Sabırla Bebeğini Bekleyenler

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr

6.5 aylık heeee ne güzel yaaa dogumunada çok az kalmış 9 ay beklememiş olacak...
yaniii kesin dövmelik sen 3 aylık olmuş çocugu göreme pes dogrusu
dualarım hep seninle yetercimmm inşşallahhh şans sanada gülecek canımmmmm

maşşallahhhhh kırkbir kere maaaaşşşaaalllaaahhhhhhhhhhhhhh musabımıza

günaydın sarammmm biraz gec oldu ama

inşşşşşşşşşşşşşşşş efsunummm inş sans benide bulur

inşşşşşşşşşşşşşşşş efsunummm inş sans benide bulur

şimdi ikindiyi kıldım pc başına geçtim yeterim sana ve hasretle yanan bütün herkes için dua ettim canım
inşşallahhhh Rabbim yüzümüzü gülecek dualarımızla canım...
birinin başkasına ettiği dua daha çabuk kabul görürmüş canım o yüzden hep dualarımdasın... dualarımdasınız...

teşekür ederim iyiki varsınız şu zor zamanlarımda silerin benim için iyi dilekleriniz dualarıız içimi rahatlatıyor

Kızlar hepinize günaydın, Prensesim Musabın diş hediği harika olmuş Musab' a da MAŞALLAH annesi,Allah bağışlasın.Amma da becerikli hatunmuşsun ama onu da söylemeden geçmeyeyim,pastalarınıza kızımla birlikte bayıldık,Anneeeeeeeeeeeeee banaaaaaaaaaa,dedi durdu Rana

Kızlar ben dün transferimi oldum geldim, artık bundan sonra beklemeye geçtik,hayırlısıyla versin Rabbim inşallah bana da sizlere de...Aldığım ilaçlar beni çok kötü yapmaya başladı. Bağırsaklarım iflas edecek nerdeyse. Eşim de ayrı bir bunaltıp duruyor beni, çocuğu kucaklama onu yapma bunu yapma Rana da kucağıma gelmek istiyor hep, çocuklu daha zor olmaya başladı böyle.Stresten birbirimizi yiyip duruyoruz ,düşünün transferin daha ilk gününden böyle.
Hepinizi öpüyorum, Allaha emanet olun dualarımızı esirgemeyelim birbirimizden inşallah.

hayırlı olsun canım inşallah Allah yüzünü güldürür dün aklımdaydın hep seni merak ettim dondurmaya yetecek embriyo kaldımı hatresim kaç tane transfer ettiler

ranayı kucağına alma bol bol dinlen keşke yakın olsaydık inan ilgilenirdim seninle

sağol canım amin
teşekkürler
keşke yakın olsaydık ya
üzüldüm ranişe canım ya kıyamam

hayırlı olsun sonu bebekli olsun inş
bence eşin haklı dikkat etkendine

hayırlı uğurlu olsun bebişli olsun sonu inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…