- 22 Ekim 2007
- 441
- 1
- 116
merhaba canım seninle uzun uzun sohbetlerimiz olmadı ama yazdıklarını okuyorum bu topikte sana alıştı bilesin yani
ne güzel kızınla gez dolaş eğlen
evet çok fazla konuya yazmıyorum hamişken daha aktiftim aslında amaa..gezmek için değilse bi kaç bişi almaya çıkıyoruz kızımla hem canı sıkılıyor uzun uzunda sohbeet ederiz inşallah canım..
alışverişi hangi hatuun sevmez kiio halde iyi alışverişler alış verişi en sevdiğim şeylerin başında gelir
Geçer Efsunum geçer Allahın izniyle, Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler...
dünya güzel hava güzel dışarıda kuş sesleri var başımı kaldırıyorum pencerenin önündeki çam ağaçları yemyeşil güneş pırıl pırıl ışıldıyo
içim kıpır kıpır işyerindeki işlerimi yoluna koydum sayılır az bi işim var sonra bi adaçayı söyleyip yeni bi kitaba başlıyorum
debbie macomberin yine yeni başlangıçlar mevsimi şimdiden sabırsızlanıyorum okumak için
hep pozitif olmak ne güzel olurdu keşke hep böyle hissetsem bugün hiçbişeye kızmıyorum herşeyi seviyorum
bebeğimiz olsa herşey kat be kat daha güzel olacaktı ama olmamasıda herşeyin güzelliğini gölgelemiyo sadece bi yanım eksik o kadar
oda dolacak biliyorum içimde öyle bi his var hayat bana gülecek artık......................
Geçer Efsunum geçer Allahın izniyle, Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler...
Ben bir aralar ne el işleri yaptım şimdi de Rana Hanım öyle bir oyalıyor ki beni elime güya Rana' ya örmek için bir bolero almışım ne zaman biter Alah bilir, bi de güya bir yazmamı iğne oyası yapacam biraz yaptım o da öyle kenarda bekliyor
Oooooffff diyorum ne diyeyim ki başka ,bazen insan hep mutsuz olur sanki ama yağmurlu bir günün sonu güneş açmaksa ağlamaklı bir gecenin sabahı da gülmek olur inşallah.
Evet imtihan ediliyoruz her birimiz bir şekilde, Rabbim sabırla atlatanlardan olmayı nasip etsin.
Maonya resmin üzerine gelip sağ tıkla- birlikte aç-paint-resim-uzat,eğ- resmin boyutunu 100 den 50 ye düşür tamam de.
Ben de bu şekilde küçültebildim.
Prensesim hoşgeldin nerelerdesin, epey oldu.Bu kız da Zeloş gibi kayıplara karıştı diyordum ki içimdekini duydun heralde
hoşgeldin prensesiimmm
nasılsın canım musab nasıııı
hoşbulduk sağol balım
2 gündür başım ağrıyo ya
çok çok kötü değil ama sersem gibiyim
bir de 15 gündür kanamam devam ediyor
has gittim bayan dr yokmuş oysaki randevu almıştım
erkek dr a da görünmek istemedim
musab kaçgündür huzursuz
ara ara da ateşi oluyo
onu gösterdim dr a boğaz enfeksiyonu dedi dr
sonra avm dolaştık biraz
musab önce ok mutlu oldu
sonra sıkılınca bastı yaygarayı
eve koşa koşa geldik
sen nasılsın?
geçmişi okuyamadım var mı yeni gelişmeler?
neden devam ediyo acaba kanama musabdan sonra ilk defa mı oldun canım belkim ondandır
bende erkek doktora gidemiyorum canım demekki sende benim gibisin başka gün gidersin inşşallahhh
küçüçük cocuk nerden bogaz enfeksiyonu olmuş kii Allaallahhh
avm keyfine son verdi hee musab paşa sıkıldı demekki cocuknapsın annesiii
bende aynı işte şükürler olsun bu günümüze arada ii arada kötü devam ediyoruz
bende grip oldum hiç yataktan çıkmadım bugün hastalık keyfi yapıyorum
sabah kötüydüm ama şimdi iyi sayılrırım canımmmm
yok ilk kez olmuyorum
ilk aydan beri oluyodum
ama ara kanamam oluyodu
bu sefer de böyle oldu
en yakın ayın 11 inde varmış bayan dr
dr a da sordum çok dikkat ediyorum niye hastalanıyo bu çocuk diye
hassaa bir çocuk çabuk enfefksiyon kapar dedi
dikkat etsen de etmesen de........
geçmiş olsun sana da
iyi yapıyosun dinlenince hiçbir şeyin kalmaz inş
alışverişi hangi hatuun sevmez kiikocişler çileden çıksada doğamızda var anam napak
mrhb kızlarrr nasılsınızzz pc bozuldu servizten yeni geldiii offf çok özledim sizleriiiii saram test günü perşembeee
inşşallahhhh hatresim inşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
ohhhh hep böle ol işte sara ablam mutlu mesut bebişde gelecek o zmn
aynen canım
büyük gün perşembe demek inşallah o gün mijdeli haberi vereceksin bize belirtilerin varmı hiç paylaşmıyosun bizlerle
amin inşallah canım hayata gülmek için sebeplerim var canım negatiflikleride bi kenara bırakıyorum etrafımdan mümkün olduğunca uzak tutmaya çalışıyorum benden önemli bişey yok çünkü
geçmiş olsun canım hastaymışsın dikkat et kendine hiçbişeyi takma kafana kafana sadece toka tak tamam mı tızım
2 özel has var burda ikisinin de drlar hep erkekbenim arkadasım temmuzda doğum yaptı 6 ay falan hiç olmadı
dogumda ilk oldugundan sonra gecen ay oldu bu ay yine olmadı ondan sordum canım
11 mi oda bayaaa var canım yaaaabaşka hastaneye gitsen olmaz mı
bazı çocuklar öleee oluyo canım evet yaaa demekki musabda narinlerden
sağol canım bugün bayaaa dinlendim baş ağrısı vucut yorgunlugu kalmadı sadece burnum akıyo
yarına bişeyim kalmaz sanırım şöleee bi güzel ev temizliği yaparım bende inşşallahhhhh
prensesim geçmiş olsun hem sana hem musaba
kanamanı ihmal etme canım doktorun erkeği kadını olmaz sağlıktan önemli bişey yok
musab içinde canım bünyesi zayıf demekki yirim men onu yaaaa vitamin ilacı filan versen doktoruna sorup belki bağışıklık sistemi güçlenir o zaman hastalıklara karşı daha dayanıklı olur yakışıklı paşamız
2 özel has var burda ikisinin de drlar hep erkek
iş hamarat hatun seni hele bir iyileş
sağol hayatım
ya erkek dr fobim var benim
rahat edemiyorum
olmazsa gidicem artık napim
tabi evden çıkabilirsem
bana çekmiş oğlum da benim de bünyem çok zayıf
sadece parol verecekmişim
sen nasılsın tatil nasıl geçti
geçmiş yapmadım da
hmmm demek özellerde baayyaann yok heee
napcan mecbur gitcen o zmn erkege dicem ama sen bilirsin canım ayın 11 çok var daha çünküü
aayy yarın ilk işim hemen evi süpürüp silmek olcak zaten 1 hafta oldu artık
benim bünyemde çok zayıf yaaaa hemen hasta oluyrm bende bebim bebişim olursa oda bana mı çeker acep
bakıcam valla hiç gidesim yok
inş sana benzemez ne diyim
yoksa çok çekersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?