kızlaaaar dün çok kötüydüm biliyosunuz ama Rabbim bana güldü haftaya antalyaya gidiyorum bir haftalığına tatile eşimle beraber bu tatil ikimizede iyi gelecek bu sabah içim kıpır kıpır nerden çıktı bu tatil derseniz eşim düşünmüş dün akşam söyledi herşeyden uzak kalmak ikimizede iyi gelecek
ne zaman yola çıkacaksın saram..bizi habersiz koyma...merak ederiz sonra seni tatlım...değerlendir tabi hayatım...maonininde dediği gibi inşallah 3 kişi dönün emi...inşallah leylacım çok sağol canım arkadaşım değerlendirecem söz
aleykümselam canım ben yiyim sen nasılsın tedavin nasıl gidiyo yumoşlar ne zaman toplanıyo
dünden beri sıkıntımdan başım ağrıdı.bi arkadaşımın 6yıldır bebeği olmuyordu.3yıl önce bi kez gebe kaldı 6 aylıkken öldü.ondan sonrada kalamadı.çok stres yapıodu benim gibi ortamlardan kaçıodu.sıkta görüşemiyoruz evleirmiz çok uzak ve o çalışıo dün öğrendimkiii verem olmuşşşkarnı su toplamıştıı kendiside alırı zayıf burda bilemediler.ankaraya gittiler 1ay orda hastanede yattı araştırıldıki veremmiş dünden beri bunun şokundayım herşeyin başı sağlık.
dünde rüyamda kv bi akrabasının gelinini gördüm yemek yiyoduk ama bunun tadı nie acıı diyoduk.kv bugün sordum onları rüyamda gördüm hayırdır die 'kv degelini görsen tanıyamazsın dün onlardaydım pankreası iltihaplanmış ve guatır olmuş kendide bi kemik kalmış doktor senin çocuğun artık olmaz demiş dedii '
şok oldummmbenden sonra evlendi ama onun 1kızı olduu.bu rüyamdanda çok etkilendimmm düşünmek bile istemiyrmmm bu cümleyi ama kulaklarımda çınlıo
günaydın kzılar.bugün yasin toplantısına gidicemmm hepimiz için dua edicemmmmmmmm.akşama görüşürüz
gunaydin kizlar bugun adanaya gidiyorum esimin 4 arkadasi ve esleri adanada oturan baska bir arkadasimiza icli kofte yemeye gidiyoruz....birde bizi sirdan yemeye gotureceklermis severmisiniz bilmem ama ben cok severim sali gunude onlar burdaydi balik yemeye gitmistik cok guzel gecti degisiklik oluyor insana yoksa cocukla pek disariya cikilmiyor....
saram da tatile gidiyomus oh ne guzel iyi eglenceler olsun...
diger kizlar dizler nasilsiniz....
günaydın kzılar.bugün yasin toplantısına gidicemmm hepimiz için dua edicemmmmmmmm.akşama görüşürüz
gunaydin kizlar bugun adanaya gidiyorum esimin 4 arkadasi ve esleri adanada oturan baska bir arkadasimiza icli kofte yemeye gidiyoruz....birde bizi sirdan yemeye gotureceklermis severmisiniz bilmem ama ben cok severim sali gunude onlar burdaydi balik yemeye gitmistik cok guzel gecti degisiklik oluyor insana yoksa cocukla pek disariya cikilmiyor....
günaydın kızlar
bugün hem sevinçliyim hem biraz buruğum neden derseniz bugün benim doğum günüm
doğum günü çocuğu olmak güzelde hem bi yaş daha yaşlanmak hemde biyolojik takvim ilerlerken hala kucağımın boş olması içimi buruyo
am bugün beniüm günüm ve beni hiç bişeyin üzmesine izin vermeyecem
günaydın kızlar
doğum günü çocuğu olmak güzelde hem bi yaş daha yaşlanmak hemde biyolojik takvim ilerlerken hala kucağımın boş olması içimi buruyo
günaydın kızlar
doğum günün kutlu olsun bitanem...nice güzel yaşlara inşallah...inşallah birgün kucağında dolacak üzülme bitanesi..ALLAH BÜYÜKTÜR...günaydın kızlar
BİRGÜN GEÇ OLSADA DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN HATRESİM..NİCE YAŞLARA İNŞALLAH...SAĞLIKLA HUZURLA...Allah ömrünü hayır ve huzur dolu yıllarla bereketlendirsin Saracım
Hiç de üzme kendini bizim nasibimizde bazı şeyleri geç yaşamak var, hayırlısı olsun da geç olsun canım. Bu yıl inşallah bebeğini kucağına aldığın sene olsun Allah' ın izniyle.
Bu arada benim doğum günüm de dündüBir arkadaşım var onunla da aynen böyleyiz
Edacım bol bol gez canım hamilesin ya bebişine de iyi gelir gezmek
Ben kaç gündür çok halsizim, canım hiç bir şey yapmak istemiyor, şu gurbet elde olmak var ya beni de en çok yıpratan bu
Havalar çok güzel, canım gezmeye gitmek sevdiklerimin yanına gidip de iki kelam etmek istiyor ama nerdeeeeeeeee
YİNE GURBETTEYİM YİNE GURBETTEYİM
Allah ömrünü hayır ve huzur dolu yıllarla bereketlendirsin Saracım
Hiç de üzme kendini bizim nasibimizde bazı şeyleri geç yaşamak var, hayırlısı olsun da geç olsun canım. Bu yıl inşallah bebeğini kucağına aldığın sene olsun Allah' ın izniyle.
Ben kaç gündür çok halsizim, canım hiç bir şey yapmak istemiyor, şu gurbet elde olmak var ya beni de en çok yıpratan bu
Havalar çok güzel, canım gezmeye gitmek sevdiklerimin yanına gidip de iki kelam etmek istiyor ama nerdeeeeeeeee
BİRGÜN GEÇ OLSADA DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN HATRESİM..NİCE YAŞLARA İNŞALLAH...SAĞLIKLA HUZURLA...
canım doğum günün kutlu olsunnnn nice seneler inşş sağlıkla huzurla bebişlerle inşşşşşşşşş
dünden beri sıkıntımdan başım ağrıdı.bi arkadaşımın 6yıldır bebeği olmuyordu.3yıl önce bi kez gebe kaldı 6 aylıkken öldü.ondan sonrada kalamadı.çok stres yapıodu benim gibi ortamlardan kaçıodu.sıkta görüşemiyoruz evleirmiz çok uzak ve o çalışıo dün öğrendimkiii verem olmuşşşkarnı su toplamıştıı kendiside alırı zayıf burda bilemediler.ankaraya gittiler 1ay orda hastanede yattı araştırıldıki veremmiş dünden beri bunun şokundayım herşeyin başı sağlık.
dünde rüyamda kv bi akrabasının gelinini gördüm yemek yiyoduk ama bunun tadı nie acıı diyoduk.kv bugün sordum onları rüyamda gördüm hayırdır die 'kv degelini görsen tanıyamazsın dün onlardaydım pankreası iltihaplanmış ve guatır olmuş kendide bi kemik kalmış doktor senin çocuğun artık olmaz demiş dedii '
şok oldummmbenden sonra evlendi ama onun 1kızı olduu.bu rüyamdanda çok etkilendimmm düşünmek bile istemiyrmmm bu cümleyi ama kulaklarımda çınlıo
günaydın kızlar
Allah ömrünü hayır ve huzur dolu yıllarla bereketlendirsin Saracım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?