- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
Ben buydayımmmmmmmmm...bende seni kocamannnnnnnnnnnnnnnnnn öpüyorum tatlişim...kurstan geldim daireye çok yorgunum bitanem...umarım iyisindin efsunum....
SARACIM ne zaman dönecek acaba tatilden..valla imremdim ona..tatile çok ihtiyacım var benimde ama malesef çok yoğunum...işleri bırakamıyorum...
saolun kızlar.bend eiyi olmaya çalışıyrm.çok yoğunum bu hafta çok ateşlendim geceleri sabaha kadar yatmadım migren krizlerim tutu.mayıs ayı yaklaşıo benden birlikte gebe kalanlar birer birer doğum yaptı onu düşündükçe kendimi hasta yapırm.
bu arada 2 haftalığına spora yazıldımm.yumurtlama dönemime kadar.bugünde doktora gittim yine yumurtlamamışım benden bu kadarrr
efsun bacım anlat ne sıkıntın varrr.
Ben buydayımmmmmmmmm...bende seni kocamannnnnnnnnnnnnnnnnn öpüyorum tatlişim...kurstan geldim daireye çok yorgunum bitanem...umarım iyisindin efsunum....
inşallah bitanem..Rabbim kucağını doldursun senin ve tüm isteyenlerin inşallah...Rabbim hayırlısıyla evlat sahibi olmanı nasip etsin yeterim senin ve herkesin inşallah...sonuç ne zaman belli olacak yaz canım..ara ara bakmaya çalışıyorum yetercim...inşallah sonuç pozitif olur gülüm..yürekten diliyorum bunu inan...
saol tuğbişim..iyiyiz çok şükür bitanem...sadece çok yoğunum..sizleri özlüyorum...umarım sende iyisin bitanem...
SARACIM ne zaman dönecek acaba tatilden..valla imremdim ona..tatile çok ihtiyacım var benimde ama malesef çok yoğunum...işleri bırakamıyorum...
Hayırlısıyla tayininin çıkar inşallah canım.Buse nasıl canım iyidir umarım
sorma hatresim ya valla canımdan bezdim...tayin işiyle uğraşıyorum..artık manyak insanlarla uğraşamıyorum...beni çileden çıkarıyorlar...tahammül sınırlarım zorlanıyor...başımıza bir manyağı müdür etmişler uğraşıyoruz işte....anlatılmaz yaşanır tatlım...ince düşünceli hatresim..herkes kafanca olmuyor işte tatlişim...bütün personel illallah etti valla...herkes tayin düşünüyor...bir deli ortalığı dağıttı...
inşallah bitanem..Rabbim kucağını doldursun senin ve tüm isteyenlerin inşallah...Rabbim hayırlısıyla evlat sahibi olmanı nasip etsin yeterim senin ve herkesin inşallah...sonuç ne zaman belli olacak yaz canım..ara ara bakmaya çalışıyorum yetercim...inşallah sonuç pozitif olur gülüm..yürekten diliyorum bunu inan...
saol tuğbişim..iyiyiz çok şükür bitanem...sadece çok yoğunum..sizleri özlüyorum...umarım sende iyisin bitanem...
Çok geçmiş olsun inşallah en rahat şekilde atlatırsın canım.kızlarr nasılsınız bakem bi kaç gündür uğrayamadım kkyavarmı bebiş haberleri bakiim ben bu ay çok seyrek çalıştım bacılar sanırsam bu ayda falsoo perşembe kontrolüm var 5 mmlik kiste müdale ederlermi sizce ilk kez başıma geliyor yumurtalıklarda ve rahimde değil rahim ağzında olunca yakıyormuşlar yakma lafını duyunca accıkın tırsmadım değil görümceme sordum onunda başına gelmiş benim yaktılar yenge dedi..bakalım bana ne yapacak dokturum önümüzdeki ay çalışmalara son sürat devam inşallah..
Sorun neyse kafanı takma efsunum ya..olan insanın kendine oluyor canım..çok öpüyorum seni...sende kocişinle tatile çık hayatım..bende iii olmaya çalışıyorum leyloşummmmm bu ara sıkıntılarım var birascık
ne bu yogunluk böleee yaaa eskiden aksatmazdın sen hiç bizi o müdürün kulaklarını çekcem gelip heeee bizi ayırmasın o kadaaarrr
haftaya döner sanırım sara ablanm valla bende özendim benimde kocişimle başbaşa kalmaya ihtiyacım var
inşşallahh sara ablaa bebişiyle gelir tatilden
geçmiş olsun canım...saolun kızlar.bend eiyi olmaya çalışıyrm.çok yoğunum bu hafta çok ateşlendim geceleri sabaha kadar yatmadım migren krizlerim tutu.mayıs ayı yaklaşıo benden birlikte gebe kalanlar birer birer doğum yaptı onu düşündükçe kendimi hasta yapırm.
bu arada 2 haftalığına spora yazıldımm.yumurtlama dönemime kadar.bugünde doktora gittim yine yumurtlamamışım benden bu kadarrr
dualarımız seninle ve tüm bebiş isteyenlerle yeterim...ben sizleri seviyorum yaaaa karşılıksın sevginizi dualrınız he rşeyinizi
inşallah tatlım...busede iyi canım...ranada iyidir inşallah canım....Hayırlısıyla tayininin çıkar inşallah canım.Buse nasıl canım iyidir umarım
Artık topici ihmal etme LeyloşYine gel eskisi gibi
Çok geçmiş olsun inşallah en rahat şekilde atlatırsın canım.
Sorun neyse kafanı takma efsunum ya..olan insanın kendine oluyor canım..çok öpüyorum seni...sende kocişinle tatile çık hayatım..evet inşallah saracımde göbüşü dolu döner tatilden...saraaaaaaaaa performans bacım yüksek olsun...
geçmiş olsun canım...
dualarımız seninle ve tüm bebiş isteyenlerle yeterim...
inşallah tatlım...busede iyi canım...ranada iyidir inşallah canım....
gunaydin guzel topigim ve arkadaslarim diycem amma in cin top oynuyor maleseff((
Sorun neyse kafanı takma efsunum ya..olan insanın kendine oluyor canım..çok öpüyorum seni...sende kocişinle tatile çık hayatım..evet inşallah saracımde göbüşü dolu döner tatilden...saraaaaaaaaa performans bacım yüksek olsun...
gunaydin guzel topigim ve arkadaslarim diycem amma in cin top oynuyor maleseff((
selamün aleyküm canlaaarrrrr
bacılar bu gün kv misafirleri vardı onları ağırladık bi güzel anca yeni gittiler...
akşamda ablamın doğum günü var birazdan annemlere geçicem abimle beraber
sonrada hep birikte ablama gecicez süpriz doğum gününeeeeee
gitmeden size bi bakim hemde habercik verim dedim
hepinizi kocamannnnn kocammmannnn öptümmmmm
kendinize iii bakın
Antalyadasın demek....iyi gez dolaş saracım..daha öncedende iyi dileklerde bulunmuştum ama sen cevap yazmaya tenezzül etmemişsin tatlım..görmedin diyecem ama bu mümkün değil senin gibi dikkatli bir insan bunu mutlaka görür...bir sıkıntımı var acaba.neyse sana iyi tatiller saracım...iyice eylen...ben dileklerimi tekrar edeyimde...
sorma hatresim ya valla canımdan bezdim...tayin işiyle uğraşıyorum..artık manyak insanlarla uğraşamıyorum...beni çileden çıkarıyorlar...tahammül sınırlarım zorlanıyor...başımıza bir manyağı müdür etmişler uğraşıyoruz işte....anlatılmaz yaşanır tatlım...ince düşünceli hatresim..herkes kafanca olmuyor işte tatlişim...bütün personel illallah etti valla...herkes tayin düşünüyor...bir deli ortalığı dağıttı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?