Sabırla Bebeğini Bekleyenler

iyi geceler canım uyu dinlen yarın güzel bi gün olacak inşallah

uyku muyku uyumadım canım 3 kadar neyseee ama bugün güzel sayılrdı
yegenimin kuran günü vardı okulda oraya gittim geldim

Uykun mu geldi yoksa kocişin kollarına mı atcan kendini
Hadi iyi uykular barim
Ben de seni çok öptüm zaten benim kociş de pcye el koymaya gelmiş
Hayırlı geceler kızlar

ne kocişin kolları hatresim yaaaa nerdeeeee gece olaylı gecti bayaaa 3te anca uyudum

benimde en gıcık olduğum şey madem uyukluyacan git yatağına demi

aynen canım her gece aynı teraneee ben bi kez pijamamı giyip oturamadım şu tv karşısında oda her gece giyer gelir yeni gelin o ya

hmmm kızın oldugunu bilmiyodum canım bennn Allah bağışlasın canımmmmm
bende idrar yolları yanması çok çektim banada ondan olmaz demişlerdi aynen geçti gitti ama bebiş mebiş yok bendede henüz

aayyy evet bekliyorum şalın resimlerini

canım menim demek uyuyamadın üzüldüm bak şimdi boşver onları duymazdan gel diyecem biliyorum kolay değil aynı evin içinde olupta umursamamak ama baktın olmuyo odandan çıkma pcni al otur yada kitap falan oku oyala kendini Kuran ı Kerim dinlemen ne güzel olmuş Allah kalbini ferahlatsın efsunum

maonyam şal resimlerini bende merakla bekliyorum haberin olsun örgüye bayılırım her ne kadar şu ara yapamasamda elişini çok seveyim ben

ona ağlamaktan uyuyamadım desem daha dogru olacak sara abla benden bayaa aglayınca eşimde başladı öleee ağladık durduk 3 kadar
hep aynı şey zaten benim çok ilgi beklemem onun hep yogun olması aynı şeyler hep devam bizde konusuyrm çözdüm diyorum yine aynı... neyseeee
odandan çıkmayıncada olmuyo sürekli sara ablam yaaa onuda denedim odasından çıkmıyo dediler
bayadır susma taktiği uyguluyorum evle ilgili bişey olmadıkça gün içinde hiç konusmuyorum kv ile de eşimlede
herkes kendi halinde kim naparsa yapsın modundayım kendimce mutlu olmaya çalışıyorum kendim için...
inşşallahhhh ablam inşşalllahhhh kuranı kerimi yegenim okudu abla dini bilgiler sordu ğretmeni onları anlattı valla çok hoşuma gitti ne güzel küçüklükten öğrenmek

anlıyorum seni canım zor bi durum ama çok sevdiğim bi söz vardır her gecenin bi sabahı muhakkak vardır bu söz her durum için geçerlidir inan bana güzel günleriniz gelecek ve bugünleri sadece geçmişte kalan bi anı olarak göreceksiniz daha çok gençsiniz sende eşinde önünüzde uzun güzel mutlu günler var daha en başından sorunlar olmasaydı iyiydi ama buda sizin imtihanınız demekki iyi yüreğinin temiz kalbinin mükafatını verecektir Rabbim

helede bi evladınız olunca herşey dahada güzel olacak o minnacık şey huzuruda beraberinde getirecek inanki

bende imtihanım deyip kabullendim fırsatım oldugu halde ayrı evden bile vazgeçtim ama tek savaşmak zorluyor beni aynen dediğin gibi her gecenin bi sabahı muhakkak vardır abla sabrın sonu selamettir inşşallah gelir o güzel günler... aminnn inşşallahhhh...
valla bu kdr karışıklıkta bebek mebek düşünemiyorum hiç ama Rabbimin bileceği iş herseyin hayırlısı...

ne şalmış tam yollucaktım saat 7 gibi elektirik gitti şimdide fotolar büyük die yükleyemiyorum

saracım resim nasıl küçültülür biliomusun

tatlım ben paint proğramıyla küçültüyorum

resimin üzerine tıkla birlikte aç seç paint proğramını tıkla sonra giriş bölümünde uzaklaştır yakınlaştır var uzaklaştır tıkla resmi görünce boyutlandır var orada 100 yazan yerlere 50 yaz tamam de farklı kaydet sonrada kk ya ekle hepsi bu

Geçer Efsunum geçer Allahın izniyle, Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler...

maonyam şal resimlerini bende merakla bekliyorum haberin olsun örgüye bayılırım her ne kadar şu ara yapamasamda elişini çok seveyim ben

Ben bir aralar ne el işleri yaptım şimdi de Rana Hanım öyle bir oyalıyor ki beni elime güya Rana' ya örmek için bir bolero almışım ne zaman biter Alah bilir, bi de güya bir yazmamı iğne oyası yapacam biraz yaptım o da öyle kenarda bekliyor

Oooooffff diyorum ne diyeyim ki başka ,bazen insan hep mutsuz olur sanki ama yağmurlu bir günün sonu güneş açmaksa ağlamaklı bir gecenin sabahı da gülmek olur inşallah.

Evet imtihan ediliyoruz her birimiz bir şekilde, Rabbim sabırla atlatanlardan olmayı nasip etsin.

saracım resim nasıl küçültülür biliomusun
Maonya resmin üzerine gelip sağ tıkla- birlikte aç-paint-resim-uzat,eğ- resmin boyutunu 100 den 50 ye düşür tamam de.

Ben de bu şekilde küçültebildim.

Prensesim hoşgeldin nerelerdesin, epey oldu.Bu kız da Zeloş gibi kayıplara karıştı diyordum ki içimdekini duydun heralde

selam hatunlarrrbirazdan kızımla biraz dışarı çıkacağız size bir merhaba diyim dedimbu topike girmeyince kendimi eksik hissetiyorum canım kanım ısındı size yaav hepinizi kocaman öpüüyorum görüşürüz yineee

merhaba canım seninle uzun uzun sohbetlerimiz olmadı ama yazdıklarını okuyorum bu topikte sana alıştı bilesin yani

ne güzel kızınla gez dolaş eğlen

dünya güzel hava güzel dışarıda kuş sesleri var başımı kaldırıyorum pencerenin önündeki çam ağaçları yemyeşil güneş pırıl pırıl ışıldıyo

içim kıpır kıpır işyerindeki işlerimi yoluna koydum sayılır az bi işim var sonra bi adaçayı söyleyip yeni bi kitaba başlıyorum

debbie macomberin yine yeni başlangıçlar mevsimi şimdiden sabırsızlanıyorum okumak için

hep pozitif olmak ne güzel olurdu keşke hep böyle hissetsem bugün hiçbişeye kızmıyorum herşeyi seviyorum

bebeğimiz olsa herşey kat be kat daha güzel olacaktı ama olmamasıda herşeyin güzelliğini gölgelemiyo sadece bi yanım eksik o kadar

oda dolacak biliyorum içimde öyle bi his var hayat bana gülecek artık......................

yeter test günün ne zaman bacım heyecanla senden gelecek mutlu haberi bekliyorum kıymetlim menim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…