Sabırla Bebeğini Bekleyenler

prensesim hazır seni yakalamışken şu kurabiyelerin tarifini verirmisin

hayırlı olsnnn rabbim rast getirsinu
günaydın kızlar
yine uykusuz ben geldi
oğlum yine ateşli,huzursuz,ağlak

geçmiş olsun cnm

Sağol canım, aminnnnnnnnnnn inşallah...Saram 6 yumurta işlem görmüş, 4 embriyo oldu, 2 tanesi 1.kaliteydi elhamdülillah ( inşallah da tutarlar) diğer ikisi dondurulacak kadar kaliteli olmadığı için gerek yok dedi doktorum.
Allah razı olsun canım evet keşke yakın olsaydık. Sağolsun, dersaneden bir arkadaşımın da geçen yıl tayini buraya çıkmıştı o bana yardımcı oluyor ama hafta içi hep okulda ancak hafta sonları gelebilir, rabbim büyük kolaylığını verir inşallah.Eşim izin alabilseydi bu hafta iyi olurdu ama o da çok yoğun alamam diyor.Rana' dan dolayı biraz sıkıntı ediyorum 2 gündür tuvaleti de öğrendi çok şükür ama daha çok ilgilenmek gerekiyor.

günaydın kızlar
yine uykusuz ben geldi
Geçmiş olsun canım ya...

sağol canım amin
teşekkürler
keşke yakın olsaydık ya
üzüldüm ranişe canım ya kıyamam

hayırlı olsun sonu bebekli olsun inş
bence eşin haklı dikkat etkendine
Amin canım,ben dikkat etmek istiyorum da canım çocuk işte anlamıyor ki...

hayırlı uğurlu olsun bebişli olsun sonu inşş

Sağol Yeterim, amin inşallah...

geçmiş olsun cnm

Sen de sağol maonyam, amin Rabbim rast getirisin dediğin gibi...

Allah hepimizin kucağını bebişlerle doldursun inşallah...

prensesim hazır seni yakalamışken şu kurabiyelerin tarifini verirmisin
hangisinin canım?
musab nasıl oldu inşallah daha iyidir
3 saate yakındır beşik sallıyorum
sallamaya da deam edecem
durduğum an ağlıyo çünkü
ağrı kesici de verdim ama,,,,,,,,
geçmiş olsun canımm

geçmiş olsun cnm

sağolun kızlar

hatrescim haklısın canım
Rabbim kolaylığını verir inş

hayırlı olsun canım dondurulmuş olsaydı iyiydi ama olmaamsıda sorun değil inşallah bu bebeklerin tutar bide baktın ikiz olmuş oooh ne güzel olur bak sabah sabah allah mı söyletti ne ikizlerin olucak hatresim inşallah

tatlım diş buğdayı resimlerinde varya üzümlü gibi duruyo hani onun tarifini istemiştim

teşekür ederim iyiki varsınız şu zor zamanlarımda silerin benim için iyi dilekleriniz dualarıız içimi rahatlatıyor

sende iyiki varsın canımmmm

Rabbim inşşallahhhh bebişini kucağına almayı nasip eder hatresim hayırlı uğurlu olsun yumoşların inşşallahhh
bencede eşin haklı bu ara dikkat et biraz kendine canım bol bol dinlen nolurrr deyzeee olmak istiyorummmmmmmm

günaydın kızlar
yine uykusuz ben geldi

günaydınnnn prensesimmmm çok geçmiş olsun musabı oku bence canım sen nazar mı değiyor oğluşa ne

günaydın kızlarrr

günaydınnnn maonyaaaammmm nasılsın canımmmmm

İnşallah hayırlısıyla tutar canım, valla Saram artık tutsun da biz bi taneye de razıyız ama ikisi de tutarsa başla göz üstüne, körün istediği bi göz Allah verdi iki göz olmayı isterim tabi...Rana' nın da ikizi vardı yaşaması kısmette yokmuş.

Sağolasın Efsuncum, canım dualarla inşallah Rabbim tamamına erdirir . Allahın izniyle seni deyzeeeeeeeeee yaparım ama öyle bedava teyze olmak yok Efsunum, aynen sen de ,sizler de beni teyze yapcaksınız inşallah ona göre

Kızlar kullandığım ilaçlar beni çok kötü halsizleştirmiş ayakta dolanmak istesem bile mecalim gitmiş dolanmak istemiyorum yani.

Son düzenleme:

dualarım seninleee canımmmmm bu ara bende ateşlendim bebek konusunda ister gibiyim
reglime az kaldı tabii çalışma dönemimede bakalım hayırlısı bi sorun sıkıntı olmazsa çalışmaya devam
dinlen canım bol bol nasıl ilaçlar pek anlamam ama dinlen ve kendine dikkat et...

Tabi tabi çalışmalara gaz ver bizim gibi bu hallere düşmeden normal yolla kalırsın inşallah tatlım. Dikkat etmeye çalışıyorum bakalım inşallah tamamına kadar hayırlı bir şekilde gider umarım. Transfer esnasında o kadar su içmiştim ki çatlayacam sandım ama tam doktorun istediği gibi dolmuştu mesane.Hala karnım ağrıyor

eşim benden önce razı çalışmaya zaten doktor olaylarından dolayı bu ay pek olmadı çalışma haftasında o yüzden regl bekliyorum ben
eşim de unutmuş diyor çalışalım dedim doktor haftasındaykendi çalışma vaktimiz bu ay geçti olsun devam edelim yine belkim olur diyo
suanlık sıkıntı yok zaten inşşallah normal yolla olur kii daha 1.5 yıldır evliyim sizlere bakarak ohooo daha çok yolun var efsun nasılsa diyorum kendime
olmuyo diye kafama takmak istemiyorum şimdiden Rabbimin ol demesi lasım
inşşşallahhhhh canım inşşallahhh ama sen dikkate et hep nolurr
canım transferi oldun yaa şimdi sonuç ne zmn belli olacak 2 hafta sonra mı
su neden içiriyorlar kii yumoşları yerleştirmek için mii kiii

Siz çalışın çalışın hiç belli olmaz bebişin ne zaman geleceği.
Tabi tatlım sen bize göre çok daha şanslısın Allah bu safhalara kadar getirmeden nasip etsin inşallah.
Canım transferde embriyoları rahat yerleştirebilmek için idrar kesesinin su dolu olması lazım bu şekilde rahim daha net görünüyor,işleri kolaylaşıyor böylelikle.

aminnn canım inşşallahhhh daha çok uzun yolum var sanırım bu konuda
hmmmm şimdi anladım olayı bilmeyince insan
opu yu bile bilmiyodum ben hatta bat ı bilem ne cahilim yaaa

Son düzenleme:
aminnn canım inşşallahhhh daha çok uzun yolum var sanırım bu konuda
hmmmm şimdi anladım olayı bilmeyince insan
opu yu bile bilmiyodum ben hatta bat ı bilem ne cahilim yaaa

Boşver kendiliğinden hamile kal da bilmesen de olur. ben de bilmezdim ama işin içine girince uzman doktor gibi olduk nerdeyse, arkadaşım bana hep, kız evdeki doktor gibisin, der durur
Batı ben de öğreneli çok olmadı, beklenmeyen adet tarihiymiş tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…