Sabırla Bebeğini Bekleyenler

aynen bende çok alıştım zelal ablaya sabahladıgımız günler süperdiii

He yawwwwww o neydi ööööööööööölllllllllllllllllllllle sizin gevezeliklerinizden sayfaları okuyamaz olmuştuk
Kızlar hep dönse de sayfaları okuyamasak

He yawwwwww o neydi ööööööööööölllllllllllllllllllllle sizin gevezeliklerinizden sayfaları okuyamaz olmuştuk
Kızlar hep dönse de sayfaları okuyamasak

zelal ablam gelsin yine sabahlicaz inşşşallahhh biz onla canımmmmm
aynen yaaaa herkes olsada söleeee bi kopsak kaynatsak demiiii

düden şelalesini kale içini tarihi yat limanını ve bilumum büyük alış veriş mağazalarını gezdik geceleride otelde süperdi

evet nereye gidersek gidelim burası bizim evimiz gibi dimi başka yerlere ditmeyin zaten canım

zeloşu bende merak ediyorum bi daha gitmem demişti ama sanırım sorunları var inşallah düzeltirde gelir

canlarım sara ablammmmmmmmmmmmmmmm hatresimmmmmmmmmmmmmmmmm
efsununuz kaçar bu gecelik uykum geldi bi an önce yatıp hiç bişey düşünmemek ve uyumak istiyorum
bugün beynen çok yoruldum diyebilirim o yüzden uyumak ii gelecek diye düşünüyorum
sizleri kocamannnnn kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hepinize iiii geceler canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
datlu datlu rüyalar görün innnşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

zelal ablam gelsin yine sabahlicaz inşşşallahhh biz onla canımmmmm
aynen yaaaa herkes olsada söleeee bi kopsak kaynatsak demiiii

Katiliyurum saha
Benim etrafımda karadenizli çok, ister istemez dilime karadeniz şivesi dolanayi

iyi geceler canım uyu dinlen yarın güzel bi gün olacak inşallah

Çok güzel gezmişsin canım ohhhh deysin canına
Demek otel de süperdi ha
İyi barim inşallah çalışmalarınız netice verir

Uykun mu geldi yoksa kocişin kollarına mı atcan kendini
Hadi iyi uykular barim
Ben de seni çok öptüm zaten benim kociş de pcye el koymaya gelmiş
Hayırlı geceler kızlar

sağol canım inşallah sonuç verir ama bebeği hiç düşünmedik

iyi geceler canım tatlı rüyalar

hoşgeldin canım tatilinin iyi geçmesine sevindim
ama benim adımı unutmuşun onada üzüldüm

hadi inşallah yeterinde seninde güzel haberlerini alırız

gitsin yatsın karşımda pijamalarıyla uyuklamasın da o yeter bana hatersim

hangi ikonu kullanıyodu zelal abla ben anlayamadım da

benimde en gıcık olduğum şey
madem uyukluyacan git yatağına demi

sanırım olabilir canım iltihap yada idrar yollarında enfeksiyon rahatsızlık varsa gebe kalamıyomuymuşsun diye bende duymuştum daha önceden hatta bi ara banada demişlerdi idrar yollarım yanıyodu sürekli de ama geçti hala bebiş mebiş yok...
aa senin bi kızın mı vardı canımm ben bilmiyodum [/QUOTE]

evet canım bi tane 4buçuk yaşında kızım var ÇOK şükür.. Rabbim ona uzun hayırlı ömürler versin2.yi istiyorum kızımada kardeş :13:kızıma gebe kalmdan önce bendede idrar yolu iltihabı vardı o ara antibiyotik kullanmıştım,o arada gebe kalmışım ve 9 haftalıkken kalbi durmuştu,kürtaj oldum 3 ay sonra 2.kez gebe kaldım çok şükürki kızım büyüdüüartık kardeş vaktii geldi iltihap ve kist gebeliğe engel değil dedi doktorum amaa nasipp bide canım Rabbim ne zamana münasip görürse işte,O ol der oluverir biz mi çok sabırsız ve aceleciyiz bilemedim:26:iltihabım geçsin bakalım durumlar değişecek mi bende bekliyorum Rabbim bu yıl isteyen herkesin kucaklarını bebişlerle doldursun inşallah..

sağol canım inşallah sonuç verir ama bebeği hiç düşünmedik

iyi geceler canım tatlı rüyalar

Çok iyi etmişsinHer şey bebiş için olacak değil ya
Zaten bebiş olursa inşallah, 1 sene elveda diyeceksiniz

Sağol Nazcım dualarınızı eksik etmeyin benden canım menim

Çok doğru her zaman güneş açmaz ki, arada bir yağmura buluta da ihtiyacımız var , her ne kadar hoşlanmasak da.

evet canım bi tane 4buçuk yaşında kızım var ÇOK şükür.. Rabbim ona uzun hayırlı ömürler versin2.yi istiyorum kızımada kardeş :13:kızıma gebe kalmdan önce bendede idrar yolu iltihabı vardı o ara antibiyotik kullanmıştım,o arada gebe kalmışım ve 9 haftalıkken kalbi durmuştu,kürtaj oldum 3 ay sonra 2.kez gebe kaldım çok şükürki kızım büyüdüüartık kardeş vaktii geldi iltihap ve kist gebeliğe engel değil dedi doktorum amaa nasipp bide canım Rabbim ne zamana münasip görürse işte,O ol der oluverir biz mi çok sabırsız ve aceleciyiz bilemedim:26:iltihabım geçsin bakalım durumlar değişecek mi bende bekliyorum Rabbim bu yıl isteyen herkesin kucaklarını bebişlerle doldursun inşallah..[/QUOTE]

Senin nikini görünce :
Dağlar kızıııııııııııııııııııı Reyhannnnnnn Reyhannnnnnnnnnnn Reyhannnnnnnnnn
Alem sana hayrannnnn hayrannnnnnn hayrannnnnnnnn
diyesim geliyor, yoksam senin adında mı Reyhan?

Sen ne güzel kendiliğinden hamile kalabiliyorsun işte, evet bence de oluruna bırak acele etme, Mevla ol deyince gelecektir bebişin inşallah.Hımmmmmmm ben de kızıma kardeş istiyorum Allah' ın izniyle...

Son düzenleme:
yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

test günün ne zamannn sbaırsızlıkla mutlu haberleirni bekliyoruzzzz

hatrescim inşşş tedavinn bebişle sonuçlanırrrrrrrr.kızına kardeş gelir.

efsuncummm iyiyim cnmmm napayım haa bire boş kalınca şal işliyorummm.fotolarını çektim akşama koyacam buraya.

saracımm tatilin nasıl geçtiii.antalyada kısa kollu geziolarmışşş.hava çok güzelmiş.bu sene kışı yaşayamadık

Senin nikini görünce :
Dağlar kızıııııııııııııııııııı Reyhannnnnnn Reyhannnnnnnnnnnn Reyhannnnnnnnnn
Alem sana hayrannnnn hayrannnnnnn hayrannnnnnnnn
diyesim geliyor, yoksam senin adında mı Reyhan?

Sen ne güzel kendiliğinden hamile kalabiliyorsun işte, evet bence de oluruna bırak acele etme, Mevla ol deyince gelecektir bebişin inşallah.Hımmmmmmm ben de kızıma kardeş istiyorum Allah' ın izniyle...

[/QUOTE]

aynen hayatım reyhaaan ben lise döneminde o şarkıyı çokça söylerlerdii hoşumada giderdi haniii Rabbim hayırlı zmanda hayırlı birer evlat daha nasip etsin bizlere... hep hayalim 1 kız 1 erkekti Rabbim herkesin gönlünden ne geçerse onu nasip etsiiin

Amin canım,inşallah hepimiz kucaklarımızı bebeklerimizle doldururuz

aynen hayatım reyhaaan ben lise döneminde o şarkıyı çokça söylerlerdii hoşumada giderdi haniii Rabbim hayırlı zmanda hayırlı birer evlat daha nasip etsin bizlere... hep hayalim 1 kız 1 erkekti Rabbim herkesin gönlünden ne geçerse onu nasip etsiiin[/QUOTE]

Memnun oldum Reyhancım, amin inşallah. Benim hayalimde önceden 2 kız 2 erkekti ama şimdi yaş nedeniyle o kadar çocuk yapamam o yüzden artık kız erkek farketmez hep hayırlısı olsun derim gerisi önemli değil. Ailemin tek kızıydım hep kız kardeş eksikliğini yaşadım, kızımda aynı şeyleri yaşamasın istiyorum. Ama bu erkek çocuk istemediğim anlamına da gelmiyor. Allah en doğrusunu, iyisini ve bizim kalbimizdekini bilir, ona havale ediyorum arzularımı...

Son düzenleme:

canım menim adını yazmadığım için özür dilerim dalgınlığıma ver sen benim hep aklımdasın nazom seni sevdiğimi bilirsin

bebek gelsinde bi sene yapmayalım kız bişey olmaz

tatil güzeldi maonyam antalya çok sıcaktı hava güzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…