Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Efsunum ders çalışman bitti anlaşılan İyi misin tatlım? Aklıma geldi de adın gerçekten Efsun mu ? :44::44::44:

Kızlar sizlere hayırlı geceler tatlı rüyalar, gidip de yatayım bari biz uyumasak bizim kız sabaha kadar ayakta
Cumanız şimdiden hayır olsun

saracım biraz geç oldu ama başın sağolsun RABBİM geride kalanlara sabır versin

hatres ve sara ikinizinde doğum gününüzü kutlarım RABBİM bu yeni yaşınızda gönlünüzdekini hayırlısıyla versin

ALLAH'ım... Sana O isimle dua edildiğinde duaları reddetmeyeceğin isimlerin hürmetine, peygamberlerin ve sevdiğin kulların hatırı için ihtiyaçlarımızı hayırlısı ile ver, dualarımızı kabul eyle.. Cuma gecemiz Mübarek olsun

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar canlar

Rabbim! En güzel dualar peygamberlerinin dualarıdır, onlar senden ne istemişlerse biz de senden onların aynsını istiyoruz , onlar nelerden sana sığınmışlarsa Yarabbi biz de onlardan sana sığınıyoruz!
Allah' ım bizlere hem bu dünyada iyilikler, güzellikler, afiyetler ihsan eyle hem de öteki dünyada iyilik, güzelllik, afiyetler ihsan eyle ve bizi cehennemin narından, kabrin azabından muhafaza eyle!

hatres ve sara ikinizinde doğum gününüzü kutlarım RABBİM bu yeni yaşınızda gönlünüzdekini hayırlısıyla versin

Eki Görüntüle 627257

Nazcım teşekkürler canım Nasılsın pek denk gelemiyoruz senle topicte

Aminnnnnnnnn

AminnnnnnnnYeterim tedavin nasıl gidiyor, her şey yolunda umarım

Nerdesiniz ulennnnnnnnn hafta sonu olsa diyicem ki herkes kocişlerin kucağında mışıl mışıl uyuyor
Ama daha hafta sonu gelmedi ki, çabuk topice gelin bakem
Zeloşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş! ( Fırındaki ekmekleri bitirmedin mi bacım daha, insan bi tane de hatrese bi de öbür bacılarıma götürem der de hayde uyannnnnnnnnn )
Leylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ( gerçi Leyloş bir ziyaretçiden farksız oldu, hayalet gibi bir görünüp bir kayboluyor)
Saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ( Bacım sen de bi doğum günü dedin herkesi topladın ortaya sonra da doğum günü faili nerde:44::44:kaybolmuş )
Nazemir ( oo da gece kuşu zaten, geceleri çıkıyor ortaya kimsenin olmadığı bir vakitte)
Prenses ( tamam şimdi hatırladım, seni özlemeye devam edeceydik)
Eda ( sen gezmelere devam)
Efsun ( e sen ders çalışıyosun malum)
Maonya ( dün Yasin okumaya gitti, bitmemiş heral)
Yeter ( sen bu aralar topici iyi takip ediyon tedavi sana iyi gelmiş sonucu da öyle olsun inşallah)
başka kim kaldı elden geçirmek gereken :44::44::44::44::44:
İsimlerinizi renklendirirken bazı şeyleri düşünerek renginizi seçtim,acaba tutturmuş muyum sizce?
Ben Cadı' yla Edan' ıda özledim yaaaaaa,Cadı malum ikizlerle uğraşıyorda, Edan kk girmiş ama topice gelememiş sanırım.
Kızlarrrrrrrrr sizi

Sabah sabah kendi kendime iyi gevezelik yaptım, gideyim de çamaşırlarımı serip bu kez de ben Yasin okuyayım bari

canım sağollll inşşş inşşş

canlarrrrrrrrrr SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI İLE AİLE VE SOSYAL POLTİKALAR BAKANLIĞIN ORTAK YÜRÜTÜĞÜ ÜCRETSİZ TÜP BEBEK KANPANYASI YENİDEN BAŞLAMIŞ SOSYAL GÜVENCESİ OLANLARDA BU KAPSAMA ALINMIŞ (önce sadece yeşil kartlıları kapsıyordu ama şimdi sgk güvencesi olanlarda bu kapsamda) AİLE VE SOSYAL POLTİKARA BAKANLIĞI SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKIFLARINA BİR GENELDE GÖNDEREREK GERKLİ TALEP OLDUĞU HALDE ÜCRETSİZ YÜP BEBEK YAPILACAĞINA KARAR VERMİŞLER YAPILMASI GEREKEN TEK ŞEYY BÖLGENİZDE BULUNANAN SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKIFLARINA BAŞVURUDU BULUNMAK ACI BADEM HAS VE BAKANLIĞIN ANLAŞACAĞIN BAŞKA HASTANELERDE TÜP BEBEK YAPILACAK VE TÜM MASRALAR (kalacak yer tüp bebek ilaç yol masrafları) BAKANLIK TARAFINDAN KARŞILANACAKMIŞ

kizlar sagolun gezmem guzel gecti ama benim oglan tam bie evcimen evden disari ciktinmi cocukta bir huzursuzluk basliyor herseye agliyor hic biseyden memnun olmuyor ama napalim bende simdi gezdim gezdim dogum yapinca ikisiyle hic bir yere gidemem diyorum... eslerimiz batak oynadi ve benim esimle arkadasin esi kazandi sirdanina oynamuslardi...
adanada sirdanci bedo varmis cok unluymus tv reklemi da cikiyomusgercekten cok lezzetliydi...saram senin yerinede yedim....

yetercim kebaba yer kalmadi bu arada sen adanada oturuyodun dimi?

sara ve hatres gecikmeli oldu ama dogum gununuz kutlu olsun nuce mutlu yillariniz olsun...

bu arada biz gece 1 de donduk eve mersine giriste kocaman bir kopek atladi onumuze arabanin onu biraz gitti ayni sekilde arkadaki arabada carpti kopege ama onlarin araba daha kotuydu...

kopegede uzuldum arabayada valla ama olsun cana gelmesin dimi...

Son düzenleme:
nazemir sabah sabah sayfayı açar açmaz bu mesajı gördüm yaa mutlu oldum valla

seni mutlu ettiğime sevindim
bende dün gece facede görünce hoşuma gitti sizinle paylaşmak istedim

aminnn

öcelikle duana amiiinnn diyorum sizlerinde cumanız hayırlara vesile olsun

sağol canım iyiyim, sen nasılsın... denk gelemiyoruz ama ben kaç gündür girmiyordum
4 gündür yeğenin, tatilde verilen dersleriyle uğraşıyoruz bütün günümüzü alıyor
şimdide netten araştıralacak dersi için açtım bitaraftan onu araştırıyorum bitaraftanda topiğe bi bakayım dedim
okullar açılsada kurtulsam en azından öğleden sonra kafamı dinliyordum

aslında gündüzleri geliyorumda yeğen var ders çalışıyoruz hiç durmadan nasıl tatilse
turuncu rengi severim ama hangi şeyleri düşünerek yazdın acaba merak ettim:44:

aaaaaaaaa gerçektenmi acıbademde anlaşmalı hastaneler grubundamıymış böyle bi bilgi paylaştığın için sağol yeterim

afiyet olsun şirdan edacım

arabanız içinde geçmiş olsun neyseki size bişey olmadı

doğum günü kutlayan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum hepiniz sağolun sizi seviyoyum

kızlar bu aralar çok yoğunum işlerim başımdan aşmış durumda gündüz işteyim gecede görümcemlerde nlayacağınız mahvolmuş durumdayım bünyem de dayanmıyo artık ama yapacak bişeyde yok bu yüzden hem sizi hem topiği ihmal ediyorum kusura bakmayın fırsat buldukça gelmeye çalışacam

bu arada zelal gelmemiş inşallah önemli bişey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…