Bugün nasılsın Efsunum
Her şey çok güzel hıııııHadi daim olsun inşallah güzellikleriniz canım Eli boş dönme bebişinle dön inşallah
Hımmm annadımTabiki canım hayırlısı olsun, ama ben nedense ikinciyi de olursa gebelik kız istiyorum nedense, ama ama erkek de istiyorum offfff kafam karıştı:111::111::111::111::111::111::111:
Kız çocuklarına daha çok meraklıyım galiba erkek çocuksuz da kalmak da istemiyorum hani:44::44::44::44:
Yeterimmmm canım Allah tamamına erdirsin inşallah, Rabbim bebeğini kucağına almanı da nasip etsin inşallah
kız ne ağlıyon
herkese tunaydin....
hatres dr bacaklarini acayim derken ultrasyonu karnimda gezdirdi ve ara ara yavas yavas vurdu ki cocuk hareket edip bacaklarini
hayirlisi olsun kizlar tabiki oncelikle saglikli olmasini istiyorum ama kizi olan oglu olsun, oglu olan kizi olsun ister dimi ?
kızlar bu gün transferim oldu çok şükür evimdeyim
Bugün nasılsın Efsunum
dün moralim altüsttü biraz sevoşum ama şimdi iiiyimmm
evet canım kızı olan bide oğlum olsun der oğluşu olanda kız
Allah tamamına erdirsin yetercim... inşllahhh Rabbim bebeğinizi kucağınıza almanızı da nasip eylesin canımmmm
bugün iyim hatresim biraz daha
Antalyadasın demek....iyi gez dolaş saracım..daha öncedende iyi dileklerde bulunmuştum ama sen cevap yazmaya tenezzül etmemişsin tatlım..görmedin diyecem ama bu mümkün değil senin gibi dikkatli bir insan bunu mutlaka görür...bir sıkıntımı var acaba.neyse sana iyi tatiller saracım...iyice eylen...ben dileklerimi tekrar edeyimde...tedavin hayırlı olsun hatresim inşallah ranaya kardeş gelir bu sefer
hangi doktorda başladın tüp bebekmi yoksa aşılamamı yapıyosun sen yaz ben bi ara okurum
tatlım smear testi korkulacak bişey değil ben yaptım bi sefer normal vaginal muayene gibi düşün rahim ağzından bi sıvı alınıyor ve canın hiç yanmıyo sonucuda bi haftada falan çıkıyo aktif cinsel yaşama başlayan kadınların her sene yaptırması gerekiyo aslında ama dediğin gibi çoğu kimse önemsemiyo inşallah seninde sonuçların temiz çıkar kistide çok önemse çoğu kistler adet kanamasıyla beraber atılıyo seninkide öyle olur inşallah
sağol tatlım ben henüz tedaviye başlamıyorum bi iki ay sonra kısmet olursa inşallah düşüneceğiz
sen nasılsın herhangi bi tedavi düşünmüyomusun sevinçcim
sorma hatresim ya valla canımdan bezdim...tayin işiyle uğraşıyorum..artık manyak insanlarla uğraşamıyorum...beni çileden çıkarıyorlar...tahammül sınırlarım zorlanıyor...başımıza bir manyağı müdür etmişler uğraşıyoruz işte....anlatılmaz yaşanır tatlım...ince düşünceli hatresim..herkes kafanca olmuyor işte tatlişim...bütün personel illallah etti valla...herkes tayin düşünüyor...bir deli ortalığı dağıttı...
Anladım canım bu ne yoğunluktur ya, bitmedi gitti:44::44::44:Neyse hayırlısı olsun,Allah kolaylık versin Leyloşum menim
Canım Allah razı olsun, dualarınız çok önemli eksik etmeyin emi canlar
Sen naptın canım,tekrar düşünüyor musun herhangi bir tedavi?
Sağol Saram canım dualarını hep bekliyorum,sizler tedavin hayırlı olsun dedikçe daha da çok heyacanlanıyorum,Allah' ım akıbetimizi hayır eylesin inşallah.Canım tüp tedavisi.Pembe Mavi de karar kıldık canım, inşallah netice de güzel olur.
Aleykümselam , vayyyyyyyyyyyyyy kimler gelmiş ZeloşumÖzledim seni kız yokluğun anlaşılıyor ha Neyse iyiymişsin, bir sıkıntı olmasın,bizi de arada haberdar et merakta koyma emi
Ne yazdın kız
Zeloş bir geldi geldiği gibi de birdenbire gitti diyordum artıkım :44:
kızlar bu gün transferim oldu çok şükür evimdeyim
zeloşşşşşşşşşşş nerdesin tatlişim ya senle sohbetide özledim valla canım benim...kardelende ceeeeeeee deyip gitmiş...oda yoğun sanırım... yeterinde transferide olmuş..inşallah hamiş kalır....
ayyyyyyyyyyyyyyyyy inşallah yetercim inşallah kuzum Rabbim elini boş çevirmesin
elini karnına koy bol bol Ya Halık Ya Kuddüs oku
Ya Halık canlandıran can veren demek Allahım bende dua edecem senin için canım.inşallah..
iyi akşamlar kızlarrr.
ben geldimmm
yeterimmm rabbim hayırlı uğurlu ayağı gudümlü bi erkek evlat verisn sana inşş bu transferinde içimdne geldiii
saracımmm iyi tatiller.
edacım rabbim gönlündekini versinnn
iyi akşamlar kızlarrr.
ben geldimmm
yeterimmm rabbim hayırlı uğurlu ayağı gudümlü bi erkek evlat verisn sana inşş bu transferinde içimdne geldiii
saracımmm iyi tatiller.
edacım rabbim gönlündekini versinnn
yeden kimsecikler yok yaaawwwwbende çıkım şu bulaşık makinemi boşaltim bariiiiiii
sizi kocaman kocamannnnnn öpüyorummmmmm hepinize iii geceler şimdiden kısllllarrrrrr
yetercim insalllaaaaahhhh rabbim sana sag salim kucagina alacagin bir bebis nasip eylesin emeklerini bosa cikarmasin canim allahim yuzunuzu guldursun insallahhhh
leyla efsun sevinç hatres sizler nasılsınızzzz
evet canim kimse yok malasef ah ah su makine benimde bosaltilmasi lazim ama hic sevmiyorum oglumu uyutursam halledecem opuyorum seni seker....
Ben buydayımmmmmmmmm...bende seni kocamannnnnnnnnnnnnnnnnn öpüyorum tatlişim...kurstan geldim daireye çok yorgunum bitanem...umarım iyisindin efsunum....yeden kimsecikler yok yaaawwwwbende çıkım şu bulaşık makinemi boşaltim bariiiiiii
sizi kocaman kocamannnnnn öpüyorummmmmm hepinize iii geceler şimdiden kısllllarrrrrr
inşallah bitanem..Rabbim kucağını doldursun senin ve tüm isteyenlerin inşallah...Rabbim hayırlısıyla evlat sahibi olmanı nasip etsin yeterim senin ve herkesin inşallah...sonuç ne zaman belli olacak yaz canım..ara ara bakmaya çalışıyorum yetercim...inşallah sonuç pozitif olur gülüm..yürekten diliyorum bunu inan...leylaaaaaaaaaaaaaaaaa inşşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşş sağlıkla
saol tuğbişim..iyiyiz çok şükür bitanem...sadece çok yoğunum..sizleri özlüyorum...umarım sende iyisin bitanem...leyla efsun sevinç hatres sizler nasılsınızzzz
leyla efsun sevinç hatres sizler nasılsınızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?