merhaba ben yeni katıldım 4 senelik evliyim 20 yaşındayım bir mol gebelik geçirdim 2 aylıktı sonra kürtaj oldum 1 sene korunduk sonrasında çok zor hamile kaldım ve düşük yaptım benimle aynı durumda olan var mı aşılama yaptık tutmadı eşimdede bendede sorun yok ama bebekte yok nedennnn
merhaba ben yeni katıldım 4 senelik evliyim 20 yaşındayım bir mol gebelik geçirdim 2 aylıktı sonra kürtaj oldum 1 sene korunduk sonrasında çok zor hamile kaldım ve düşük yaptım benimle aynı durumda olan var mı aşılama yaptık tutmadı eşimdede bendede sorun yok ama bebekte yok nedennnn
haklısın abla bi arkadasım ''annem bu dünyaya bitane daha benden getirmeyecek neden kendimi üzeyim'' demişti
ne güzelde demiş demiii bi sara bi efsun daha gelmicek nasılsa dünyaaa bencede bizden önemli bişey yok
sağol ablacım teşekkür ederim
inşşallahh arada dağılıyorum ama çabuk topluyorum sanırım
eee sen nasısın başladın mı kitaba
2 özel has var burda ikisinin de drlar hep erkek
iş hamarat hatun seni hele bir iyileş
sağol hayatım
ya erkek dr fobim var benim
rahat edemiyorum
olmazsa gidicem artık napim
tabi evden çıkabilirsem
bana çekmiş oğlum da benim de bünyem çok zayıf
sadece parol verecekmişim
sen nasılsın tatil nasıl geçti
geçmiş yapmadım da
saracım hg tatlım ya..özlettin kendini..güzel vakit geçirmene sevindim canım...zeloş en son annesine gideceğini söylemişti...muhtemelen dönmemiştir canım ya...sen nasılsın bakalım?benim yoğunluğum bitmiyor bir türlü..çok yorgunum ya...inan tatile çok ihtiyacım var...merhaba kızlar ben döndüm evimdeyim çok güzel bi tatildi ama bitti
dinlenmiş eğlenmiş ve stres atmış olarak döndüm
tam ihtiyacım olduğu bi anda bu tatil gerçekten iyi geldi
sizler neler yaptınız bakim
hatresim tedavinin ne aşamasındasın
yeterim test günün ne zaman
efsunum maonyam edacım leyloşum kardelenim nasılsınız kızlar
zeloştan haber yok sanırım niyeki acep yaaaa onu çok merak ediyorum
yok başka topiclere gitmek hatres hanım..kimse olmasada seni hep burda görecez ona göre..Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
hatres,
sara_28+,
efsuNevfel+
Kızlar kaç gündür bizim topic çok sessizdi, başka topicleyde gezdim ama sizlere alışmışım ya öbür topicleyde sanki bana burda ne işin var deniliyormuş gibi hissettim
Gerçekten de bazı topic sahipleri gıcık ev sahipleri gibi oluyorlar
Kız Sara bu Zeloş daha önceden sizi terkedip 1,5 sene sonra gelmiş ya, gene öyle yapmasın
hb bitanem...aaaaaa leyloşum gelmiş hoşgeldin canımcım nasılsın özledim seni bugün aklımdan geçiyodun biliyomusun
saracım hg tatlım ya..özlettin kendini..güzel vakit geçirmene sevindim canım...zeloş en son annesine gideceğini söylemişti...muhtemelen dönmemiştir canım ya...sen nasılsın bakalım?benim yoğunluğum bitmiyor bir türlü..çok yorgunum ya...inan tatile çok ihtiyacım var...
yok başka topiclere gitmek hatres hanım..kimse olmasada seni hep burda görecez ona göre..
hb bitanem...özlettin kendini saracım ya...nasılsın tatlişim...?
buse beni rahat bıraksa yazacamda...yoğunluğunu anlayabiliyorum çünkü bende çok yoğunum iş yerimde tatil dönüşü masamın üzerini görsen bir sürü birikmiş evraklar vardı onlarla boğuşuyorum iki gündür
tatil iyi geliyo ama canım sende bi kaç gün rapor izin alıp eşinle başbaşa tatil yapabilsen keşke eminim kendini daha iyi hissedeceksin
tatile çıkmasam iyice daralmıştım neyseki Rabbim böyle bi kolaylıkla kendime gelmemi sağladı
sen nasılsın buse nasıl busemi öp benim için
buse beni rahat bıraksa yazacamda...kalemleri doldurmuş eline yazı yazıyor sara teyzesi kızım... en iyisini sen yaptın canım ya...valla benimde ihtiyacım var ama malesef...inşallah yazın yaparım tatil...ramazanda izne ayrılmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı inşallah... öptüm bile senin için buseyi...
evet canım bizden bi daha gelmeyecek dünyaya kendi kıymetimizi kendimiz bilelim dimi
kitabıma başladım bu ara fena kitap kurdu oldum
tatilim güzel geçti canım
fobin var demek heeeee
ihmal etme canım sağlıktan önemlisi yok çünkü
öncelikle aramıza hoşgeldin canım daha çok gençsin bi kere hamile kalmış olman demek sorun olmadığını ve tekrar hamile kalabileceğin demektir ki zaten ikinci kez tekrar hamile kalmışsın mol gebelik boş gebelik demek kese var ama bebek yoktur bunu biliyosun sanırım.bence sen eşinle beraber bi doktora gidip düşüğünün sebebini araştır kan pıhtılaşması testi yaptır belki bundan sebep sonuçsuz gebelik yaşıyosun ona göre önlemini alırsın üzülmenede hiç gerek yok ayrıca 1 sene korunma sürecinden sonra zor hamile kaldım demişsin bir sene korunduktan sonra vücudun kendini toplaması ve hamileliğe hazır hale gelmesi zaman alır o yüzden zor hamile kalmışsın yani korkmana üzülmene sebep olacak bişey yok ama dediğim gibi bi doktora gidip yaşadığın gebeliği ve düşüğü söyleyip gerekli testleri yaptırmanda fayda var.
bitane foto yükleye bildim snundaEki Görüntüle 642858 kızlar bu halley kurabiyemm yapımı biraz uğraştırıyor ama özel bi misafire çok güzel bi tat ve görünüm.sizle paylaşmak istedim
bi bunu yükleye bildim en küçük %12 yaptım yine olmuoooo
selam nabersiniz hanımlar yeni avatarım hakkında ne düşünüyorsunuz bu kadını çok beğeniyorum maşallah çok duru güzellikte değil mihareketli avatarları kkda yeni farkedenlerdenim yahuuu
inş canıminşşşalah bayan doktuş bulursun canım yaaaaa
ben çok yaramazmışım zaten annemlere çok çektirmişim küçükken
kesin benim gibi bi çocugum olacak kök söktürecek bana diyorum içimden
bu arada benim oğluşum olursa onun da adı musab olacak biliyo musun prensesim
bizde musab istiyrouz eşimle
ebet:)))))evet canım bizden bi daha gelmeyecek dünyaya kendi kıymetimizi kendimiz bilelim dimi
kitabıma başladım bu ara fena kitap kurdu oldum
tatilim güzel geçti canım
fobin var demek heeeee
ihmal etme canım sağlıktan önemlisi yok çünkü
öncelikle aramıza hoşgeldin canım daha çok gençsin bi kere hamile kalmış olman demek sorun olmadığını ve tekrar hamile kalabileceğin demektir ki zaten ikinci kez tekrar hamile kalmışsın mol gebelik boş gebelik demek kese var ama bebek yoktur bunu biliyosun sanırım.bence sen eşinle beraber bi doktora gidip düşüğünün sebebini araştır kan pıhtılaşması testi yaptır belki bundan sebep sonuçsuz gebelik yaşıyosun ona göre önlemini alırsın üzülmenede hiç gerek yok ayrıca 1 sene korunma sürecinden sonra zor hamile kaldım demişsin bir sene korunduktan sonra vücudun kendini toplaması ve hamileliğe hazır hale gelmesi zaman alır o yüzden zor hamile kalmışsın yani korkmana üzülmene sebep olacak bişey yok ama dediğim gibi bi doktora gidip yaşadığın gebeliği ve düşüğü söyleyip gerekli testleri yaptırmanda fayda var.
çok güzel görünüyor canımbitane foto yükleye bildim snundaEki Görüntüle 642858 kızlar bu halley kurabiyemm yapımı biraz uğraştırıyor ama özel bi misafire çok güzel bi tat ve görünüm.sizle paylaşmak istedim
selam nabersiniz hanımlar yeni avatarım hakkında ne düşünüyorsunuz bu kadını çok beğeniyorum maşallah çok duru güzellikte değil mihareketli avatarları kkda yeni farkedenlerdenim yahuuu
merhaba kızlar ben döndüm evimdeyim çok güzel bi tatildi ama bitti
dinlenmiş eğlenmiş ve stres atmış olarak döndüm
tam ihtiyacım olduğu bi anda bu tatil gerçekten iyi geldi
sizler neler yaptınız bakim
hatresim tedavinin ne aşamasındasın
yeterim test günün ne zaman
efsunum maonyam edacım leyloşum kardelenim nasılsınız kızlar
zeloştan haber yok sanırım niyeki acep yaaaa onu çok merak ediyorum
[ı]canlar hayırlı sabahlar hepinize
Bugün opum var benim, birazdan hazırlanıp çıkıcağım. Dualarınızı bekliyorum, daha önce de söylemiştim, opu ben de çok ağır geçiyor.
Hepinizi öpüyorum, allah' a emanet olun emi.
Gidiyorummmmmmmmmmmmm bennnnnnnnnnnnnnnnnnn..........................................[/ı]
aynen canım
Büyük gün perşembe demek inşallah o gün mijdeli haberi vereceksin bize belirtilerin varmı hiç paylaşmıyosun bizlerle
amin inşallah canım hayata gülmek için sebeplerim var canım negatiflikleride bi kenara bırakıyorum etrafımdan mümkün olduğunca uzak tutmaya çalışıyorum benden önemli bişey yok çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?