hımmmmmmmm demek hayalet ettin beni he..seni gidi seni...Nerdesiniz ulennnnnnnnn hafta sonu olsa diyicem ki herkes kocişlerin kucağında mışıl mışıl uyuyor
Ama daha hafta sonu gelmedi ki, çabuk topice gelin bakem
Zeloşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş! ( Fırındaki ekmekleri bitirmedin mi bacım daha, insan bi tane de hatrese bi de öbür bacılarıma götürem derde hayde uyannnnnnnnnn )
Leylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ( gerçi Leyloş bir ziyaretçiden farksız oldu, hayalet gibi bir görünüp bir kayboluyor)
Saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ( Bacım sen de bi doğum günü dedin herkesi topladın ortaya sonra da doğum günü faili nerde:44::44:kaybolmuş)
Nazemir ( oo da gece kuşu zaten, geceleri çıkıyor ortaya kimsenin olmadığı bir vakitte)
Prenses ( tamam şimdi hatırladım, seni özlemeye devam edeceydik)
Eda ( sen gezmelere devam)
Efsun ( e sen ders çalışıyosun malum)
Maonya ( dün Yasin okumaya gitti, bitmemiş heral)
Yeter ( sen bu aralar topici iyi takip ediyon tedavi sana iyi gelmişsonucu da öyle olsun inşallah )
başka kim kaldı elden geçirmek gereken :44::44::44::44::44:
İsimlerinizi renklendirirken bazı şeyleri düşünerek renginizi seçtim,acaba tutturmuş muyum sizce?
Ben Cadı' yla Edan' ıda özledim yaaaaaa,Cadı malum ikizlerle uğraşıyorda, Edan kk girmiş ama topice gelememiş sanırım.
Kızlarrrrrrrrr sizi
Sabah sabah kendi kendime iyi gevezelik yaptım, gideyim de çamaşırlarımı serip bu kez de ben Yasin okuyayım bari
canlarrrrrrrrrr SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI İLE AİLE VE SOSYAL POLTİKALAR BAKANLIĞIN ORTAK YÜRÜTÜĞÜ ÜCRETSİZ TÜP BEBEK KANPANYASI YENİDEN BAŞLAMIŞ SOSYAL GÜVENCESİ OLANLARDA BU KAPSAMA ALINMIŞ (önce sadece yeşil kartlıları kapsıyordu ama şimdi sgk güvencesi olanlarda bu kapsamda) AİLE VE SOSYAL POLTİKARA BAKANLIĞI SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKIFLARINA BİR GENELDE GÖNDEREREK GERKLİ TALEP OLDUĞU HALDE ÜCRETSİZ YÜP BEBEK YAPILACAĞINA KARAR VERMİŞLER YAPILMASI GEREKEN TEK ŞEYY BÖLGENİZDE BULUNANAN SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKIFLARINA BAŞVURUDU BULUNMAK ACI BADEM HAS VE BAKANLIĞIN ANLAŞACAĞIN BAŞKA HASTANELERDE TÜP BEBEK YAPILACAK VE TÜM MASRALAR (kalacak yer tüp bebek ilaç yol masrafları) BAKANLIK TARAFINDAN KARŞILANACAKMIŞ
hatresss ben gelidmmm sne yoksunnnnn
kizlar sagolun gezmem guzel gecti ama benim oglan tam bie evcimen evden disari ciktinmi cocukta bir huzursuzluk basliyor herseye agliyor hic biseyden memnun olmuyor ama napalim bende simdi gezdim gezdim dogum yapinca ikisiyle hic bir yere gidemem diyorum... eslerimiz batak oynadi ve benim esimle arkadasin esi kazandi sirdanina oynamuslardi...
adanada sirdanci bedo varmis cok unluymus tv reklemi da cikiyomusgercekten cok lezzetliydi...saram senin yerinede yedim....
yetercim kebaba yer kalmadi bu arada sen adanada oturuyodun dimi?
sara ve hatres gecikmeli oldu ama dogum gununuz kutlu olsun nuce mutlu yillariniz olsun...
bu arada biz gece 1 de donduk eve mersine giriste kocaman bir kopek atladi onumuze arabanin onu biraz gitti ayni sekilde arkadaki arabada carpti kopege ama onlarin araba daha kotuydu...
kopegede uzuldum arabayada valla ama olsun cana gelmesin dimi...
seni mutlu ettiğime sevindim
bende dün gece facede görünce hoşuma gitti sizinle paylaşmak istedim
aminnn
öcelikle duana amiiinnn diyorum sizlerinde cumanız hayırlara vesile olsun
sağol canım iyiyim, sen nasılsın... denk gelemiyoruz ama ben kaç gündür girmiyordum
4 gündür yeğenin, tatilde verilen dersleriyle uğraşıyoruz bütün günümüzü alıyor
şimdide netten araştıralacak dersi için açtım bitaraftan onu araştırıyorum bitaraftanda topiğe bi bakayım dedim
okullar açılsada kurtulsam en azından öğleden sonra kafamı dinliyordum
Valla Nazcım senin hakkında çok şey bilmiyorum ama nedense turuncuyu sevebileceğini düşündüm ama yanılmamışım bak di miaslında gündüzleri geliyorumda yeğen var ders çalışıyoruz hiç durmadan nasıl tatilse
turuncu rengi severim ama hangi şeyleri düşünerek yazdın acaba merak ettim:44:
hatresim seninde doğum günün kutlu olsun canım menim bir gün arayla doğmuşuz ne tesadüf dimi
Eki Görüntüle 627724 Eki Görüntüle 627724 Eki Görüntüle 627724 Eki Görüntüle 627724 Eki Görüntüle 627724 Eki Görüntüle 627724 Eki Görüntüle 627724 Eki Görüntüle 627724 Eki Görüntüle 627724 Eki Görüntüle 627724
kızlar bu aralar çok yoğunum işlerim başımdan aşmış durumda gündüz işteyim gecede görümcemlerde nlayacağınız mahvolmuş durumdayım bünyem de dayanmıyo artık ama yapacak bişeyde yok bu yüzden hem sizi hem topiği ihmal ediyorum kusura bakmayın fırsat buldukça gelmeye çalışacam
bu arada zelal gelmemiş inşallah önemli bişey yoktur
hımmmmmmmm demek hayalet ettin beni he..seni gidi seni...tızım halimi görsen acırsın..işim yoğun akşam eve gidiyorum çocuk üstümden inmiyor...inan kendime bile zaman ayıramaz oldum ya...ne bu yoğunluk böyle.... yazı rengini tutturmuşsun kocaman bir alkışı hakettin... ben hep bu renkle yazıyorum hatresim...güzel yazmışsın valla beğendim... çocukların iştahını açan bir ilaç yazdı doktor bana..ne ilaçmış kardeşim bulana kadar göbüşümüz çatladı..umarım buseye iyi gelir...istersen senin içinde yazarım canım...özelden bana yaz ilacın adını veririm sana..bakalım ben bugün aldım akşam başlayacam inşallah...inşallah faydalı olur... seni ve ranişi kocamannnnnnnnn öpüyorum tatlişim...
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
hatressssssssssssssssssssssssssssssscimmmmmm hg tatlişim...nerelerdesin kısssssssssssss?
ben deneyim iyi gelirse sanada tavsiye ederim canım...Hıh hele şükür hayalet olmaktan çıktın canım
Anlıyorum seni canım haklısın valla, çalışan bir kadın ve anne olmak...Tabi ki kolay olamaz Allah kolaylık versin. Evet senin bordo rengiyle hep yazdığını tüyo olarak kullandımCanım ne ilacıymış bu merak ettim şinci:44:İnşallah faydasını görürsün canım bu bizim sıpaların iştahsızlığı adamı çileden çıkarır ya Ben de seni ve Buse' yi öpüyorum tatlım
eşim almaya geliyor onu bekliyorum canım..birazdan çıkacam...hazırlanmaya başlayacam...Canım burdayım konuya cevap yazıyordum döndüm sayfaya bu sefer de bi baktım sen yoksun, sanırım o arada da sen mesaj yazıyodun
ben deneyim iyi gelirse sanada tavsiye ederim canım...
eşim almaya geliyor onu bekliyorum canım..birazdan çıkacam...hazırlanmaya başlayacam...
hatres tedaviye başladın mı canım?
seni mutlu ettiğime sevindim
bende dün gece facede görünce hoşuma gitti sizinle paylaşmak istedim
aminnn
öcelikle duana amiiinnn diyorum sizlerinde cumanız hayırlara vesile olsun
sağol canım iyiyim, sen nasılsın... denk gelemiyoruz ama ben kaç gündür girmiyordum
4 gündür yeğenin, tatilde verilen dersleriyle uğraşıyoruz bütün günümüzü alıyor
şimdide netten araştıralacak dersi için açtım bitaraftan onu araştırıyorum bitaraftanda topiğe bi bakayım dedim
okullar açılsada kurtulsam en azından öğleden sonra kafamı dinliyordum
aaaaaaaaa gerçektenmi acıbademde anlaşmalı hastaneler grubundamıymış böyle bi bilgi paylaştığın için sağol yeterim
afiyet olsun şirdan edacım
arabanız içinde geçmiş olsun neyseki size bişey olmadı
kızlarrrr başvurun ya mutlaka inşşşşş iyi sonuçlar alırsınız
Bu yasadan sen ve sara inşallah faydalanırsınız, benim çocuğum olduğu için bize bir etkisi yok.
Kimse gelmeyince ben de kaçtım
Doğum günü kutlaman için teşekkürler canım. Kaza için geçmiş olsun çok şükür sizlere bir şey olmamış keşke o hayvancık da kurtarabilseymiş kendini, çok acırım onlara ben, Rabbimin dilsiz kulları.
Çok şükür canım iyiyim ben de.
Valla Nazcım senin hakkında çok şey bilmiyorum ama nedense turuncuyu sevebileceğini düşündüm ama yanılmamışım bak di mi
Saram sağol canım menim
E hani görümcenlerde kalmayacaktınız Allah Allah:44::44::44: Neyse şunun şurasında tatiline bi şeycik kalmadı dinlenirsin inşallah.
Zeloş hiç ses vermedi inşallah yoktur bir sıkıntı.
Leyloş seni aşağıda gördüm ama hala orda mısın bilmiyorum, nasılsın tatlım, Busem nasıl annesi çok yayamazlık yapıyor mu?
valla canım ben evde olmadığım için malesef ne kadar yiyor hiç bilemiyorum...iki kaşık yese annem yemek yedi diyor...akşamları az yiyor ordan anlıyorum...doktor herkese aynısını söylüyor sanırım..bizim bir tanıdığada öyle söylemiş ...yeni eve alıştım canım..maşallah şuan hamam gibi valla bir kesemiz eksik...Tamam canım. Rana' da bir ara parazit vardı o yüzden çok iştahsızdı o sorunu aşınca normale döndü bazen çok güzel yiyiyor yemeğini bazen az, o kadar da olur diyorum çünkü bizim de yemek yemek istemediğimiz zamanlarımız çok oluyor di mi ama?Çocuklarımızı bazen boşuna mı çok sıkıyoruz acaba diyorum kendi kendime.Yeğenim de öyle iştahsız 4 yaşında, doktora götürmüş gelin, hiç bir şeyi yok, peşinde dolanmaktan vazgeçin kendi haline bırakın demiş doktor.Gerçi Buse daha çok küçük onun yedikleri kendine yetmeyebilir.
Yeni evinize alıştını mı Leyloş?
hayırlısı inşallah hatresim..
Anlıyorum canım ben de birazdan yemek hazırlığı için kaçıcam zaten
Canım tedaviye bu adetimde başlıyorum inşallah eğer bir aksilik olmazsa, Ayağımdaki sorun hala devam ediyor işler sarpasarmasa iyi.
canım ben 17:05 te çıktım takılı kalmış sanırım...Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
hatres
Leyloşum ışığın yanıyor ama topic de görünmüyorsun nerede olduğunu da yakalayamadım nereye gizlendin ulennnnnn
Neyse canım ben seni çoookkkkkk öpüyorum Buse' mi de
Ben de kaçayım Rana her yeri parfümledi gene
Bu yasadan sen ve sara inşallah faydalanırsınız, benim çocuğum olduğu için bize bir etkisi yok.
Kimse gelmeyince ben de kaçtım
Doğum günü kutlaman için teşekkürler canım. Kaza için geçmiş olsun çok şükür sizlere bir şey olmamış keşke o hayvancık da kurtarabilseymiş kendini, çok acırım onlara ben, Rabbimin dilsiz kulları.
Çok şükür canım iyiyim ben de.
Valla Nazcım senin hakkında çok şey bilmiyorum ama nedense turuncuyu sevebileceğini düşündüm ama yanılmamışım bak di mi
Saram sağol canım menim
E hani görümcenlerde kalmayacaktınız Allah Allah:44::44::44: Neyse şunun şurasında tatiline bi şeycik kalmadı dinlenirsin inşallah.
Zeloş hiç ses vermedi inşallah yoktur bir sıkıntı.
Leyloş seni aşağıda gördüm ama hala orda mısın bilmiyorum, nasılsın tatlım, Busem nasıl annesi çok yayamazlık yapıyor mu?
tatlım her gece kalmıyoruz eve geliyoruz ama yol yoruyo insanı bazende gitmeyin diyolar kıramıyoruz karışık yani
Bu evlilik işleri çok karışık Saram ya:111::111::111::111::111:
İnsan evlenirken tek kocasıyla bir hayat geçireceğini düşünüyor ama işin içine girince öyle olmadığını görüyoruz maalesef. Allah muhatap olduğumuz insanlara anlayış versin.
Günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:114::114::114::114::114::114::114::114::114::114:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:118::118::118::118::118::118::118::118::121::121::121::121::121::121::121::121:
ayne canım bu sözleri ancak alkışlarım
günaydın canım nasılsın pek bi neşeli bek bi enerjiksin maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?