Sabırla Bebeğini Bekleyenler

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kız ne ağlıyon

dün moralim altüsttü biraz sevoşum ama şimdi iiiyimmm

evet canım kızı olan bide oğlum olsun der oğluşu olanda kız

kızlar bu gün transferim oldu çok şükür evimdeyim

Allah tamamına erdirsin yetercim... inşllahhh Rabbim bebeğinizi kucağınıza almanızı da nasip eylesin canımmmm

Bugün nasılsın Efsunum

bugün iyim hatresim biraz daha

inşşşşşşşşşşşşşşş

Antalyadasın demek....iyi gez dolaş saracım..daha öncedende iyi dileklerde bulunmuştum ama sen cevap yazmaya tenezzül etmemişsin tatlım..görmedin diyecem ama bu mümkün değil senin gibi dikkatli bir insan bunu mutlaka görür...bir sıkıntımı var acaba.neyse sana iyi tatiller saracım...iyice eylen...ben dileklerimi tekrar edeyimde...
sorma hatresim ya valla canımdan bezdim...tayin işiyle uğraşıyorum..artık manyak insanlarla uğraşamıyorum...beni çileden çıkarıyorlar...tahammül sınırlarım zorlanıyor...başımıza bir manyağı müdür etmişler uğraşıyoruz işte....anlatılmaz yaşanır tatlım...ince düşünceli hatresim..herkes kafanca olmuyor işte tatlişim...bütün personel illallah etti valla...herkes tayin düşünüyor...bir deli ortalığı dağıttı...

kızlar bu gün transferim oldu çok şükür evimdeyim

ayyyyyyyyyyyyyyyyy inşallah yetercim inşallah kuzum Rabbim elini boş çevirmesin
elini karnına koy bol bol Ya Halık Ya Kuddüs oku
Ya Halık canlandıran can veren demek Allahım bende dua edecem senin için canım.inşallah..

zeloşşşşşşşşşşş nerdesin tatlişim ya senle sohbetide özledim valla canım benim...kardelende ceeeeeeee deyip gitmiş...oda yoğun sanırım...yeterinde transferide olmuş..inşallah hamiş kalır....

yeden kimsecikler yok yaaawwww bende çıkım şu bulaşık makinemi boşaltim bariiiiiii
sizi kocaman kocamannnnnn öpüyorummmmmm hepinize iii geceler şimdiden kısllllarrrrrr

leylaaaaaaaaaaaaaaaaa inşşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşş sağlıkla

canım benim hep duadayımmm sağlıkla inşşşşşşşşşşşş

iyi akşamlar kızlarrr.
ben geldimmm

yeterimmm rabbim hayırlı uğurlu ayağı gudümlü bi erkek evlat verisn sana inşş bu transferinde içimdne geldiii
saracımmm iyi tatiller.
edacım rabbim gönlündekini versinnn

GÜNAYDINLARRRRRRRRRRRRRRR AMİNNNNNNNNNNNNNNNN AMİNNNNNNNNNNNN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ HAYIRLI SAĞLIKLI GELSİN NE GELİRSE (kız erkek)) EVİM KAPIM HAYATIM AÇIK DUALRLA BEKLİYORUMMMM

Son düzenleme:
güzel yüreklimmmmm tatiliyin tadını çıkart iyce stresini yorgunluğunu at gel özledik seni

yetercim insalllaaaaahhhh rabbim sana sag salim kucagina alacagin bir bebis nasip eylesin emeklerini bosa cikarmasin canim allahim yuzunuzu guldursun insallahhhh

Son düzenleme:

amin canim hepimizin insallah gonlumuzdekini nasip eylesin herkese saglikli eli ayagi duzgun hayirli evlatlar versin insallah

yeden kimsecikler yok yaaawwww bende çıkım şu bulaşık makinemi boşaltim bariiiiiii
sizi kocaman kocamannnnnn öpüyorummmmmm hepinize iii geceler şimdiden kısllllarrrrrr

evet canim kimse yok malasef ah ah su makine benimde bosaltilmasi lazim ama hic sevmiyorum oglumu uyutursam halledecem opuyorum seni seker....

yetercim insalllaaaaahhhh rabbim sana sag salim kucagina alacagin bir bebis nasip eylesin emeklerini bosa cikarmasin canim allahim yuzunuzu guldursun insallahhhh

canımmmmmmmmm sağolllllll allah razı olsunnnnnnn aminnn inşş

leyla efsun sevinç hatres sizler nasılsınızzzz

aaa maonyaammmm valla kimse yok diye çıkmıştım ben akşam sen gelmşsin sanırım
ben iyi olmaya çalışıyorum işte canım yuvarlanıp gidiom

evet canim kimse yok malasef ah ah su makine benimde bosaltilmasi lazim ama hic sevmiyorum oglumu uyutursam halledecem opuyorum seni seker....

ben kimse yok diye çıktım maonyam gelmiş şimdide anca geldim yine kimsecikler yok
ben seviyorum makine boşaltmayı gerçi sevmediğim iş yok benim her eve lasım efsun
bende seni öptüm canımmmmm

Ben buydayımmmmmmmmm...bende seni kocamannnnnnnnnnnnnnnnnn öpüyorum tatlişim...kurstan geldim daireye çok yorgunum bitanem...umarım iyisindin efsunum....
leylaaaaaaaaaaaaaaaaa inşşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşş sağlıkla
inşallah bitanem..Rabbim kucağını doldursun senin ve tüm isteyenlerin inşallah...Rabbim hayırlısıyla evlat sahibi olmanı nasip etsin yeterim senin ve herkesin inşallah...sonuç ne zaman belli olacak yaz canım..ara ara bakmaya çalışıyorum yetercim...inşallah sonuç pozitif olur gülüm..yürekten diliyorum bunu inan...
leyla efsun sevinç hatres sizler nasılsınızzzz
saol tuğbişim..iyiyiz çok şükür bitanem...sadece çok yoğunum..sizleri özlüyorum...umarım sende iyisin bitanem...

SARACIM ne zaman dönecek acaba tatilden..valla imremdim ona..tatile çok ihtiyacım var benimde ama malesef çok yoğunum...işleri bırakamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…