Hatres cnm ben 9 ay kullanmak zorundayim 3 mutasyonda pihtilasma var
Kendim hamile kalabiliyorum cnm cok sukur Allahim yardimcimiz olsun
3 dusukten sonra ogrendik oglumda hic bir sorun yasamadim.
Ne tedavi ne bise saglikla dogurdum .Allahim tekrardan sorunsuz hamilelik
Ve saglikli dogumlar nasip etsin amin.[/QUOTE
3 düşük demek,hayırlısıyla Mevlam hepimize yeniden gebe kalıp anne olabilmemizi nasip etsin inşallah.Sorunu tespit edebilmişsiniz ya bu da çok önemli.
Canım hayırlısıyla kızın olsun inşallah.Amin darısı hepimizin başına inşallah.Canım doktor karnındaki bebişin bacaklarını nasıl açıyor ya:44::44::44::44:gunaydinlar.... kizlar dun dr a gittim ignem bitmisti yazdirmaya ama muaynede oldum aslinda cinsiyetide merak ediyorum dr da erkek gibi hissediyorum dedi gercektenmi dedim dur bi bacaklarini tam acmaya calisayim dedi ve aaaa bu kiz gibi dedi bu seferde yaaa soyleyi artik kizmi erkekmi dedim
tam emin olamadigini soyledi W2 hafta sonra kontrolum var o zaman kesinlesir dedi...
hatresim darisi basina olur insallah tedavin olunlu gecer canim
saracik ii tatiller
efsuuunnn benim face var istersen eklerim canim
zelos gelmis hosgelmis nese geturmis yine
ben çocuk ruhlu olmaktan bahsettim hatresimmm yoksa yazdıkların çok dogru sözde çok hoşuma gitti doğrusu
yaaa face ilgiliydi ondan sey ettim ben yani ordanda konusuyosunuz sandım dı
ayyy hatresim sen benim dedemi bi tanısan daha neler dersin
bencede kız mı erkek miiioğluşun yanına bi kız güzel olur aslında ama sağlıklı sıhhatli olsunda farketmez kız erkek canım
olur canım ekleyelim
Bu dede çok mu yayamazYaşlıların bazılarının yaşlandıkça huyları daha da çok daralıyor.Allah kolaylık versin.
slm kızlar nasılsınızzzz
çok hastasıyım onun için gelemiyrmmmm.
merak edersiniz die haber edeyim dedim
hepiniz allaha emanet olun.
grşmk dileğiyle
Grip mi oldun yoksa başka bir rahatsızlık mı Maonyacım? Rabbim sana ve tüm hastalara acil ve hayırlı şifalar ihsan etsin.
Benim annem de gribal enfeksiyon ve bronşit nedeniyle hastanede yatıyor şimdiNeredeyse her yıl bu hastalıktan hastanede yatmak zorunda kalıyor.
Yeterrrrrrrrrrrrrrrr opudan kaç yumurta toplandı canım ve transferin bugün mü yarın mı acaba?
Hatres cnm ben 9 ay kullanmak zorundayim 3 mutasyonda pihtilasma var
Kendim hamile kalabiliyorum cnm cok sukur Allahim yardimcimiz olsun
3 dusukten sonra ogrendik oglumda hic bir sorun yasamadim.
Ne tedavi ne bise saglikla dogurdum .Allahim tekrardan sorunsuz hamilelik
Ve saglikli dogumlar nasip etsin amin.[/QUOTE
3 düşük demek,hayırlısıyla Mevlam hepimize yeniden gebe kalıp anne olabilmemizi nasip etsin inşallah.Sorunu tespit edebilmişsiniz ya bu da çok önemli.
Canım hayırlısıyla kızın olsun inşallah.Amin darısı hepimizin başına inşallah.Canım doktor karnındaki bebişin bacaklarını nasıl açıyor ya:44::44::44::44:
Bu dede çok mu yayamazYaşlıların bazılarının yaşlandıkça huyları daha da çok daralıyor.Allah kolaylık versin.
Grip mi oldun yoksa başka bir rahatsızlık mı Maonyacım? Rabbim sana ve tüm hastalara acil ve hayırlı şifalar ihsan etsin.
Benim annem de gribal enfeksiyon ve bronşit nedeniyle hastanede yatıyor şimdiNeredeyse her yıl bu hastalıktan hastanede yatmak zorunda kalıyor.
Yeterrrrrrrrrrrrrrrr opudan kaç yumurta toplandı canım ve transferin bugün mü yarın mı acaba?
canımmm 6 tane toplandı 3 işlem görü 1 embiryo oldu bu haber bekliyorummmm daha aramadılarr
GÜNAYDINLARİYİ PAZARLAR
canımmm 6 tane toplandı 3 işlem görü 1 embiryo oldu bu haber bekliyorummmm daha aramadılarr
Sana da hayırlı pazarlar canım inşallah canım rabbim bu kez nasip eder,transferin yarın o zaman?
Evet tahmin ettiğim gibi görünmez üye sensin Yeterim ? Kız bunu nasıl yapıyorsun bize de söyleeeeeeeeeee
GÜNAYDINLARİYİ PAZARLAR
Sana da hayırlı pazarlar canım inşallah canım bu kez rabbim bu kez nasip eder,transferin yarın o zaman?
Evet tahmin ettiğim gibi görünmez üye sensin Yeterim ? Kız bunu nasıl yapıyorsun bize de söyleeeeeeeeeee[/QUOCANIM ARASALARDI İÇİM RAHATLAYACAKTI BÖLÜNMEYİ DURDURABİLİR DİYE TEDİRGİNİM İNŞŞ HER ŞEY YOLUNDA GİDERSE YARIN DEMİŞLERDİ CANIMMM PRO ÜYELER İÇİN GEÇERLİPROFİL DÜZENŞEDEN GİRİYORSUN
GÜNAYDINLARİYİ PAZARLAR
Sana da hayırlı pazarlar canım inşallah canım bu kez rabbim bu kez nasip eder,transferin yarın o zaman?
Evet tahmin ettiğim gibi görünmez üye sensin Yeterim ? Kız bunu nasıl yapıyorsun bize de söyleeeeeeeeeee[/QUOCANIM ARASALARDI İÇİM RAHATLAYACAKTI BÖLÜNMEYİ DURDURABİLİR DİYE TEDİRGİNİM İNŞŞ HER ŞEY YOLUNDA GİDERSE YARIN DEMİŞLERDİ CANIMMM PRO ÜYELER İÇİN GEÇERLİPROFİL DÜZENŞEDEN GİRİYORSUN
Canım sıkma canını inşallah bir sıkıntı olmaz,bazen transferi 5. güne bıraktıkları da oluyor.Bir gelişme olursa bize de haber ver ben de meraklandım şimdi. Öncekilerde böyle bir şey oldu mu?
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 4 ziyaretçi)
hatres
Artışşşşşşşşşşşşşşş varrrrrrrrrrr iyi de bu görünmez üye kim yawwwww:44::44::44:
Üyeler kendini görünmez yapabiliyor mu? Heyyyyyyyyyyyy üye sen kimsin ve bunu nasıl yaptığını bana da söyler misin?
Sanırım Yeter sen olmalısın, çünkü bir ara bunu yaptığını yazmıştın di mi?:44::44::44:
kimse yok
kimse yok
Bir kaç dakikalığına kabul edersen tatlım ben buydayım, gezmeye gitmeden bi bakayım demiştim
Kız bu ne sulu gözlülük , bak ben de başlayacağım şimdi,zaten bahane arıyorum sanki
tabiki kabul ederim ne demek hatresimmmm ama keşke uzun kalsaydın neyse artık gez dolaş sen
valla dokunsan ağlicamda suan tutuyorum bende işte
beraber ağlayalım o zmn hadiii
Allahım ağlatmasın güldürsün bizleri inşallah, canım ben çıkıyorumGerçi burada hep gülüyoruz bugün ağlama faslı galiba
merhaba kızlar antalyadayım deyip çıkacam herşey çok güzel
kimse yok
merhaba kızlar antalyadayım deyip çıkacam
herşey çok güzel
amin inşşallahhh... çık çık gecikme benim yüzümden
evet hep gülüyoruz bugün sağnak yağış var malesef...
merhaba kızlar antalyadayım deyip çıkacam
herşey çok güzel
herkese tunaydin....
hatres dr bacaklarini acayim derken ultrasyonu karnimda gezdirdi ve ara ara yavas yavas vurdu ki cocuk hareket edip bacaklarini acsin diye...
hayirlisi olsun kizlar tabiki oncelikle saglikli olmasini istiyorum ama kizi olan oglu olsun, oglu olan kizi olsun ister dimi ?
kızlar bu gün transferim oldu çok şükür evimdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?