- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
Evet bu sıralar in cinin top oynama zamanı edaYaaaaaaaaaaaaa Efsuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnn
böyle demeeeeeeeeee
Benim en çok özlediğim şeylerden biri de sevdiklerimle beraber yaptığım bu tür gezmelerdi
Bir gün falana, bir gün filana...Bir gün çiğ köfte bir gün içli köfte , bir gün kısır partisi...Hey gidi heyyyyyyy...
Hepsi yalan oldu
Şimdi de onların yerini arkadaşlarımız aile dostlarımız aldı ama nedense geçmişte kaldığı için midir nedir, o günler bir başkaydı sanki. Anaya, babaya, kardeşe hasret kaldık bu yaban ellerdeAma olsun herkes sağlıklı sıhhatli olsun da uzak olsun ne yapayım benim nasibimde böyle uzaklarda olmakmış...Zamanla alışırsın dediler hep, zaman geçtikçe içimde daha çok yara oluyor sanki,çok şükür Ranam var, onunla hasretim dindi biraz...
Neyse canım sen bana bakma aksine benim yerime de gez dolaş stres at, ferahla,çıkar bu güzel anların keyfini.
iyi akşamlarr güzell hatunlarrrr.
ben pzrtsine kadar bilgisayarsız kalacam onun için size yazamıcam.haberiniz olsun die yazayım dedim.
hoşçakalın
merhaba kızlar fırsat bulmuşken size yazayım dedim hepinizi çok özledim
ben eğleniyorum geziyorum bu mevsimde bile antalya çok güzelmiş
Haftaya dönüyorum keike biraz daha uzun olsaydı ama bu kadarı bile yeterli
yetercim transfer olmuş inşallah bebeklerin gelir bu sefer
hatresim inşallah sende ranaya kardeş yaparsın bu sefer
edacım tatlı bi kızın olur inşallah
efsunum sıkılma bi tanem herşey güzsel olacak inşallah
maonyam spora başlamışsın ne güzel
leylam tayin istiyomuşsun hakkında hayırlısı olsun inşallah
zelalden haber yok sanırım onu merak ettim
kardelenimde gelmemiş uzun zamandır ama ahmet bebekle uğraşıyodur
ben kaçtım kızlar hepinizi çok öptüm
aynı paragraf içinde hatrese yazıp bana yazmayınca öyle düşündüm bende canım..demekki yanlış anlamışım...bende o yüzden şaşırdım sen beni asla ihmal etmezsin biliyorum canım...tatilin tadını çıkar..dönünce tek tek yazarsın neler yaptığını...leyloş kız cevap vermeye tenezzül etmedinde ne demek yazmadıysam vaktim olmadığındandır yoksa hiçbirinizi ihmal etmem bilirsin
bu aralar çok yoğumdum topiğe bile gelemiyodum sorasındada tatile çıktım ama haftaya dönüyorum daha sık görüşürüz inşallah
istiyordum ama eşim yavaş davranıyor...sanırım vazgeçtik...bakalım ...hakkımızda hayırlısı canım..duanızı esirgemeyin...çok öptüm saram...kendine iyi bak..tatildin göbüşün dolu gel..merhaba kızlar fırsat bulmuşken size yazayım dedim hepinizi çok özledim
haftaya dönüyorum keike biraz daha uzun olsaydı ama bu kadarı bile yeterli
günaydınlarrrrrrrrrrrr canalarrrrrrrrrrr
seviiiiiiiiiiiinç nasılsın canım senide çok özledim
‎" Duayla ve umutla,
Kalbimizden geçenin kıyısında oturup,
Sabırla bekleyeceğiz."
Allah ihmal değil imtihan eder ya canlar o yüzden sabırla ve duayla beklemeye devam mevlam anneliği tüm isteyenlere tattırsınkızımın bebekliğine dönmeyi öyle isterdim ki inşallah Rabbim 2.kezde tatdırır bu duyguyu, ve siz güzel hanımlara
duanın açamayacağı kapı yoktur ben buna inanır bunu söylerim,yeterki niyetinde samimi ol..​
dualarina amin diyorum canim insallah rabbim sana hatrese ve sevince ikinci bebisi nasip eder diger arkadaslarimada gonlundekini nasip eder hepsine anneligi tattirir...benim gibi hamislerede saglikla dogurmayi nasip eder insallah
merhaba kızlar fırsat bulmuşken size yazayım dedim hepinizi çok özledim
haftaya dönüyorum keike biraz daha uzun olsaydı ama bu kadarı bile yeterli
Doğru Efsunum sanki memleketinde olunca her şey dört dörtlük mü di mi ? Ne bileyim uzakta olunca insana her şey toz pembe görünüyor, halbuki insanın hem kendi hem de eşinin ailesinden biraz uzakta olmasında kesinlikle çok fayda var.özüy dileyim
haklısın kendi ailenle yaapılanların yerini hiçbişey tutmaz...
dediğin gibi herkes sağlıklı sıhhatli mutlu olsun da uzak olsun... aynen Rabbim senin nasibinede bunu yazmış canım
alışması zor olur ama sevdiklerin sana destek oluyorsa bedenen olmasa da ruhen yanında olduklarını hissettirmeleri bile yeter sana...
sanmaki her yanında yakınında olanlar mutlu tabiki değil... bencede iii ki ranoş varrr
valla güzel bi akşam oldu bize 2 yegenimide bol bol sevdim öptüm kokladım...
eşimde geldi benimle daha çok mutlu oldum sağolsun
üzüldüm şimdi maonyam yaaa çok özlicem seniiiiibay bayyyy kendine cici baakkkkk
Leyloşummmmmmm Sara seni hiç es geçer mi kızzzzzzzzzz, o görmemiştir tatlım
aynı paragraf içinde hatrese yazıp bana yazmayınca öyle düşündüm bende canım..demekki yanlış anlamışım...bende o yüzden şaşırdım sen beni asla ihmal etmezsin biliyorum canım...tatilin tadını çıkar..dönünce tek tek yazarsın neler yaptığını...
istiyordum ama eşim yavaş davranıyor...sanırım vazgeçtik...bakalım ...hakkımızda hayırlısı canım..duanızı esirgemeyin...çok öptüm saram...kendine iyi bak..tatildin göbüşün dolu gel..
‎" Duayla ve umutla,
Kalbimizden geçenin kıyısında oturup,
Sabırla bekleyeceğiz."
Allah ihmal değil imtihan eder ya canlar o yüzden sabırla ve duayla beklemeye devam mevlam anneliği tüm isteyenlere tattırsınkızımın bebekliğine dönmeyi öyle isterdim ki inşallah Rabbim 2.kezde tatdırır bu duyguyu, ve siz güzel hanımlara
duanın açamayacağı kapı yoktur ben buna inanır bunu söylerim,yeterki niyetinde samimi ol..​
dualarina amin diyorum canim insallah rabbim sana hatrese ve sevince ikinci bebisi nasip eder diger arkadaslarimada gonlundekini nasip eder hepsine anneligi tattirir...benim gibi hamislerede saglikla dogurmayi nasip eder insallah
Doğru Efsunum sanki memleketinde olunca her şey dört dörtlük mü di mi ? Ne bileyim uzakta olunca insana her şey toz pembe görünüyor, halbuki insanın hem kendi hem de eşinin ailesinden biraz uzakta olmasında kesinlikle çok fayda var...
bencede değil hatresim misal ben tüm sülalem burda da noluyo kiiii
evet uzaktakiler yakın olmayı, yakındakiler de uzakta olmayı istiyor hep canım
heee tamda burası işte bencede her ikisinede uzak olmak en güzeli
yuva karı-koca dan ibaret olmalı kimse müdahale etmemeli her 2 taraftanda
o yüzden herkesten uzakta olmak başbaşa olmak bence mutluluk
Evet ortada bir yerde olmak en güzeli, inşallah Allah senin de gönlüne göre verir hayırlısıyla. Ama Efsunum biz insanoğlunun istekleri hiç bitmez yawwwww. İstersin olur, bu sefer canın başka şey ister. Bursa' ya tayin almak benim en çok istediğim şeylerden biriydi elhamdülillah Mevla verdi hem de hiç ummadığımız bir zamanda. Çünkü ben de eşimin ailesinin yanında çok bunalmıştım. Çok şükür Allah isteklerimizden mahrum etmedi ama gönül işte, neyi eksikse, elinde olanlara bakmaz da olmayanı arar...
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:26::26::26::26::26::26:
Niye yalnız koyverdiniz meniiiiiiiiiiiii
Bakın uzun bir zamandan beri ilk kez hem Rana' yı hem eşimi kendimden önce uyutmuşum, pc bana kalmış
Gelin de sohbet edek bacılar
heyyooo uyumayan varmııı uykum kaçtı kızlar bi kkda dolaşayım dedim bugün dokturuma gittim çok şükürki zararsız bir kistmiş müdahale etmeyeceğim dedi,sadece aşırı akıntım olduğundan çoğun iltihabın var dedi fitil krem vs yazdı işte bu yüzden gebe kalamıyor olabilirmiyim acabaaa..neyse ki sorun yok önümüzdeki ay çalışmalara son surat devam inşallah... kociş ve kızçem uyudular laptop sonunda bana kaldı gözkapaklarım ağırlaaşana dek biraz dolanayım bende, herkese hayırlı geceler hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?