Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hımmmmmmmm demek hayalet ettin beni he..seni gidi seni...tızım halimi görsen acırsın..işim yoğun akşam eve gidiyorum çocuk üstümden inmiyor...inan kendime bile zaman ayıramaz oldum ya...ne bu yoğunluk böyle....yazı rengini tutturmuşsun kocaman bir alkışı hakettin...ben hep bu renkle yazıyorum hatresim...güzel yazmışsın valla beğendim... çocukların iştahını açan bir ilaç yazdı doktor bana..ne ilaçmış kardeşim bulana kadar göbüşümüz çatladı..umarım buseye iyi gelir...istersen senin içinde yazarım canım...özelden bana yaz ilacın adını veririm sana..bakalım ben bugün aldım akşam başlayacam inşallah...inşallah faydalı olur...seni ve ranişi kocamannnnnnnnn öpüyorum tatlişim...

Bu yasadan sen ve sara inşallah faydalanırsınız, benim çocuğum olduğu için bize bir etkisi yok.

hatresss ben gelidmmm sne yoksunnnnn

Kimse gelmeyince ben de kaçtım

Doğum günü kutlaman için teşekkürler canım. Kaza için geçmiş olsun çok şükür sizlere bir şey olmamış keşke o hayvancık da kurtarabilseymiş kendini, çok acırım onlara ben, Rabbimin dilsiz kulları.

Çok şükür canım iyiyim ben de.

aslında gündüzleri geliyorumda yeğen var ders çalışıyoruz hiç durmadan nasıl tatilse
turuncu rengi severim ama hangi şeyleri düşünerek yazdın acaba merak ettim:44:
Valla Nazcım senin hakkında çok şey bilmiyorum ama nedense turuncuyu sevebileceğini düşündüm ama yanılmamışım bak di mi

Saram sağol canım menim

E hani görümcenlerde kalmayacaktınız Allah Allah:44::44::44: Neyse şunun şurasında tatiline bi şeycik kalmadı dinlenirsin inşallah.
Zeloş hiç ses vermedi inşallah yoktur bir sıkıntı.
Leyloş seni aşağıda gördüm ama hala orda mısın bilmiyorum, nasılsın tatlım, Busem nasıl annesi çok yayamazlık yapıyor mu?

Hıh hele şükür hayalet olmaktan çıktın canım
Anlıyorum seni canım haklısın valla, çalışan bir kadın ve anne olmak...Tabi ki kolay olamaz Allah kolaylık versin. Evet senin bordo rengiyle hep yazdığını tüyo olarak kullandım Canım ne ilacıymış bu merak ettim şinci:44:İnşallah faydasını görürsün canım bu bizim sıpaların iştahsızlığı adamı çileden çıkarır yaBen de seni ve Buse' yi öpüyorum tatlım

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

hatressssssssssssssssssssssssssssssscimmmmmm hg tatlişim...nerelerdesin kısssssssssssss?

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

hatressssssssssssssssssssssssssssssscimmmmmm hg tatlişim...nerelerdesin kısssssssssssss?

Canım burdayım konuya cevap yazıyordum döndüm sayfaya bu sefer de bi baktım sen yoksun, sanırım o arada da sen mesaj yazıyodun

ben deneyim iyi gelirse sanada tavsiye ederim canım...

Canım burdayım konuya cevap yazıyordum döndüm sayfaya bu sefer de bi baktım sen yoksun, sanırım o arada da sen mesaj yazıyodun
eşim almaya geliyor onu bekliyorum canım..birazdan çıkacam...hazırlanmaya başlayacam...

ben deneyim iyi gelirse sanada tavsiye ederim canım...

Tamam canım. Rana' da bir ara parazit vardı o yüzden çok iştahsızdı o sorunu aşınca normale döndü bazen çok güzel yiyiyor yemeğini bazen az, o kadar da olur diyorum çünkü bizim de yemek yemek istemediğimiz zamanlarımız çok oluyor di mi ama?Çocuklarımızı bazen boşuna mı çok sıkıyoruz acaba diyorum kendi kendime.Yeğenim de öyle iştahsız 4 yaşında, doktora götürmüş gelin, hiç bir şeyi yok, peşinde dolanmaktan vazgeçin kendi haline bırakın demiş doktor.Gerçi Buse daha çok küçük onun yedikleri kendine yetmeyebilir.
Yeni evinize alıştını mı Leyloş?

Son düzenleme:

eşim almaya geliyor onu bekliyorum canım..birazdan çıkacam...hazırlanmaya başlayacam...

Anlıyorum canım ben de birazdan yemek hazırlığı için kaçıcam zaten

hatres tedaviye başladın mı canım?

Canım tedaviye bu adetimde başlıyorum inşallah eğer bir aksilik olmazsa, Ayağımdaki sorun hala devam ediyor işler sarpasarmasa iyi.

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
hatres
Leyloşum ışığın yanıyor ama topic de görünmüyorsun nerede olduğunu da yakalayamadım nereye gizlendin ulennnnnn
Neyse canım ben seni çoookkkkkk öpüyorum Buse' mi de
Ben de kaçayım Rana her yeri parfümledi gene

kızlarrrr başvurun ya mutlaka inşşşşş iyi sonuçlar alırsınız

valla canım ben evde olmadığım için malesef ne kadar yiyor hiç bilemiyorum...iki kaşık yese annem yemek yedi diyor...akşamları az yiyor ordan anlıyorum...doktor herkese aynısını söylüyor sanırım..bizim bir tanıdığada öyle söylemiş ...yeni eve alıştım canım..maşallah şuan hamam gibi valla bir kesemiz eksik...
hayırlısı inşallah hatresim..
canım ben 17:05 te çıktım takılı kalmış sanırım...

tatlım her gece kalmıyoruz eve geliyoruz ama yol yoruyo insanı bazende gitmeyin diyolar kıramıyoruz karışık yani

tatlım her gece kalmıyoruz eve geliyoruz ama yol yoruyo insanı bazende gitmeyin diyolar kıramıyoruz karışık yani

Bu evlilik işleri çok karışık Saram ya:111::111::111::111::111:
İnsan evlenirken tek kocasıyla bir hayat geçireceğini düşünüyor ama işin içine girince öyle olmadığını görüyoruz maalesef. Allah muhatap olduğumuz insanlara anlayış versin.

Günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:114::114::114::114::114::114::114::114::114::114:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:118::118::118::118::118::118::118::118::121::121::121::121::121::121::121::121:

ayne canım bu sözleri ancak alkışlarım

Günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:114::114::114::114::114::114::114::114::114::114:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:118::118::118::118::118::118::118::118::121::121::121::121::121::121::121::121:

günaydın canım nasılsın pek bi neşeli bek bi enerjiksin maşallah

günaydın kızlar herkese mutlu hafta sonları

evde olmak ve uzun bi aradan sonra misafirin olmayışı çok güzelmiş

evimi temizleyecem bugün ütü yapacam çamaşır yıkayacam evde iş yapmayı bile özlemişim karışan görüşen olmadan

ohhhhh beeee

ayne canım bu sözleri ancak alkışlarım

günaydın canım nasılsın pek bi neşeli bek bi enerjiksin maşallah

Teşekkürler efendim, çiçekleri eve yollayabilirsiniz ( dermişim)
Elhamdülillah canım aman aman bi neşelenecek sebebim yok ama olsun dedim size güzel bir günaydın mesajımı atayım dedim.Aslında ayağım için doktora gidicem birazdan onun stresini atmaya çalışıyorum heralde
Sen nasılsın canım eşinle daha iyisiniz inşallah,tatile ne zaman gidiyorsunuz:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…