Sabırla Bebeğini Bekleyenler

bende iii olmaya çalışıyorum leyloşummmmm bu ara sıkıntılarım var birascık
ne bu yogunluk böleee yaaa eskiden aksatmazdın sen hiç bizi o müdürün kulaklarını çekcem gelip heeee bizi ayırmasın o kadaaarrr

haftaya döner sanırım sara ablanm valla bende özendim benimde kocişimle başbaşa kalmaya ihtiyacım var
inşşallahh sara ablaa bebişiyle gelir tatilden

saolun kızlar.bend eiyi olmaya çalışıyrm.çok yoğunum bu hafta çok ateşlendim geceleri sabaha kadar yatmadım migren krizlerim tutu.mayıs ayı yaklaşıo benden birlikte gebe kalanlar birer birer doğum yaptı onu düşündükçe kendimi hasta yapırm.

bu arada 2 haftalığına spora yazıldımm.yumurtlama dönemime kadar.bugünde doktora gittim yine yumurtlamamışım benden bu kadarrr

canımmmmmm maonyammm çok zor farkındayım ama düşünmemeye çalış nolurrr rabbim senin yüzüne gülecek yakın zmanada inşşallahhhh
bak spora yazılman ii olmuş ne güzel azcık kafan dağılır canım
bide şunu unutma herseyi bilen gören bizede yar ve yardımcı olacak inşşalllahhh bizimde yüzümüz gülecek vakti zamanı gelince

efsun bacım anlat ne sıkıntın varrr.

bende zor bi dönemden geçiyorum canım su ara bebek konusunda... onun sıkıntısı stresi var evin içinde fazlasıyla...

kızlarr nasılsınız bakem bi kaç gündür uğrayamadım kkyavarmı bebiş haberleri bakiimben bu ay çok seyrek çalıştım bacılar sanırsam bu ayda falsoo perşembe kontrolüm var 5 mmlik kiste müdale ederlermi sizce ilk kez başıma geliyor yumurtalıklarda ve rahimde değil rahim ağzında olunca yakıyormuşlar yakma lafını duyunca accıkın tırsmadım değilgörümceme sordum onunda başına gelmiş benim yaktılar yenge dedi..bakalım bana ne yapacak dokturumönümüzdeki ay çalışmalara son sürat devam inşallah..

ben sizleri seviyorum yaaaa karşılıksın sevginizi dualrınız he rşeyinizi

Hayırlısıyla tayininin çıkar inşallah canım.Buse nasıl canım iyidir umarım

Artık topici ihmal etme LeyloşYine gel eskisi gibi

Çok geçmiş olsun inşallah en rahat şekilde atlatırsın canım.

Son düzenleme:
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
hatres,
LeYLa_21+
Slm Leyloşşşşşşşşş

Sorun neyse kafanı takma efsunum ya..olan insanın kendine oluyor canım..çok öpüyorum seni...sende kocişinle tatile çık hayatım.. evet inşallah saracımde göbüşü dolu döner tatilden...saraaaaaaaaa performans bacım yüksek olsun...
geçmiş olsun canım...
ben sizleri seviyorum yaaaa karşılıksın sevginizi dualrınız he rşeyinizi
dualarımız seninle ve tüm bebiş isteyenlerle yeterim...
inşallah tatlım...busede iyi canım...ranada iyidir inşallah canım....

Rana da iyi de canım, uykusu geldi çok mızmızlandı uyuyor şimdi.

gunaydin guzel topigim ve arkadaslarim diycem amma in cin top oynuyor maleseff((

sanada günaydın canımmmm bayaaa geç oldu ama

haklısın leyloşummmmm bende seni ve busemi çokkk öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
aaayyy valla söleee 1 haftalık tatil olsa başbaşa süper olurdu ama nerdeeeeee
amiinnnnnnnnnnnnnnnnnn innşşşallahhh belkim gittiğiyerin havası suyu iii gelir

selamün aleyküm canlaaarrrrr
bacılar bu gün kv misafirleri vardı onları ağırladık bi güzel anca yeni gittiler...
akşamda ablamın doğum günü var birazdan annemlere geçicem abimle beraber
sonrada hep birikte ablama gecicez süpriz doğum gününeeeeee
gitmeden size bi bakim hemde habercik verim dedim
hepinizi kocamannnnn kocammmannnn öptümmmmm
kendinize iii bakın

Son düzenleme:
gunaydin guzel topigim ve arkadaslarim diycem amma in cin top oynuyor maleseff((

Evet bu sıralar in cinin top oynama zamanı eda

Yaaaaaaaaaaaaa Efsuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnn
böyle demeeeeeeeeee
Benim en çok özlediğim şeylerden biri de sevdiklerimle beraber yaptığım bu tür gezmelerdi
Bir gün falana, bir gün filana...Bir gün çiğ köfte bir gün içli köfte , bir gün kısır partisi...Hey gidi heyyyyyyy...
Hepsi yalan oldu
Şimdi de onların yerini arkadaşlarımız aile dostlarımız aldı ama nedense geçmişte kaldığı için midir nedir, o günler bir başkaydı sanki. Anaya, babaya, kardeşe hasret kaldık bu yaban ellerdeAma olsun herkes sağlıklı sıhhatli olsun da uzak olsun ne yapayım benim nasibimde böyle uzaklarda olmakmış...Zamanla alışırsın dediler hep, zaman geçtikçe içimde daha çok yara oluyor sanki,çok şükür Ranam var, onunla hasretim dindi biraz...

Neyse canım sen bana bakma aksine benim yerime de gez dolaş stres at, ferahla,çıkar bu güzel anların keyfini.

Son düzenleme:
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
hatres,
sara_28+
Aaaaaaa Saram gelmiş hoşgelmişNasıl gidiyor tatil kız?

leyloş kız cevap vermeye tenezzül etmedinde ne demek yazmadıysam vaktim olmadığındandır yoksa hiçbirinizi ihmal etmem bilirsin

bu aralar çok yoğumdum topiğe bile gelemiyodum sorasındada tatile çıktım ama haftaya dönüyorum daha sık görüşürüz inşallah

merhaba kızlar fırsat bulmuşken size yazayım dedim hepinizi çok özledim

ben eğleniyorum geziyorum bu mevsimde bile antalya çok güzelmiş

haftaya dönüyorum keike biraz daha uzun olsaydı ama bu kadarı bile yeterli

yetercim transfer olmuş inşallah bebeklerin gelir bu sefer

hatresim inşallah sende ranaya kardeş yaparsın bu sefer

edacım tatlı bi kızın olur inşallah

efsunum sıkılma bi tanem herşey güzsel olacak inşallah

maonyam spora başlamışsın ne güzel

leylam tayin istiyomuşsun hakkında hayırlısı olsun inşallah

zelalden haber yok sanırım onu merak ettim

kardelenimde gelmemiş uzun zamandır ama ahmet bebekle uğraşıyodur

ben kaçtım kızlar hepinizi çok öptüm

iyi akşamlarr güzell hatunlarrrr.

ben pzrtsine kadar bilgisayarsız kalacam onun için size yazamıcam.haberiniz olsun die yazayım dedim.

hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…