Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Son düzenleme:
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 3 ziyaretçi)
hatres

Evettttttttttttttttt gene ben ve sevgili ziyaretçilerim
Kızlar sizden hayır yok ama ziyaretçiler meni yalnız bırakmıyorlar, teşekküyleyyyyyyyyyyyyyyy ziyaretçiler

GÜNAYDINLAR İYİ PAZARLAR

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 4 ziyaretçi)
hatres

Artışşşşşşşşşşşşşşş varrrrrrrrrrr iyi de bu görünmez üye kim yawwwww:44::44::44:
Üyeler kendini görünmez yapabiliyor mu? Heyyyyyyyyyyyy üye sen kimsin ve bunu nasıl yaptığını bana da söyler misin?
Sanırım Yeter sen olmalısın, çünkü bir ara bunu yaptığını yazmıştın di mi?:44::44::44:

Son düzenleme:

Bu dede çok mu yayamazYaşlıların bazılarının yaşlandıkça huyları daha da çok daralıyor.Allah kolaylık versin.

aynen ölee yaramaz amin canım amin ama yaşlılıkla değil bizimkinin sorunu hep öleydi...

bende duydum pro kartı olanlara mahsusmuş canım gizlenmek
bugünde sen ziyaretcilerle basbasa kaldın heee benim gibi

Son düzenleme:
Bir kaç dakikalığına kabul edersen tatlım ben buydayım, gezmeye gitmeden bi bakayım demiştim
Kız bu ne sulu gözlülük , bak ben de başlayacağım şimdi,zaten bahane arıyorum sanki

tabiki kabul ederim ne demek hatresimmmm ama keşke uzun kalsaydın neyse artık gez dolaş sen

valla dokunsan ağlicamda suan tutuyorum bende işte
beraber ağlayalım o zmn hadiii

tabiki kabul ederim ne demek hatresimmmm ama keşke uzun kalsaydın neyse artık gez dolaş sen

valla dokunsan ağlicamda suan tutuyorum bende işte
beraber ağlayalım o zmn hadiii

Allahım ağlatmasın güldürsün bizleri inşallah, canım ben çıkıyorum Gerçi burada hep gülüyoruz bugün ağlama faslı galiba

herkese tunaydin....

hatres dr bacaklarini acayim derken ultrasyonu karnimda gezdirdi ve ara ara yavas yavas vurdu ki cocuk hareket edip bacaklarini acsin diye...

hayirlisi olsun kizlar tabiki oncelikle saglikli olmasini istiyorum ama kizi olan oglu olsun, oglu olan kizi olsun ister dimi ?

kızlar bu gün transferim oldu çok şükür evimdeyim

amin inşşallahhh... çık çık gecikme benim yüzümden
evet hep gülüyoruz bugün sağnak yağış var malesef...

Bugün nasılsın Efsunum

merhaba kızlar antalyadayım deyip çıkacam
herşey çok güzel

Her şey çok güzel hııııı Hadi daim olsun inşallah güzellikleriniz canımEli boş dönme bebişinle dön inşallah

Hımmm annadım Tabiki canım hayırlısı olsun, ama ben nedense ikinciyi de olursa gebelik kız istiyorum nedense, ama ama erkek de istiyorum offfff kafam karıştı:111::111::111::111::111::111::111:
Kız çocuklarına daha çok meraklıyım galiba erkek çocuksuz da kalmak da istemiyorum hani:44::44::44::44:

kızlar bu gün transferim oldu çok şükür evimdeyim

Yeterimmmm canım Allah tamamına erdirsin inşallah, Rabbim bebeğini kucağına almanı da nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…