bebek gelsinde bi sene yapmayalım kız bişey olmaz
iyi geceler canım uyu dinlen yarın güzel bi gün olacak inşallah
Uykun mu geldi yoksa kocişin kollarına mı atcan kendini
Hadi iyi uykular barim
Ben de seni çok öptüm zaten benim kociş de pcye el koymaya gelmiş
Hayırlı geceler kızlar
benimde en gıcık olduğum şey madem uyukluyacan git yatağına demi
evet canım bi tane 4buçuk yaşında kızım var ÇOK şükür.. Rabbim ona uzun hayırlı ömürler versin2.yi istiyorum kızımada kardeş :13:kızıma gebe kalmdan önce bendede idrar yolu iltihabı vardı o ara antibiyotik kullanmıştım,o arada gebe kalmışım ve 9 haftalıkken kalbi durmuştu,kürtaj oldum 3 ay sonra 2.kez gebe kaldım çok şükürki kızım büyüdüüartık kardeş vaktii geldi iltihap ve kist gebeliğe engel değil dedi doktorum amaa nasipp bide canım Rabbim ne zamana münasip görürse işte,O ol der oluverir biz mi çok sabırsız ve aceleciyiz bilemedim:26:iltihabım geçsin bakalım durumlar değişecek mi bende bekliyorum Rabbim bu yıl isteyen herkesin kucaklarını bebişlerle doldursun inşallah..
yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
test günün ne zamannn sbaırsızlıkla mutlu haberleirni bekliyoruzzzz
hatrescim inşşş tedavinn bebişle sonuçlanırrrrrrrr.kızına kardeş gelir.
efsuncummm iyiyim cnmmm napayım haa bire boş kalınca şal işliyorummm.fotolarını çektim akşama koyacam buraya.
saracımm tatilin nasıl geçtiii.antalyada kısa kollu geziolarmışşş.hava çok güzelmiş.bu sene kışı yaşayamadık
Olmaz olmaz
uyku muyku uyumadım canım 3 kadar neyseee ama bugün güzel sayılrdı
yegenimin kuran günü vardı okulda oraya gittim geldim
ne kocişin kolları hatresim yaaaa nerdeeeee gece olaylı gecti bayaaa 3te anca uyudum
aynen canım her gece aynı teraneee ben bi kez pijamamı giyip oturamadım şu tv karşısında oda her gece giyer gelir yeni gelin o ya
hmmm kızın oldugunu bilmiyodum canım bennn Allah bağışlasın canımmmmm
bende idrar yolları yanması çok çektim banada ondan olmaz demişlerdi aynen geçti gitti ama bebiş mebiş yok bendede henüz
aayyy evet bekliyorum şalın resimlerini
canım menim demek uyuyamadın üzüldüm bak şimdi boşver onları duymazdan gel diyecem biliyorum kolay değil aynı evin içinde olupta umursamamak ama baktın olmuyo odandan çıkma pcni al otur yada kitap falan oku oyala kendini Kuran ı Kerim dinlemen ne güzel olmuş Allah kalbini ferahlatsın efsunum
ona ağlamaktan uyuyamadım desem daha dogru olacak sara abla benden bayaa aglayınca eşimde başladı öleee ağladık durduk 3 kadar
hep aynı şey zaten benim çok ilgi beklemem onun hep yogun olması aynı şeyler hep devam bizde konusuyrm çözdüm diyorum yine aynı... neyseeee
odandan çıkmayıncada olmuyo sürekli sara ablam yaaa onuda denedim odasından çıkmıyo dediler
bayadır susma taktiği uyguluyorum evle ilgili bişey olmadıkça gün içinde hiç konusmuyorum kv ile de eşimlede
herkes kendi halinde kim naparsa yapsın modundayım kendimce mutlu olmaya çalışıyorum kendim için...
inşşallahhhh ablam inşşalllahhhh kuranı kerimi yegenim okudu abla dini bilgiler sordu ğretmeni onları anlattı valla çok hoşuma gitti ne güzel küçüklükten öğrenmek
anlıyorum seni canım zor bi durum ama çok sevdiğim bi söz vardır her gecenin bi sabahı muhakkak vardır bu söz her durum için geçerlidir inan bana güzel günleriniz gelecek ve bugünleri sadece geçmişte kalan bi anı olarak göreceksiniz daha çok gençsiniz sende eşinde önünüzde uzun güzel mutlu günler var daha en başından sorunlar olmasaydı iyiydi ama buda sizin imtihanınız demekki iyi yüreğinin temiz kalbinin mükafatını verecektir Rabbim
helede bi evladınız olunca herşey dahada güzel olacak o minnacık şey huzuruda beraberinde getirecek inanki
kızlar fotolar hata verio nasıl yükleyebilirim kk ya
saracım resim nasıl küçültülür biliomusun
selam kızlar
ben geldim
Geçer Efsunum geçer Allahın izniyle, Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler...uyku muyku uyumadım canım 3 kadar neyseee ama bugün güzel sayılrdı
yegenimin kuran günü vardı okulda oraya gittim geldim
ne kocişin kolları hatresim yaaaa nerdeeeee gece olaylı gecti bayaaa 3te anca uyudum
aynen canım her gece aynı teraneee ben bi kez pijamamı giyip oturamadım şu tv karşısında oda her gece giyer gelir yeni gelin o ya
hmmm kızın oldugunu bilmiyodum canım bennn Allah bağışlasın canımmmmm
bende idrar yolları yanması çok çektim banada ondan olmaz demişlerdi aynen geçti gitti ama bebiş mebiş yok bendede henüz
aayyy evet bekliyorum şalın resimlerini
maonyam şal resimlerini bende merakla bekliyorum haberin olsun örgüye bayılırım her ne kadar şu ara yapamasamda elişini çok seveyim ben
ona ağlamaktan uyuyamadım desem daha dogru olacak sara abla benden bayaa aglayınca eşimde başladı öleee ağladık durduk 3 kadar
hep aynı şey zaten benim çok ilgi beklemem onun hep yogun olması aynı şeyler hep devam bizde konusuyrm çözdüm diyorum yine aynı... neyseeee
odandan çıkmayıncada olmuyo sürekli sara ablam yaaa onuda denedim odasından çıkmıyo dediler
bayadır susma taktiği uyguluyorum evle ilgili bişey olmadıkça gün içinde hiç konusmuyorum kv ile de eşimlede
herkes kendi halinde kim naparsa yapsın modundayım kendimce mutlu olmaya çalışıyorum kendim için...
inşşallahhhh ablam inşşalllahhhh kuranı kerimi yegenim okudu abla dini bilgiler sordu ğretmeni onları anlattı valla çok hoşuma gitti ne güzel küçüklükten öğrenmek
anlıyorum seni canım zor bi durum ama çok sevdiğim bi söz vardır her gecenin bi sabahı muhakkak vardır bu söz her durum için geçerlidir inan bana güzel günleriniz gelecek ve bugünleri sadece geçmişte kalan bi anı olarak göreceksiniz daha çok gençsiniz sende eşinde önünüzde uzun güzel mutlu günler var daha en başından sorunlar olmasaydı iyiydi ama buda sizin imtihanınız demekki iyi yüreğinin temiz kalbinin mükafatını verecektir Rabbim
helede bi evladınız olunca herşey dahada güzel olacak o minnacık şey huzuruda beraberinde getirecek inanki
Maonya resmin üzerine gelip sağ tıkla- birlikte aç-paint-resim-uzat,eğ- resmin boyutunu 100 den 50 ye düşür tamam de.saracım resim nasıl küçültülür biliomusun
selam hatunlarrrbirazdan kızımla biraz dışarı çıkacağız size bir merhaba diyim dedim bu topike girmeyince kendimi eksik hissetiyorum canım kanım ısındı size yaav hepinizi kocaman öpüüyorum görüşürüz yineee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?