Sabırla Bebeğini Bekleyenler

slm kızlarrrrrr

sracımmm çok iyi bi fikir.size şimdidennn iyi eğlenceler.inşşş kafanızı dağıtır 2 kişi gider 3 kişi dönersinizzz

Son düzenleme:
inşallah leylacım çok sağol canım arkadaşım değerlendirecem söz
ne zaman yola çıkacaksın saram..bizi habersiz koyma...merak ederiz sonra seni tatlım...değerlendir tabi hayatım...maonininde dediği gibi inşallah 3 kişi dönün emi...

aleykümselam canım ben yiyim sen nasılsın tedavin nasıl gidiyo yumoşlar ne zaman toplanıyo

saram iyi sanırım:26::26::26::26: sayı az bu defaaa:26::26::26::26: hayırlısı bakalım:44::44: pzrts tekrar kontrol var ama cmrt iğne olmaya gideceğim yenidennn:18::18::18::18:
KIZ SARAAAAAAAAAAA TATİLE GİDİYORMUŞSUNNNNNN HADİ BAKALIMMMMM TEK GİT ÇİFT DÖN İNŞ TATİLDEN (anladın sen )
semi DOĞUM YAPMIŞ ÇOK SEVİNDİMMMM DARISI TÜM ANNE OLMAK İÇİN BEKLEYENLERE OLSUN

dünden beri sıkıntımdan başım ağrıdı.bi arkadaşımın 6yıldır bebeği olmuyordu.3yıl önce bi kez gebe kaldı 6 aylıkken öldü.ondan sonrada kalamadı.çok stres yapıodu benim gibi ortamlardan kaçıodu.sıkta görüşemiyoruz evleirmiz çok uzak ve o çalışıo dün öğrendimkiii verem olmuşşşkarnı su toplamıştıı kendiside alırı zayıf burda bilemediler.ankaraya gittiler 1ay orda hastanede yattı araştırıldıki veremmişdünden beri bunun şokundayım herşeyin başı sağlık.

dünde rüyamda kv bi akrabasının gelinini gördüm yemek yiyoduk ama bunun tadı nie acıı diyoduk.kv bugün sordum onları rüyamda gördüm hayırdır die 'kv de gelini görsen tanıyamazsın dün onlardaydım pankreası iltihaplanmış ve guatır olmuş kendide bi kemik kalmış doktor senin çocuğun artık olmaz demiş dedii '
şok oldummmbenden sonra evlendi ama onun 1kızı olduu.bu rüyamdanda çok etkilendimmmdüşünmek bile istemiyrmmm bu cümleyi ama kulaklarımda çınlıo

canım yaaa geçmiş olsunnnn evet her şeyin başı sağlık

günaydın kzılar.bugün yasin toplantısına gidicemmm hepimiz için dua edicemmmmmmmm.akşama görüşürüz

gunaydin kizlar bugun adanaya gidiyorum esimin 4 arkadasi ve esleri adanada oturan baska bir arkadasimiza icli kofte yemeye gidiyoruz....birde bizi sirdan yemeye gotureceklermis severmisiniz bilmem ama ben cok severim sali gunude onlar burdaydi balik yemeye gitmistik cok guzel gecti degisiklik oluyor insana yoksa cocukla pek disariya cikilmiyor....

saram da tatile gidiyomus oh ne guzel iyi eglenceler olsun...

diger kizlar dizler nasilsiniz....

oooooooooooooo adana içli köfte şırdannnnn afiyet olsunnnnnnadanadan kebap yemden gitmeee

günaydın kzılar.bugün yasin toplantısına gidicemmm hepimiz için dua edicemmmmmmmm.akşama görüşürüz

Allah kabul etsin canım

afiyet olsun edacım benim yerimede ye içli köfteyede şırdanada bayılırım

günaydın kızlar

bugün hem sevinçliyim hem biraz buruğum neden derseniz bugün benim doğum günüm

doğum günü çocuğu olmak güzelde hem bi yaş daha yaşlanmak hemde biyolojik takvim ilerlerken hala kucağımın boş olması içimi buruyo

am bugün beniüm günüm ve beni hiç bişeyin üzmesine izin vermeyecem

CANIMMMMMMMMMMMMMMM NİCEEE YILLARAAAAA SAĞLIKLA HUZURLA BEBİŞLERLE İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ BU YIL BU YAŞ SANA BEBEĞİNİ GEİTRİSN İNŞŞŞ

nice yıllara seneye kucağında bebeğinle girersin yeni yaşına inşşşşş

Allah ömrünü hayır ve huzur dolu yıllarla bereketlendirsin Saracım
Hiç de üzme kendini bizim nasibimizde bazı şeyleri geç yaşamak var, hayırlısı olsun da geç olsun canım. Bu yıl inşallah bebeğini kucağına aldığın sene olsun Allah' ın izniyle.
Bu arada benim doğum günüm de dündüBir arkadaşım var onunla da aynen böyleyiz

Edacım bol bol gez canım hamilesin ya bebişine de iyi gelir gezmek

Ben kaç gündür çok halsizim, canım hiç bir şey yapmak istemiyor, şu gurbet elde olmak var ya beni de en çok yıpratan bu
Havalar çok güzel, canım gezmeye gitmek sevdiklerimin yanına gidip de iki kelam etmek istiyor ama nerdeeeeeeeee
YİNE GURBETTEYİM YİNE GURBETTEYİM

doğum günün kutlu olsun bitanem...nice güzel yaşlara inşallah...inşallah birgün kucağında dolacak üzülme bitanesi..ALLAH BÜYÜKTÜR...

BİRGÜN GEÇ OLSADA DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN HATRESİM..NİCE YAŞLARA İNŞALLAH...SAĞLIKLA HUZURLA...

canım doğum günün kutlu olsunnnn nice seneler inşş sağlıkla huzurla bebişlerle inşşşşşşşşş

BİRGÜN GEÇ OLSADA DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN HATRESİM..NİCE YAŞLARA İNŞALLAH...SAĞLIKLA HUZURLA...

canım doğum günün kutlu olsunnnn nice seneler inşş sağlıkla huzurla bebişlerle inşşşşşşşşş

Sağolun canlar Allah razı olsun güzel temennilerinizden dolayı teşekküy edeyim.İyi ki varsınız,
Doğum günüm olduğunu ben de unutmuşum kk hatırlattı

çok geçmiş olsun canım yaaa gerçekten öncelikle herseyin başı sağlık yaaaa...

günaydın maonyam sağol canım Allah razı olllsunnnn

oooo afiyet olsun edacım yarassssııınnnnnnnnnnnnnnnn

aaaa doğum günün kutlu olsun sara ablacım yaaaa nice nice yıllara...

seninde doğum günün kutlu olsun hatrescim bi gün gecikmeli olmuş oldu ama kusura bakma olurmu yeni okudum bende...
nice nice yıllara inşşallahhh sağlık mutluluk huzurla....

[/QUOTE] seninde doğum günün kutlu olsun hatrescim bi gün gecikmeli olmuş oldu ama kusura bakma olurmu yeni okudum bende...
nice nice yıllara inşşallahhh sağlık mutluluk huzurla....[/QUOTE]

Kusura bakmak da ne demek Efsuncum olur mu hiç öyle şey, ben de doğum günü kutlama alışkanlığı pek yoktur , dolayısıyla da bunu kutlama olsun diye yazmamıştım açıkcası ama sizler yine de tebrik ettiniz Allah razı olsun, sizi seviyorum biliyorsunuz de mi kızlar Sara' nın doğum gününü öğrenince ne tevafuk dedim 1 gün önce ben sonra da Sara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…