemliye
ama o zmn hiç aklıma gelmemişti kaçırdım yaniii inşallah bi daha ki sefere

günaydın zelal ablaaaaaaaaaaaa

sağol tatlım menim

çok iyi geleceğine eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…