Tabiki. Nickimden de anlaşılacağı gibi daha çok yeni evliyim. O yüzden şuanda Evli, Mutlu ve Huzurluyum. Tabi Rabbim her daim böyle olmayı hepimize nasip etsin ama sonrasında ne olur bilemem. Henüz 3 ay olmadı evleneli. Baba evinden çıkıp kendi yuvanı kurma koşuşturmacası içindeyim henüz. Böyle geçiyor günlerim. Vakit buldukça da forumu takip ediyorum.
Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın mutluluğunuz hep daim olsun canım sen daha çok yenisin hemen çocuk düşünüyomusun bence bugünlerin tadını çıkar mutlu olmaya bak eşinle birbirinizi daha bi iyi tanıyın çünkü bi insanla istersen 10 senelik arkadaş ol evlenip aynı evde yaşamaya başlamayana kadar tanımıyosun sonrada Rabbim mutluluğunuzu b, çocukla taçlandırsın inşallah
günaydın kızlaaaaaaaaar
kızlaaaar dün çok kötüydüm biliyosunuz ama Rabbim bana güldü haftaya antalyaya gidiyorum bir haftalığına tatile eşimle beraber bu tatil ikimizede iyi gelecek bu sabah içim kıpır kıpır nerden çıktı bu tatil derseniz eşim düşünmüş dün akşam söyledi herşeyden uzak kalmak ikimizede iyi gelecek
Günaydın canım sana ve diğer kızlara
Tatil ve AntalyaSaram daha önce Antalya' ya gittin mi bilmiyorum ama gitmişken Mersin Silifke' ye uğrayıp Cennet ve Cehennem mağaralarını da gez kardeş Doğa harikası yerlerden birileri de onlarmış. Gerçekten çok iyi gelecek bu tatil size
günaydın kızlar:))))))
saram leptopun ekranı kocaman nasıl düzelticem hiç bi şey okuyamıyom((
umarım bu tatil ikinizede iyi gelir tatlım...şimdiden hayırlı yolculuk size...güzel vakit geçir eşinle..bunu değerlendir saram..kızlaaaar dün çok kötüydüm biliyosunuz ama Rabbim bana güldü haftaya antalyaya gidiyorum bir haftalığına tatile eşimle beraber bu tatil ikimizede iyi gelecek bu sabah içim kıpır kıpır nerden çıktı bu tatil derseniz eşim düşünmüş dün akşam söyledi herşeyden uzak kalmak ikimizede iyi gelecek
kızlaaaar dün çok kötüydüm biliyosunuz ama Rabbim bana güldü haftaya antalyaya gidiyorum bir haftalığına tatile eşimle beraber bu tatil ikimizede iyi gelecek bu sabah içim kıpır kıpır nerden çıktı bu tatil derseniz eşim düşünmüş dün akşam söyledi herşeyden uzak kalmak ikimizede iyi gelecek
Günaydın canım sana ve diğer kızlara
Tatil ve AntalyaSaram daha önce Antalya' ya gittin mi bilmiyorum ama gitmişken Mersin Silifke' ye uğrayıp Cennet ve Cehennem mağaralarını da gez kardeş Doğa harikası yerlerden birileri de onlarmış. Gerçekten çok iyi gelecek bu tatil size
günaydın kızlar:))))))
saram leptopun ekranı kocaman nasıl düzelticem hiç bi şey okuyamıyom((
günaydın sara ablam
ayyyy çok sevindim yaaaaa valla ne güzel olacak bu tatil size çok ii gelecek gör bak içime doğdu okuyunca...
antalyada güzel seçim ben 10 sene önce gitmiştim yaz tatiline çok güzel bi yer şehir...
gerçi ben dedem ve babaannemle gittiğim için turistik yerleride gezdim seralarıdaama süperdi gerçekten...
aslında benimde uzuncaaaa bi tatile ihtiyacım var eşimle başbaşa
günaydın hatrescim
yaaa bende duymuştum Cennet ve Cehennem mağaralarını aslında 1.5 sene önce balayına gittim Mersin Erdemliye
ama o zmn hiç aklıma gelmemişti kaçırdım yaniiiinşallah bi daha ki sefere
günaydın zelal ablaaaaaaaaaaaa
umarım bu tatil ikinizede iyi gelir tatlım...şimdiden hayırlı yolculuk size...güzel vakit geçir eşinle..bunu değerlendir saram..
slmmm kızlarrrr nasılsınızzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?